30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benide aranıza alırmısınız bide preseed nedir kızlar hiç duymadım

alırız canım neden almıyalım, hepimiz burda tanıştık, birbirimiz için dular ettik, günlerimizi bekledik. Preseed ben kullanmayı düşünüyorum canım. vajinaya sürülen bi jel, spermlerin yumurtalıklara daha rahat ulşamsını sağlıyormuş, yalnız bu ay kullanacağım, meyvesinide alırsam, hepinize tavsiye ederim canım.

istediğimiz zaman kullanabilirmiyiz yani

kayınvalide devredışı kalmış, iyi bari, o kadar ne koşullarda uğraşıyorsun. bide o uğraşsa senle hiç çekilmez olurdu.

Tülay allah sanada kolaylık versin, bak bugün doğum yapan çılgının bebişide tüpdü, oda çok uğraştı, hamilelilik hayal gibi gelirken şimdi bugün kızı kucağında.

Doğum yapanlardan lalehan onunda birçok sağlık sorunu vardı, allahın izniyle oldu. Burdaki bebek sahibi olan arkadaşarın hepsinin binbir zahmetle oldu. Allaha çok şükür hepimizin olacak inşallah.

istediğimiz zaman kullanabilirmiyiz yani

bu pahalı bişey, yurtdışından alanlar ucuza alıyormuş ama gelme süresi uzunmuş, benim ingilizcemde yok, ben türkiyeden sipariş edeceğim, 120 lira. ayrıca ovulasyon testi alacağım. yumurtlama olacağı zamanlar çalışmadan önce bunu vajinaya sıkcağız.Yani üzerinde baya araştırıyorum ama kendim bi kullanyayım, nasıl kullanıldığını falan ayrıca tarif ederim. bende okuduğum kadarıyla söylüyorum. Ama kullanıpta ilk aydan hamiş kalanlarda var. Daha doğrusu benim için bi umut yani, daha önceden 1 kere kaldım ben 18 haftalık kaybettim, şimdi yeniden kalmak için uğraşıyom, belki bende burdaki arkdaşlarla etkili olabilceğini düşündük. belki sebep olur diye bi deniyeceğim.

bende senin gibi düşünüyorum burda duyduğum şeyleri yapmak istiyorum umut işte belki olur diye sen denedikten sonra inşaallah olumlu sonuç alırsın ilk gebeliğin tedaviylemi oldu kaç yıllık evlisin

evet haftaya inşallah :)
zerdalım dönüşte bi bomba da sen patlat inşallah emi :)
benide aranıza alırmısınız bide preseed nedir kızlar hiç duymadım
tabi tatlımm, hoşgeldin :) eskiden olsa gazoz sever misin diye sorardım ama bi süre yasak artık :))
inşallah senin çekirdee de preseed çekürdee deriz :)
canımm amin, darısı başına tez vakitte
tabi druna güvenmelisin ama doktoru iyi seç, ben bir öncekinde teşhis bile konulmadan 7-8 ayımı heba ettim, hastalığım ilerledi belki, hayırlısı..
benim kistim de küçüktü, 2,5 cm civarı. ca 125 normal sınırlardaydı. ama laparoskopide bi bakmışlar, karın zarında bile yapışıklık oluşmuş... yumurtalık rezervimi çok iyi görmediğinden kisti almayıp sadece içini boşaltıp yakmışlar... o yüzden tekrarlama riskim yüksekti ama çok şükür Rabbim nasip etti..
bazen hiç hamile kalamıcam mı diye düşünürdüm.. ama bak Allahım isteyince oluyo işte, sakın ümidini kesme Rabbimden..
ama doktor çok önemli. benim hemen teşhis koydu, sadece bir ay klomen denedi, olmayınca hemen laparoskopi yapıldı, sonra bir ay daha klomen denendi ve işte bu ay da aşılama yapılmıştı, çok şükür Allahıma..
aşılamada iğne kullandım canım, hergün kendime iğne yaptım göbekten..

aminnnn

Son düzenleme:
ben 9 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra hamile kalmaya karar verdim ama olmadı biçok tedavi uygulandı son olarak 3 aşılama geçen yılda 1 tüp bebek denedik yine olmadı sorunum ise sağ tüpümün tıkalı olması ve ara ara prolakti yükselmesi böyle işte

canım benim benim de sol tüpüm tıkalı ama şimdi anneyim oğlum var ALLAhım Bağışlasın
Rabbim tez zamanda nasip etsin

canım tek tüpün tıkalı olması çok fazla engellemiyo, prolaktin de kontrol altına alınabiliyo sanırım.. ayrıca sana hayıt tohumu içmeni tavsiye ederim bunun için.. benim 20 lerdeydi, 2,5 ay falan içmiştim, 13 lere düşürdü.. doktorum bile prolaktini düşürdüğünü zararı olmadığını söylemişti..
doktorunu iyi seç, benim çikolata kistimi aylarca teşhis edemedi ya da bilerek etmedi önceki doktorum...
aylin sen hamilemisin
evet canım, bugün öğrendik :) Allah sağlıkla da tamamına erdirir inşallah..

lalehan doğum yaptı mıııı

aylinimmmmmmmmmm benim iyi dinlen tamam mı kuzumuza ya da kuzularımıza iyi bakkk eheheheh

zaten 1 yıldır doktora gitmiyodum 2 gün öncesine kadar tüp bebek yaptırdıktan sonra adet düzensizliğim başladı o yüzden gittim hormon tahlili istedi prolaktin içinde tahlil verdi bakalım sonuç ne çıkacak dediğin gibi doktorunda önemi var tedaviye karar verirsem iyi bi doktor bulacam.seninde hamileliğin çok iyi geçer inşaalah Allah tamamına erdirir bizim içinde dua et.

merhaba tedaviylemi hamile kaldınız

hayır doğal yoldan kaldım oğluma hamile kalmadan 6 ay önce klomenle hamile kaldım ama devam etmedi kürtaj oldum kürtaj sonrası 2 defa klomen kullandım hamile kalamadım yumurtlamam zayıfladı ben de alternatif tıp bölümünde bal ve poleni okudum ve uyguladım ilk ay yumurtlama düzeldi ikinci ay hamile kaldım çok şükür oğlum şimdi benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…