benide aranıza alırmısınız bide preseed nedir kızlar hiç duymadım
bi de endometriozis var malumunuz, laparoskopi oldum ama tekrarlama riski hep var sonuçta, o yüzden de belki ikiz olması hayırlıdır, bi süredir bu yüzden daha sıcak bakıyodum ikize.. Rabbimden hep hayırlısını diledim, ikiz olması hayırlı ise ikiz olsun :)
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. senin hamileliğin bana umut verdi çünkü bende de endometriozis var doktorum laparoskopiye olumlu bakmıyor boyutu küçük ayrıca alırsam yumurtalığın eski işlevine dönmeyebilir diyor. bu kist yüzünden 2 tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı yumurta kalitesini etkiliyormuşama ümitliyim sonunda benim yumurtalarımda döllenecek hücrelere bölünecek ve transferim yapılıp tutacak tabi hayırlısıyla. Allah büyük. sen hiç ilaç kullandın mı tedavi aşamasında yumurta kalitesi artsın vesaire diye? çok çok çok mutlu oldum bugün iyiki bu siteye üye olmuşum insan paylaşamayınca bazı şeyleri üstesinden gelmek çok zor oluyor. çok mutluyum anlatamam duygularımı hamilelerimiz var doğum yapanlarımız var e tabi bizimde ümidimiz var. inşallah hayırlısıyla ikizlerin olur biri kız biri erkek sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yüce Allahım.
alırız canım neden almıyalım, hepimiz burda tanıştık, birbirimiz için dular ettik, günlerimizi bekledik. Preseed ben kullanmayı düşünüyorum canım. vajinaya sürülen bi jel, spermlerin yumurtalıklara daha rahat ulşamsını sağlıyormuş, yalnız bu ay kullanacağım, meyvesinide alırsam, hepinize tavsiye ederim canım.
evet Allah a binlerce şükür.inş hayırlısıyla tamamlarız.sizinde güzel haberlerinizle sevincimizin tadına daha çok varacağız.eşim sağolsun hep destek ama o da çok yıprandı bizim test maceralrı yüzünden.hep endişeli zavallı :))
kat-yınvalidemi sormuşsun :)) iyi oda napsın kendi çapında takılıyooofox tv nin dizilerine odaklanmış yaşayıp gidiyooo işte canımı sıkmıyor canım,sıksada zaten artık onlar etkisiz eleman , eskisi gibi onu dert etmiyorum ben.aştım kendimi..
istediğimiz zaman kullanabilirmiyiz yani
bu pahalı bişey, yurtdışından alanlar ucuza alıyormuş ama gelme süresi uzunmuş, benim ingilizcemde yok, ben türkiyeden sipariş edeceğim, 120 lira. ayrıca ovulasyon testi alacağım. yumurtlama olacağı zamanlar çalışmadan önce bunu vajinaya sıkcağız.Yani üzerinde baya araştırıyorum ama kendim bi kullanyayım, nasıl kullanıldığını falan ayrıca tarif ederim. bende okuduğum kadarıyla söylüyorum. Ama kullanıpta ilk aydan hamiş kalanlarda var. Daha doğrusu benim için bi umut yani, daha önceden 1 kere kaldım ben 18 haftalık kaybettim, şimdi yeniden kalmak için uğraşıyom, belki bende burdaki arkdaşlarla etkili olabilceğini düşündük. belki sebep olur diye bi deniyeceğim.
evet haftaya inşallah :)taze hamişimişimiz aylinde gelmişler, allah gönlüne göre versin canım. Akşam eşinle şöyle gazozsuz bi güzel kutlayın demi. Haftayamı gideceksin doktora iyi canım. Senin sevincinle yediğim kırmızı kartı unuttum, bende izne ayrıldım, yakşık cumadan sonra bi 10 gün olmuyacağım. inşallah dönüşüm muhteşem olacak. Bende diğer ay tuttururum. Aylin şimdi yılbaşı gecesimi doğuracan, ben öyle hayal etmiştim ama, kısmet sana olcak sanırım 10,9,8 .....hoppppppppppp
tabi tatlımm, hoşgeldin :) eskiden olsa gazoz sever misin diye sorardım ama bi süre yasak artık :))benide aranıza alırmısınız bide preseed nedir kızlar hiç duymadım
inşallah senin çekirdee de preseed çekürdee deriz :)alırız canım neden almıyalım, hepimiz burda tanıştık, birbirimiz için dular ettik, günlerimizi bekledik. Preseed ben kullanmayı düşünüyorum canım. vajinaya sürülen bi jel, spermlerin yumurtalıklara daha rahat ulşamsını sağlıyormuş, yalnız bu ay kullanacağım, meyvesinide alırsam, hepinize tavsiye ederim canım.
canımm amin, darısı başına tez vakittehakkında hayırlısı olsun arkadaşım. senin hamileliğin bana umut verdi çünkü bende de endometriozis var doktorum laparoskopiye olumlu bakmıyor boyutu küçük ayrıca alırsam yumurtalığın eski işlevine dönmeyebilir diyor. bu kist yüzünden 2 tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlandı yumurta kalitesini etkiliyormuşama ümitliyim sonunda benim yumurtalarımda döllenecek hücrelere bölünecek ve transferim yapılıp tutacak tabi hayırlısıyla. Allah büyük. sen hiç ilaç kullandın mı tedavi aşamasında yumurta kalitesi artsın vesaire diye? çok çok çok mutlu oldum bugün iyiki bu siteye üye olmuşum insan paylaşamayınca bazı şeyleri üstesinden gelmek çok zor oluyor. çok mutluyum anlatamam duygularımı hamilelerimiz var doğum yapanlarımız var e tabi bizimde ümidimiz var. inşallah hayırlısıyla ikizlerin olur biri kız biri erkek sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yüce Allahım.
aminnnnkayınvalide devredışı kalmış, iyi bari, o kadar ne koşullarda uğraşıyorsun. bide o uğraşsa senle hiç çekilmez olurdu.
Tülay allah sanada kolaylık versin, bak bugün doğum yapan çılgının bebişide tüpdü, oda çok uğraştı, hamilelilik hayal gibi gelirken şimdi bugün kızı kucağında.
Doğum yapanlardan lalehan onunda birçok sağlık sorunu vardı, allahın izniyle oldu. Burdaki bebek sahibi olan arkadaşarın hepsinin binbir zahmetle oldu. Allaha çok şükür hepimizin olacak inşallah.
hoşbulduk canım
ben 9 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra hamile kalmaya karar verdim ama olmadı biçok tedavi uygulandı son olarak 3 aşılama geçen yılda 1 tüp bebek denedik yine olmadı sorunum ise sağ tüpümün tıkalı olması ve ara ara prolakti yükselmesi böyle işte
canım tek tüpün tıkalı olması çok fazla engellemiyo, prolaktin de kontrol altına alınabiliyo sanırım.. ayrıca sana hayıt tohumu içmeni tavsiye ederim bunun için.. benim 20 lerdeydi, 2,5 ay falan içmiştim, 13 lere düşürdü.. doktorum bile prolaktini düşürdüğünü zararı olmadığını söylemişti..ben 9 yıllık evliyim evlendikten 2 yıl sonra hamile kalmaya karar verdim ama olmadı biçok tedavi uygulandı son olarak 3 aşılama geçen yılda 1 tüp bebek denedik yine olmadı sorunum ise sağ tüpümün tıkalı olması ve ara ara prolakti yükselmesi böyle işte
evet canım, bugün öğrendik :) Allah sağlıkla da tamamına erdirir inşallah..aylin sen hamilemisin
canım benim benim de sol tüpüm tıkalı ama şimdi anneyim oğlum var ALLAhım Bağışlasın
Rabbim tez zamanda nasip etsin
kayınvalide devredışı kalmış, iyi bari, o kadar ne koşullarda uğraşıyorsun. bide o uğraşsa senle hiç çekilmez olurdu.
Tülay allah sanada kolaylık versin, bak bugün doğum yapan çılgının bebişide tüpdü, oda çok uğraştı, hamilelilik hayal gibi gelirken şimdi bugün kızı kucağında.
Doğum yapanlardan lalehan onunda birçok sağlık sorunu vardı, allahın izniyle oldu. Burdaki bebek sahibi olan arkadaşarın hepsinin binbir zahmetle oldu. Allaha çok şükür hepimizin olacak inşallah.
aylinimmmmmmmmmm benim iyi dinlen tamam mı kuzumuza ya da kuzularımıza iyi bakkk eheheheh
canım tek tüpün tıkalı olması çok fazla engellemiyo, prolaktin de kontrol altına alınabiliyo sanırım.. ayrıca sana hayıt tohumu içmeni tavsiye ederim bunun için.. benim 20 lerdeydi, 2,5 ay falan içmiştim, 13 lere düşürdü.. doktorum bile prolaktini düşürdüğünü zararı olmadığını söylemişti..
doktorunu iyi seç, benim çikolata kistimi aylarca teşhis edemedi ya da bilerek etmedi önceki doktorum...
evet canım, bugün öğrendik :) Allah sağlıkla da tamamına erdirir inşallah..
canım benim benim de sol tüpüm tıkalı ama şimdi anneyim oğlum var ALLAhım Bağışlasın
Rabbim tez zamanda nasip etsin
merhaba tedaviylemi hamile kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?