30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ALLAH oğlunu bağışlasın hayırlı evlat olur inş.

sağolun walla moral buldum burada. benim hikayemde karışık daha önce bende erkek doktora gitmem diyenlerdendim. ilk doktorum tanıdık tavsiyesi üzerine bir bayan doktordu kadın bana hiç güven vermedi testler istedi hepsinde de özel labratuardan neymiş çok güveniyormuş oraya. oradaki tüm tahlillerim normal çıktı sadece eşimde 24 milyon sperm sayısına rağmen ileri hareketli düşük çıktı ama kadının testleri bir türlü bitmedi son iki diyor ama bir türlü bitmiyor maddi olarak çok yıprattı bizi. sonra özel bir hastaneye gitmeye başladım eşimin spermiyogramına göre aşılama dediler 3 kere klomen kullandımama tayin zamanıymış 3 kere gittiğim doktoru 4. de bulamadım aşılamada olmadı olmadığı gibi yeni gelen doktor çikolata kistimin olduğunu 6 cm ye ulaştığını derhal ameliyat olmamın gerektiğini söyledi başka bir hastanede renkli film çektirdim boyutu 4 cmye indi. sonra erkek doktor istemeyen ben uzun arayışlardan sonra bu doktorumu buldum ve erkek :) doktorum kistin 2 cm olduğunu korkmamam gerektiğini hemen heyet raporu çıkarıp 2 aşılama daha sonra tüp bebeğe geçmemizi söyledi çalıştığı devlet hastanesinde tahliller yapıldı. ve özel labratuara göre eşimin 24 milyon olan sperm sayısının aslında 2.4 milyon olduğunu ileri hareketlisinin de hiç olmadığını öğrendik. ürolog aşılamada şansımızın sıfır olduğunu bu yüzden de direk tüp bebek yaptırmamızı söyledi. yani doktorlardan çok çektik o yüzden bayan doktor deyince bir bakıyorum erkek doktorlar bayanlardan daha anlayışlı gerçi genellemede yapmamak lazım ben denk gelemedim belkide. offf başınızı şişirdim

fatoş arkadaşım hoş geldin..
zerdal arkadaşım sanada teşekkür ediyorum..

hoşbuldum cnm bende senin gibi kadın doktor varken erkeğe asla gitmem derdim tüp bebek tedavisinde tavsiye üzerine erkek doktora gittim baya ilgiliydiler ama yinede olmadı

bilgi ve ilgin için çok teşekkür ederim... ben henüz aaşılamaya bile başlamadım şimdiden niye verdi ki benden çok mu ümitli acaba :)))

iyiyiz be belenaycım aynı tas aynı hamam :) sen de iyisinidr ibşlh
dularına en içten amiin diorum
oley be. işte budur.
bi hamiş gitti bi hamiş geldi

çok sağol canım, amin..
inşallah hormon sonuçların güzel çıkar, ama prolaktin yüksek çıkarsa hayıt tohumunu aklında bulundur..
kadın doktorlar biraz daha kaprisli oluyolar.. benim dr kadın ve evet kaprisli bazen ama gerşekten işini iyi yapıyo diye katlanıyoz kaprislerine :)
Allah dilerse olur kıslar, bol bol dua, bıkmadan, sabırla..
oley be. işte budur.
bi hamiş gitti bi hamiş geldi
tentoşumm darısı başına, başınıza
amma varya felaket gazlıyım!!! eee içersen o kadar gazozu gaz da olur haliylen :)))
şaka bi yana sabaha karşı kıvrandırıyo bazen... napcam bilmiyorum
katlancaz artık, çok şükür Rabbime, sağlıkla tamamına da erdirsin inşallah..

vay vay vay hem de ikizi ikiz
aylin bu gece rüyamda babam bi bebek bulmuş ,ben de onu evlat edinem diorum adını da pervin koyuyom :) sabah sabah tuhafıma gitti sonra pervinden aylin geldi aklıma filan falan..
demek ki bu haberi duyacagıdım :)

lalhencım zor olmuş. ama ii olmuş :)
bebişine allaha sağlık versin

tentoşum belki kendi bebişinin adı olur pervin :) hayır olsun inşallah

Son düzenleme:

geçmiş olsun.
kadın doktorlardan kaçacan
ben de bi yılımı salak bi kadın doktor yüzünden rahim kanseri kokrusuyla geçirdim :)
illa ki kadın olsun die tutturmuşlugm yok idi, ööle rasgelmişti.

geçmiş olsun tekrar

hoşbuldum cnm bende senin gibi kadın doktor varken erkeğe asla gitmem derdim tüp bebek tedavisinde tavsiye üzerine erkek doktora gittim baya ilgiliydiler ama yinede olmadı

kısmet canım ya benim 2 tüp denemem var ama transfer bile olmadı. vardır bir hikmet diyorum herşeyin hayırlısı..

kızlar çıkıyorum, iyi geceler
tülay bu arada çok etkilemek istemiyorum seni ama, benim kuzenim ve bi arkadaş da muzdaripti endometriozisten, ikisi de çok uğraştı olmadı laparoskopiden sonra oldu.. şimdi ikisi de anne.
arkadaş laptan sonra kendiliğinden hamile kaldı, kuzenin dr hakan özörnekti, ondan önce kisti varken tüp denemiş başka dr, tutmadı. özörneke gittiler sonra, önceki dr.a küfretmiş resmen, bu kist dururken sen hamiile kalamazdın demiş ve kisti boşaltmış, sonra ilk denemede tuttu tüp.. üstelik tek yumurtalığı var.. şu da var kisti varken hamile kalanlar da oluyomuş kendiliğinden ama bence iyice araştırıp başka bi doktorun daha görüşünü al istersen.. çünkü eşinde de sorun varmış. ama diyorumya, çok da etkilemek istemem kararını..
inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım..

sorma ya kafam çok karışık bu konuda internetten araştırıyorum ultrasonda görünen 2 cm olabilir ama gerçek boyutu laparoskopide anlaşılır diyor. rezerv sorunum da var karmakarışığım yani. ama araştıracam başka bir doktor. hakan bey istanbulda mı ki? sağol canım teşekkür ederim. iyi geceler..

canım çok sağol bende çok sevindim inş. bizde hamile kalırız isim değişikliğide süper olur hani

zerdalcim walla geziyoruz sorma :))) koşturmaca geçti, gaziantep ordan mersin sonra ankara derken nasıl geçti anlamadım :)))) rahim filmide antalyaya kaldı zaten adet olayı vardı ya, adete göre çekiyolarmış onuda geçtim gaziantepte o kadar karışık ve yoğunluk olduki imkansızdı orda gidebilmem, haftasonuna denk geldi bide, ben bi ihtimal belki olur demiştim ama artık antalyaya gideceğim bakalım artık hayırlısı, sen nasılsın iyisindir umarım?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr keyifler iyidir umarımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…