ALLAH oğlunu bağışlasın hayırlı evlat olur inş.hayır doğal yoldan kaldım oğluma hamile kalmadan 6 ay önce klomenle hamile kaldım ama devam etmedi kürtaj oldum kürtaj sonrası 2 defa klomen kullandım hamile kalamadım yumurtlamam zayıfladı ben de alternatif tıp bölümünde bal ve poleni okudum ve uyguladım ilk ay yumurtlama düzeldi ikinci ay hamile kaldım çok şükür oğlum şimdi benimle
sağolun walla moral buldum burada. benim hikayemde karışık daha önce bende erkek doktora gitmem diyenlerdendim. ilk doktorum tanıdık tavsiyesi üzerine bir bayan doktordu kadın bana hiç güven vermedi testler istedi hepsinde de özel labratuardan neymiş çok güveniyormuş oraya. oradaki tüm tahlillerim normal çıktı sadece eşimde 24 milyon sperm sayısına rağmen ileri hareketli düşük çıktı ama kadının testleri bir türlü bitmedi son iki diyor ama bir türlü bitmiyor maddi olarak çok yıprattı bizi. sonra özel bir hastaneye gitmeye başladım eşimin spermiyogramına göre aşılama dediler 3 kere klomen kullandımama tayin zamanıymış 3 kere gittiğim doktoru 4. de bulamadım aşılamada olmadı olmadığı gibi yeni gelen doktor çikolata kistimin olduğunu 6 cm ye ulaştığını derhal ameliyat olmamın gerektiğini söyledi başka bir hastanede renkli film çektirdim boyutu 4 cmye indi. sonra erkek doktor istemeyen ben uzun arayışlardan sonra bu doktorumu buldum ve erkek :) doktorum kistin 2 cm olduğunu korkmamam gerektiğini hemen heyet raporu çıkarıp 2 aşılama daha sonra tüp bebeğe geçmemizi söyledi çalıştığı devlet hastanesinde tahliller yapıldı. ve özel labratuara göre eşimin 24 milyon olan sperm sayısının aslında 2.4 milyon olduğunu ileri hareketlisinin de hiç olmadığını öğrendik. ürolog aşılamada şansımızın sıfır olduğunu bu yüzden de direk tüp bebek yaptırmamızı söyledi. yani doktorlardan çok çektik o yüzden bayan doktor deyince bir bakıyorum erkek doktorlar bayanlardan daha anlayışlı gerçi genellemede yapmamak lazım ben denk gelemedim belkide. offf başınızı şişirdim
fatoş arkadaşım hoş geldin..
zerdal arkadaşım sanada teşekkür ediyorum..
ben tüp yaptığımda kullandım
hormon takviyesi
ama ben iki tane kullandım
4 gün sorna çıkartıp tekrar iki tane
sag bacak sol bacak(üst kısım) yada sağ- sol göbek altı şeklinde kullandım
duş alınabiliyor
günaydın nasılsınız güzel gelişmeler var gerçi hergün okuyorum yazdıklarınızı ama gündüz işteyim pek yazamıyorum kaçamak yazim bi dedim
çılgınkız doğum yapacakmış hayırlı doğumlar diliyorum rabbim bir avazda kurtarsın hemşerim
yeter sen nasılsın canım
topiğin demirbaşı tentation sen nasılsın canım
geshenk sen nasılsın canım
denizanası sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melony sanada hayırlı doğumlar diliyorum
neşe uğramıyor galiba hiç okumadım yazılarını
loveli sen nasılsın canım oğluşun nasıl büyüyordur maşallah kuzuya
ve topikteki bütün kızlar adı aklıma gelmeyenler kusuruma bakmasın herkese sağlık sıhhat diliyorum
bebişi olanlara rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
hamiş olanlara rabbim yardım etsin hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
veee bizede rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin koca göbüşlü olun inşallah
oley be. işte budur.canım yaa öyle şaşkınımkii
az önce aradım hastaneyi, doktoru aramadım daha
kocacımın bile haberi yok, duruşmada o daha dönmedi
içim kıpır kıpır, korkuyorum bi yandan, Allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah
çok sağol canım, amin..zaten 1 yıldır doktora gitmiyodum 2 gün öncesine kadar tüp bebek yaptırdıktan sonra adet düzensizliğim başladı o yüzden gittim hormon tahlili istedi prolaktin içinde tahlil verdi bakalım sonuç ne çıkacak dediğin gibi doktorunda önemi var tedaviye karar verirsem iyi bi doktor bulacam.seninde hamileliğin çok iyi geçer inşaalah Allah tamamına erdirir bizim içinde dua et.
kadın doktorlar biraz daha kaprisli oluyolar.. benim dr kadın ve evet kaprisli bazen ama gerşekten işini iyi yapıyo diye katlanıyoz kaprislerine :)sağolun walla moral buldum burada. benim hikayemde karışık daha önce bende erkek doktora gitmem diyenlerdendim. ilk doktorum tanıdık tavsiyesi üzerine bir bayan doktordu kadın bana hiç güven vermedi testler istedi hepsinde de özel labratuardan neymiş çok güveniyormuş oraya. oradaki tüm tahlillerim normal çıktı sadece eşimde 24 milyon sperm sayısına rağmen ileri hareketli düşük çıktı ama kadının testleri bir türlü bitmedi son iki diyor ama bir türlü bitmiyor maddi olarak çok yıprattı bizi. sonra özel bir hastaneye gitmeye başladım eşimin spermiyogramına göre aşılama dediler 3 kere klomen kullandımama tayin zamanıymış 3 kere gittiğim doktoru 4. de bulamadım aşılamada olmadı olmadığı gibi yeni gelen doktor çikolata kistimin olduğunu 6 cm ye ulaştığını derhal ameliyat olmamın gerektiğini söyledi başka bir hastanede renkli film çektirdim boyutu 4 cmye indi. sonra erkek doktor istemeyen ben uzun arayışlardan sonra bu doktorumu buldum ve erkek :) doktorum kistin 2 cm olduğunu korkmamam gerektiğini hemen heyet raporu çıkarıp 2 aşılama daha sonra tüp bebeğe geçmemizi söyledi çalıştığı devlet hastanesinde tahliller yapıldı. ve özel labratuara göre eşimin 24 milyon olan sperm sayısının aslında 2.4 milyon olduğunu ileri hareketlisinin de hiç olmadığını öğrendik. ürolog aşılamada şansımızın sıfır olduğunu bu yüzden de direk tüp bebek yaptırmamızı söyledi. yani doktorlardan çok çektik o yüzden bayan doktor deyince bir bakıyorum erkek doktorlar bayanlardan daha anlayışlı gerçi genellemede yapmamak lazım ben denk gelemedim belkide. offf başınızı şişirdim
tentoşumm darısı başına, başınızaoley be. işte budur.
bi hamiş gitti bi hamiş geldi
canımm şimdi doktoru aradım, tek olduğunu düşünmüyorum, ikiz olabilir deyooo
gerçi çok yumurta olmuştu, çoğul gebelik ihtimali vardı, dualarımda da hayırlısı dedim hep.. hayırlısı bakalım.. doktora haftaya çarşamba gidickmişim, istersen yarın testini tekrarla dedi
canımmm çokkk sağol aminn :)
:)))))))))))
mrb kızlar
fazla vaktim olmadığından geçmişi okuyamadım
umarım herkes iyidir
bizde şimdilik iyiyiz
30 nisan da öğleden sonra 14 :30 da (38+0) spinal anezteziyle doğum yaptım
kontrol için gitmiştim fakat dr. sancımın ve açıklığn olduğunu söyleyince durumlar değişti
önce normal yolla doğum denendi ama olmadı..sonra sezaryana karar verildi
kan sulandırıcı iğne kesilmeden doğum yaptım...anestezinin etkisyle mide bulantım oldu ve kendimi fazla zorlayınca dikişimde biraz kanama oldu..şu an iyiyiz..sadece sütüm daha gelmedi... şimdilik mama ile besleniyor minik oğlum..
RAbbm sizlere de hayırlsıyla nasip etsin
hepiniz içim doğum esnasında dua ettim
zor bir doğum oldu...önce suni sancı ile yapıldı olmayınca sezaryana geçildi
şimdilik iyiyiz elhd.
çılgın doğum yaptımı acaba
neyse sonra vaktim olunca haber alrım inş.
dua ile
vay vay vay hem de ikizi ikiz
aylin bu gece rüyamda babam bi bebek bulmuş ,ben de onu evlat edinem diorum adını da pervin koyuyom :) sabah sabah tuhafıma gitti sonra pervinden aylin geldi aklıma filan falan..
demek ki bu haberi duyacagıdım :)
sağolun walla moral buldum burada. benim hikayemde karışık daha önce bende erkek doktora gitmem diyenlerdendim. ilk doktorum tanıdık tavsiyesi üzerine bir bayan doktordu kadın bana hiç güven vermedi testler istedi hepsinde de özel labratuardan neymiş çok güveniyormuş oraya. oradaki tüm tahlillerim normal çıktı sadece eşimde 24 milyon sperm sayısına rağmen ileri hareketli düşük çıktı ama kadının testleri bir türlü bitmedi son iki diyor ama bir türlü bitmiyor maddi olarak çok yıprattı bizi. sonra özel bir hastaneye gitmeye başladım eşimin spermiyogramına göre aşılama dediler 3 kere klomen kullandımama tayin zamanıymış 3 kere gittiğim doktoru 4. de bulamadım aşılamada olmadı olmadığı gibi yeni gelen doktor çikolata kistimin olduğunu 6 cm ye ulaştığını derhal ameliyat olmamın gerektiğini söyledi başka bir hastanede renkli film çektirdim boyutu 4 cmye indi. sonra erkek doktor istemeyen ben uzun arayışlardan sonra bu doktorumu buldum ve erkek :) doktorum kistin 2 cm olduğunu korkmamam gerektiğini hemen heyet raporu çıkarıp 2 aşılama daha sonra tüp bebeğe geçmemizi söyledi çalıştığı devlet hastanesinde tahliller yapıldı. ve özel labratuara göre eşimin 24 milyon olan sperm sayısının aslında 2.4 milyon olduğunu ileri hareketlisinin de hiç olmadığını öğrendik. ürolog aşılamada şansımızın sıfır olduğunu bu yüzden de direk tüp bebek yaptırmamızı söyledi. yani doktorlardan çok çektik o yüzden bayan doktor deyince bir bakıyorum erkek doktorlar bayanlardan daha anlayışlı gerçi genellemede yapmamak lazım ben denk gelemedim belkide. offf başınızı şişirdim
hoşbuldum cnm bende senin gibi kadın doktor varken erkeğe asla gitmem derdim tüp bebek tedavisinde tavsiye üzerine erkek doktora gittim baya ilgiliydiler ama yinede olmadı
geçmiş olsun.
kadın doktorlardan kaçacan
ben de bi yılımı salak bi kadın doktor yüzünden rahim kanseri kokrusuyla geçirdim :)
illa ki kadın olsun die tutturmuşlugm yok idi, ööle rasgelmişti.
geçmiş olsun tekrar
kızlar çıkıyorum, iyi geceler
tülay bu arada çok etkilemek istemiyorum seni ama, benim kuzenim ve bi arkadaş da muzdaripti endometriozisten, ikisi de çok uğraştı olmadı laparoskopiden sonra oldu.. şimdi ikisi de anne.
arkadaş laptan sonra kendiliğinden hamile kaldı, kuzenin dr hakan özörnekti, ondan önce kisti varken tüp denemiş başka dr, tutmadı. özörneke gittiler sonra, önceki dr.a küfretmiş resmen, bu kist dururken sen hamiile kalamazdın demiş ve kisti boşaltmış, sonra ilk denemede tuttu tüp.. üstelik tek yumurtalığı var.. şu da var kisti varken hamile kalanlar da oluyomuş kendiliğinden ama bence iyice araştırıp başka bi doktorun daha görüşünü al istersen.. çünkü eşinde de sorun varmış. ama diyorumya, çok da etkilemek istemem kararını..
inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım..
amin canım hoş heldin öncelikle, tabi rabbim isteyen herkese versin, hamile ve ikiz bekleyen arkadaş aylin, bugün onu kutladık. bende en az kendim hamile kalmış kadar sevindim. Bu topinkteki herkes inşallah tez vakitler içinde hamiş kalır, topiği 30 luk hamile çıtırlar diye değiştiririrz.
güzel haberler, sen nasılsın bakalım, nasıl gidiyor kahvelokum.
lalehan geçen aklıma geldin sorduydum, iyi çok şükür canım. Allah analı babalı büyütsün.
çılgın doğurdu bugün.
özlem tatlım nerelerdesin, sen neler yapıyon bakalım.
canım az zamanın kaldı, yolun yarısını geçtin allahın izniyle, hayırlısı ile bide senin doğumunu duyarız. Aman dikkatli ol yorma kendini, eşin nasıl yardımcımı sana. kayınvaliden falan nasıl bu arada. Sıkmıyor canını demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?