canım bilmez miyim ben de yaşadım aynı şeyleri.. benim de ultrasonda 3 civarı görünüyodu lapta 2.4 cm olduğu görüldü. laparoskopi yapılmadan elimizdeki veriler benim hastalığımın çok ilerlememiş olduğuna işaret ediyodu. ama dr klomen daha önce de kötü doktorumda iki kere daha denenmiş olduğundan yalnızca bir kere denicem çünkü klomen de bi çeşit östrojen ve bu hastalığı ilerletir dedi. olmayınca o ay, laparoskopi yapıldı ve meğer yapışıklıklarım varmış, yumurtalık rezervim benim de çok iyi diilmiş. laptan sonra dr geldi, senin biran önce hamile kalman gerekiyo, içerisi tahminimden kötü çıktı dedi.. drlar bazen çok acımasız, daha yeni geçmişti narkozun etkisi.. odaya çıkardılar nasıl ağladım.. neyse sözün özü, durumun bana benziyo, rezerv iyi diilse, eşinde de sorun varmış, muhakkak iyi bi dr araştır, çok zaman kaybetmemen lazım. ama sakın ümitsiz olma, diyorum hep en önemlisi Allaha sığınmak, dua etmek, bebek verecek olan sadece O.. ve O dilerse en iyi doktoru bulursun nasıl olduğunu anlamadan... hakan özörnek istenbulda canım.. sen nerdesin? üni hastanesi falan varsa hocalardan araştır..sorma ya kafam çok karışık bu konuda internetten araştırıyorum ultrasonda görünen 2 cm olabilir ama gerçek boyutu laparoskopide anlaşılır diyor. rezerv sorunum da var karmakarışığım yani. ama araştıracam başka bir doktor. hakan bey istanbulda mı ki? sağol canım teşekkür ederim. iyi geceler..
amin canım,sağolcanım çok sağol bende çok sevindim inş. bizde hamile kalırız isim değişikliğide süper olur hani
hayırlısı olsun tatlım, bakarsın bu arada hamile kalırsınzerdalcim walla geziyoruz sorma :))) koşturmaca geçti, gaziantep ordan mersin sonra ankara derken nasıl geçti anlamadım :)))) rahim filmide antalyaya kaldı zaten adet olayı vardı ya, adete göre çekiyolarmış onuda geçtim gaziantepte o kadar karışık ve yoğunluk olduki imkansızdı orda gidebilmem, haftasonuna denk geldi bide, ben bi ihtimal belki olur demiştim ama artık antalyaya gideceğim bakalım artık hayırlısı, sen nasılsın iyisindir umarım?
günaydın hatunlarrr :)
canım bilmez miyim ben de yaşadım aynı şeyleri.. benim de ultrasonda 3 civarı görünüyodu lapta 2.4 cm olduğu görüldü. laparoskopi yapılmadan elimizdeki veriler benim hastalığımın çok ilerlememiş olduğuna işaret ediyodu. ama dr klomen daha önce de kötü doktorumda iki kere daha denenmiş olduğundan yalnızca bir kere denicem çünkü klomen de bi çeşit östrojen ve bu hastalığı ilerletir dedi. olmayınca o ay, laparoskopi yapıldı ve meğer yapışıklıklarım varmış, yumurtalık rezervim benim de çok iyi diilmiş. laptan sonra dr geldi, senin biran önce hamile kalman gerekiyo, içerisi tahminimden kötü çıktı dedi.. drlar bazen çok acımasız, daha yeni geçmişti narkozun etkisi.. odaya çıkardılar nasıl ağladım.. neyse sözün özü, durumun bana benziyo, rezerv iyi diilse, eşinde de sorun varmış, muhakkak iyi bi dr araştır, çok zaman kaybetmemen lazım. ama sakın ümitsiz olma, diyorum hep en önemlisi Allaha sığınmak, dua etmek, bebek verecek olan sadece O.. ve O dilerse en iyi doktoru bulursun nasıl olduğunu anlamadan... hakan özörnek istenbulda canım.. sen nerdesin? üni hastanesi falan varsa hocalardan araştır..
amin canım,sağol
hayırlısı olsun tatlım, bakarsın bu arada hamile kalırsın
günaydın hatunlarrr :)
canım bilmez miyim ben de yaşadım aynı şeyleri.. benim de ultrasonda 3 civarı görünüyodu lapta 2.4 cm olduğu görüldü. laparoskopi yapılmadan elimizdeki veriler benim hastalığımın çok ilerlememiş olduğuna işaret ediyodu. ama dr klomen daha önce de kötü doktorumda iki kere daha denenmiş olduğundan yalnızca bir kere denicem çünkü klomen de bi çeşit östrojen ve bu hastalığı ilerletir dedi. olmayınca o ay, laparoskopi yapıldı ve meğer yapışıklıklarım varmış, yumurtalık rezervim benim de çok iyi diilmiş. laptan sonra dr geldi, senin biran önce hamile kalman gerekiyo, içerisi tahminimden kötü çıktı dedi.. drlar bazen çok acımasız, daha yeni geçmişti narkozun etkisi.. odaya çıkardılar nasıl ağladım.. neyse sözün özü, durumun bana benziyo, rezerv iyi diilse, eşinde de sorun varmış, muhakkak iyi bi dr araştır, çok zaman kaybetmemen lazım. ama sakın ümitsiz olma, diyorum hep en önemlisi Allaha sığınmak, dua etmek, bebek verecek olan sadece O.. ve O dilerse en iyi doktoru bulursun nasıl olduğunu anlamadan... hakan özörnek istenbulda canım.. sen nerdesin? üni hastanesi falan varsa hocalardan araştır..
amin canım,sağol
hayırlısı olsun tatlım, bakarsın bu arada hamile kalırsın
inşallah canım ya hepimizin hakkımızda hayırlısı.. bu ayki kontrolde tekrardan kisti almasını isteyecem daha olmadı hakan beye giderim. bende istanbuldayım.. çok çok uzak da değil klinikleri keşke ona gitseydim
slm tekrardan
bugun doktora gıttım yumurtamın ıyı durumda oldugunu bantlara tepkı verıgını soyledı rahmım de temızms :) temız olacak tabıı o kadar agda yapıyoruzpazartesı tekrar kontrole gıdecegım calısmalara devam bu arada tabııı. eger catlama baslamazsa ıgne verecekmıs doktor oyle dedı....
slm tekrardan
bugun doktora gıttım yumurtamın ıyı durumda oldugunu bantlara tepkı verıgını soyledı rahmım de temızms :) temız olacak tabıı o kadar agda yapıyoruzpazartesı tekrar kontrole gıdecegım calısmalara devam bu arada tabııı. eger catlama baslamazsa ıgne verecekmıs doktor oyle dedı....
slm tekrardan
hadi bol kuvvetli sağlıklı günler inş. :))) herşey iyi olur inş. da bu bantlara tepki dediğin nedir anlamadım, ben öncelerden yazdı isen okuyamadım senin durumun nedir ? bu arada profiline baktım güzel sanatlar yazıyor hangi bölüm mezunusun, bende güzel sanatlar mezunuyum, sevindim senin de öle olmadan okuldaşım :)))
bol şanslar diliyorum arkadaşım. herşey yolunda gider inşallah. çok güldürdün beni Allah da seni güldürsüntabii temizlik önemlidir dimi ama
canım benım bantlar hormon takvıyesıymıs yımırtalarımın gelısmesı olgun kıvam a gelmesı ıcınbende pko var buyumuyo gec catlıyo kılo alıyon falan.. okula gelınce lıse grafık unv ıse susleme sanatları ( restorasyon) çini vs kapsamlı bı okuldu
canım hadi inşallah pozitif sonucu da görürsün :)slm tekrardan
tentoş benim kuzen o toktorda hamile kaldı, hakan özörnek. internette aratırsan sitesi var.. kuzen çok memnun olduğunu söylüyodu... pek medyatik bişe..gözün aydın bakalım :) semirio demek ki ymırtalar :) inşlh güzel haber alırsınzı
aylin bahsettin doktor ist da nerde necidir kimdir nerden buldun? :)
sema kahrama nı duyan var mı? memorial da? tüp konusunda çok ii diolar
hehee :82: çılgınımdan devraldımya bayraa, onun tikırını da ben yapmışıdımya zaten, dedim aynısını yapem :)tickerini sevsinler senin aylin maşallah süphanallahhh Rabbim sağslim kucağına almayı nasip etsin canım
her gün dua oku ona çok iyi gelir duayla büyür ereni böyle büyüttüm karnımda hala okuyorum daha az okusam da okuyorum yavruma
kıslar ben yatıyom
gazozlu geceleeer:82:
kıs valla kötü bi niyetim yoktuuu, belli olmamıştı, az önce öğrendimm
hamileyiiiimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?