30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın hatunlarrr :)
canım bilmez miyim ben de yaşadım aynı şeyleri.. benim de ultrasonda 3 civarı görünüyodu lapta 2.4 cm olduğu görüldü. laparoskopi yapılmadan elimizdeki veriler benim hastalığımın çok ilerlememiş olduğuna işaret ediyodu. ama dr klomen daha önce de kötü doktorumda iki kere daha denenmiş olduğundan yalnızca bir kere denicem çünkü klomen de bi çeşit östrojen ve bu hastalığı ilerletir dedi. olmayınca o ay, laparoskopi yapıldı ve meğer yapışıklıklarım varmış, yumurtalık rezervim benim de çok iyi diilmiş. laptan sonra dr geldi, senin biran önce hamile kalman gerekiyo, içerisi tahminimden kötü çıktı dedi.. drlar bazen çok acımasız, daha yeni geçmişti narkozun etkisi.. odaya çıkardılar nasıl ağladım.. neyse sözün özü, durumun bana benziyo, rezerv iyi diilse, eşinde de sorun varmış, muhakkak iyi bi dr araştır, çok zaman kaybetmemen lazım. ama sakın ümitsiz olma, diyorum hep en önemlisi Allaha sığınmak, dua etmek, bebek verecek olan sadece O.. ve O dilerse en iyi doktoru bulursun nasıl olduğunu anlamadan... hakan özörnek istenbulda canım.. sen nerdesin? üni hastanesi falan varsa hocalardan araştır..
canım çok sağol bende çok sevindim inş. bizde hamile kalırız isim değişikliğide süper olur hani
amin canım,sağol
hayırlısı olsun tatlım, bakarsın bu arada hamile kalırsın

aynen hayırlısı canım, herşeyin hayırlısı :))) kısmetimizde varsa artıkın :))))

inşallah canım ya hepimizin hakkımızda hayırlısı.. bu ayki kontrolde tekrardan kisti almasını isteyecem daha olmadı hakan beye giderim. bende istanbuldayım.. çok çok uzak da değil klinikleri keşke ona gitseydim

canım ille alınacak diye bişey yok, yumurtalık rezervin çok iyi diilse almayıp boşaltıyolar içini ve yakıyolar.. bende öyle oldu, böylece rezerv etkilenmiyo.dr karar verecek elbette ama doktor iyi olsun.. inşallah bebişin de tez vakitte gelir, korkma, ümitsiz olma sakın, bütün tanıdığım endometriozisliler hamile kaldı Allahım izniyle..

Son düzenleme:
slm tekrardan
bugun doktora gıttım yumurtamın ıyı durumda oldugunu bantlara tepkı verıgını soyledı rahmım de temızms :) temız olacak tabıı o kadar agda yapıyoruz pazartesı tekrar kontrole gıdecegım calısmalara devam bu arada tabııı. eger catlama baslamazsa ıgne verecekmıs doktor oyle dedı....

hadi bol kuvvetli sağlıklı günler inş. :))) herşey iyi olur inş. da bu bantlara tepki dediğin nedir anlamadım, ben öncelerden yazdı isen okuyamadım senin durumun nedir ? bu arada profiline baktım güzel sanatlar yazıyor hangi bölüm mezunusun, bende güzel sanatlar mezunuyum, sevindim senin de öle olmadan okuldaşım :)))

bol şanslar diliyorum arkadaşım. herşey yolunda gider inşallah. çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün tabii temizlik önemlidir dimi ama

gözün aydın bakalım :) semirio demek ki ymırtalar :) inşlh güzel haber alırsınzı

aylin bahsettin doktor ist da nerde necidir kimdir nerden buldun? :)

sema kahrama nı duyan var mı? memorial da? tüp konusunda çok ii diolar

canım benım bantlar hormon takvıyesıymıs yımırtalarımın gelısmesı olgun kıvam a gelmesı ıcın bende pko var buyumuyo gec catlıyo kılo alıyon falan.. okula gelınce lıse grafık unv ıse susleme sanatları ( restorasyon) çini vs kapsamlı bı okuldu

tickerini sevsinler senin aylin maşallah süphanallahhh Rabbim sağslim kucağına almayı nasip etsin canım

her gün dua oku ona çok iyi gelir duayla büyür ereni böyle büyüttüm karnımda hala okuyorum daha az okusam da okuyorum yavruma

anladım canım hade bakalım hayırlısı :))) bende üniversitede grafik okudum, grafikerim şu an walla süper :)))

selaaam
bakın gazozcu nasıl duruluverdi gayet hanımefendi takılıyom artıkın
canım hadi inşallah pozitif sonucu da görürsün :)
tentoş benim kuzen o toktorda hamile kaldı, hakan özörnek. internette aratırsan sitesi var.. kuzen çok memnun olduğunu söylüyodu... pek medyatik bişe..
bi de neden bilmiyorum kaan kocatepe çok güven veriyo bana, yazıları, konuşmaları...
hehee :82: çılgınımdan devraldımya bayraa, onun tikırını da ben yapmışıdımya zaten, dedim aynısını yapem :)
hangi duaları okuyodun lovelim? amin bu arada :)

Son düzenleme:
kızlar bu soğan kürü her derde devaymış kistleri küçültüyormuş iltihapları kurutuyormuş sardım bu ara bitkisellere doktor zararı yok dedi ya kim tutar beni yakında bitkisel patlama yaşarsam şaşırmayın

meraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti. ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandık güzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin

aylint canım hamilelerin duaları da çok çabuk kabul oluyo bizim için bol boooooool bıze dua et olurmu bızde senın mınık ıkızlerın ıcın dua edelım. he bu arada hamıle annelerrrrr bol bol yusuf suresını oluyun bebegınızın yuzu cok guzel olurmus... :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…