30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kıslar
nanem şekerim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, maşallah, darısı başına.. ve duana da amin
canımmm etmez miyim, inşallah burda herkes bebişlensin
Aylin çok sevindim canım Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.
öslemm çok sağol tatlımm, amin, darısı başınıza inşallah :)
sen nasılsın bakelim

selam kızlar, pek yoğunum izne ayrılacağım, dünde eşimin teyzesi öldü, ona gittik, sabahtan geceye kadar cenaze evindeydik, morga gittik, yıkama, kefenleme işlemerini gördüm, tabuta konuluşu falan. İlk defa bi ölyü bu kadar yakından gördüm ve izledim. Yüksek tansiyonla beraber beyin kanamasından öldü. 58 yaşındaydı dahada. gecede hep kabuslar gördüm çok korktum.

sizler nasılasınız. izne çıkmadan işlerimide halletmem lazım. Bi taragtan yoğunum. 10 gün falan olmayacağım. aylinim nasılsın tazae hamiş. mide bulantın varmı.

canımm başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin.. gençmiş daha ya.. Allah rahmet eylesin...

izinde gelemezsin mi?
ben de iyiyim, bulantım yok şimdilik, anneme çektiysem olmaz sanırım :) ama belli de olmaz, bugün çok hafif bi kötüydü sanki.. bu arada değerim güzel yükselmiş Rabbime şükürler olsun

ya zerdalım havalarda uçmam lazım ama dolu dolu sevincimi paylaşamadım ya kocacımla.. kocacım çok sevindi tabi ama her bahar bi bunalım takılır, bu bahar da öyle.. kendimi unuttum ona takıldım ya.. bi de müjde aldıımız gün kötü bi haber aldı işle ilgili tuz biber oldu hayırlısı bakalım.. bi de babalar geç idrak ederlermiş sanırım

sevinmişdirde belli etmiyorsur, şaşkındır. Babalar biraz daha dediğin gibi geç idrar ediyor. Biz bile içimizde olmasına rağmen hamilemiy değilmiyim diye inanamıyoruz. Kötü haber aldıysa en azından bebeğin sevinciyle biraz daha az hasarla geçmiştir. Bi ultrasyonda göründe, kalp atışlarını falan duyunca daha çok idrak edersiniz.

günaydın hayırlı cumlarrrrrrrrrr

cuma hürmetine rabim dualrımız kabul etsin inşşşş

inşallah canım ya..
günaydın hayırlı cumlarrrrrrrrrr

cuma hürmetine rabim dualrımız kabul etsin inşşşş
aminn, sana da hayırlı cumalar fıstık, topiin neşeli hatunu :)

amin canım, nasılsın yeter.

aylin hamileliğinin tadını çıkar. Hiç bişey takmayın. Çok güzel bi duydu.

zerdalımm inşallah öyle yapıcam, Allahım korusun, herşey güzel gitsin inşallah..
darısı da heppinizin başına olsun innnşallaahh amin

nasılsın taze hamiş sen takma kafana erkeklerin böle halleri olur ara sıra sen anlattın eşimi gördüm sanki bahar takıntısı bizdede var havalar sıcak olunca geçiyor hasta bunlar hasta o olsun be güzelim onlarsızda olmuyorki bak gelen her bebek kısmetiyle gelirmiş şansınız kısmetiniz bol olsun inşallah bideeee annelik doğuştandır babalık sonradan öğrenilir

amin belenayım öyle hakkaten galiba, geç düşüyo jetonları :)) aynen havalar ısındı mı keyfi gelir onun inşallah

canım başınız sağolsun bende annemi aynı şekilde uğurladım ama ben kendim ilgilendim herşeyiyle çenesini bağladım çarşafını örttüm yıkanmasına kefenlenmesine yardım ettim çok garip bişey hele bu canın olunca dahada bi tuhaf ama rabbim sabır veriyor bazen o anı düşünüp herşey boş hiç bişey için üzülmeye değmez diyorum hayat kısa
izinde bol bol dinlenirsin inşallah güle güle git güle güle gel

mekanı cennet olsun canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…