nanem şekerim gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, maşallah, darısı başına.. ve duana da aminmeraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti. ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandıkgüzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
canımmm etmez miyim, inşallah burda herkes bebişlensinaylint canım hamilelerin duaları da çok çabuk kabul oluyo bizim için bol boooooool bıze dua et olurmu bızde senın mınık ıkızlerın ıcın dua edelım. he bu arada hamıle annelerrrrr bol bol yusuf suresını oluyun bebegınızın yuzu cok guzel olurmus... :92:
öslemm çok sağol tatlımm, amin, darısı başınıza inşallah :)Aylin çok sevindim canım Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.
canımm başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin.. gençmiş daha ya.. Allah rahmet eylesin...selam kızlar, pek yoğunum izne ayrılacağım, dünde eşimin teyzesi öldü, ona gittik, sabahtan geceye kadar cenaze evindeydik, morga gittik, yıkama, kefenleme işlemerini gördüm, tabuta konuluşu falan. İlk defa bi ölyü bu kadar yakından gördüm ve izledim. Yüksek tansiyonla beraber beyin kanamasından öldü. 58 yaşındaydı dahada. gecede hep kabuslar gördüm çok korktum.
sizler nasılasınız. izne çıkmadan işlerimide halletmem lazım. Bi taragtan yoğunum. 10 gün falan olmayacağım. aylinim nasılsın tazae hamiş. mide bulantın varmı.
ya zerdalım havalarda uçmam lazım ama dolu dolu sevincimi paylaşamadım ya kocacımla.. kocacım çok sevindi tabi ama her bahar bi bunalım takılır, bu bahar da öyle.. kendimi unuttum ona takıldım ya.. bi de müjde aldıımız gün kötü bi haber aldı işle ilgili tuz biber olduhayırlısı bakalım.. bi de babalar geç idrak ederlermiş sanırım
inşallah canım ya..sevinmişdirde belli etmiyorsur, şaşkındır. Babalar biraz daha dediğin gibi geç idrar ediyor. Biz bile içimizde olmasına rağmen hamilemiy değilmiyim diye inanamıyoruz. Kötü haber aldıysa en azından bebeğin sevinciyle biraz daha az hasarla geçmiştir. Bi ultrasyonda göründe, kalp atışlarını falan duyunca daha çok idrak edersiniz.
aminn, sana da hayırlı cumalar fıstık, topiin neşeli hatunu :)günaydın hayırlı cumlarrrrrrrrrr
cuma hürmetine rabim dualrımız kabul etsin inşşşş
amin canım, nasılsın yeter.günaydın hayırlı cumlarrrrrrrrrr
cuma hürmetine rabim dualrımız kabul etsin inşşşş
inşallah canım ya..
aminn, sana da hayırlı cumalar fıstık, topiin neşeli hatunu :)
amin canım, nasılsın yeter.
aylin hamileliğinin tadını çıkar. Hiç bişey takmayın. Çok güzel bi duydu.
inşallah canım ya..
aminn, sana da hayırlı cumalar fıstık, topiin neşeli hatunu :)
amin canım, nasılsın yeter.
aylin hamileliğinin tadını çıkar. Hiç bişey takmayın. Çok güzel bi duydu.
nasılsın taze hamiş sen takma kafana erkeklerin böle halleri olur ara sıra sen anlattın eşimi gördüm sanki bahar takıntısı bizdede varya zerdalım havalarda uçmam lazım ama dolu dolu sevincimi paylaşamadım ya kocacımla.. Kocacım çok sevindi tabi ama her bahar bi bunalım takılır, bu bahar da öyle.. Kendimi unuttum ona takıldım ya.. Bi de müjde aldıımız gün kötü bi haber aldı işle ilgili tuz biber olduhayırlısı bakalım.. Bi de babalar geç idrak ederlermiş sanırım
kıs negatif halin buysa pozitif halinle gelsen hepimisi saf mutluluğa doğru bir yolculuğa çıkarırsın :)))amin kızlarrrrrrr inşşşşş
aylint kız bende neşe falan olmaz ben bayan negatifim vala
nasılsın taze hamiş sen takma kafana erkeklerin böle halleri olur ara sıra sen anlattın eşimi gördüm sanki bahar takıntısı bizdede varhavalar sıcak olunca geçiyor hasta bunlar hasta o olsun be güzelim onlarsızda olmuyorki bak gelen her bebek kısmetiyle gelirmiş şansınız kısmetiniz bol olsun inşallah bideeee annelik doğuştandır babalık sonradan öğrenilir
canım başınız sağolsun bende annemi aynı şekilde uğurladım ama ben kendim ilgilendim herşeyiyle çenesini bağladım çarşafını örttüm yıkanmasına kefenlenmesine yardım ettim çok garip bişey hele bu canın olunca dahada bi tuhaf ama rabbim sabır veriyor bazen o anı düşünüp herşey boş hiç bişey için üzülmeye değmez diyorum hayat kısaselam kızlar, pek yoğunum izne ayrılacağım, dünde eşimin teyzesi öldü, ona gittik, sabahtan geceye kadar cenaze evindeydik, morga gittik, yıkama, kefenleme işlemerini gördüm, tabuta konuluşu falan. Ilk defa bi ölyü bu kadar yakından gördüm ve izledim. Yüksek tansiyonla beraber beyin kanamasından öldü. 58 yaşındaydı dahada. Gecede hep kabuslar gördüm çok korktum.
Sizler nasılasınız. Izne çıkmadan işlerimide halletmem lazım. Bi taragtan yoğunum. 10 gün falan olmayacağım. Aylinim nasılsın tazae hamiş. Mide bulantın varmı.
mekanı cennet olsun canım ya..canım başınız sağolsun bende annemi aynı şekilde uğurladım ama ben kendim ilgilendim herşeyiyle çenesini bağladım çarşafını örttüm yıkanmasına kefenlenmesine yardım ettim çok garip bişey hele bu canın olunca dahada bi tuhaf ama rabbim sabır veriyor bazen o anı düşünüp herşey boş hiç bişey için üzülmeye değmez diyorum hayat kısa
izinde bol bol dinlenirsin inşallah güle güle git güle güle gel
sağol canım aylin ya ben rastlamadım senin ikizmi ole bişeyler yazıyordu sonra gerisini okuyamadımmekanı cennet olsun canım ya..
kıs negatif halin buysa pozitif halinle gelsen hepimisi saf mutluluğa doğru bir yolculuğa çıkarırsın :)))
Yeter sen nasılsın canım
sağol canım aylin ya ben rastlamadım senin ikizmi ole bişeyler yazıyordu sonra gerisini okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?