gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beni pozitif bulan çok az insan vardır
ikiz olma ihtimali yüksek, haftaya ultrasonda belli olur inşallah.. hcg yüksek çıktı, dr tek olmadığını düşünüyo... hayırlısı
hayırlısı canım biz birede razıyız ikiyede yeterki sağlıcakla gelsin kuzucuklar bizde teyze olmanın tadını çıkaralımikiz olma ihtimali yüksek, haftaya ultrasonda belli olur inşallah.. Hcg yüksek çıktı, dr tek olmadığını düşünüyo... Hayırlısı
Teşekkür ederim belenay sağol, ben pek teyzenin yüzüne bakamadım, ona rağman sabaha kadar korktum. Allahtan yanımda eşim var. bazen rüyalar ne korkunç oluyor. belenay seninde başınsağolsun, anneni yıkaman büyük bişey o acıyla, içerden yardım istiyorlar. Bizim teyzeyide yıkamak için 4-5 kişi girdiler. Benim kayınvalidemde yıkama işlemine girdi, ablasıydı çünkü. Zor ya, hepimiz öbür tarafa gideceğiz. kefenleneceğiz, hayat birden boş gibi geldi. Oğlu boşandı, oğlununa, gelinnine, toruna üzülecem diye, erkenden gitti öbür tarafa.canım başınız sağolsun bende annemi aynı şekilde uğurladım ama ben kendim ilgilendim herşeyiyle çenesini bağladım çarşafını örttüm yıkanmasına kefenlenmesine yardım ettim çok garip bişey hele bu canın olunca dahada bi tuhaf ama rabbim sabır veriyor bazen o anı düşünüp herşey boş hiç bişey için üzülmeye değmez diyorum hayat kısa
izinde bol bol dinlenirsin inşallah güle güle git güle güle gel
aylin canımn tikırın çok güzel, çılgınıkine benziyor. yoksam seninde kzın mı olacak. ikizse eğer 1oğlan, 1 kız olsun. Tekse benim gönlüm kızdan yana.zerdalımm inşallah öyle yapıcam, Allahım korusun, herşey güzel gitsin inşallah..
darısı da heppinizin başına olsun innnşallaahh amin
[sıze="3"]sağol kuzum uğraşıyoruz iştee
kız rütbende yazanın anlamı ne
ne olcekk [/sıze]
teşekkür ederim belenay sağol, ben pek teyzenin yüzüne bakamadım, ona rağman sabaha kadar korktum. Allahtan yanımda eşim var. Bazen rüyalar ne korkunç oluyor. Belenay seninde başınsağolsun, anneni yıkaman büyük bişey o acıyla, içerden yardım istiyorlar. Bizim teyzeyide yıkamak için 4-5 kişi girdiler. Benim kayınvalidemde yıkama işlemine girdi, ablasıydı çünkü. Zor ya, hepimiz öbür tarafa gideceğiz. Kefenleneceğiz, hayat birden boş gibi geldi. Oğlu boşandı, oğlununa, gelinnine, toruna üzülecem diye, erkenden gitti öbür tarafa.
amin canım benim :) darısı başınıza tez vakitte inşallahsalıcakla inşşşşşşşşşşşşşşşş
hayırlısı beloş :)hayırlısı canım biz birede razıyız ikiyede yeterki sağlıcakla gelsin kuzucuklar bizde teyze olmanın tadını çıkaralım
zerdalım çılgına da ben yapmıştım, bayrağı da ondan devraldımya, o doğum yaptığı gün öğrendik biz de, onun için aynısını yaptım kendime deaylin canımn tikırın çok güzel, çılgınıkine benziyor. yoksam seninde kzın mı olacak. ikizse eğer 1oğlan, 1 kız olsun. Tekse benim gönlüm kızdan yana.
amin canımsağol canım ama allah öle bir güç veriyorki anlamıyorsun bile yanlız sonradan çok koyuyor hala düşündükçe içimde fırtınalar kopar ama hayat devam ediyor hiç bir şeyi takmamak lzım bazen bakıyorumda hiç olmıyacak şeyleri takıntı vyapıyorum kendime değermi diyorum sonra toparlanıyorum ölüm en güzel ibret insana neyse rabbim ömür versin sağlıkla hayırla güzel günler yaşayalım inşallah
ikiz olma ihtimali yüksek, haftaya ultrasonda belli olur inşallah.. hcg yüksek çıktı, dr tek olmadığını düşünüyo... hayırlısı
evet ya devraldın, geshenkle, çılgın naptılar acaba.zerdalım çılgına da ben yapmıştım, bayrağı da ondan devraldımya, o doğum yaptığı gün öğrendik biz de, onun için aynısını yaptım kendime de
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
inşşşşşş canımmmm bendeeeee 5 kilom var onu vermek istiyorumm amaaallah daha iyi etsin canım benim
diyete başladımdainşallah 82 den 55 e düşmeye karar verdim bide topik buldum kendime orda arkadaşlarla zayıflıyoruz bak bir haftada 1,5 kilo vermişim iyi dimi iyi iyi bebiş gelmeden bi manken olim dedim gelince annesini şölleee filinta gibi manken gibi görsün
amin canım benim :) darısı başınıza tez vakitte inşallah
hayırlısı beloş :)
zerdalım çılgına da ben yapmıştım, bayrağı da ondan devraldımya, o doğum yaptığı gün öğrendik biz de, onun için aynısını yaptım kendime de
amin canım
inşşşşşş canımmmm bendeeeee 5 kilom var onu vermek istiyorumm amaa
inşşşşşşşşşşşşşş
naneli hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah seninde olacak.meraba kızlar, nasılsınız, inşaallah herkesin hayatı güzel gidiyordur.
uzun zamandır pek gelemiyordum, hem iş yoğunluğu hem de okuyordum yazacak bişi bulamıyordum. beynım sanki durmuş gibiydi, kız kardeşim bebek bekliyordu onun heyecanı mutluluğu biraz beni olumsuz etkilemişti. ama bebişle hepimiz resetlendik, formatlandıkgüzel bi başlangıç oldu bizlere, dün sabah kavuştuk hayatımıza neşe katan 'minik adama'
çok tatlı, çok da güzel kokuyor maşallah.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu sevinci yaşamayı nasip etsin
Aylin çok sevindim canım Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin.
Yeter beş zerdal 2 ay ne güzel ya keşke benimde o kadar olsa hiç rejim yapmazdımkine ayrıca ne kadar iyi yerseniz yiyin isteyince oluyor zerdal kız bak ben bir haftada 1,5 kilo verdim sen sıkı tut bir haftada ikikilo ver ve bitir bu işi
Kızlar bu arada herkese hayırlı cumalar ben çıkıyorum sevgili patronum gelir birazdan
ya zerdalım havalarda uçmam lazım ama dolu dolu sevincimi paylaşamadım ya kocacımla.. kocacım çok sevindi tabi ama her bahar bi bunalım takılır, bu bahar da öyle.. kendimi unuttum ona takıldım ya.. bi de müjde aldıımız gün kötü bi haber aldı işle ilgili tuz biber olduhayırlısı bakalım.. bi de babalar geç idrak ederlermiş sanırım
amin kızlarrrrrrr inşşşşş
aylint kız bende neşe falan olmaz ben bayan negatifim vala
selam kızlar, pek yoğunum izne ayrılacağım, dünde eşimin teyzesi öldü, ona gittik, sabahtan geceye kadar cenaze evindeydik, morga gittik, yıkama, kefenleme işlemerini gördüm, tabuta konuluşu falan. İlk defa bi ölyü bu kadar yakından gördüm ve izledim. Yüksek tansiyonla beraber beyin kanamasından öldü. 58 yaşındaydı dahada. gecede hep kabuslar gördüm çok korktum.
sizler nasılasınız. izne çıkmadan işlerimide halletmem lazım. Bi taragtan yoğunum. 10 gün falan olmayacağım. aylinim nasılsın tazae hamiş. mide bulantın varmı.
ben de merak ediyorumevet ya devraldın, geshenkle, çılgın naptılar acaba.
nasılsın canım.
noldu özleme??naneli hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah seninde olacak.
özlem nasıl oldun, raporlumusun işe başladınmı, sakın moralini bozma. herşey güzel olacak. Arada gel kendinden bahset.
tülaym kader arkadaşım benim sağol tatlımm, inşallah..annelik doğuştan babalık sonradan kazanılırmış canım öyle diyorlar. sonuçta bebiş anne rahmine düştüğü gibi onu korumaya kollamaya çalışıyorsun babası daha idrak edememiş olabilir minik bebişlerini hele bir kucağına alsın o zaman gör sen :)) her olumsuzluk eninde sonunda çözülür sen bu günlerini çok çok güzel ve mutlu geçir ki bebişler de mutlu olsun. dularım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?