30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benimde 2 kilo var, fazlalık onu vermek istiyorum. Bu iştahla tabi zor oluyor.
ya azıcık dikat etsek giderdee ama nerdeeeeeeee
blenay ben aslında çok çabuk veririm yani birazcık dikat edip günde 1 saate yürüş yapsam haftada 2 kilo rahatlıkla veririmm onuda aç kalmadan ama eşim evde olduğu için yürüş yapamıyorum eeeee boğazımada sahip çıkmayınca duryor durduğu yerde kilommmmm
yeteeerr arkadaşım bende bayan negatifim pozitif olamıyorum bir türlü.negatifliğin kitabını yazacam az kaldı

gel birlikte yazalım bu kitabı kızzzzzzzzzz

kızlar şu polen ve bal için detaylı bilgi verirmisiniz bende kullanmak istiyorum aktardanmı alacaz ve ne işe yarıyo

başın sağolsun belenay, anneni kaybetmişsin, insanın hayatta basına gelebilecek en acı olaylardan ben hayalini bile idrak edemiyorum ve sen maşallah yanına falan girmişsin yardıma, mekanı cennet olsun inşALLAH.

seninde başın sağolsun Zerdalcim, o kadr yakınına girmeseydin derim ben ama alışmakda gerek, hayat gerceği...
Aylincim babalar malesef öyle, biz ilk hamile oldugumu duyunca sarılıp ağladık, ben hhıçkıra hıçkıra onun 2 damla yaş..ben ultrasondan cıkınca yüüzmde gün boyu süren kocaamn gülümseme, o daha belli bille olmuyo minicik daha diyodu :) eline tekme attığı zaman içi kıpırdayacak tosbiğim diyorum ama kucaklarına almadan zor onların, düşün yani ben 5. aya girdim elhamdülillah ama hala da inanamıyorum içimde bi canlı taşıdıgıma, erkeklerin idraki haliyle daha gec olucak. bide sizin işte olumsuzluklar falan, normal yani

kızlar şu polen ve bal için detaylı bilgi verirmisiniz bende kullanmak istiyorum aktardanmı alacaz ve ne işe yarıyo
bal gercek bal olsun fatoş,tanıdıgın varsa daha güvenilir olur, polen de taze olmalı..günde sabahları 1 kaşık bal, 1cay kasıgı kadr poleni yiyosun hergün. ta ki yumurtlama zamanına kadar ondan sonra bırak, o ay hamile kalamazsan (ki inş kalırsın )adetinle birlikte başlarsın yeniden.ben böyle biliyroum canım

evet yumurta kalitesini artırıyor..aktardan da alabilrsin poleni

cvp ladığın için teşekkür ederim bidahaki aya kaldı ozaman şimdi adetliyim E2 68.2_ FSH 8.58_ LH 4.94 PROLAKTİN 47.76 _TSH 1.52 bu sonuçlar hakkında bilgin varmı acaba bugün yaptırdım doktora pazartesi gösterecem merak ettim sonuçlar nasıl diye bi tek prolaktin yüksek onu anladım

sağol canım benim Allah razı olsun anne bambaşka oluyor işin içindeyken anlamıyorsun bişey msadece bunun anneme olan son görevim olduğunu düşündüm rabbim sabrını verdi ama tabi sonrası tarifi mümkün değil sağken kıymetini bilmek çok önemli canım annem ayy dur üzmeyeyim şimdi seni neyse hayat devam ediyor sen nasılsın

aa ne demek teşekkür, anladığım kadarıyla TSH ve FSHgayet normal. hatta kaç yaşındasın sen? 30 dan fazlaysan biizm gibi yumurta rezervin de gayet iyi yaşına göre bence.e2 ve lh ı bilmiyroum arkadaşım malesef
sen kaç yaşıdnasın, kaç yıllık evlisin, kaç zamandır bebiş istiyorusn-belli bi prob. var mı? :) cok oldu ama yazmışındır belkide, birebir de konuşmayınca unutuyroum okuduklarımı

iyiyim canım ne olsun çok şükür.
ben anneme cok düşkünüm belenay, şimdi bile bazen yüzü gözümün önüne gelir gözleirm dolar, gelsin diey yolunu gözlerim tasavvur edemiyorum onu toprak altına koymayı ALLAH ım hayırlısını versin ne diyim gideceğimiz yer hep aynı..ama başa vermişse yaradan sabrınıda verir heral.
sne nerelerdeydin, abin nasıl oldu, gidebildi mi evine iyileişp hala seninle mi

merhaba kızlar ben şimdi duphaston diye bir ilaç kullanıyorum daha önce bu ilacı kullanan varmı aranızda

benimkinin gözünden bi damla yaş gelse havaya uçardım :))) haklısın canım, ben bile hala inanamıyorum, alışamadım, şaşkınım, o nasıl hemen alışsın bu fikre di mi
düzenli ve kaliteli yumurtlamak için diye biliyorum ama yanlışsa düzeltin
canım onu loveli de kullanmıştı sanırım
ameliyatı iptal olmuş demişti venüs ama sonra bi haber alamdım ben de
gelse de iyiyim dese, bu sene cok merakta bıraktı bizi Geshenkcim
ivet yaaa, üzüyo bizi.. hayırlısıyla sağlığına kavuşsun kurtulsun myomdan da varsın bizi habersiz bıraksın accık.. ama accık heeee
canım prolaktin çok az yüksek gibi geldi bana.. hafif bi yükselme var gibi.. doktorun gerekeni yapar ama ben hayıt tohumu tavsiye ediyorum çok.. hormonları düzenliyo özellikle prolaktini..
merhaba kızlar ben şimdi duphaston diye bir ilaç kullanıyorum daha önce bu ilacı kullanan varmı aranızda
ben kullanmadım canım..

günaydınnnnn kızlarrrrrrr iyi hafta sonlarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…