30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kendi haberini mi deyon, başka mı daha açık konuş lemmmm
kaç gündür sevgi kelebee modundayım şimdi gazozcuyu fışkırtacan içimden yine, musallat olacak heeee

yok benim değil kız bir arkadaşım hatta 2 arkadaşımdan haber bekliyorummmm inşşşşşşdirlerrrrrrrrrrrrrr

yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....

dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm

ya arkadaslar bısı sorım dr gerek gorurse pazartesı catlatma ıgnesı verecek bana bu bı tane ıgnemı yoksa sabah aksam vs gıbı bı kac dızı mı arka arkaya vuruluyo bu yasıma kadar neler yasadım ama korkumdan hıc ıgne olmadım bı kere alerjıden yuzum gozum sısmıstı oluyodum yınede ıgne olmadım ılacla tedavı ettıler. sımdı bu catlatma ıgnesı karabasan gıbı ruyalarımda :18:

sağol kuzm ama birinden kötü haber geldi malesef
hayallah.. hayırlısı olsun, diğeri?

canım ya kıyamam... bu sıkıntıları hepimiz yaşadık az çok, ama sakın hayal kurmaktan korkma... ben de uzun zaman hayalini bile kuramaz olmuştum. ama dedim neden hayal kurmuyorum, bari bununla neden kendimi mutlu etmeyim, özellikle bu ay gece yattığımda hayal kurdum hep öyle uykuya daldım :) ve sakın ümitsizliğe kapılma ve isyan etme.. bu da bizim sınavımız, sabırla karşılarsak mükafatını er-geç alırız inşallah. Allaha sığın ve bolca dua et tatlım.. gör bak inşallah güzel günler kapıda... dün bi söz okudum şöyle bişey, artık dayanamayacağını düşündüğün noktaya geldiğinde sakın vazgeçme çünkü o nokta kırılma noktasıdır ve sırada güzel günler vardır.. Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez... bu anneler gününü mutlu geçir, inşallah gelecek sene bebeğimle olcam de....
müstakbel anne, anneler günün kutlu olsun :)

tek bir tane iğne saatinide söylerler sana o satte yaptırsın

canım sağol ben bu günlerde buruğum biraz o kadar yoksaa baka bir şey yok inşş geçecekkk

yetercım canım benım valla aylınt oyle guzel seyler yazmısskı dıyecek baska bırsey yok ustuneee...
dunde anneler gunu ıle ılgılı bı reklam cıktıgında ınan bende aynı duyguları yasadım ve agladım gercekten zor bı durum..
ama şimdi ne düşünüyorum biliyomusun annelik sadece doğurmak demek değil onları sevmek üstüne titremek gözünden bile korumak başka bişi işte ya... sokakta goruyorum cocugun sogukta belı acılmıs yerde dusuyo sozum ona anne olmus ama umrunda degıl bı cok ınsan var sımdı bunlar annemı...
emin ol biz bi çok anneden daha ıyı bı anne olurduk muhım olan ıcımızde hıssettıklerımız
Biz iyi bi ANNEYİZZZ
hepımızın anneler gunu kutlu olsun

tatlım yeterin dedii gibi tek iğne ve çok ince kısacık bişey.. ben de ilk kez verildiğinde doktor kendin yapabilirsin göbeğine dedi, tamam dedim amma eve gidene kadar nasıl kendime yapcam diye düşündüm, kocama sen yap dedim, yapamam ben de dedi.. eve gittik cesaretimi topladım batırdım ama bu muymuş korktuğum dedim :) sivrisinek ısırması gibi batırınca gerisi hiç acımıyo.. doktorun da söler ama iki parmağınla yapacağın yeri makas alır gibi sıkıştır, çok daha rahat oluyo.. ben bu ay aşılamada da iğne kullanmıştım, her sabah kendime iğne yaptım, baya alışmıştım :)) eğlenceli bile gelmeye başlamıştı :))))) mazohist miyim neyim :))))))

14 yaşımdan beri hiçbir zaman çocuğumun olmayacağını biliyorum hayatın imtihanını vermeye epey genç başladım , unutmayın arkadaşlar bizler olmayan evlatlarla mtihan oluyoruz bu gerçekten acı ama ya vaar olan evlatları ile imtihan olanlar işte asıl bunların durumu daha acı

canım ne kadar doğru bişe söylemişsin... çok haklısın.
seni üzmek istemem ama sorunun nedir?

hoşgeldin safish,
dediğinde cok haklsıın imtihanlar o kadar cesitli ki bu dünyada, evladı hırsız-katil-terörist olanlar var ALLAH ıslah etsin, o annelerin hali nicedir di mi, evladı olanları da bakalım hangi imtihanlar bekliyor, bilinmez bir yolda yürüyoruz ALLAH a sığınıp.

sen neden öyle dedin 14 yaşımdan beri biliyroum diye

delüüü ALLAH vermesin be deme öyle hergün günde 4 kez insülün vurulanlar var annem gibi ( töbe de hemen olur mu aylincim, korkarım ben ağızdan cıkan laftan, şindi de klavyeden cıkandan tırstım :26:

şunuda unutmamak lazım birde doğurup büyütmek ama genç yaşta canının parçasını toprağa vermek var böyle bir acıdansa olmayan bir acıyı çekmeyi yeğlerim

elbeteee annelik sadece doğurmak değil öyle olsaydı bu kadar çok çocuk doğurup soklara atarmıydı insanlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…