30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

over kanseri idi geçti bitti şükür ama geçerken bende bişeyler gitti

canım.. ne diyeceğimi bilemedim, iki over de mi? o zamanki mevzuat yumurta dondurmaya imkan vermiyo muydu? canım benim çok geçmiş olsun, sen iyisin şükür.. dediğin gibi, ana-babasına bu dünyada cehennemi yaşatan evlatlar var Allah ıslah etsin, Allahım evladın da hayırlısını versin,kim bilir belki hayırlısı böyleydi...
ama evet, her kadın annelik hissiyle doğuyo ve yanıyo içi.. Allahım sabır versin canım...

Son düzenleme:
over kanseri idi geçti bitti şükür ama geçerken bende bişeyler gitti
gecmiş olsun safish, öyle dediğine araştırmışsındır yoktur bi yolu tedavisi artık heralde.
biliyoruz evladı olanlar digerlerinden daha fazla değil, olmayanlarda eksikli değil asla. zaten bizde olanda bizim değil, hersey yaradana emanet, ya verip imtihan ediyor ya da vermeyip.

doğru diyosun ya, tövbe.. benim annem de insülin kullanıyo, biliyorum canım ya...
şunuda unutmamak lazım birde doğurup büyütmek ama genç yaşta canının parçasını toprağa vermek var böyle bir acıdansa olmayan bir acıyı çekmeyi yeğlerim
tatlım sen o kadar güsel sabır ile boyun eğmişsinki Rabbimden gelene, bunun mükafatını da alıcaksın inşallah...

bu arada herkesten rica ediyorum cocugum olsun die şarlatan doktorların verdiği her ilacı kullanmayın güvenilir kurum ve kuruluşlara gidin ziira hormon dengesindeki en ufak dalgalanmaların genetik yatkınlığı olan kişilerde kanser nedeni olabileceği unutullmasın

yavrum ya ne güzel demişsin...

doğru söylüyosun, Allah korusun... çok vicdansız doktorlar var..

bu gün bir yere bende yazdım bizim sınavımız bebklerimizn olmaması ama bebği olanların sınavıda belikide çocuklarının olmasıdır diyeee ,
nereden bilebiliriz kiii:26::26::26::26::26::26::26:
biz sadece kendi yaşadığımızı biliyoru:44::44::44:z

doğru diyosun ya, tövbe.. benim annem de insülin kullanıyo, biliyorum canım ya...

tatlım sen o kadar güsel sabır ile boyun eğmişsinki Rabbimden gelene, bunun mükafatını da alıcaksın inşallah...
canım benim allah hepimizin karşısına allah korkusu olan insanları çıkarsın ben boyun eğdim kuşkusuz kaderime lakin bu kadere sevdiğim insan başta kabul edip daha sonra bu yükün altında ezilmeye başlayıp beni nişanlıyken terkedince ozaman daha iyi anladım herkez bir imtihanda ve hepimizinki farklı ben olmayacak evlatlarımla ama bazıları allahtan gelene isyanla imtihanda

amin.. çok doğru söylüyosun..

yeterim ya sen bugun olumsuz bi ahber almışsın kimki o
,green sandım koşa koşa gittim baktım şükür dedim ama kıyamam digerini tanımıyorum ama ALLAH yardımcısı olsun tüp bebişmiydi onun ki de (

tövbe yarabbim ya, sanki kendisinin garantiismi varmıpş nişanlının cocugunun olacağına dair, hepimiz bilmeden evlendik neyin ne olduugnu, biizmde olmayabilirdi, zor zahmet tedaviyloe hamile kalıyoruz biçoğumuz burda, napalım terkedelim mi eşlerimizi, ya da onalr bizi mi teketsin. en güzeli en hayırluısı olmuş bence empati yapamayan bi insan seni hep üzerdi, gecmişe bakıp üzülme emi hiç safish, en doğruusnu yapmışın en basında söyleyip erken ögrenmişin iç yüzünü ... eşin destektir sana şu an da inş.

o kabullenmişti ama annesi ailesi rahat bırakmadılar hastadır çocuğun omicak diye 3 sene kafasının etini yediler sonunda kaldıramadı oda aile silinmez ama senide bunların stresi ile yaşatamam dedi vee gitti o gitti bende öyle kadım birdaha kimseyi sevemedim öylesi yıkıldımki 4 yılda anca toparlandım profilimide düzelttim evli değilim yalnıç seçmişim herhalde

kızlar çıkmam gerekiyo..
safish11 canım Allahım yar ve yardımcın olsun..
denizin anası :) mesaj atamadım tekrar, folik konusunda ediyosundur gerçi bolca dua et inşallah hiçbişecik olmamıştır..
kaçtım ben kıslar..

allah yardımcın oldun canım

denizimin anası yok kuzum gern değildi başka bir arkadaştıı
ya ne oldu bak aslında tüp bebkle gebeydi ama kanaması vardı sabahta aradı bana düşük yapıyorum çok kanama var dediii biraz konuştukk kötüydü kan vermeye gitti (merkezimiz aynı)çok ağlıyorduuuu
benimde amh testimin sonucu için merkezden arayacakalrdı yanlışlıkla kanamsı olan arkadşın yerine aramışlar beni sen x misin deiler yok ta arkadaşıyım ne oldu dedimm yok bilgi veremeyiz dediler ama sonra beni tanıyıp (tabi ısrarda edince ) bilgi verdiler kanamsı vardı amadeğerleri katlıyor dediler yaaaaaaa çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…