over kanseri idi geçti bitti şükür ama geçerken bende bişeyler gitti
gecmiş olsun safish, öyle dediğine araştırmışsındır yoktur bi yolu tedavisi artık heralde.over kanseri idi geçti bitti şükür ama geçerken bende bişeyler gitti
doğru diyosun ya, tövbe.. benim annem de insülin kullanıyo, biliyorum canım ya...delüüüALLAH vermesin be deme öyle hergün günde 4 kez insülün vurulanlar var annem gibi ( töbe de hemen olur mu aylincim, korkarım ben ağızdan cıkan laftan, şindi de klavyeden cıkandan tırstım :26:
tatlım sen o kadar güsel sabır ile boyun eğmişsinki Rabbimden gelene, bunun mükafatını da alıcaksın inşallah...şunuda unutmamak lazım birde doğurup büyütmek ama genç yaşta canının parçasını toprağa vermek var böyle bir acıdansa olmayan bir acıyı çekmeyi yeğlerim
gecmiş olsun safish, öyle dediğine araştırmışsındır yoktur bi yolu tedavisi artık heralde.
biliyoruz evladı olanlar digerlerinden daha fazla değil, olmayanlarda eksikli değil asla. zaten bizde olanda bizim değil, hersey yaradana emanet, ya verip imtihan ediyor ya da vermeyip.
bu arada herkesten rica ediyorum cocugum olsun die şarlatan doktorların verdiği her ilacı kullanmayın güvenilir kurum ve kuruluşlara gidin ziira hormon dengesindeki en ufak dalgalanmaların genetik yatkınlığı olan kişilerde kanser nedeni olabileceği unutullmasın
14 yaşımdan beri hiçbir zaman çocuğumun olmayacağını biliyorum hayatın imtihanını vermeye epey genç başladım , unutmayın arkadaşlar bizler olmayan evlatlarla mtihan oluyoruz bu gerçekten acı ama ya vaar olan evlatları ile imtihan olanlar işte asıl bunların durumu daha acı
canım benim allah hepimizin karşısına allah korkusu olan insanları çıkarsın ben boyun eğdim kuşkusuz kaderime lakin bu kadere sevdiğim insan başta kabul edip daha sonra bu yükün altında ezilmeye başlayıp beni nişanlıyken terkedince ozaman daha iyi anladım herkez bir imtihanda ve hepimizinki farklı ben olmayacak evlatlarımla ama bazıları allahtan gelene isyanla imtihandadoğru diyosun ya, tövbe.. benim annem de insülin kullanıyo, biliyorum canım ya...
tatlım sen o kadar güsel sabır ile boyun eğmişsinki Rabbimden gelene, bunun mükafatını da alıcaksın inşallah...
amin.. çok doğru söylüyosun..canım benim allah hepimizin karşısına allah korkusu olan insanları çıkarsın ben boyun eğdim kuşkusuz kaderime lakin bu kadere sevdiğim insan başta kabul edip daha sonra bu yükün altında ezilmeye başlayıp beni nişanlıyken terkedince ozaman daha iyi anladım herkez bir imtihanda ve hepimizinki farklı ben olmayacak evlatlarımla ama bazıları allahtan gelene isyanla imtihanda
yeterim ya sen bugun olumsuz bi ahber almışsın kimki obu gün bir yere bende yazdım bizim sınavımız bebklerimizn olmaması ama bebği olanların sınavıda belikide çocuklarının olmasıdır diyeee ,
nereden bilebiliriz kiii:26::26::26::26::26::26::26:
biz sadece kendi yaşadığımızı biliyoru:44::44::44:z
tövbe yarabbim ya, sanki kendisinin garantiismi varmıpş nişanlının cocugunun olacağına dair, hepimiz bilmeden evlendik neyin ne olduugnu, biizmde olmayabilirdi, zor zahmet tedaviyloe hamile kalıyoruz biçoğumuz burda, napalım terkedelim mi eşlerimizi, ya da onalr bizi mi teketsin. en güzeli en hayırluısı olmuş bence empati yapamayan bi insan seni hep üzerdi, gecmişe bakıp üzülme emi hiç safish, en doğruusnu yapmışın en basında söyleyip erken ögrenmişin iç yüzünü ... eşin destektir sana şu an da inş.canım benim allah hepimizin karşısına allah korkusu olan insanları çıkarsın ben boyun eğdim kuşkusuz kaderime lakin bu kadere sevdiğim insan başta kabul edip daha sonra bu yükün altında ezilmeye başlayıp beni nişanlıyken terkedince ozaman daha iyi anladım herkez bir imtihanda ve hepimizinki farklı ben olmayacak evlatlarımla ama bazıları allahtan gelene isyanla imtihanda
safish11, hiç yolu yok mu? bir de evliymişsin.. eşin destek oluyodur inşallah
canım benim ben evli değilim forum kayıt esnasında hata yaptım herhalde
o kabullenmişti ama annesi ailesi rahat bırakmadılar hastadır çocuğun omicak diye 3 sene kafasının etini yediler sonunda kaldıramadı oda aile silinmez ama senide bunların stresi ile yaşatamam dedi vee gitti o gitti bende öyle kadım birdaha kimseyi sevemedim öylesi yıkıldımki 4 yılda anca toparlandım profilimide düzelttim evli değilim yalnıç seçmişim herhaldeyeterim ya sen bugun olumsuz bi ahber almışsın kimki o
,green sandım koşa koşa gittim baktım şükür dedim ama kıyamam digerini tanımıyorum ama ALLAH yardımcısı olsun tüp bebişmiydi onun ki de(
tövbe yarabbim ya, sanki kendisinin garantiismi varmıpş nişanlının cocugunun olacağına dair, hepimiz bilmeden evlendik neyin ne olduugnu, biizmde olmayabilirdi, zor zahmet tedaviyloe hamile kalıyoruz biçoğumuz burda, napalım terkedelim mi eşlerimizi, ya da onalr bizi mi teketsin. en güzeli en hayırluısı olmuş bence empati yapamayan bi insan seni hep üzerdi, gecmişe bakıp üzülme emi hiç safish, en doğruusnu yapmışın en basında söyleyip erken ögrenmişin iç yüzünü ... eşin destektir sana şu an da inş.
anladım canım, dilerim Allah korkusu olan, yüreği güzel, gönlünün ısındığı biri çıkar karşına da bu dünyada cenneti yaşarsınız.. yürekten diliyorum...
allah yardımcın oldun canımal benden de o kadar ....o kadar moralim bozuk ki.kızacak kimse de yok çocuk olmadığı için.ben de kocamla kavga ediyorum onun üzerine gidiyorum kızıp üzüldükçe.dün gece olmadık bişey yüzünden kafaya takıp sabaha kadar uyuyamadım.ben uyuyamadıkça kocam mışıl mışıl uyudukça sinirlendim.başladım ağlamaya.ağlıyorum ama neden ağlıyosun deseler şundan da diyemiycem.resmen kafayı yemek üzereyim.oysa ki bi çocuk olsa evde, kimseyi hiç bişeyi kafaya takmam.hele bugün resmen depresyondayım.uykusuzluktan artık sanki bayılacak gibiyim.hiç bişeyin Allahın gücüne gitmesin anlamı yokmuş gibi sanki.yaşamaya değer bişey bile bulamıyorum.bi de anneler günü ve bi çocuğum olsayd dünyanın en değerli insanı ben olacaktım bugün onun gözünde belki de.ama yok ve sebebi bile bulunamadı.yaşsa oldu otuz.işte böyle kendimi parçalaya parçalaya geçti neredeyse 5 yıl ve bu gidişle daha kaç yıl daha geçeceği de belli değil.kimse yardımcı olamıyor.ne doktor,ne anne baba,ne koca,ne de arkadaş.sadece Allah olabilir sadece Allahsenağlama
yeterim ya sen bugun olumsuz bi ahber almışsın kimki o
,green sandım koşa koşa gittim baktım şükür dedim ama kıyamam digerini tanımıyorum ama ALLAH yardımcısı olsun tüp bebişmiydi onun ki de(
tövbe yarabbim ya, sanki kendisinin garantiismi varmıpş nişanlının cocugunun olacağına dair, hepimiz bilmeden evlendik neyin ne olduugnu, biizmde olmayabilirdi, zor zahmet tedaviyloe hamile kalıyoruz biçoğumuz burda, napalım terkedelim mi eşlerimizi, ya da onalr bizi mi teketsin. en güzeli en hayırluısı olmuş bence empati yapamayan bi insan seni hep üzerdi, gecmişe bakıp üzülme emi hiç safish, en doğruusnu yapmışın en basında söyleyip erken ögrenmişin iç yüzünü ... eşin destektir sana şu an da inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?