e sonucta o kötü deidğin haber kötü değil dimi. sadeec kanaması var hcg katlıyor?denizimin anası yok kuzum gern değildi başka bir arkadaştıı
ya ne oldu bak aslında tüp bebkle gebeydi ama kanaması vardı sabahta aradı bana düşük yapıyorum çok kanama var dediii biraz konuştukk kötüydü kan vermeye gitti (merkezimiz aynı)çok ağlıyorduuuu
benimde amh testimin sonucu için merkezden arayacakalrdı yanlışlıkla kanamsı olan arkadşın yerine aramışlar beni sen x misin deiler yok ta arkadaşıyım ne oldu dedimm yok bilgi veremeyiz dediler ama sonra beni tanıyıp (tabi ısrarda edince ) bilgi verdiler kanamsı vardı amadeğerleri katlıyor dediler yaaaaaaa çok sevindimmm
e sonucta o kötü deidğin haber kötü değil dimi. sadeec kanaması var hcg katlıyor?
kanama oluyor yetercim, benimd eoldu yattım ya hastanede bi kaç gün,bişey olmas inşALLAH
SAfish herseyde bir hayır var biizm göremediğimiz emin ol.
ALLAH a emanet ol cıkıyorum bende.
yetercim sana da :79::79::79:
aa ne demek teşekkür, anladığım kadarıyla TSH ve FSHgayet normal. hatta kaç yaşındasın sen? 30 dan fazlaysan biizm gibi yumurta rezervin de gayet iyi yaşına göre bence.e2 ve lh ı bilmiyroum arkadaşım malesef
sen kaç yaşıdnasın, kaç yıllık evlisin, kaç zamandır bebiş istiyorusn-belli bi prob. var mı? :) cok oldu ama yazmışındır belkide, birebir de konuşmayınca unutuyroum okuduklarımı
ya arkadaslar bısı sorım dr gerek gorurse pazartesı catlatma ıgnesı verecek bana bu bı tane ıgnemı yoksa sabah aksam vs gıbı bı kac dızı mı arka arkaya vuruluyobu yasıma kadar neler yasadım ama korkumdan hıc ıgne olmadım bı kere alerjıden yuzum gozum sısmıstı oluyodum yınede ıgne olmadım ılacla tedavı ettıler. sımdı bu catlatma ıgnesı karabasan gıbı ruyalarımda :18:
korkma korkma hiç acımayacakkendin yapamazsan eczanede falan yaptırırsın sinek ısırıyormuş gibi oluyor. bende iğneden korkardım ama kendime o kadar çok iğne yaptım ki göbekten iğne görünce sinirden gülüyorum artık:) tek yumurtamı canım. inşallah yumurtacıkların çatlar döllenir ve tutunur
valla tek mı cıfmı hıc bılmıyorummmbende o bızım bıldıgımız kocaman ıgnelerden sanmıstım gobekten olana da razıyım aman kımse popoşuma dokunmasında
hehe tişikür ederim geshenkimm :)günaydın, merhaba,iyi günleer..
ben geldim sapasağlam hemde :)) veeee harika bir haber okudum AYLİNNNNNNN ÇOOOOK SEVİNDİM TEBRİK EDERİM.....:118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::121::92: :81:
bak ya gözümü korkutoyoogeçmişe baktım...
lalehan doğurmuş maşallah maşallah.. oldu olacak derken arttı bebişlerdarısı bizlere olsun...
venüsüm hain pis myom hala benle :) çok sefiyo beni... ayrılası yok..
belenaycım başın sağolsun çok üzüldüm ............anne.............. ben düşünemiyorum bu acıyı ne zaman aklıma getirsem o an çöküyorum hemen arayıp yanında olasım geliyor.. Rabbim kimseleri ayırmasın anasından... Allah sana sabır versin.. anneciğinede gani gani rahmet eylesin.. kabri nur olsun..
zerdalım siz de teyzeyi erken kaybetmişsiniz.. ölüm insanı çok kötü etkiliyor değilmi... çaresi olmayan tek şey ölüm.. başka her şeye çare var.. hayat gerçekten bomboşş bunu en iyi anlayıp maalesef kısa sürede unuttuğumuz anlar işte... Allah teyzeyede rahmet eylesin.. kayınvaliden nasıl oldu ?
lovelim canım naabıyo benim erenim ? ısırmalık yanakları tombullaştımı dahaayyyy resimlerinden ısırasım geldi... çok tatlı yaaaa... sen nasılsın tatlım?
elfoşum sen hasatenede mi yattın bak hiç haberim yok.. şimdi iyisin ama dimi.. benimde kısa süreli maceram oldu jet hızıyla yatıp taburcu oldum :)) idrar yollarımda enfeksiyon varmış.. bakalım başka neler çıkacak..
naneli yaflum seninde gözün aydın yeğenin olmuş... Allah analı babalı büyütsün...
özlem çok geçmiş olsun canım.. moralini hiç bozma bak tüpte de ümitsizdin sonra yanlışta olsa kendi geldi.. verecek Yaradan tekle de verir.. ümidini kaybetme.. öptüm seni..
çılgınıma bir kutlamam yapalım kızlar böyle kuru kuruya olmuyor...
aylin valla çooooooook sevindirdin sen beni.. babası idrak edememiş ama ben çok şiddetli ettim ve ağzım kulağımda mutlu oldum.. hemde ikiz.. tam benim hayalim..aynı anda ıngaaaaaaaaaa.. aynı anda mamaaaaaaa.. aynı anda çişşş... işin işşşşşşşşş :86:
artniyet neler yapıyorsun..
fatoş sen ne yaptın
sml tedavin ne aşamada nasıl gidiyor..
diloş yokmu???
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz..
selamm
hehe tişikür ederim geshenkimm :)
bak ya gözümü korkutoyoo
daha kesin bişe yok
kızım ne varmış korkacak.. sen değilmiydin isteyen :)) al işte çifter çifter... baktın olmadı yolla bana valla seve seve bakarım yeminle hebir kız bir oğlan tek seferde ooooh.. şahane olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?