30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hayırlısı olsun geshenkim.. bu arada tarih 6 ocak görünüyo inşallah..

hemen düzelteyim.. hayırlısı ile sağlıkla olsun aylinim.. inşallah hepimiz anne olacaz.. çaktırmadan sıraya girdik.. tento zerdal bide ben kaldım eskilerden.. yeni gelenlerde var aramıza uğurlu gelsin sizin bebişler hepimize... dualara devam.. acaip iyi geldi bana senin bu haber.. minik bir çılgından sonra minik bir gazozcu (gazozcular)lazımdı zaten vatana memlekete... oh çok şükür

ben de 36 yaşındayım
20 aydır bekliyorum olmadı şimdiye kadar
eşimdeymiş sorun
tedaviye başlıycaz inşallah
40 a gelmeden gelir bebeklerimiz

hoşgeldin aramıza.. tam yerindesin.. 40 a merdiven dayadık sayılır.. ama bu henüz doğurmaya engel değil.. inşallah 40 dan evvel gelir bizimkilerde.. eşinde ne sorun varmış ? tedavi görüyormu? yeni evlimisin sen yoksa bebek fikri mi yeni ?

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.5.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124:

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

artniyetizm.............................................10 mayıs

zerdal.................................................... ?

Yeteeeeer.............................................. ?

bebegim_01.............................................?

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

geshenkcim malesef bu ayda söndü benim için, kırmızı kartı yedim 8 mayısda biraz buruk durumum ama genede devam:)) herşeyin hayırlısı artık hepimiz için :)))

gesom ne o kuzum ya 3.5 dan 4 der gibi 3.5 elfida ..roman işi olmuş abe yaa ..

bak ben girdiğmde de kimse olmuyooo
kendime kendime konuşup cıkayım yine dedim ortalığı tenha görünce
yorgun olduugnu okudum venüscüm de hani öyle 5-10 dakka nete girip özel msj kutunu boşaltamayacak kadar yorgun olduugnu tahmn edemedim di, korkuyom senden cok ara verme gelip gitmelerine emi..senin doktorlar benimde pinpirikli yaptı sanırım
cılgını o koca göbeğiyle izmir sokaklarında göremeden yaptı doğumu, bende kimseye görünmeden halletmem gerenk bu işi gesom, kilom aldı başını gitmekte,bebiş 200 gram anca ben aldım 4-5 kilo..ama dombalak olmadım ki dahaaa

kızzzzzzzzzzzz DENİZİNANASIIIIIIIIIIIdiiğer topikte gern vardı yaaaaaaaaaa değeri 99. çıktı biliyormusunnn

35 yaşındayım. Hiç çocucğum yok. bebeğim 8. haftadaydı ve kalp atışının durduğunu bugün öğrendim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çooook mutsuzum, çooook içim acıyor

hoşbulduk canım teşekkürler
eşimin sayı azlığı ve hareketsizlik sorunu varmış yeni öğrendik
iki yıldır korunmuyoruz hep ben gitmiştim eşim gitmiyordu götüremiyordum onu
ama artık ikna ettim cuma günü yaptırdı o günden beri kötüydüm ta ki bu akşam kendi doktoruma gidene kadar, sağolsun moralimi düzeltti

yeni evli değilim canım
15 yıllık evliyim
oğlum 14 yaşında
iki yıl öncesine kadar istemiyordum ikinciyi ama
iki yıldır istiyoruz olmuyordu
daha önce üç kere hamile kaldım istediğim zaman ve hatta istemediğim zaman bile
ama allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyormuş demekki

ya mesaj kutum bi tuhaf olmuş..hiç bişi yapamıyom orda :))

35 yaşındayım. Hiç çocucğum yok. bebeğim 8. haftadaydı ve kalp atışının durduğunu bugün öğrendim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çooook mutsuzum, çooook içim acıyor

geçmiş olsun cnm..üzülme bende ilk bebiğimi kaybetmiştim böyle..Allah yine verir inş atlatması zor oluyor tabiii...

geçmiş olsun canım ya ne desem bilemedim ama hayırlısı üzülme bu kadar. inşallah en kısa zamanda yüzün tekrardan güler.

QUOTE=artniyetizm;19105033]geshenkcim malesef bu ayda söndü benim için, kırmızı kartı yedim 8 mayısda biraz buruk durumum ama genede devam:)) herşeyin hayırlısı artık hepimiz için :)))[/QUOTE]

salla gelene aha kapı gelmeyene daha sapı ... ne işin var doktor, hastane buraya yaz gelmedi ama oraya geldiyse gez dolaş tatil yap.. kırmızı ya da şükret o olmasa beklentimiz biter dimi :)

gesom ne o kuzum ya 3.5 dan 4 der gibi 3.5 elfida ..roman işi olmuş abe yaa ..

abe bu site beni çok sinir eder be yaa. o kada yazdım yok etti tekrar yazıyorum tabi sinirlenerek
emencik düzeletecem kızancığım etmişiz bi ata sen affet

yavrum sen ayaklı futbol topu olmaya adaysın :86:

Allah sabırlar versin.. acını hafifletmek güç tabiki ama şunu bilki anne olma ihtimalin çok yüksek.. gebe kalabiliyorsun inan bu mükafat senin için.. bunu unutma..

e maşallah.. sen annesin zaten 15 yıllık evlilik... kız mı istiyorsun bide.. olur inşallah hayırlısı... değerler kürlerle destek verilir düzelir..

ya mesaj kutum bi tuhaf olmuş..hiç bişi yapamıyom orda :))

geçmiş olsun cnm..üzülme bende ilk bebiğimi kaybetmiştim böyle..Allah yine verir inş atlatması zor oluyor tabiii...

benim kutuda boşalmış.. hiç bişi yok içinde.. tuhaflaşmış.. bulaşıcımı ne

geçmiş olsun canım ya ne desem bilemedim ama hayırlısı üzülme bu kadar. inşallah en kısa zamanda yüzün tekrardan güler.

amin.. sen nasılsın tülay ??

Son düzenleme:

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam teyzoşlar
ben emeklemeye çalışıyorum
bir hobby çikolatasını peşinden nasıl gidiyorum görseniz fırtına gibiyim annemler koydukları yerde bulamıyorlar az kaldı odaları dolaşıcam

GÜNAYDIN GESOO

bizim bu kutularla derdimiz ne yaa , amma çektiriryolar bize

sorma yaa bulaşıcı mı ne

selam teyzoşlar
ben emeklemeye çalışıyorum
bir hobby çikolatasını peşinden nasıl gidiyorum görseniz fırtına gibiyim annemler koydukları yerde bulamıyorlar az kaldı odaları dolaşıcam

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelsin bana ben ona bir koli hoby alırım annesi... o ellerini ayaklarını yerim onun... bide çirkin surat bir gülüşü var onun ah tam ısırmalık.. beni mahvediyor resimleriyle... yanımda olsa hiç rahat vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…