30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam teyzoşlar
ben emeklemeye çalışıyorum
bir hobby çikolatasını peşinden nasıl gidiyorum görseniz fırtına gibiyim annemler koydukları yerde bulamıyorlar az kaldı odaları dolaşıcam

Maşallah erene Allah nazarlardan saklasın ne tatlıdır şimdi o.

QUOTE=artniyetizm;19105033]

e maşallah.. sen annesin zaten 15 yıllık evlilik... kız mı istiyorsun bide.. olur inşallah hayırlısı... değerler kürlerle destek verilir düzelir..

yok canım ya kız olsun derdinde falan değilim sadece çocuğum yalnız kalmasın istiyorum, büyük bir hastalık atlattık ve kardeşlerimiz olmasaydı ne yapardık bilmem, ondan sonra aklıma düştü zaten

Arkadaşlar 21 nisan 2011 saat 12 30 da oğluşum emir dünyaya geldi,rabbimden hepinize aynı mutluluğu yaşatmasını diliyorum.allah gönlünüze göre versin.

herkese çok teşekkür ediyorum... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

amin.. seninde

yok canım ya kız olsun derdinde falan değilim sadece çocuğum yalnız kalmasın istiyorum, büyük bir hastalık atlattık ve kardeşlerimiz olmasaydı ne yapardık bilmem, ondan sonra aklıma düştü zaten

anladım.. haklısın canım.. kardeş insana destek gerçekten.. yalnız kalmasın tabi oğlun.. inşallah kardeş gelir yakın zamanda ona da... şimdi tedavidesiniz değilmi

Arkadaşlar 21 nisan 2011 saat 12 30 da oğluşum emir dünyaya geldi,rabbimden hepinize aynı mutluluğu yaşatmasını diliyorum.allah gönlünüze göre versin.

oh maşallah.. doğurma ayı bu kızların mayıs hadi Allah analı babalı büyütsün.. gözün aydın speddy.. kaç kilo doğdu ? adını ne koydunuz ? bize de dua edin doğuran anneler.. hepiniz dualarınızı bekliyoruz..

kimseyide unutmamışsın canım benim
ben dün doktora gittim yumurtalıklarımı rahim duvarını kalınlıgını falan ınceledı tam ıstedıgım kıvama gelmıs dedı catlatma ıgnesı verdı bıtane korka korka yaptırdım:18: burda kı arkadaslar saolsun cesaretlendırdıler sonra üç gun verdı calışmalar ıcın persembede progestan dıye bı ılaca baslıcam
valla olurmu olmazmı bılmıyorum ama bu kez ıcım cok rahat dr da RAHATLATIYOI TABII OLUMLU KONUSMALARIYLA ılac bıtımınde kan testı yaptır ınsallah hayırlı haberlerle gel dedı canım doktorum

oh oh maşallah.. aferin sana arkadaşım işte böyle sakin sakin geçir bu süreci doktor çok önemli zaten.. höt höt doktor insanın canını sıkıyor demi :) böyle olunca kafanda rahat.. o progesteron hormonu döllenme olursa tutunsun diye veriliyor canım.. sen takipli doğal yolla tedavi görüyorsun ben öyle anladım... ne zaman tahmini sonuç?? hadi inşallah bir gebe daha çıkartacaz.. bak doğuranlar eksiliyor yukarıya kişi eklemek gerek ona göre :) hayırlı haberlerini bizde dört gözle bekliyoruz..

selam teyzoşlar
bir hobby çikolatasını peşinden nasıl gidiyorum görseniz fırtına gibiyim annemler koydukları yerde bulamıyorlar az kaldı odaları dolaşıcam

hay maşallaaahhhhhhhhhhhh yerim ben onu beklesin az kaldı yakında kardeşlerinin peşinden koşucak abisi

deepresyonndayımmmmm korkuyorummmm tırrrrsıyoruummmm kızlarrrrrrr ben de uterus bicornis var ve ameliyat olacaktım bugün sözdeeee. ama bişeyler karışmış falan hastanede.dr aradı bugün ve ameliyat perşembe olacakmış.laparoskopi ve histeroskopi.ben hiç hamile kalamamıştım 4 yıldır.34 yaşındayım .zaman çok çabuk geçiyor bende istiyorum bendeeeeee

ayyyyyyyy canım benım öyle güzel yazmışsınki okurken bi yandan gülümsedim bi yandanda gözlerim doludu. evet ben tedavıye yenı basladım sayılır 3 ay kadar (pko oldugu ıcın) adet duzenlemeye yardımcı olması ıcın yasmın kullandım adetın 2. gunu gel dedı ve klomen verdı bı kac gun sonra bant verdı bı hafta kadar kaldı bantlar dun cıkardım catlatma ıgnesı oldum persembede progestana baslıcam bıtımınde kan tahlılı ıstedı gelsın bebısler tabı ya lıste bosalmasın dolsun dolsun yer kalmasın hatta
anaaaaaaa bıde hepımız tedavının de yardımıyla ucuz besız dogururmusuz

kızlar ne haber bu gün elektirikler kesildi ve daha yeni geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende gelemdim tabikiiiiiiiiiiii

selam hatunlar
inşallah geshenkim benimm :) minik gazozcular ivit :)))
geshenkcim malesef bu ayda söndü benim için, kırmızı kartı yedim 8 mayısda biraz buruk durumum ama genede devam:)) herşeyin hayırlısı artık hepimiz için :)))
helal canım benimm, tabiki durmak yok yola devam, inşallah önümüzdeki aya burda herkes hamile olsunnn
gesom ne o kuzum ya 3.5 dan 4 der gibi 3.5 elfida ..roman işi olmuş abe yaa ..

canlarım nasılsınız bakim haber veremedim kv gittikdik
sen nassın bakem lovelimm kv ne be ya
35 yaşındayım. Hiç çocucğum yok. bebeğim 8. haftadaydı ve kalp atışının durduğunu bugün öğrendim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çooook mutsuzum, çooook içim acıyor
canım Allah sabır versin.. bunda da bi hayır vardır belki,Rabbim bilir... inşallah tez vakitte yeniden hamile kalırsın da tamamına erer :)
maşallah Allah bağışlasın oğlunu.. kardeş gerçekten güzel bişe inşallah kardeşi de olur
selam teyzoşlar
yirimm ben onuuuuuuuu maşallah
maşallah maşallah,Allah analı babalı büyütsün, Çooook güzel bir ömrü olsun... amin bu arada
hadi inşallah müjdeli haberlerle gelirsin canım
inşallah hemencecik gelir bebişin
ucuz bebiş hee

hayırlı olsun özlem, güzel haberlerle gel arkadaşım, dikkat et kendine bu arada ağır kaldırma, uzanma,esneme, kabız olma...vs aynı aşılama ve tüp bebek tedavisndeymiin gibi dikkat et ki,i tutunmak için zorlanmasın mucizen...
laporoskopi ve histereskopiden sonra tedavi ya da doğal yolla hamile kalan coook..
bende histereskopiden 1 ay sonra tedaviyle kaldım, buda bi akideş daha laporoskipiden sonra hamiş kaldı..seninde öyle olur inşALLAH tolunay.... ana 35 diyo, izmirde misin sen?
ALLAh ım tez zamanda 2. yide yollasın arkadaşım :26:
tedavide hangi aşamadasın peki?

Gesom ya sne jet hızıylan cıktım, idrar yolu enf. falan demişin, enfeksiyondan mı yattın hastaneye= üstü kapalı anlatmışın canım ya, o yüzden mi yok oldun dubisüre buralardan :44::44: cook gecmiş olsun..

Tento? sen nerelerdesin kaç gündür=? akşamları barim ugrasrdın?

amin.. sen nasılsın tülay ??[/QUOTE]

sağol canım ya iyi diyeyim iyi olalım. aldığım hormonlardanmıdır nedir bir günüm bir günümü tutmuyor kendi kendime kızıyorum sen nasılsın canım çok geçmiş olsun.. mesajlardan anladığım kadarıyla miyomun varmış sanırım.. iyi haberlerle mi geldin?

oyyyy yerim onu Allah bağışlasın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. darısı hepimizin başına..

çok utanarak söylüyorum çok çok
denız anası hıc sorma onca ugras onca ezıyet cekıyorum herseye dıkkat edıyorum ama su nalet sıgarayı da bırakamıyorum off yaaaaa kendıme bu konu da bı dur demem lazım artık ya

3 550 doğdu adı emir 37 hafta bitmişti epidural sezeryanla oldu.ancak uyudu :) dualarım sizinle,inanınki her an ona baktığım her an diyorum ki Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…