selam teyzoşlar
ben emeklemeye çalışıyorum
bir hobby çikolatasını peşinden nasıl gidiyorum görseniz fırtına gibiyim annemler koydukları yerde bulamıyorlar az kaldı odaları dolaşıcam
QUOTE=artniyetizm;19105033]
e maşallah.. sen annesin zaten 15 yıllık evlilik... kız mı istiyorsun bide.. olur inşallah hayırlısı... değerler kürlerle destek verilir düzelir..
herkese çok teşekkür ediyorum... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
yok canım ya kız olsun derdinde falan değilim sadece çocuğum yalnız kalmasın istiyorum, büyük bir hastalık atlattık ve kardeşlerimiz olmasaydı ne yapardık bilmem, ondan sonra aklıma düştü zaten
Arkadaşlar 21 nisan 2011 saat 12 30 da oğluşum emir dünyaya geldi,rabbimden hepinize aynı mutluluğu yaşatmasını diliyorum.allah gönlünüze göre versin.
geçmişe baktım...
lalehan doğurmuş maşallah maşallah.. oldu olacak derken arttı bebişlerdarısı bizlere olsun...
venüsüm hain pis myom hala benle :) çok sefiyo beni... ayrılası yok..
belenaycım başın sağolsun çok üzüldüm ............anne.............. ben düşünemiyorum bu acıyı ne zaman aklıma getirsem o an çöküyorum hemen arayıp yanında olasım geliyor.. Rabbim kimseleri ayırmasın anasından... Allah sana sabır versin.. anneciğinede gani gani rahmet eylesin.. kabri nur olsun..
zerdalım siz de teyzeyi erken kaybetmişsiniz.. ölüm insanı çok kötü etkiliyor değilmi... çaresi olmayan tek şey ölüm.. başka her şeye çare var.. hayat gerçekten bomboşş bunu en iyi anlayıp maalesef kısa sürede unuttuğumuz anlar işte... Allah teyzeyede rahmet eylesin.. kayınvaliden nasıl oldu ?
lovelim canım naabıyo benim erenim ? ısırmalık yanakları tombullaştımı dahaayyyy resimlerinden ısırasım geldi... çok tatlı yaaaa... sen nasılsın tatlım?
elfoşum sen hasatenede mi yattın bak hiç haberim yok.. şimdi iyisin ama dimi.. benimde kısa süreli maceram oldu jet hızıyla yatıp taburcu oldum :)) idrar yollarımda enfeksiyon varmış.. bakalım başka neler çıkacak..
naneli yaflum seninde gözün aydın yeğenin olmuş... Allah analı babalı büyütsün...
özlem çok geçmiş olsun canım.. moralini hiç bozma bak tüpte de ümitsizdin sonra yanlışta olsa kendi geldi.. verecek Yaradan tekle de verir.. ümidini kaybetme.. öptüm seni..
çılgınıma bir kutlamam yapalım kızlar böyle kuru kuruya olmuyor...
aylin valla çooooooook sevindirdin sen beni.. babası idrak edememiş ama ben çok şiddetli ettim ve ağzım kulağımda mutlu oldum.. hemde ikiz.. tam benim hayalim..aynı anda ıngaaaaaaaaaa.. aynı anda mamaaaaaaa.. aynı anda çişşş... işin işşşşşşşşş :86:
artniyet neler yapıyorsun..
fatoş sen ne yaptın
sml tedavin ne aşamada nasıl gidiyor..
diloş yokmu???
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişsiniz..
kimseyide unutmamışsın canım benim
ben dün doktora gittim yumurtalıklarımı rahim duvarını kalınlıgını falan ınceledı tam ıstedıgım kıvama gelmıs dedı catlatma ıgnesı verdı bıtane korka korka yaptırdım:18: burda kı arkadaslar saolsun cesaretlendırdıler sonra üç gun verdı calışmalar ıcınpersembede progestan dıye bı ılaca baslıcam
valla olurmu olmazmı bılmıyorum ama bu kez ıcım cok rahat dr da RAHATLATIYOI TABII OLUMLU KONUSMALARIYLA ılac bıtımınde kan testı yaptır ınsallah hayırlı haberlerle gel dedı canım doktorum
selam teyzoşlar
bir hobby çikolatasını peşinden nasıl gidiyorum görseniz fırtına gibiyim annemler koydukları yerde bulamıyorlar az kaldı odaları dolaşıcam
oh oh maşallah..aferin sana arkadaşım işte böyle sakin sakin geçir bu süreci doktor çok önemli zaten.. höt höt doktor insanın canını sıkıyor demi :) böyle olunca kafanda rahat.. o progesteron hormonu döllenme olursa tutunsun diye veriliyor canım.. sen takipli doğal yolla tedavi görüyorsun ben öyle anladım... ne zaman tahmini sonuç?? hadi inşallah bir gebe daha çıkartacaz.. bak doğuranlar eksiliyor yukarıya kişi eklemek gerek ona göre :) hayırlı haberlerini bizde dört gözle bekliyoruz..
inşallah geshenkim benimm :) minik gazozcular ivit :)))hemen düzelteyim.. hayırlısı ile sağlıkla olsun aylinim.. inşallah hepimiz anne olacaz.. çaktırmadan sıraya girdik.. tento zerdal bide ben kaldım eskilerden.. yeni gelenlerde var aramıza uğurlu gelsin sizin bebişler hepimize... dualara devam.. acaip iyi geldi bana senin bu haber.. minik bir çılgından sonra minik bir gazozcu (gazozcular)lazımdı zaten vatana memlekete... oh çok şükür
helal canım benimm, tabiki durmak yok yola devam, inşallah önümüzdeki aya burda herkes hamile olsunnngeshenkcim malesef bu ayda söndü benim için, kırmızı kartı yedim 8 mayısdabiraz buruk durumum ama genede devam:)) herşeyin hayırlısı artık hepimiz için :)))
gesom ne o kuzum ya 3.5 dan 4 der gibi 3.5 elfida ..roman işi olmuş abe yaa ..
sen nassın bakem lovelimm kv ne be yacanlarım nasılsınız bakim haber veremedim kv gittikdik
canım Allah sabır versin.. bunda da bi hayır vardır belki,Rabbim bilir... inşallah tez vakitte yeniden hamile kalırsın da tamamına erer :)35 yaşındayım. Hiç çocucğum yok. bebeğim 8. haftadaydı ve kalp atışının durduğunu bugün öğrendim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çooook mutsuzum, çooook içim acıyor
maşallah Allah bağışlasın oğlunu.. kardeş gerçekten güzel bişe inşallah kardeşi de oluryeni evli değilim canım
15 yıllık evliyim
oğlum 14 yaşında
iki yıl öncesine kadar istemiyordum ikinciyi ama
iki yıldır istiyoruz olmuyordu
daha önce üç kere hamile kaldım istediğim zaman ve hatta istemediğim zaman bile
ama allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyormuş demekki
yirimm ben onuuuuuuuu maşallahselam teyzoşlar
maşallah maşallah,Allah analı babalı büyütsün, Çooook güzel bir ömrü olsun... amin bu aradaArkadaşlar 21 nisan 2011 saat 12 30 da oğluşum emir dünyaya geldi,rabbimden hepinize aynı mutluluğu yaşatmasını diliyorum.allah gönlünüze göre versin.
hadi inşallah müjdeli haberlerle gelirsin canımkimseyide unutmamışsın canım benim
ben dün doktora gittim yumurtalıklarımı rahim duvarını kalınlıgını falan ınceledı tam ıstedıgım kıvama gelmıs dedı catlatma ıgnesı verdı bıtane korka korka yaptırdım:18: burda kı arkadaslar saolsun cesaretlendırdıler sonra üç gun verdı calışmalar ıcınpersembede progestan dıye bı ılaca baslıcam
valla olurmu olmazmı bılmıyorum ama bu kez ıcım cok rahat dr da RAHATLATIYOI TABII OLUMLU KONUSMALARIYLA ılac bıtımınde kan testı yaptır ınsallah hayırlı haberlerle gel dedı canım doktorum
inşallah hemencecik gelir bebişindeepresyonndayımmmmm korkuyorummmm tırrrrsıyoruummmm kızlarrrrrrrben de uterus bicornis var ve ameliyat olacaktım bugün sözdeeee. ama bişeyler karışmış falan hastanede.dr aradı bugün ve ameliyat perşembe olacakmış.laparoskopi ve histeroskopi.ben hiç hamile kalamamıştım 4 yıldır.34 yaşındayım .zaman çok çabuk geçiyor bende istiyorum bendeeeeee
ayyyyyyyy canım benım öyle güzel yazmışsınki okurken bi yandan gülümsedim bi yandanda gözlerim doludu. evet ben tedavıye yenı basladım sayılır 3 ay kadar (pko oldugu ıcın) adet duzenlemeye yardımcı olması ıcın yasmın kullandım adetın 2. gunu gel dedı ve klomen verdı bı kac gun sonra bant verdı bı hafta kadar kaldı bantlar dun cıkardım catlatma ıgnesı oldum persembede progestana baslıcam bıtımınde kan tahlılı ıstedıgelsın bebısler tabı ya lıste bosalmasın dolsun dolsun yer kalmasın hatta
anaaaaaaa bıde hepımız tedavının de yardımıyla ucuz besız dogururmusuz
valla tüm kutulardann yana şanssızız venüscüm, bütün kutucuklarımız bize cektiriyGÜNAYDIN GESOO
bizim bu kutularla derdimiz ne yaa , amma çektiriryolar bize
hayırlı olsun özlem, güzel haberlerle gel arkadaşım, dikkat et kendine bu arada ağır kaldırma, uzanma,esneme, kabız olma...vs aynı aşılama ve tüp bebek tedavisndeymiin gibi dikkat et ki,i tutunmak için zorlanmasın mucizen...kimseyide unutmamışsın canım benim
laporoskopi ve histereskopiden sonra tedavi ya da doğal yolla hamile kalan coook..deepresyonndayımmmmm korkuyorummmm tırrrrsıyoruummmm kızlarrrrrrrben de uterus bicornis var ve ameliyat olacaktım bugün sözdeeee. ama bişeyler karışmış falan hastanede.dr aradı bugün ve ameliyat perşembe olacakmış.laparoskopi ve histeroskopi.ben hiç hamile kalamamıştım 4 yıldır.34 yaşındayım .zaman çok çabuk geçiyor bende istiyorum bendeeeeee
ALLAh ım tez zamanda 2. yide yollasın arkadaşım :26:yok canım ya kız olsun derdinde falan değilim sadece çocuğum yalnız kalmasın istiyorum, büyük bir hastalık atlattık ve kardeşlerimiz olmasaydı ne yapardık bilmem, ondan sonra aklıma düştü zaten
Arkadaşlar 21 nisan 2011 saat 12 30 da oğluşum emir dünyaya geldi,rabbimden hepinize aynı mutluluğu yaşatmasını diliyorum.allah gönlünüze göre versin.
amin.. seninde
anladım.. haklısın canım.. kardeş insana destek gerçekten.. yalnız kalmasın tabi oğlun.. inşallah kardeş gelir yakın zamanda ona da... şimdi tedavidesiniz değilmi
oh maşallah..doğurma ayı bu kızların mayıs hadi Allah analı babalı büyütsün.. gözün aydın speddy.. kaç kilo doğdu ? adını ne koydunuz ? bize de dua edin doğuran anneler.. hepiniz dualarınızı bekliyoruz..
oyyyy yerim onu Allah bağışlasın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. darısı hepimizin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?