30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

olacak inşallah olacak.. ucuz pahalı :)) aman gelsinde nasıl isterse gelsin veletler.. Rabbim hayırlısını versin canım.. üst listeye en yakın aday olarak takibimdesin.. böle olacan inşallah sende..

valla tüm kutulardann yana şanssızız venüscüm, bütün kutucuklarımız bize cektiriy

kutu kutu pense
elmamı yerse
arkadaşım elfojjj
arkasını dönerseeee
kutu çeşitlerinin cümlesiyle başımız dertte :)) şu kutulardan çektiğimizi bişiciklerden çekmedik

sağol varol evlendik başladı alt katta sorunlar.. aah ah arkadaşım tarkan ne yapıyor arkan benim çaput çarşısı oldu oralar bakteriler myomlar kol geziyor iyicene elfoşum..

amin.. sen nasılsın tülay ??

sağol canım ya iyi diyeyim iyi olalım. aldığım hormonlardanmıdır nedir bir günüm bir günümü tutmuyor kendi kendime kızıyorum sen nasılsın canım çok geçmiş olsun.. mesajlardan anladığım kadarıyla miyomun varmış sanırım.. iyi haberlerle mi geldin?[/QUOTE]

yapar tülaycım sinir de yapar başka şeyde.. kilo da yapıyor o ilaçlar.. ne yapalım sonra düzeliriz artık dimi yeterki amaca ulaşalım.. benim myom var canım rahim büyüklüğünde.. ameliyat olacam kısmetse..

3 550 doğdu adı emir 37 hafta bitmişti epidural sezeryanla oldu.ancak uyudu :) dualarım sizinle,inanınki her an ona baktığım her an diyorum ki Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşat

maşallah emir paşamız da katıldı aramıza.. senin bir kızın vardı birde oğlun oldu değilmi canım.. kardeş geldi size.. seviyordur büyüğü dimi kardeşini kıskançlık da olur birazcık.. inşallah bizlerde yaşarız bu duyguyu.. dua et bizede..

zerdalım ne zaman gelecek acaba..

çılgınım nasıl ki :26:

tentoooşş nerdesin yaflum ?

aynı dert bende de var maalesef. baya baya azaltmıştım ama şimdi eskisinden daha çok içiyorum. ama kararlıyım bırakacam..

yapar tülaycım sinir de yapar başka şeyde.. kilo da yapıyor o ilaçlar.. ne yapalım sonra düzeliriz artık dimi yeterki amaca ulaşalım.. benim myom var canım rahim büyüklüğünde.. ameliyat olacam kısmetse..

herşeye razıyız kiloya da siniride geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah.

geshenk kız bı konuya acıklık getıruım okuyunca guldum sende gülllll. yukarda bana cevabında ucuz pahalı demişsin yorumuma karsılık cümleyi tam oku üçüz beşiz yazıyooooo

geshenk kız bı konuya acıklık getıruım okuyunca guldum sende gülllll. yukarda bana cevabında ucuz pahalı demişsin yorumuma karsılık cümleyi tam oku üçüz beşiz yazıyooooo

CANIMCIM BENİ YANILTAN AYLİN OLDU.. ben ilkin öyle anladım ama o yazmış sana ucuz bebek haa deyip gülmüş.. ah aylin ah.. madara ettin bemi :76: demek ben anlamamışım diye ayrıca yazdım onu..

sen gül gül aha sana inat bırakacam yani inşallah

bırakın bırakın çok ayıp bu konuda çok tepki veririm size.. etmeyin eylemeyin kızlar.. sigarayı çıkartın hayatınızdan hem sağlığınız için hem bebek isteğiniz için.. ayrıca maddi olarak da küllüm zarar.. tamamen mefis meselesi bu.. hadi kontrol edin nefsinizi bakiiim..

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.5.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124:

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

artniyetizm.............................................?

zerdal.................................................... ?

Yeteeeeer.............................................. ?

bebegim_01.............................................?

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

yeni gelen arkadaşları da ekledim.. unuttuğum varsa hatırlatın lütfen...

Son düzenleme:
ALLAh ım tez zamanda 2. yide yollasın arkadaşım :26:
tedavide hangi aşamadasın peki?

sağol canım amin cümlemize versin allahım
ya işte 20 aydır uğraşıyoruz ama daha geçen ay çocuk istiyoruz diye gittik drye
ondan önce olursa diye bekledik ama bu arada benim erken menopoz sanılan adet düzensizliğim strese bağlı + polip (meğerse buymuş düzensizliğimin sebebi) yara yaktırma falan işlemlerim oldu bunlardan dolayı kalamadım sanıyordum
geçen aya kadar da olmayınca doktora gittik çocuk istiyoruz olmuyor dedik
bana işte klomen+iğne+hsg+aşılama+tüp sırasından bahsetti
ilk sıradaki klomen ve iğneyi hemen geçen ay uyguladık iki tane çok süper yumartam oldu 20 ve 21 mm de çatlatma iğnesi yapıldı, olur diye bekledim çünkü ben sorun bende diye bildiğim için bu da sorunu çözer demişti dr,
ama geçen hafta adet olunca dr yi aradım adet oldum diye ayrıca spermiyogram yaptıralım mı diye sordum o da süper olur onu da yaptır gel dedi
eşim testi verdi ve ben duvara toslamış gibi oldum sayı ve hareket azlığı çıktı
moral ben de sıfır tabi, bu yola ilk çıktığımızdan beri eşime sen de test yaptır diyordum, erkekleri bilirsin bunu istemiyorlar pek benimki de öyle kandıramadım velhasıl hep ben gidip açtım kendimi iki yıl boyunca
ama işte cuma günü spermiyogramı görünce o da çok üzüldü tabii neyse
uzatmayayım
ürolog acayip canımızı sıktı olmaz falan bunları öyle çok çok süper arttıran bir ilaç yok daha tıpta dedi
eşime klomen ve evicap verdi yine de ama zor dedi eğer hemen istiyorsanız tüp yapın dedi.

neyse sonra kadındoğumcuma gittik o da üroloğun dediklerine çok kızdı, olur mu öyle şey bu değerlerde pekala normal hamile kalabilirsin dedi, bizim 2 milyonluk bebişimiz bile var dedi ki eşimin 18 milyon sayısı

hareket de ileri yüzde onbeş, falan işte normal sperm yüzde yetmiş böyle vs.vs.

ama artık ben iyice kuruntu yaptığım için yarın hsg çekecek, hani onda da bir sorun varsa beklemeye gerek görmeyelim hemen bakalım dedi,
bu ay ilaç falan kullanmayacağım eşim kullanıyor
eğer hsg de de bir şey çıkmazca bırakıcam zaten peşini olursa olur ne yapıyım ki daha fazla 15 yıldan sonra tüp yaptıracak halim yok diyor eşim belki bir kez aşılama deneyebiliriz diyor bilmiyorum
ben de hayırlısı olsun diyorum, eğer hayırlı değilse zorlamanın da alemi yok diyorum allah korusun duyduğum şeyler var mesela kadının biri yıllar sonra tedavilerle kalmış ama çocuk engelli doğmuş belki bu da bir nasip
ama şimdilik sorunları tespit edip ilaçla tedavi edilebilecekse tedavi olmak ve gerisini allaha bırakmak niyetindeyim
ben de hormonal veya yumurtlamaya dair bir sebep olmadığı anlaşıdı bi de şu hsg de olsun bakalım, çünkü ilk çocuğum sezaryan sonrasında da bir kürtajım var yapışıklık tıkanıklık olabilir diyor dr

ay kusura bakmayın kızlar çok uzun oldu ama
içimi döktüm rahatladım valla iyi geldi sanki şu anda bunları paylaşmak sizlerle,
çünkü eşim ve doktorumdan başka kimse bilmiyor
herkes beni ikinci çocuğu istemiyorum diye biliyor.

çok iyi etmisin canım.. detaylı anlatmışsın hem sen rahatladın hem biz tam bilgi sahibi olduk ki inşallah bizlerden sana fayda dokunur bir nebze olsun.. her arkadaşımızın kendince tecrübeleri var burada parlaşıyoruz yardımcı da oluyoruz birbirimize inşallah sende kendince bir şeyler bulursun burada. 15 sene sonra tüpe sıcak bakmıyorsanız aşılama yaptırabilirsiniz zira o işlemde en iyi spermler seçilip yıkanarak vajenden enjekte ediliyor.. yani şansa bırakmamış oluyorsunuz madem senin yumurtaların gelişmesi güzel.. masrafını sorarsan ikisinin maliyeti birbirine yakın zaten ilaçlar tutuyor parayı.. aynı ilaçlar kullanılıyor.. tüpte oluşmuş embiriyo verildiği için hani daha garanti gibi görülüyor.. sende hiç sorun olmadığından dolayı aşılama da da şansın var diye düşündüm ben.. bide dediğin gibi oluruna bırakmakta fayda var gerçekten olmayan şeye çok ısrar edip sonucunda engelli bir canlı dünyaya getirip hem sen hem o evladın üzülmemesi için kaderimize razı gelmeyi de bilmeliyiz.. varsın millet istemiyor bilsin.. zaten herkese laf anlatmak zor bu konuda.. biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz malum aynı dertteyiz.. hem senin avunacağın evladın var ne güzel.. annelik duygusunu tatmışsın.. Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin.. bizlere de inşallah anne olmayı tattırır.. dualarımız hepimiz için..

kızlar selam, bu akşam doktor randevum.. ama bugün sağ kasığım çok sancıyo sabahtan beri... çok korkuyorum.. aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama baya sancıyo, belime de vuruyo... inşallah önemli bişey diildir... dua edin bana..

aylinim bütün hamilelerde var bu belirtiler.. hemen kötüye yorma.. farkındasın değilmi SEN HAMİLESİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN .. tabiki dua ederiz.. rahat ol sen..

korkma korkma üşütmüşsündür canım belki hiç düşünme kötü şeyler güzel haberlerle gelirsin inşallah doktordan. dualarım seninle..

Allahım seni ve bebegini korusun kötü bişey degildir endişelenme yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

allah seni ve bebişini korusun
belki bebişin iyice yerleşiyordur hı?

kızlar, haber vermeye geldim, rahim içinde üç tane kese gördük karından ultrasonla, ikisi çok güzel, biri çok düzgün diil gibi, bi tanesinin kalp atışını gördük, diğeri de görünüyo gibiydi..
ancaaak bende hiperstimülasyon sendromu olmuş, sağ yumurtalık büyümüş baya, karın içinde bu yüzden sıvı toplanmış ve rahim dışında da keseye benzer bişe gördü dr, ama yumurtalığa ait doku da olabilirmiş, yani (Allah korusun) dış gebelik şüphesi de var ek olarak... yarın sabah hastaneye yatıyorum, ileri tetkikler yapılacak ve hiperzottirik kontrol altına alınıp geriletilecek inşallah, zira o da tehlikeliymiş.. öyle işte dua edin nolur, bebişlerin biri kaybolup ikiye düşebilir belki.. inşallah dış gebelik diildir o, içi boş gibi.. çabucak yoluna girer inşallah...

aylint canım benim geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle merak etme kötü şeyler getirme aklına rabbim yardımcın olsun meleklerini ve seni korusun biz dua edicez sende inancını yitirme bol bol dua et ve meleklerinle buraya geri gel emi

canım daha çok yeni hamileliğin diliyorum ikisi de sapasağlam seninle kalsın.. dış gebelik değildir belki geç oluşmuştur diğer kese.. nasılsa kontrol altındasın öyle bile olsa sorunsuz devam eder bir tanesi ile.. dualarımız seninle.. sende kafanı rahat tut

günaydın kızlar nasılsınız sabahtan işler yoğunlaşmadan bi selam vereyim dedim
çılgınkız hemşerim seni tebrik edemedim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
neşe,loveli ,zeytin,lalehan sizler nasılsınız bebişler nasıl maşallah hepsine

geshenk,tentation,denizanası,yeter,zerdal v e topiğin tüm güzelleri nasılsınız

iyiyiz belenaycım..sende iyisindir inşallah.. çılgınım anne oldu ya gelemiyor.. neşe anne olduğundan beri kayıp... hiç selam vermez oldu bize.. canı sağolsun.. lalehan anne oldu.. lovelim erenimizi büyütüyor an an paylaşıyor gelişmelerini canım benim o.. hele eren öyle tatlı ki bir görmelisin.. zerdal anneciğini ziyarete gitti.. tento yoğun galiba bu aralar pek yok.. denizanası yeni dombiğim benim :))

bak hepsi adına laf ettim şimcük hem sana hem bana çene yapacaklar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…