30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın kızlar.Aylin inşallah herşey yoluna girecek Allahım korusun seni ve bebeklerini dualarımız seninle.

güzellerim nasılsınız bakayımmm hemen çıkıcam malum okul var günaydın diyim dedimm öpüldünüz belenaycım nasılsın canım

son dakika haber ajansı gibisin canım benim sağol anne olan pek uğrayamaz oluyor herhal ama haklılar biraz kolaymı bebk büyütmek ahh ahh sanki 10 tane büyütmüş gibi konuştum bende okuyup kaçıyorum çoğu zaman anca böle işler az olunca yazıyorum takipteyim yani

güzellerim nasılsınız bakayımmm hemen çıkıcam malum okul var günaydın diyim dedimm öpüldünüz belenaycım nasılsın canım
iyiym canım sen nasılsın çocuk iş yoğunsun tabi aman Allah sağlık versinde oğluşuna ve sana koşur oğluşun tatlı bu arada ona kocaman bir maşalaaaaahh

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43

2 üye diyor benden başka kimse yok..hayalet üyler mi var ayoll :18::18::18: geliyom gidiyom kimseyi bulamıyom ben

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43

2 üye diyor benden başka kimse yok..hayalet üyler mi var ayoll :18::18::18: geliyom gidiyom kimseyi bulamıyom ben

İYİ SAATTE OLSUNLARA MI KARIŞTIN KIZ GENE yaa benim sayfa aynı eskisi gibi yine.. sürekli atıyor beni.. üye giriş yap deyip duruyor.. valla yalama oldu artık nickle şifre :))))) ben olabilirim o hayalet venüss :92:

biliyorum zor ama kafanı rahat tut canım. inşallah kısa sürede herşey normale döner bebişlerinle sapasağlam dönersin aramıza. dularım seninle..

geshenk nasılsın, ışığını yeşil görünce selam vermek istedim
pek gelemiyorum, arada biraz okuyup kaçıyorum fazla kalamıyorum, nasıl oldun, myom noldu? sende son durumlar ne? ben artık kapattım bebek sayfasını, ne regl günü, ne yumurta hesabı hepsini bıraktım. Allah bana da teyzelik sevincini yaşattı, ordan teselli buldum en azından, Allah kimseyi ama hiiiiiç kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin

amiiin nanelim amin.. hep bebek konuları bu aralar gene çevrem yeni hamileler bebeği olup onları anlatanlar biraz sevinç ve sevgiyle birazda içim buruk dinliyorum bende.. iş yerinde aynı yerde çalıştığım iki bayan var benden sonra evlendiler hamile kaldılar doğurdular da şimdi bebekleri diş çukartmış anne diyorlarmış.. aaaah zaman aah.. biz hala umuyoruz.. kader ne diyelim... işte tam o anda kalbim sızlıyor yoksa aklıma getirdiğim falan yok normalde.. sana gözün aydın demiştim okumamışsındır belki.. teyze olmak da çok güzel inan bana yeğen de çok seviliyor.. tabi büyüdükerinde seni unutuyorlar o başka.. yani kendinin gibi olamaz tabi... benim myom yılan hikayesi oldu.. gene ertelendi..

kızlar merhaba ne zamandır uğramıyordum çünkü gerçeklerle zamanın geçmesiyle yüzleşmek istemiyordum. aralıkta aşılamayla olan 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. nisanda tekrar aşılama denedik ilki tutunca buda tutmuş gibi geldi kasıklarım batıyodu miğdem bulanıyodu hala bulanıyor. ama tutmamış. beta hcg kandan baktırdım negatif eve geldim birde baktım regl olmuşum. bu kez iğne ile deneyelim adetinin 2. günü gel dedi dr um. göbekten iğne ile olanı varmış hiç bilmiyorum nasıl bişey birde nasıl yumurtamı takip edicek bilmiyorum .çünkü dr umdan uzaktayım farklı bir şehirin küçük bir ilçesindeyim. bilen var mı aranızda bu aşılama çeşidi yani göbekten iğne ile olanı nasıl dr la hangi aralıklarla görüşülüyo?

canım çok geçmiş olsun. göbekten iğne dediği tüp bebekte uygulanan yöntem sanırım. hormonların biraz daha saf hali. dozunu sana söylüyor ona göre yapıyorsun. kontrollere gidiyorsun belli bir boyuta gelince çatlatıyor. daha çok yumurta gelişmesi sağlanıyor bu iğnelerle.. inşallah yardımcı olabilmişimdir. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutar bebişlerin. tekrardan geçmiş olsun..

Canım üzülme bu sefer olu inşallah.İgne ile yapılınca 2 yada 3 günde bi yumurtaların takip ediliyor yeterli büyüklüge gelince çatlama ignesi yapılıyor .

geçmiş olsun canım.. sıkma canını bu kez tutunur inşallah.. arkadaşlar da cevplamış zaten aynı tüp gibi doktorun verdiği dozda iğnelerle yumurtalarını geliştirip iki gün arayala takip ediyorlar sonra uygun büyüklüğe geldiğinde çatlatıp eşinden alınan spermlerin seçilip ayıklananlarını sana enjekte ediyorlar hepsi bu.. iğneyi zamanla kendin bişle yaparsın incecik kıl gibi kısa bir iğne zaten.. hayırlısı olsun..

Canım üzülme bu sefer olu inşallah.İgne ile yapılınca 2 yada 3 günde bi yumurtaların takip ediliyor yeterli büyüklüge gelince çatlama ignesi yapılıyor .

saolun kızlar bende takip işi nasıl olacak bilmiyorum artık hayırlısı daha önce klomen kullanmıştım bu daha güçlü bişey sanırım

daha önce ilk aşılamam klomenle oldu 4 yumurta oluştu 2 si büyümüştü bebek tutmuştu . bu sefer yine klomenle yapmıştık 6 yumurta oluştu ama 1 tanesi büyüktü diğerleri ufak ufaktı. tutmadı. dr um iğneyle denemek istiyo ama yumurta takibi nasıl olcak bilmem çünkü ayrı şehirlerdeyiz. ben burada küçük bir ilçedeyim

Son düzenleme:

tanıdık, akraba falan yokmu canım orada.. zor olacak galiba senin için

oorda evim var canım ama burda çalışıyorum eş durumu tayinime kadar ayrı şehirlerdeyiz eşimle ve dr umla . ben evimden 4 saat uzaktayım. 2 güne 1 gelemem izin almam lazım o da çok zor işte böyle

canım çok geçmiş olsun inşaallah bu sefer tutar herşeyin bi vakti zamanı vardır hakkında hayırlısı neyse o olur.bende 3 kere aşılama denedim göbekten yapılan iğnelerle daha fazla yumurta olsun diye yapılıyo 2 günde bir doktora gidiyordum ben. yumurtaların boyutuna göre iğnelerin dozunu belirliyordu doktorum 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapıyordum ben ama o kadar uğraşmama rağmen tutmadı benimki seninki olur inşaallah kısmet işte

gazozcuu ayliin. gazoz die die yaptın bebişleri :)) içini ferah tutu. ii olacak her şey. biz,m dualar arkanda :)

ben pek ii diilim. ondan takılasım yok buralara. geçmişi de okuyamayacagım

elfidam denizlerin şahı anam. ii dir inşlh. çılgın da annelige alışmaya çalışıodur şindi :)
venüsüm de iiimiş

geshenk senle ben kaldık :) aynı tasss aynı hamam :))
zerdalım da annesinde o ne ala :)

yeni gelen arkadaşlar hepinize tekrar hoşgeldiniz.:)

jakobi ineli aşılama da accuk daha dürtüolar yımırtları. merak etme. korkulcak bişi diil. inşlh bu sefer yakalarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…