kızlar, haber vermeye geldim, rahim içinde üç tane kese gördük karından ultrasonla, ikisi çok güzel, biri çok düzgün diil gibi, bi tanesinin kalp atışını gördük, diğeri de görünüyo gibiydi..
ancaaak bende hiperstimülasyon sendromu olmuş, sağ yumurtalık büyümüş baya, karın içinde bu yüzden sıvı toplanmış ve rahim dışında da keseye benzer bişe gördü dr, ama yumurtalığa ait doku da olabilirmiş, yani (Allah korusun) dış gebelik şüphesi de var ek olarak...yarın sabah hastaneye yatıyorum, ileri tetkikler yapılacak ve hiperzottirik kontrol altına alınıp geriletilecek inşallah, zira o da tehlikeliymiş.. öyle işte dua edin nolur, bebişlerin biri kaybolup ikiye düşebilir belki.. inşallah dış gebelik diildir o, içi boş gibi.. çabucak yoluna girer inşallah...
iyiyiz belenaycım..sende iyisindir inşallah.. çılgınım anne oldu ya gelemiyor.. neşe anne olduğundan beri kayıp... hiç selam vermez oldu bize.. canı sağolsun.. lalehan anne oldu.. lovelim erenimizi büyütüyor an an paylaşıyor gelişmelerini canım benim o.. hele eren öyle tatlı ki bir görmelisin.. zerdal anneciğini ziyarete gitti.. tento yoğun galiba bu aralar pek yok.. denizanası yeni dombiğim benim :))
bak hepsi adına laf ettim şimcük hem sana hem bana çene yapacaklar :))
iyiym canım sen nasılsın çocuk iş yoğunsun tabi aman Allah sağlık versinde oğluşuna ve sana koşur oğluşun tatlı bu arada ona kocaman bir maşalaaaaahhgüzellerim nasılsınız bakayımmm hemen çıkıcam malum okul var günaydın diyim dedimm öpüldünüz belenaycım nasılsın canım
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43
2 üye diyor benden başka kimse yok..hayalet üyler mi var ayoll :18::18::18: geliyom gidiyom kimseyi bulamıyom ben
kızlar, haber vermeye geldim, rahim içinde üç tane kese gördük karından ultrasonla, ikisi çok güzel, biri çok düzgün diil gibi, bi tanesinin kalp atışını gördük, diğeri de görünüyo gibiydi..
ancaaak bende hiperstimülasyon sendromu olmuş, sağ yumurtalık büyümüş baya, karın içinde bu yüzden sıvı toplanmış ve rahim dışında da keseye benzer bişe gördü dr, ama yumurtalığa ait doku da olabilirmiş, yani (Allah korusun) dış gebelik şüphesi de var ek olarak...yarın sabah hastaneye yatıyorum, ileri tetkikler yapılacak ve hiperzottirik kontrol altına alınıp geriletilecek inşallah, zira o da tehlikeliymiş.. öyle işte dua edin nolur, bebişlerin biri kaybolup ikiye düşebilir belki.. inşallah dış gebelik diildir o, içi boş gibi.. çabucak yoluna girer inşallah...
geshenk nasılsın, ışığını yeşil görünce selam vermek istedim
pek gelemiyorum, arada biraz okuyup kaçıyorum fazla kalamıyorum, nasıl oldun, myom noldu? sende son durumlar ne? ben artık kapattım bebek sayfasını, ne regl günü, ne yumurta hesabı hepsini bıraktım. Allah bana da teyzelik sevincini yaşattı, ordan teselli buldum en azından, Allah kimseyi ama hiiiiiç kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin
kızlar merhaba ne zamandır uğramıyordum çünkü gerçeklerle zamanın geçmesiyle yüzleşmek istemiyordum. aralıkta aşılamayla olan 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. nisanda tekrar aşılama denedik ilki tutunca buda tutmuş gibi geldi kasıklarım batıyodu miğdem bulanıyodu hala bulanıyor. ama tutmamış. beta hcg kandan baktırdım negatif eve geldim birde baktım regl olmuşum. bu kez iğne ile deneyelim adetinin 2. günü gel dedi dr um. göbekten iğne ile olanı varmış hiç bilmiyorum nasıl bişey birde nasıl yumurtamı takip edicek bilmiyorum .çünkü dr umdan uzaktayım farklı bir şehirin küçük bir ilçesindeyim. bilen var mı aranızda bu aşılama çeşidi yani göbekten iğne ile olanı nasıl dr la hangi aralıklarla görüşülüyo?
kızlar merhaba ne zamandır uğramıyordum çünkü gerçeklerle zamanın geçmesiyle yüzleşmek istemiyordum. aralıkta aşılamayla olan 6 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. nisanda tekrar aşılama denedik ilki tutunca buda tutmuş gibi geldi kasıklarım batıyodu miğdem bulanıyodu hala bulanıyor. ama tutmamış. beta hcg kandan baktırdım negatif eve geldim birde baktım regl olmuşum. bu kez iğne ile deneyelim adetinin 2. günü gel dedi dr um. göbekten iğne ile olanı varmış hiç bilmiyorum nasıl bişey birde nasıl yumurtamı takip edicek bilmiyorum .çünkü dr umdan uzaktayım farklı bir şehirin küçük bir ilçesindeyim. bilen var mı aranızda bu aşılama çeşidi yani göbekten iğne ile olanı nasıl dr la hangi aralıklarla görüşülüyo?
canım çok geçmiş olsun. göbekten iğne dediği tüp bebekte uygulanan yöntem sanırım. hormonların biraz daha saf hali. dozunu sana söylüyor ona göre yapıyorsun. kontrollere gidiyorsun belli bir boyuta gelince çatlatıyor. daha çok yumurta gelişmesi sağlanıyor bu iğnelerle.. inşallah yardımcı olabilmişimdir. inşallah bu sefer sıkı sıkı tutar bebişlerin. tekrardan geçmiş olsun..
Canım üzülme bu sefer olu inşallah.İgne ile yapılınca 2 yada 3 günde bi yumurtaların takip ediliyor yeterli büyüklüge gelince çatlama ignesi yapılıyor .
geçmiş olsun canım.. sıkma canını bu kez tutunur inşallah.. arkadaşlar da cevplamış zaten aynı tüp gibi doktorun verdiği dozda iğnelerle yumurtalarını geliştirip iki gün arayala takip ediyorlar sonra uygun büyüklüğe geldiğinde çatlatıp eşinden alınan spermlerin seçilip ayıklananlarını sana enjekte ediyorlar hepsi bu.. iğneyi zamanla kendin bişle yaparsın incecik kıl gibi kısa bir iğne zaten.. hayırlısı olsun..
daha önce ilk aşılamam klomenle oldu 4 yumurta oluştu 2 si büyümüştü bebek tutmuştu . bu sefer yine klomenle yapmıştık 6 yumurta oluştu ama 1 tanesi büyüktü diğerleri ufak ufaktı. tutmadı. dr um iğneyle denemek istiyo ama yumurta takibi nasıl olcak bilmem çünkü ayrı şehirlerdeyiz. ben burada küçük bir ilçedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?