canım çok geçmiş olsun inşaallah bu sefer tutar herşeyin bi vakti zamanı vardır hakkında hayırlısı neyse o olur.bende 3 kere aşılama denedim göbekten yapılan iğnelerle daha fazla yumurta olsun diye yapılıyo 2 günde bir doktora gidiyordum ben. yumurtaların boyutuna göre iğnelerin dozunu belirliyordu doktorum 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapıyordum ben ama o kadar uğraşmama rağmen tutmadı benimki seninki olur inşaallah kısmet işte
gazozcuu ayliin. gazoz die die yaptın bebişleri :)) içini ferah tutu. ii olacak her şey. biz,m dualar arkanda :)
ben pek ii diilim. ondan takılasım yok buralara. geçmişi de okuyamayacagım
elfidam denizlerin şahı anam. ii dir inşlh. çılgın da annelige alışmaya çalışıodur şindi :)
venüsüm de iiimiş
geshenk senle ben kaldık :) aynı tasss aynı hamam :))
zerdalım da annesinde o ne ala :)
yeni gelen arkadaşlar hepinize tekrar hoşgeldiniz.:)
jakobi ineli aşılama da accuk daha dürtüolar yımırtları. merak etme. korkulcak bişi diil. inşlh bu sefer yakalarsın :)
peki ben devlette öğretmenim. bu göbekten yapılan ilaç raporlamı çıkartılıyor raporu özel hastane veriyomu. pahalı mı?aşıla mam özel muaynehanede olacakta
peki ben devlette öğretmenim. bu göbekten yapılan ilaç raporlamı çıkartılıyor raporu özel hastane veriyomu. pahalı mı?aşıla mam özel muaynehanede olacakta
heyet raporunu çıkartırsan sgk ile anlaşmalı özel hastane yada kliniktede yaptırabilirsin. heyet raporunu araştırma hastanelerinden yada devlet hastanelerinden çıkartabilirsin. ben zeynep kamilden çıkartmıştım tahlillere vesaire para vermedim. ne ilaç verecek bilemiyorum gerçi ama raporsuz kendin alırsan puregon verirse 300 lüğü 260 tl, menogonun kutusu 140 lira civarında bunlar benim kullandıklarım daha değişik ilaçlarda var ama fiyatlar hemen hemen aynı. kullandığın doz da önemli tabi yumurtalıklar düşük doza tepki vermezse doz artıyor haliyle parasıda artıyor.aşılama yaptıracağın yerin anlaşmalı eczanesi varsa fiyatlar biraz daha düşebiliyor. raporu çıkartabilirsen maddi olarak fazla yıpranmazsın. doktorun kendi muayenehanesinde mi yapacak aşılamayı?
ewet dr um kendi muayenehanesinde yapacak aşılamayı, ilaçlar hangileri onuda bilmiyorm. pff cumartesi günü öğrenirim artık hangi ilaçmış falan...
heyet raporunu çıkartırsan sgk ile anlaşmalı özel hastane yada kliniktede yaptırabilirsin. heyet raporunu araştırma hastanelerinden yada devlet hastanelerinden çıkartabilirsin. ben zeynep kamilden çıkartmıştım tahlillere vesaire para vermedim. ne ilaç verecek bilemiyorum gerçi ama raporsuz kendin alırsan puregon verirse 300 lüğü 260 tl, menogonun kutusu 140 lira civarında bunlar benim kullandıklarım daha değişik ilaçlarda var ama fiyatlar hemen hemen aynı. kullandığın doz da önemli tabi yumurtalıklar düşük doza tepki vermezse doz artıyor haliyle parasıda artıyor.aşılama yaptıracağın yerin anlaşmalı eczanesi varsa fiyatlar biraz daha düşebiliyor. raporu çıkartabilirsen maddi olarak fazla yıpranmazsın. doktorun kendi muayenehanesinde mi yapacak aşılamayı?
anladımm.. hakkında hayırlısı olsun be canım aşılamada ne kadar doz kullanılıyor hiç bilmiyorum tüp tedavisinde dozlar baya bir yüksek belki sende fazla ilaca gerek kalmaz.. eşinle ilgili bir problem yok sanırım di mi?
bütün sorun onda morfoloji ve sayı bilmiyorum bende sorun yok sanırım
bende ilk eşimden dolayı tedaviye başladım sonra çikolata kistim ve rezerv sorunum çıktıkarışmak bana düşmez belki ama rapor olayına ağırlık ver bence en azından vakit kaybın olmaz.. inşallah bu aşılaman tutar rapora falan gerek kalmaz.. en kısa zamanda seninde bizimde kucaklarımız güzel güzel bebişlerle dolar inşallahhhh
gazozcuu ayliin. gazoz die die yaptın bebişleri :)) içini ferah tutu. ii olacak her şey. biz,m dualar arkanda :)
ben pek ii diilim. ondan takılasım yok buralara. geçmişi de okuyamayacagım
elfidam denizlerin şahı anam. ii dir inşlh. çılgın da annelige alışmaya çalışıodur şindi :)
venüsüm de iiimiş
geshenk senle ben kaldık :) aynı tasss aynı hamam :))
zerdalım da annesinde o ne ala :)
yeni gelen arkadaşlar hepinize tekrar hoşgeldiniz.:)
jakobi ineli aşılama da accuk daha dürtüolar yımırtları. merak etme. korkulcak bişi diil. inşlh bu sefer yakalarsın :)
bende ilk eşimden dolayı tedaviye başladım sonra çikolata kistim ve rezerv sorunum çıktıkarışmak bana düşmez belki ama rapor olayına ağırlık ver bence en azından vakit kaybın olmaz.. inşallah bu aşılaman tutar rapora falan gerek kalmaz.. en kısa zamanda seninde bizimde kucaklarımız güzel güzel bebişlerle dolar inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?