30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. bakalım dr um ne diycek cumartesi görüşücez.

peki ben devlette öğretmenim. bu göbekten yapılan ilaç raporlamı çıkartılıyor raporu özel hastane veriyomu. pahalı mı?aşıla mam özel muaynehanede olacakta

Son düzenleme:
peki ben devlette öğretmenim. bu göbekten yapılan ilaç raporlamı çıkartılıyor raporu özel hastane veriyomu. pahalı mı?aşıla mam özel muaynehanede olacakta

ben ssk lıyım devlet hastanesinde çıkartmıştım raporumu ssk karşılamıştı aşılamamı özel muayenede olmuştum o iğnelerin fitatları değişiyor ben 3 sene önce raporla sadece bir iğneme 80 lira ödemiştim şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum açıkcası

heyet raporunu çıkartırsan sgk ile anlaşmalı özel hastane yada kliniktede yaptırabilirsin. heyet raporunu araştırma hastanelerinden yada devlet hastanelerinden çıkartabilirsin. ben zeynep kamilden çıkartmıştım tahlillere vesaire para vermedim. ne ilaç verecek bilemiyorum gerçi ama raporsuz kendin alırsan puregon verirse 300 lüğü 260 tl, menogonun kutusu 140 lira civarında bunlar benim kullandıklarım daha değişik ilaçlarda var ama fiyatlar hemen hemen aynı. kullandığın doz da önemli tabi yumurtalıklar düşük doza tepki vermezse doz artıyor haliyle parasıda artıyor.aşılama yaptıracağın yerin anlaşmalı eczanesi varsa fiyatlar biraz daha düşebiliyor. raporu çıkartabilirsen maddi olarak fazla yıpranmazsın. doktorun kendi muayenehanesinde mi yapacak aşılamayı?

ewet dr um kendi muayenehanesinde yapacak aşılamayı, ilaçlar hangileri onuda bilmiyorm. pff cumartesi günü öğrenirim artık hangi ilaçmış falan...

ewet dr um kendi muayenehanesinde yapacak aşılamayı, ilaçlar hangileri onuda bilmiyorm. pff cumartesi günü öğrenirim artık hangi ilaçmış falan...

anladımm.. hakkında hayırlısı olsun be canım aşılamada ne kadar doz kullanılıyor hiç bilmiyorum tüp tedavisinde dozlar baya bir yüksek belki sende fazla ilaca gerek kalmaz.. eşinle ilgili bir problem yok sanırım di mi?

bütün sorun onda morfoloji ve sayı bilmiyorum bende sorun yok sanırım

bütün sorun onda morfoloji ve sayı bilmiyorum bende sorun yok sanırım

bende ilk eşimden dolayı tedaviye başladım sonra çikolata kistim ve rezerv sorunum çıktı karışmak bana düşmez belki ama rapor olayına ağırlık ver bence en azından vakit kaybın olmaz.. inşallah bu aşılaman tutar rapora falan gerek kalmaz.. en kısa zamanda seninde bizimde kucaklarımız güzel güzel bebişlerle dolar inşallahhhh

amiin inşallah canım inşallah

tentoşum senle ben numunesi olduk buranın maalesef ne yapalım kader... takma kafana tokadan başka şey diyerek iğrenç bir espriyle geçiştireyim başka diyecek şey bulamıyorum bu vahim duruma çünkü .. takılasın yoksa takılma boşver.. nasıl olsa gelirsin bir müddet sonra.. ama inşallah defalarca buralardan uzaklaşıp bebek müjdesiyle gelenler gibi gelirsin canım arkadaşım

özel hasaten bu raporu veremez çünkü sgk sadece devlete bağlı hastanelerde tam olarak karşılar özeller bazı tedavileri yarı yarıya anlaşmalı olarak işlem yapar tıpkı muayenelerde olduğu gibi.. fakat bu tip konularda yani kısırlık tedavilerinde raporu sadece devletin araştırma hastaneleri çıkartır ki bağlı olduğun sgk hangisi ise ona göre ilaçlara bir yüzde ödersin ve aşılama ücretsiz olur.. özellerde ise kesinlikle ilaçlara indirim yapılamaz aşılama ücretinin de bir miktarı alınır..

tülay sen bu işe ilk başta eşinin problemi ile başladığını anlatıyorsun dimi. sanki ilk eşin varmış da bu ikinci gibi olmuş yazın.. :) hangisi doğru kamuoyunu aydınlatıver anacım

aylin nasıl oldun? son durumun ne ? vakit bulursan yaz.. dualarımızla bekliyoruz güzel haberlerini.

lovelim sen naaabıyon

venüsüm hayaletleri bekleme kısss gel iki laf edek :)

çılgınım anneliğin tadını çıkartıyor..

zerdalım da annesinle, babasınla,kardeşlerinle hasret gideriyor. özledik.. bu hafta gelir herhalde artık.

belenay senin işlerde yoğun dimi..

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

GESHENK,

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NİÇÜN BÖLE ?? :18:

günaydınn canılarrrrrrr
hayırlı cumlar cuma hürmetine rabbim dualarımız kabul etsinn
sağlık huzur versinnn en çok bekleneni göndersin inşşşş

hayırlı cumalar kızçeler nasılsınız bebeksiz bir güne daha uyandım ne yapalım kısmet artık özlemi hasreti gitgide büyüyor içimde kocaman bir yangın oluyor rabbim sen gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle hayırlı olana gönlümüzü razı eyle amin iki tane cimcime yeğenim var onlarla avutuyorum kendimi sağolsun gelinde hiç kıskanmaz bilir beni çocuklarını halacı yetiştirdi çok hoşlar ya geçen gün ellerini yıkarken sabuna bakıp bakıp ellerini ovuşturuyormuş sonra dönmüş annesine anne bu renkli sabunların köpüğü neden beyaz oluyor renkli olmuyor demişhadi bakalım cevap verebilirsen ver öle şeyler soruyor söylüyorki kalıyorsun böle daha 5 yaşında kuzum benimhele küçüğü 9 aylık aylık oda başka bi afet onlar geldiğinde evimizin içi cıvıl cıvıl oluyor rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar bizede nasip etsin inşallah off yine depreşti kuzucuğuma özlemim rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin olanlarıda evlatlarını bağışlasın

tülay sen bu işe ilk başta eşinin problemi ile başladığını anlatıyorsun dimi. sanki ilk eşin varmış da bu ikinci gibi olmuş yazın.. :) hangisi doğru kamuoyunu aydınlatıver anacım [/QUOTE]

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah :) yok yok yanlış cümle kurmuşum tedaviye ilk başladığım zamanlarda demek istemiştim. kamuoyuna duyurulur haklısın rapor hakkında da bazı detayları atlamışım. süpersin walla gözünden hiçbirşey kaçmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…