30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm81 arkadaşım ben yeni üyeyim o yüzden özel mesaj atamıyorum burdan cevap vereyim dedim. ewet istanbuldayım küçükyalıda oturuyorum.. fikrin süper biryerde toplanalım oturalım kaynaşalım bana uyar yani

cuma satindeyiz
rabbim dualrınız kabul etsin canlarrrrrrr

evet yaa Allah onlara uzun ömürler versin ama bize de bebiş versin dimi :97: hani yani verse iyi olur.. ne olur verse sanki offf saçmalamalar seçmelemeler.. :86: esti gene

tülay sen bu işe ilk başta eşinin problemi ile başladığını anlatıyorsun dimi. sanki ilk eşin varmış da bu ikinci gibi olmuş yazın.. :) hangisi doğru kamuoyunu aydınlatıver anacım

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah :) yok yok yanlış cümle kurmuşum tedaviye ilk başladığım zamanlarda demek istemiştim. kamuoyuna duyurulur haklısın rapor hakkında da bazı detayları atlamışım. süpersin walla gözünden hiçbirşey kaçmıyor..[/QUOTE]

bak alıntıyı da beceremiyorsun kimden aldığın belli değil.. alıntı yap de öyle yaz :)) iyi olmuş bak düzeltmişsin az daha yanlış anlaşılma olacaktı paparazzilerin diline düşecektin he :86: bak gözlerime benden kaçarmı

canlarım benim biz iyiyiz eren emekler gibi her yeri dolanıyor bazen döne döne bazen sürünerek bazen hafif emekleyerek
şim di de poşetteki bezlerini yere saçmış durumda kırıştırıyor hehehehehe
halının üstünde gezininyor teyzeleri de de demeye başladık memlekete giderken süper oldu hehe babam sevinecek
hepinize dua ediyorum bu duyguyu yaşayın diye güzel arkadaşlarım

bak alıntıyı da beceremiyorsun kimden aldığın belli değil.. alıntı yap de öyle yaz :)) iyi olmuş bak düzeltmişsin az daha yanlış anlaşılma olacaktı paparazzilerin diline düşecektin he :86: bak gözlerime benden kaçarmı [/QUOTE]

ya ewet onuda beceremiyorum böyle birkaç kişiye alıntı yapıp nasıl yazıyorsunuz:44: ben alıntı yaptığımda böyle oluyor tam tamına 1 sayfa bende siliyorum öyle yazıyorum

hımmm özlemm özelden buluşma mesajları atıyıooomuşşşş yakalandınnn

gesoo ben sizi okuyup okuyup çıkıyom anacım.:)) bu arada sabah tülayın avatarını çaldımmm ha hahahhaaaa

günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnnn

kıslarrrr, giremedim dogumdan bu yanaa..nasılsınız? ben ve kızım iyiyiz.sezeryanla dogum yaptım çıkmadı zibidi:) şimdi günler onunla geçiyor ama çok güzel geçiyor..Darısı en kısa zamanda hepinizin başınaa.Allah'ıma şükürler olsun, bugunumuzu aratmasın..

hemşerim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahcimcime hoşgeldin dünyamıza sağlıkla ve hayırla büyü hep mutlu ol hep gül hayata çılgın bizim yerimizede kokla cennet kokulunu oh mis gibi kokuyordur şimdi o maşallah nazar değmez inşallah

maşallaaaahhhhhhh size tickeri değiştir bi ara yeğenimizin büyümesini izleyelim

gözün aydın arkadaşım. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. öperim onu ben

dr um bu ay aşılama yapmayalım dedi bu ay tüpler tıkalımı film çektirip bakalım belki tıkalıysa açılır kendiliğinden hamile kalırsın hem dedi. cuma günü ilk kez tüplerden film çektiricem korkuyorum. gerçekleri söyleyin kızlar gerçekten acı veren bişey mi ne kadar sürüyor?. hep tıp fakültesindenrapor alman için bu filmi çektirmen şart dedi ...

canim allah anali babali büyütsün darisi bizlere.benimde pazartesi toplancak yumoslarim dua edin

ben de çektirdim canım adet sancısı gibi saniyelik oldu okadar
tentom da çektirdi sonra okula gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…