Gesom ya sne jet hızıylan cıktım, idrar yolu enf. falan demişin, enfeksiyondan mı yattın hastaneye= üstü kapalı anlatmışın canım ya, o yüzden mi yok oldun dubisüre buralardan :44::44: cook gecmiş olsun..
Tento? sen nerelerdesin kaç gündür=? akşamları barim ugrasrdın?
dr um bu ay aşılama yapmayalım dedi bu ay tüpler tıkalımı film çektirip bakalım belki tıkalıysa açılır kendiliğinden hamile kalırsın hem dedi. cuma günü ilk kez tüplerden film çektiricem korkuyorum. gerçekleri söyleyin kızlar gerçekten acı veren bişey mi ne kadar sürüyor?. hep tıp fakültesindenrapor alman için bu filmi çektirmen şart dedi ...
Günaydın kızlar ben geldim, geçmişi şöyle bi okuyayım dedim ama uzundu, işlerde çok içinden çıkamadım.
şimdi herkes nasıllar. Aylininm sen nasılsın şimdi, bebişler 3 tane çıkmış. Son durum nedir canım, inşallah iyi olur herşey.
Geshenk aklım sende.
Venus, elfida hamişlerimiz nasıllar. Çılgını merak ettim iyiymiş.
Hepinizi özledim yahu, pzartesi gidince ilk iş kulübe girecem diyorum.
Tentoşum sende durumlar nasıl.
Loveli eren paşamız büyüyor.
Belenay, yeter, jakobi(Canım hep diyerim senin nikini görünce aklıma kahve geliyor. Kolay bişey bulalım sana), tulay,özlem, ismini sayamadığım arkdaşlar herkesler iyidir sanırım. Tarihi yakın olna varmı, verin bi gebelik haberide havalara uçalım.
2 hamile arkadaşın kızı olacakmış, bu sene sanırım kız senesi. Geziye gittim her taraf hamileydi, banada sordu herkes bebek yokmu diye, malum soru, daha zamanı var dedim.
Adet bitti benim, preseed sipariş verdik, ovulasyon testleride sipariş verdik. Gitti bi 150 lira. Bu ayda böyle deniyeceğim artık.
Kızlar çok güzel gezdim dolaştım iyi moral oldu bana, ankamall'ı gezdik, harika bi yerdi içim açıldı. Alışveriş yaptık, herşey çok indirimdeydi, baktım yaz gelmiyor, montlar indirime girmiş bi mont aldım, eşime tişörtler bana penyeler doldurduk, 100 lira gibi bi paraya iyice bi alış veriş yaptık. Yemek falan yedik, eve dün akşam geç saatte geçebildik. Gezmek çok güzel.
Bomba gibiyim, gelsin şöyle bebişler
hoş geldin bizde seni özledik kuzum
bebişim preseed 3 ila 6 ay kulanmalısnnn ilk ay olmadı diye (ki inşş ilk kuandığın ay gelir)umtsuzluğa kapılıp bırakma tabi bütçen izin verirsee ya biliyorsunuz preseed vajinal kuruluk yaşan bayanlarada veriliryor dr tarafında ama kurm ödemiyor
kıslarrrr, giremedim dogumdan bu yanaa..nasılsınız? ben ve kızım iyiyiz.sezeryanla dogum yaptım çıkmadı zibidi:) şimdi günler onunla geçiyor ama çok güzel geçiyor..Darısı en kısa zamanda hepinizin başınaa.Allah'ıma şükürler olsun, bugunumuzu aratmasın..
hemşerim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahcimcime hoşgeldin dünyamıza sağlıkla ve hayırla büyü hep mutlu ol hep gül hayata çılgın bizim yerimizede kokla cennet kokulunu oh mis gibi kokuyordur şimdi o maşallah nazar değmez inşallah
dr um bu ay aşılama yapmayalım dedi bu ay tüpler tıkalımı film çektirip bakalım belki tıkalıysa açılır kendiliğinden hamile kalırsın hem dedi. cuma günü ilk kez tüplerden film çektiricem korkuyorum. gerçekleri söyleyin kızlar gerçekten acı veren bişey mi ne kadar sürüyor?. hep tıp fakültesindenrapor alman için bu filmi çektirmen şart dedi ...
evet tatlım izmirdeyim ve iyice sinir harbi yaşıyorum kendi içimde.operasyon oldu bitti bende bittim.ben sadece uterus bicornis olduğumu sanıyordum.operasyonda tüplerimde de sorun çıkmış,ikisindede hem de.hatta birini açmaya çalışmışlar oysa ki hsg filminde biri açık diğerinde de az tıkanıklık görünüyordu kaç dr gördü filmi ama ege üniv asistan dr ben daha yoğun bakımda anestezinin etkisinden çıkmadan ameliyat kötü geçti dedi öyle ayılttı beni.sanırım çabuk ayıltma yöntemleri bu olsa gerek.....şimdi kocakarı ilaçlarına sardım bakalım soğan kürü adaçayı kürü incir kürü yapıcaz birşeyler yaş gelip geçiyor ondan da öte ruh sağlığım gitti oooooooffffff
kızlar ya bızım gazozcu aylintten haber varmı ne yaptı acaba cok merak edıyorum ınsallah hersey yolundadır
Günaydın kızlar ben geldim, geçmişi şöyle bi okuyayım dedim ama uzundu, işlerde çok içinden çıkamadım.
şimdi herkes nasıllar. Aylininm sen nasılsın şimdi, bebişler 3 tane çıkmış. Son durum nedir canım, inşallah iyi olur herşey.
Geshenk aklım sende.
Venus, elfida hamişlerimiz nasıllar. Çılgını merak ettim iyiymiş.
Hepinizi özledim yahu, pzartesi gidince ilk iş kulübe girecem diyorum.
Tentoşum sende durumlar nasıl.
Loveli eren paşamız büyüyor.
Belenay, yeter, jakobi(Canım hep diyerim senin nikini görünce aklıma kahve geliyor. Kolay bişey bulalım sana), tulay,özlem, ismini sayamadığım arkdaşlar herkesler iyidir sanırım. Tarihi yakın olna varmı, verin bi gebelik haberide havalara uçalım.
2 hamile arkadaşın kızı olacakmış, bu sene sanırım kız senesi. Geziye gittim her taraf hamileydi, banada sordu herkes bebek yokmu diye, malum soru, daha zamanı var dedim.
Adet bitti benim, preseed sipariş verdik, ovulasyon testleride sipariş verdik. Gitti bi 150 lira. Bu ayda böyle deniyeceğim artık.
Kızlar çok güzel gezdim dolaştım iyi moral oldu bana, ankamall'ı gezdik, harika bi yerdi içim açıldı. Alışveriş yaptık, herşey çok indirimdeydi, baktım yaz gelmiyor, montlar indirime girmiş bi mont aldım, eşime tişörtler bana penyeler doldurduk, 100 lira gibi bi paraya iyice bi alış veriş yaptık. Yemek falan yedik, eve dün akşam geç saatte geçebildik. Gezmek çok güzel.
Bomba gibiyim, gelsin şöyle bebişler
Özel bişey olduğu için kurum ödemez, aslında vajinal kuruluğum yok benim ama spermleri yumurtaya daha kolay ulaştırıyormuş, ilk kullanımdan sonra tarihi geçiyor diyorlar ama bilmiyorum, bitene kadar kullanırız. Uşakta tutarsa gel keyfime, aradılar biraz önce yarın elinde olur dediler. benim rahim ters ya, belki yolunu bulamıyo bu spermler diye, bi el atalım dedik.bazı ürünler ilk kullanmanın verdiği heves ve heycanla tutabiliyor, presseedta inşallah ilk kullanımla olur. nasıl sıkacağız yapacağız görelim bakalım.
zerdalcim hadi hayırlısı bakalım inşallah ilk aydan tutturursunda halay çekeriz
geshenk sportmenim diminapim vermem gereken 25 kilom kaldı bebiş gelmiyor bari o gelmeden kiloları göndereyim dedim valla tam gaz devam ediyorum ahhh ahhh pasta börek olayına son verdik ama değer valla çok sportifim bu aralar çoooook
yeter sen nasılsın canım
yarın adet günüm nasıl heyecanlandım bu sabaha kadar gelmedi adetim ilk defa böle geç oldu normalde 5le7gün öncesinde gelirdi eh bir kalmış nasıl heyecan yaptım ama bu sabah işe gelmeden bi lavobaya gidim dedim gerçek yüzüme tokat gibi yapıştıtabi kırmızılar dalga geçe geçe geldiler kandırdık seni diye ee herşeyin bir ilki olurmuş demekki neymiş adetim geçmeden hiiiiç heveslenmicem
Gökten 40 elma düşmüş biride bize düşsün demi geshenkim. iyi oldu gezmek ama 1 hafta çok kısa geldi. yazında tatil düşünüyoruz bakalım. bebek eylüle kadar gelmezse tedaviye başlıyacağım. o zamana kadar rahatım tabi. yalnız 2 avanozda karışım aldık. Bi 34 lirada ona gitti. Eltiye bakıyorum, kadın rejim yapmaktan yemek bile yemiyordu, hani sağlıklı yumurta hedefimiz ya, maşallah dünya tatlısı 2 kızı var. Yapmadanda duramıyorum. Bişey yapmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.HOŞGELDİN
sensiz pek ıssız sakin kalı topiğimiz çok özledim bende seni.. eminim kızlar da özlemiştir... ne güzel yapmışsın gezip tozmuşsun sefan olsun oooohalışverişler yapılmış.. uygun uygun bulunmuş preseed alınmış gitsin paralar gelsin bebişler yeterki.. para gelir gene yeterki bebişin gelsin sebep olsun inşallah.. evet zerdalım her taraf hamile dolsu yaa.. biz de bizdeeeeeeeeee :97: inşallah....
elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyom, bu kadar pozitifliğe bu velet gelmezse kendi bilir.süpersin pozitif karı seniii bu sipa bu pozitiflikle gelmiyorsa ona
evet canım zaten sperm dostu diyede biliniyorrr umarım ilk denemede tutar bebişteohhhhh gelsin halaylar
geshenk sportmenim diminapim vermem gereken 25 kilom kaldı bebiş gelmiyor bari o gelmeden kiloları göndereyim dedim valla tam gaz devam ediyorum ahhh ahhh pasta börek olayına son verdik ama değer valla çok sportifim bu aralar çoooook
yeter sen nasılsın canım
yarın adet günüm nasıl heyecanlandım bu sabaha kadar gelmedi adetim ilk defa böle geç oldu normalde 5le7gün öncesinde gelirdi eh bir kalmış nasıl heyecan yaptım ama bu sabah işe gelmeden bi lavobaya gidim dedim gerçek yüzüme tokat gibi yapıştıtabi kırmızılar dalga geçe geçe geldiler kandırdık seni diye ee herşeyin bir ilki olurmuş demekki neymiş adetim geçmeden hiiiiç heveslenmicem
gelecek gelecekk inşşşşşşşşşşşşşşşGökten 40 elma düşmüş biride bize düşsün demi geshenkim. iyi oldu gezmek ama 1 hafta çok kısa geldi. yazında tatil düşünüyoruz bakalım. bebek eylüle kadar gelmezse tedaviye başlıyacağım. o zamana kadar rahatım tabi. yalnız 2 avanozda karışım aldık. Bi 34 lirada ona gitti. Eltiye bakıyorum, kadın rejim yapmaktan yemek bile yemiyordu, hani sağlıklı yumurta hedefimiz ya, maşallah dünya tatlısı 2 kızı var. Yapmadanda duramıyorum. Bişey yapmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.
Sen nasılsın canım.
elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyom, bu kadar pozitifliğe bu velet gelmezse kendi bilir.
Gül döktük yollarına daha ne edelim.
Çekeriz ya belenayım, bi tutsun, bide dünyaya gelsin, ilk totosuna ben vuracam, sıpa çok beklettin bizi topinkcek diyeceğim.Oyyy kuzum bi olsun, en hafifinden çakarım ben ona.
Bu arada yiğenlerim dünya tatlısı, hala demezlermi öldürdüler beni, bi taneside 1 yaşında, dişi kaşınıyormuş, kolumu ısırdı, iyicenede ısırmış, mührünü çaktı, bakıp bakıp hatırlıyom sıpayı. Sevdim onları, hele bide oyuncak ne götürüyom, bi seviyorlar beni, hep boynumdaydılar. maşallah.
Gökten 40 elma düşmüş biride bize düşsün demi geshenkim. iyi oldu gezmek ama 1 hafta çok kısa geldi. yazında tatil düşünüyoruz bakalım. bebek eylüle kadar gelmezse tedaviye başlıyacağım. o zamana kadar rahatım tabi. yalnız 2 avanozda karışım aldık. Bi 34 lirada ona gitti. Eltiye bakıyorum, kadın rejim yapmaktan yemek bile yemiyordu, hani sağlıklı yumurta hedefimiz ya, maşallah dünya tatlısı 2 kızı var. Yapmadanda duramıyorum. Bişey yapmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.
Sen nasılsın canım.
elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyom, bu kadar pozitifliğe bu velet gelmezse kendi bilir.
Çekeriz ya belenayım, bi tutsun, bide dünyaya gelsin, ilk totosuna ben vuracam, sıpa çok beklettin bizi topinkcek diyeceğim.Oyyy kuzum bi olsun, en hafifinden çakarım ben ona.
Bu arada yiğenlerim dünya tatlısı, hala demezlermi öldürdüler beni, bi taneside 1 yaşında, dişi kaşınıyormuş, kolumu ısırdı, iyicenede ısırmış, mührünü çaktı, bakıp bakıp hatırlıyom sıpayı. Sevdim onları, hele bide oyuncak ne götürüyom, bi seviyorlar beni, hep boynumdaydılar. maşallah.
yeter sen nasılsın canım
Gökten 40 elma düşmüş biride bize düşsün demi geshenkim. iyi oldu gezmek ama 1 hafta çok kısa geldi. yazında tatil düşünüyoruz bakalım. bebek eylüle kadar gelmezse tedaviye başlıyacağım. o zamana kadar rahatım tabi. yalnız 2 avanozda karışım aldık. Bi 34 lirada ona gitti. Eltiye bakıyorum, kadın rejim yapmaktan yemek bile yemiyordu, hani sağlıklı yumurta hedefimiz ya, maşallah dünya tatlısı 2 kızı var. Yapmadanda duramıyorum. Bişey yapmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor.
Sen nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?