valla korkutmadığmız günlerde oldu ama, bide böyle deniyelim bakalım. Kırmızı halı serip bekledikçe gelmedi. belki totoya yiyecekleri duyunca hoşuna giderde gelirgelsin bebişlerde artık nasıl bir ceza vericez düşünürüz hele bi gelsinler şimdiden söyleyip korkutmamak lazım dimi ya hele doğsunlaryeğenlerde tatlı oluyor dimi bendede var iki adet cimcime neşe kaynağı Allah acılarını göstermesin bizlerede nasip etsin o cimcimelerden cingözlerden
diyete devam canım 2 haftayı devirdim 3 kilo gitti bile inşallah dahada gidecek azimliyim kararlıyım
o kısımla oynamakta hoşuma gitmiyor, nasıl yapacağız bilmiyom ama, gittikçe kuşta ar namus kalmayacak. bide preseetın tadına bakalım demi.masallaa masallaaa .........
sen beni mi kandırıyon be yaa.. nea üle masalvari anlatıyon be abla gerçek olmaycak gibi demişin be yaa... :86:
mühürü de koluna çakmışlarşehir mührü olmuş sana bu yaz her tarafa ücretsiz gezersin mührünü göster geç
pressed teeee içeri sokuyorsun borusu var ince kalın arası :)))) aynı jel deki gibi kullandınmı sen o jellerden işte onun gibi ama accık daaaa kalın bu.. sona kadar şırınga gibi enjekte işlem tamam 10 dk sonra hazırsın :78: hadi rastgele...
günaydın canım sen nasılsın. neler yapıyorsun.günaydın fıstıklar nasılsınız????
göbeğin tek düşmanı mekiktir canım çıkmış bir göbek mekikten çok korkar hemen başla günde 100 200 300 Aallah ne verdiyse yap bak benim avatara ders nasıl çekiyorum ama hiç durmadanbir gün gelir sende onları kandırırsın beloş bu işler parayla değil sırayla anacım :86: valla kilo vermek iyi hoşta o pasta ve börekten taviz vermek adama koyar yavbütün mesele o ümüğe sahip çıkmakta zaten gerçeği bu da ama börekler pastalar çoook güsel oluyoooo benimde göbek fırladı tabi bu hormonlu ilaçların etkisi de var bu göbeğin oluşumunda.. başka yerlerde sorun yok yok olmasına göbek hiç hoş değil nasıl yok edeyim ben onu de bakalım bana bi formül...
..
geshenk nasılsın canım????
Günaydın kızlar ben geldim, geçmişi şöyle bi okuyayım dedim ama uzundu, işlerde çok içinden çıkamadım.
şimdi herkes nasıllar. Aylininm sen nasılsın şimdi, bebişler 3 tane çıkmış. Son durum nedir canım, inşallah iyi olur herşey.
Geshenk aklım sende.
Venus, elfida hamişlerimiz nasıllar. Çılgını merak ettim iyiymiş.
Hepinizi özledim yahu, pzartesi gidince ilk iş kulübe girecem diyorum.
Tentoşum sende durumlar nasıl.
Loveli eren paşamız büyüyor.
Belenay, yeter, jakobi(Canım hep diyerim senin nikini görünce aklıma kahve geliyor. Kolay bişey bulalım sana), tulay,özlem, ismini sayamadığım arkdaşlar herkesler iyidir sanırım. Tarihi yakın olna varmı, verin bi gebelik haberide havalara uçalım.
2 hamile arkadaşın kızı olacakmış, bu sene sanırım kız senesi. Geziye gittim her taraf hamileydi, banada sordu herkes bebek yokmu diye, malum soru, daha zamanı var dedim.
Adet bitti benim, preseed sipariş verdik, ovulasyon testleride sipariş verdik. Gitti bi 150 lira. Bu ayda böyle deniyeceğim artık.
Kızlar çok güzel gezdim dolaştım iyi moral oldu bana, ankamall'ı gezdik, harika bi yerdi içim açıldı. Alışveriş yaptık, herşey çok indirimdeydi, baktım yaz gelmiyor, montlar indirime girmiş bi mont aldım, eşime tişörtler bana penyeler doldurduk, 100 lira gibi bi paraya iyice bi alış veriş yaptık. Yemek falan yedik, eve dün akşam geç saatte geçebildik. Gezmek çok güzel.
Bomba gibiyim, gelsin şöyle bebişler
çılgınım dünya tatlısını kucağına aldın ya her şeyi unutmuşsundur eminim ama ben merak ediyorum ağrın sızın varmı? sezeyan nasıl bişi tavsiye edermisin ?? hoş seninki zaruri ya :)) başka şansın yoktu.. kaç cm kestiler.. ne kadar zamanda toparlarmışsın ? prensesin ağlak mı? gece uyutuyormu seni ? emzirmek nasıl bir duygu? bizim için de içine çek o mis kokuyu .. onun moklu tötünden öpüyorum seni de yanaklarından
beloş çok sportmen gördüm seni :86:
nakobi yafrum işte o an geldi sana tüm gerçeği söyliciim.. bunca yıl senden sır gibi sakladık bunu.. senin üzülmeni istemedik.. korkama istedik hep.. ama daha fazla kendimi tutamiciim nakobi RAHİM FİLMİ ÖLÜMCÜL BİR FİLMAYLARCA HASTANEDE KALABİLİRSİN.. sakın sakın çektirme nayır napma bunu...
yaaaaaa hiç bir şey yok sende var ya.. komiğime gitti gerçekleri söyleyin deyince.. şakamı yanlış anlamazsın umarım.. ne ağrı ne kanama hiç yook.. bir damlacık kan sonrasında çamaşırını bulaştıracak kadar hepsi bu.. işe geldim bende aynı gün.. gerçek bu işte :))
ilk önce ruh sağlığına iyi gelecek şeylere yönelmeni yavsiye edrim.. gerisi buna bağlı düzelecek şeyler.. kafanın rahat olması en mühimi.. Allah muradını veriri inşallah... asla umudunu yok etme.. çok da takıntı etmeden başarırsan bu süreci inşallah gelir yavrun...
bende merak ediyorum hiç gelmemiş. AYLİİİİİİİİİİİİİN nasılsın haber ver...
HOŞGELDİN
sensiz pek ıssız sakin kalı topiğimiz çok özledim bende seni.. eminim kızlar da özlemiştir... ne güzel yapmışsın gezip tozmuşsun sefan olsun oooohalışverişler yapılmış.. uygun uygun bulunmuş preseed alınmış gitsin paralar gelsin bebişler yeterki.. para gelir gene yeterki bebişin gelsin sebep olsun inşallah.. evet zerdalım her taraf hamile dolsu yaa.. biz de bizdeeeeeeeeee :97: inşallah....
hoşbulduk canım. gezmek çok güzel, hatta eşim ne kadar etkisinde kalmışsa bu hafta sonuda bi yerlere gidelim diyor. Bende yeni geldik otur evde dedim. Dün vucut temizliği yaptım, daha bavula el atamadım. perşembe tatil ya ogünü gözüme kestirdim.hoşgeldin canım sağol bizlerde iyiyiz. nasıl heveslendirdin beni tez zamanda gezip para harcamam tuttu ama eşim ne der bu duruma hiç bilmemsevindim senin adına.. kızlar aylinden haber alan varmı?
he ya bu ay tam donanımlıyım. Dün ovulasyonum geldi, bu günde preseed gelecek. bakalım hayırlısı olsun. gelsin bebiş ısıracam poposunu.güzellerim benim
vay zerdalım donanmışsın heheh hem içini hem dışını
kıyafetler karışımlar preesedler oooo maşallah
bebişleriniz gelince popişini ısırırsınız biz ısırdık nerdeydin diye hala diyoruz valla
Aylinim canım inşallah iyi olursun. dualarımız seninle.aylint bir süre hastanede kalacak ya kızlarrrr
günaydınnnnnnn
süperiz, yoğunuz. Cuma gününe herkes izin alıyor, geçen hafta izin yaptığım için sanırım iş yerinde bir tek ben olacam.günaydın 30lu yaşların anneleri anne adayları ve benim gibi anne aday adayları nasılsınız
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
zerdal,aylint+,
aylin canım benim, nasılsın.
selam canım, herkese selam
tatlım çok şükür, çok daha iyiyim. özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim, içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane gazozcu kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..
birazdan duşa gircem canım, sizler iyisiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?