30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

şimdi 3 tane gazozcu ha, alem savunsun kendini, allahın takdiri canım, ne güzel olur. Reklamlarda vardı 2 tanesi hırkayı çekiştiriyor, sonra bi yerden üçüncüsü çıkıp geliyordu (yalnış hatılamıyorsam). Allah vermeyince kurban ediyor, verincede bazen başından döküyor. inşallah 3 nüde sağlıklıca alırsın. 3 veletle hayal ettim senide, bide kız olursa süslü süslü, yakışıyorsunuz aylinciğim.

delimi deliiiiiii :86:

yuh pis rüşvetçiiiiiiii illa alacak avantayı oynaya oynaya da olsa razı

alem düşünsün artık, aylin şimdiye kadar saklamış yumurtaları birden patlamış sanırım, nüfüs patlaması olacak bunların ilçede, başkan 3 çocuk yapın demişti, ama 1 seferde 3 çocuk yapın dememişti sanırım. ama herşey bi yana sıpalar çok tatlı olacaklar, aylin zor bi hamilelik bekliyor, ama herşeyden önce sen ve bebeklerin önemlisin, 9 ayda yatman gerekirse yat canım. öncelik sizsiniz. Sıkıntı, stres, üzüntü, keder hiçbişey yok sana, gayet pozitif ol ve bebeklerede yansıt bunu.
Bu arada eşin ne diyor bu duruma.

günaydın 30lu yaşların anneleri anne adayları ve benim gibi anne aday adayları nasılsınız

iç güveyinden halliceyiz beloş sen naabıyon spora devam mı ?

yasdım

hakkaten hee 2 kişilik ev nüfusunun 5 e çıktığını duyan babanın tepkisi ne olaki ????????????* :26: adam şoktamı hala idrak edemedi mi gııııı nasıl ruh hali ?? sen dur dur üçü aynı anda gel.. telafi edecez deyi olayı.. eee o kaaa gazoz içti aylin sonuç normal

adam nerdeyse aşı odasında aylini aşılayacaktı, demek ki varmış bi keramet.

telefi tam olmuş yani.

sevindik ya, güzel bi haber oldu.

topinkin ilk üçüzleri.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.5.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

artniyetizm.............................................?

zerdal.................................................... ?

Yeteeeeer.............................................. ?

bebegim_01.............................................?

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

yeni gelen arkadaşları da ekledim.. unuttuğum varsa hatırlatın lütfen...

paşpakanımız 3 dedi, tek seferde aradan çıkartalım dedik
hayırlısı geshenkim.. Allahım bi kapı açar, gücünü verir inşallah.. herkes gözümü korkutuyo ama ben Rabbime sığındım, O en hayırlısını bilir, hayırlısını versin.. bana da bi arkadaşım inşallah ikizin olur diye dua etmişti ama üçüz :))) bilemeyom artıkın
hayırlısı zerdalım :)
eşim herkese biz böyle 2-3 senede bir 3 tane pırtlatcaz işte diyo :))) bana da o kadar iğne yaptık olmadı, sen büyük iğne diil küçük iğne istiyomuşsun diyo şaka bi yana o da beni,m gibi düşünüyo.. sağlıkla ilgili bir zorunluluk olmazsa dokunmicaz, olursa biri sonlandırılabilir.. doktorla enine boyuna konuşup duruma bakıcaz, hayırlısı Allahtan..

telefi tam olmuş yani.

topinkin ilk üçüzleri.

ayliiiiiiiin kısım durdun durdun vallah bombayı tam patlattın.. kıslar ne yapın edin dördüz yapın daha bunun havasından yanına varılmaz bak deyim size sıradaki adaydan beklentimiz dördüz duyurulur.. çalışmaları ona göre yapın.. gazoz sayısını arttırın anacım

Allah sağlıkla sürdürsün inşallah.. harika bir haberdi.. bence bu yazın bombası bu oldu.. maşşallah 4 canlı arkadaşıma benim

o da öyle diyo :))) kaybettiğimiz yılların telafisi diyo :))

telefi tam olmuş yani.

topinkin ilk üçüzleri.

yaw bi ikiz göreydik de eyiydi :)

aylint hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim oh maşallah üçüzlere rabbim saağsalim kucağınada almayı nasip etsin canım benim kız başbakan 3 dedi ya hepsini birden demedi bu kadarını oda düşünemezdi herhal

kızlaaaaaaaaaaar demekki neymiş hepimiz gazoz içiyoruzTürkiye nufüsuna katkımız olsun dimi ya

:92::92::92::92::92::92::92::92:

normalde hamilelere iki canlısın ye ye diye ısrar ederiz, ayline ye babam ye, dört canlısın diyeceğiz.

geshenk sendende 4 düz patlaması gelirse oh ne ala, hani bi veletler birden bastırıyor ya. Konuma göre bu patlamayı senin yapman lazım. Şaka bi yana, tez günlerde başına arkadaşım. neyin ne zaman nerden geleceği belli değil. Oluncada bi anda oluveriyor.

bende iyiyim izmitte oturuyorum bende geçmişi okuyordum çok sevindim inşaallah bi sorun çıkmaz aylinin hamileliği boyunca sağlıkla huzurla geçirir hamileliğini

biliyoruz da sölüyoruz, gazoz gazoz gazoz arkadaş
darısı sizlere olsun güzeller

yaw bi ikiz göreydik de eyiydi :)
ne edersin canım bu işler böyle, körün istediği bir göz, allah verdi iki göz hesabı. Şimdi 1 taneye kurban oluyoz. 3 tenede olunca bakarız canım.
o kadar gazoz içiyoz ama, farklı bi iğneyle almak lazım sanırım.
bende iyiyim izmitte oturuyorum
aklımda ankara diye kalmış sanırım, o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…