selam canım, herkese selam
tatlım çok şükür, çok daha iyiyim. özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim, içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane gazozcu kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..
birazdan duşa gircem canım, sizler iyisiniz mi?
Tımarhanedeki delilerin sıra ile bir baca deliğine baktıklarını gören doktor ne yaptıklarını merak edip sorar. -Orada ne yapıyorsunuz? -Deliler içeride ne var diye merak ettiklerini söylerler. Doktor da merak edip gelir bakar.Fakat hiç bir şey olmadığını görünce delilere kızar ve burada hiç bir şey yok der. Delilerden birisi doktora dönerek:
-Biz yıllardan beri bakıyoruz bir şey göremedik sen galiba delisin bir defa bakmakla mı göreceğini zannettin
der.
Adamın biri arabasıyla şehirler arası yolda seyahat ederken trafik polisi durdurur.
"İyi Günler beyefendi, ehliyet ruhsat lütfen", der.
Adam: "Buyrun" der ve uzatır.
Trafik polisi bakar: "Yangın söndürücünüz var mı?"
Adam: "Var" der, gösterir.
Polis: "İlkyardım çantası?"
Adam: "Var" der, yine gösterir.
Polis: "Zincir" diye sorar, adam gösterir.
"Takoz?"
"Var."
"Çekme halatı."
"Var."
Polis dayanamaz:
- Mezdekenin kaseti der var mı lan?" der.
Adam güler "O da var" der, kaseti gösterir.
Polis:
- Tak o zaman teybe.
Adam takar, polis oynamaya başlar. Adam gülerek: "Memur bey, napıyosunuz" der.
Polis adama döner:
- Eşşek diilsin, bi yirmilik takarsın artık!
amaniiiin 3 dene gazozcu heeee maşallah maşallah bir atışta 3 tane.. valla bravo aylin.. helal sanaaaa sağlığınız da yerinde.. dışarda da değil veletler oooooooooohhhh sefamız olsuuun.. çok sevindim.. kızım üreyelim ha gayret dediysek sayıyı 3 e çıkart demedik ama iyi olmuş valla memlekete gazozcu acilen lazımdı :86: tam zamanında geldi keretalar.. kısss nasıl baş etcen üç viyaak, 3 mammaaa, 3 mok temizleme Allah kolaylık versin :82: sabreden derviş muradına fazlasıyla ermiiişşşş senin karnında çabuk büyür şimdi ana dombalak sen seçilen kaçarı yoookkk şaka maka valla çok sevindim.. hadi darısı başımıza olsun.. bana iki tane yeter aylin öyle dua et olurmu benim için
günaydın 30lu yaşların anneleri anne adayları ve benim gibi anne aday adayları nasılsınız
hoşbulduk canım. gezmek çok güzel, hatta eşim ne kadar etkisinde kalmışsa bu hafta sonuda bi yerlere gidelim diyor. Bende yeni geldik otur evde dedim. Dün vucut temizliği yaptım, daha bavula el atamadım. perşembe tatil ya ogünü gözüme kestirdim.
he ya bu ay tam donanımlıyım. Dün ovulasyonum geldi, bu günde preseed gelecek. bakalım hayırlısı olsun. gelsin bebiş ısıracam poposunu.
Aylinim canım inşallah iyi olursun. dualarımız seninle.
süperiz, yoğunuz. Cuma gününe herkes izin alıyor, geçen hafta izin yaptığım için sanırım iş yerinde bir tek ben olacam.
Geshenk fıstık, benim adet tarihim 9 haziran yaz bakalım.
alem düşünsün artık, aylin şimdiye kadar saklamış yumurtaları birden patlamış sanırım, nüfüs patlaması olacak bunların ilçede, başkan 3 çocuk yapın demişti, ama 1 seferde 3 çocuk yapın dememişti sanırım.ama herşey bi yana sıpalar çok tatlı olacaklar, aylin zor bi hamilelik bekliyor, ama herşeyden önce sen ve bebeklerin önemlisin, 9 ayda yatman gerekirse yat canım. öncelik sizsiniz. Sıkıntı, stres, üzüntü, keder hiçbişey yok sana, gayet pozitif ol ve bebeklerede yansıt bunu.
Bu arada eşin ne diyor bu duruma.
adam nerdeyse aşı odasında aylini aşılayacaktı, demek ki varmış bi keramet.hakkaten hee 2 kişilik ev nüfusunun 5 e çıktığını duyan babanın tepkisi ne olaki ????????????* :26: adam şoktamı hala idrak edemedi mi gııııınasıl ruh hali ?? sen dur dur üçü aynı anda gel.. telafi edecez deyi olayı.. eee o kaaa gazoz içti aylin sonuç normal
paşpakanımız 3 dedi, tek seferde aradan çıkartalım dedikamaniiiin 3 dene gazozcu heeee maşallah maşallah bir atışta 3 tane.. valla bravo aylin.. helal sanaaaa sağlığınız da yerinde.. dışarda da değil veletler oooooooooohhhh sefamız olsuuun.. çok sevindim.. kızım üreyelim ha gayret dediysek sayıyı 3 e çıkart demedik ama iyi olmuş valla memlekete gazozcu acilen lazımdı :86: tam zamanında geldi keretalar.. kısss nasıl baş etcen üç viyaak, 3 mammaaa, 3 mok temizleme Allah kolaylık versin :82: sabreden derviş muradına fazlasıyla ermiiişşşş senin karnında çabuk büyür şimdi ana dombalak sen seçilen kaçarı yoookkk şaka maka valla çok sevindim.. hadi darısı başımıza olsun.. bana iki tane yeter aylin öyle dua et olurmu benim için
hayırlısı zerdalım :)şimdi 3 tane gazozcu ha, alem savunsun kendini, allahın takdiri canım, ne güzel olur. Reklamlarda vardı 2 tanesi hırkayı çekiştiriyor, sonra bi yerden üçüncüsü çıkıp geliyordu (yalnış hatılamıyorsam). Allah vermeyince kurban ediyor, verincede bazen başından döküyor. inşallah 3 nüde sağlıklıca alırsın. 3 veletle hayal ettim senide, bide kız olursa süslü süslü, yakışıyorsunuz aylinciğim.
eşim herkese biz böyle 2-3 senede bir 3 tane pırtlatcaz işte diyo :))) bana da o kadar iğne yaptık olmadı, sen büyük iğne diil küçük iğne istiyomuşsun diyoalem düşünsün artık, aylin şimdiye kadar saklamış yumurtaları birden patlamış sanırım, nüfüs patlaması olacak bunların ilçede, başkan 3 çocuk yapın demişti, ama 1 seferde 3 çocuk yapın dememişti sanırım.ama herşey bi yana sıpalar çok tatlı olacaklar, aylin zor bi hamilelik bekliyor, ama herşeyden önce sen ve bebeklerin önemlisin, 9 ayda yatman gerekirse yat canım. öncelik sizsiniz. Sıkıntı, stres, üzüntü, keder hiçbişey yok sana, gayet pozitif ol ve bebeklerede yansıt bunu.
Bu arada eşin ne diyor bu duruma.
adam nerdeyse aşı odasında aylini aşılayacaktı, demek ki varmış bi keramet.
telefi tam olmuş yani.
sevindik ya, güzel bi haber oldu.
topinkin ilk üçüzleri.
merhaba kızlar nasılsınız
o da öyle diyo :))) kaybettiğimiz yılların telafisi diyo :))hakkaten hee 2 kişilik ev nüfusunun 5 e çıktığını duyan babanın tepkisi ne olaki ????????????* :26: adam şoktamı hala idrak edemedi mi gııııınasıl ruh hali ?? sen dur dur üçü aynı anda gel.. telafi edecez deyi olayı.. eee o kaaa gazoz içti aylin sonuç normal
adam nerdeyse aşı odasında aylini aşılayacaktı, demek ki varmış bi keramet.
telefi tam olmuş yani.
sevindik ya, güzel bi haber oldu.
topinkin ilk üçüzleri.
ayliiiiiiiin kısım durdun durdun vallah bombayı tam patlattın.. kıslar ne yapın edin dördüz yapın daha bunun havasından yanına varılmaz bak deyim sizesıradaki adaydan beklentimiz dördüz duyurulur.. çalışmaları ona göre yapın.. gazoz sayısını arttırın anacım
Allah sağlıkla sürdürsün inşallah.. harika bir haberdi.. bence bu yazın bombası bu oldu.. maşşallah 4 canlı arkadaşıma benim
merhaba kızlar nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın, ankaradamı oturuyorsun.
ayliiiiiiiin kısım durdun durdun vallah bombayı tam patlattın.. kıslar ne yapın edin dördüz yapın daha bunun havasından yanına varılmaz bak deyim sizesıradaki adaydan beklentimiz dördüz duyurulur.. çalışmaları ona göre yapın.. gazoz sayısını arttırın anacım
Allah sağlıkla sürdürsün inşallah.. harika bir haberdi.. bence bu yazın bombası bu oldu.. maşşallah 4 canlı arkadaşıma benim
biliyoruz da sölüyoruz, gazoz gazoz gazoz arkadaşaylint hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim oh maşallah üçüzlere rabbim saağsalim kucağınada almayı nasip etsin canım benim kız başbakan 3 dedi ya hepsini birden demedi bu kadarını oda düşünemezdi herhal
kızlaaaaaaaaaaar demekki neymiş hepimiz gazoz içiyoruzTürkiye nufüsuna katkımız olsun dimi ya
:92::92::92::92::92::92::92::92:
darısı sizlere olsun güzellernormalde hamilelere iki canlısın ye ye diye ısrar ederiz, ayline ye babam ye, dört canlısın diyeceğiz.
geshenk sendende 4 düz patlaması gelirse oh ne ala, hani bi veletler birden bastırıyor ya. Konuma göre bu patlamayı senin yapman lazım. Şaka bi yana, tez günlerde başına arkadaşım. neyin ne zaman nerden geleceği belli değil. Oluncada bi anda oluveriyor.
bende iyiyim izmitte oturuyorum bende geçmişi okuyordum çok sevindim inşaallah bi sorun çıkmaz aylinin hamileliği boyunca sağlıkla huzurla geçirir hamileliğini
ne edersin canım bu işler böyle, körün istediği bir göz, allah verdi iki göz hesabı. Şimdi 1 taneye kurban oluyoz. 3 tenede olunca bakarız canım.yaw bi ikiz göreydik de eyiydi :)
o kadar gazoz içiyoz ama, farklı bi iğneyle almak lazım sanırım.aylint hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindim oh maşallah üçüzlere rabbim saağsalim kucağınada almayı nasip etsin canım benim kız başbakan 3 dedi ya hepsini birden demedi bu kadarını oda düşünemezdi herhal
kızlaaaaaaaaaaar demekki neymiş hepimiz gazoz içiyoruzTürkiye nufüsuna katkımız olsun dimi ya
:92::92::92::92::92::92::92::92:
aklımda ankara diye kalmış sanırım, o yüzden sordum.bende iyiyim izmitte oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?