30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben önceden 3 çocuk düşünürdüm.. son zamanlarda bi ilki olaydı heralde en fazla ikinci de olur diyodum.. hayal gibi :) üçü birden geliyo amanin :))) hayırlısını versin Rabbim..
lafa tutmayın lemm şu hastane piskolojisinden çıkmam lazım

ben sürekli girmiyorum topiğe girdidim zamanda yazmıyorum genelde yazılanları okuyorum.yazışmayınca unutabiliyo insan

artıkın diyet miyet hak getire bundan sona hergün düzenli gazoz içilecek aylint bi bakıyorsun nufüz patlaması oluyor ve ülkede gazoz yasaklanıyorver elini öpim ağam büyüksün nede olsa bugüne bugün 3 gazozcu var bünyende bide seni katarsak 4
geshenk bi atılımda sen yap bakim 4 olsun sonra biz arkadan 5- 6Allah ne verdiyse yetişiriz

çıkartırız anacım seni hastane modundan, yeterki sen iste, artık sana paşalar gibi bakarız. Hürrem gibi bıldırcınla besleyeceğiz. ben hürreme diyordum kadın 3 tane doğurdu maşallah her halveti kaçırmıyor diye, sen hürremide tek geçtin canım
ben sürekli girmiyorum topiğe girdidim zamanda yazmıyorum genelde yazılanları okuyorum.yazışmayınca unutabiliyo insan

evet canım sürekli yazışır kendinden bahsedersen, yaptığın tedavilerden ya da nasıl yöntemler uyguluyorsan, öyle daha çok muhabbet oluyor ve hatırda kalıyor. zamanla elbet tanırız senide ben bide geçen hafta izinliydim, ancak adapte oluyorum. Bide bi iş yoğunluğu sorma, iki arada bi derede yazıyom.

çatlaklar

kızlar bişey soracam burda yazılanları aynı anda görmek için konuya üyemi olmam lazım

öyle üyelik falan yok, googleye 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar diyorum rahatça giriyorum. Sonra son sayfayı tıklıyorum geliyor. Sürekli son yazılanı görmek istiyorsan f5 tuşuna bas. Güncelliyor.

aylin hadi azat ettim seni gitde dinlen canım, 4 canlısın artık. 3 nünde kalb atışlarını gördün demi.

ben aslında daha öncede yazmıştım sen denk gelmedin heralde 9 yıllık evliyim biçok tedavi uygulandı bana en son 3 aşılama 1 tüp bebek denedik ama olmadı kısmet buaralarda bitkisel kürlere merak salladım mesela soğan kürünü denemeyi düşünüyorum benimkisi bi umut işte sende kendinden bahsetsene

öyle üyelik falan yok, googleye 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar diyorum rahatça giriyorum. Sonra son sayfayı tıklıyorum geliyor. Sürekli son yazılanı görmek istiyorsan f5 tuşuna bas. Güncelliyor.

tamam canım anladım bende ana sayfaya dönüyorum yazılanları görmek için acemilik işte

bende birçok kür denedim, şimdi arısütübalpolen kullanıyorum. yumurtalara iyi oluyor. bende hamile kalmak için çok uğraştım sonunda oldu bebeğim, 18 haftalık karnımda kaybettim. Şimdi 6 ay oldu, tekarar hamile kalmaya çalışıyorum. herşeyi denerken sorarken burdaki arkdaşlarında yarmıyla öğrendik canım. Şimdi ovulasyon testleriyle, presseedta merak sardım bu ay bunları deniyeceğim, eğer meyvesini alırsak hepinize önereceğim.
tamam canım anladım bende ana sayfaya dönüyorum yazılanları görmek için acemilik işte
f5 yap canım başa dönmene hiç gerek yok. yada bilgisayarda yenile var, yukarlarda bi yerde ona bas, gerçi en kolayı f5.

inşaalah bu uğraşlarının sonucunu olumlu alırsın bende okudum arısütünü soğan küründen sonra onu deneyecem tam olarak sorunun ne senin

canlar bu topiğe abone olursanız aramanıza gerek kalmaz kontrol panelinizde her daim çıkar niye öle googleye girip çıkıyonuz topiğin başında seçenekler var ordan konuya abone ol seçeneğini tıklayın işte oldunuz abone sonra kontrol panelinize girin karşınıza çıkar en kolayı bu

maşallah inşallah 3 de kalır ama sağlık trehlikeye girerse yapacak bişey yok rabbim kalanlara sağlık versin diyeceğiz bitanem seni kuş sütüyle besleriz biz

iyi yapmışsın jakobicim içinde kalmasın nasılsa yakında anne olucan lazım olacak öyle düşün umut olmalı inanmalısın o umuda

Kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarım
Ayyy ne güzel haberler varmış topikte, Çılgınımızın kızı gelmş hayırlısıyla çok sevindim.. Aylin de hamile demek, hem de üçüz...Süperrrr bi haber bu! Hayırlı olsun canım, maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin Başka hamişimiz var mı

Herkes iyidir umarım, Elfidacım nasıl geçiyor hamilelik, cinsiyeti belli oldu mu Denizimizin
Leyla doğum yaptı mı...
Tento, Geshenk, Zerdal, Özlem, Venüs ve diğer arkadaşlar özledim hepinizi...Beni merak eden varsa değişen bişey yok, misafirimiz hala bizde( Bu ay hormon testlerini yaptırdım nihayet, hepsinin sonucu çıkmadı henüz.. FSH 8.11 çıktı, dr. biraz yüksek ama diğerlerini de görelim öyle değerlendiririz dedi, haftaya belli olacak kısmetse... Bakalım hayırlısı...
Öpüyorum hepinizi kocaman, belki daha sık gelirim artık
KEndinize çok çok iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…