canım ya geçmiş olsun, en korktuğum şey uşakların boğazına bişey takılması, o yüzden komşuların bebekleri bazen bizim eve gelir eşimle severiz, ağızlarına hiçbişey vermem takılır falan diye, korkarım. Geçmiş olsun canım, iyi çıkarmışsınız. bazı arkdaşlarda boğazını hava kaldırıyor, boynundan tutup çekincede düzeliyor, yöntemini öğrenmek lazım.günayyyydddıııınnnnn güzelleerrrrr
kızzlar dün iki tehlike atlattık önce eren kanepeden düşüyordu yakaladım ikinci akşam yemekte oldu onu doyurdum eline ekmek veriyorum öğrensin diye ekmek boğazına kaçtı önce ben farketmedim eşim sırtına vur dedi vurdum çıkmadı öne eğdim karın boşluğuna vurudum bi de elimi boğazına soktum kustu ama çok ağladı mosmordu yaaaaa nasıl kötü oldum anlatamam elim ayağım boşaldı sanki gözümün bebeği hayatım ömrüm gözümün önünde mosmor oldu
güle güle gidin canım, tatili değerlendiriyorsun, 19 mayıs programınız yok mu sizde.kızlar bugün memlekete gidiyorum haberiniz olsun
Eklentiye bakarken bebek kıyafeti bekliyordum canım, bebek koltuğu çıktı, heveslenip almışsın ya canım, bebek olduğu zaman hazır olur. hem sen kalabiliyorsun, inşallah olur en kısa zamanda.kızlar ortada fol yok yumurta yok gittim bunu aldım hepsi buradadan:
Kraft Cocoon Isofix Oto Koltuğu - e-bebek.com
hatta daha reglimin son günü cuma gnü hsg çekilecek rapor çıkarttırcem ama yinede aldım.
Amin canım. Hepimiz inşallah.inşaallah daha fazla uğraşmadan hamile kalırsın hayırlısıyla
Maşallah senin misafir kurulmuş size. benim horman sonuçlarım sabah veriyorum kanı, öğleden sonra çıkıyor. Seninki neden bu kadar uzun sürüyor canım. Yoğun bi hastanemi. yada özelse başak yeremi gönderiyorlar.Kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarım
Ayyy ne güzel haberler varmış topikte, Çılgınımızın kızı gelmş hayırlısıyla çok sevindim.. Aylin de hamile demek, hem de üçüz...Süperrrr bi haber bu! Hayırlı olsun canım, maşallah Allah kucağına almayı nasip etsinBaşka hamişimiz var mı
Herkes iyidir umarım, Elfidacım nasıl geçiyor hamilelik, cinsiyeti belli oldu mu Denizimizin
Leyla doğum yaptı mı...
Tento, Geshenk, Zerdal, Özlem, Venüs ve diğer arkadaşlar özledim hepinizi...Beni merak eden varsa değişen bişey yok, misafirimiz hala bizde( Bu ay hormon testlerini yaptırdım nihayet, hepsinin sonucu çıkmadı henüz.. FSH 8.11 çıktı, dr. biraz yüksek ama diğerlerini de görelim öyle değerlendiririz dedi, haftaya belli olacak kısmetse... Bakalım hayırlısı...
Öpüyorum hepinizi kocaman, belki daha sık gelirim artık
KEndinize çok çok iyi bakın..
canım ya geçmiş olsun, en korktuğum şey uşakların boğazına bişey takılması, o yüzden komşuların bebekleri bazen bizim eve gelir eşimle severiz, ağızlarına hiçbişey vermem takılır falan diye, korkarım. Geçmiş olsun canım, iyi çıkarmışsınız. bazı arkdaşlarda boğazını hava kaldırıyor, boynundan tutup çekincede düzeliyor, yöntemini öğrenmek lazım.
güle güle gidin canım, tatili değerlendiriyorsun, 19 mayıs programınız yok mu sizde.
benn ilköğretimdeyim ya biz sadece bayrak flama gider 19 mayısta onu da diğer arkadaş yapacak 23 nisan da ben gittim
Kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarım
Ayyy ne güzel haberler varmış topikte, Çılgınımızın kızı gelmş hayırlısıyla çok sevindim.. Aylin de hamile demek, hem de üçüz...Süperrrr bi haber bu! Hayırlı olsun canım, maşallah Allah kucağına almayı nasip etsinBaşka hamişimiz var mı
Herkes iyidir umarım, Elfidacım nasıl geçiyor hamilelik, cinsiyeti belli oldu mu Denizimizin
Leyla doğum yaptı mı...
Tento, Geshenk, Zerdal, Özlem, Venüs ve diğer arkadaşlar özledim hepinizi...Beni merak eden varsa değişen bişey yok, misafirimiz hala bizde( Bu ay hormon testlerini yaptırdım nihayet, hepsinin sonucu çıkmadı henüz.. FSH 8.11 çıktı, dr. biraz yüksek ama diğerlerini de görelim öyle değerlendiririz dedi, haftaya belli olacak kısmetse... Bakalım hayırlısı...
Öpüyorum hepinizi kocaman, belki daha sık gelirim artık
KEndinize çok çok iyi bakın..
uyku tutmadı ama sohbet edecek kimse yok
günayyyydddıııınnnnn güzelleerrrrr
kızzlar dün iki tehlike atlattık önce eren kanepeden düşüyordu yakaladım ikinci akşam yemekte oldu onu doyurdum eline ekmek veriyorum öğrensin diye ekmek boğazına kaçtı önce ben farketmedim eşim sırtına vur dedi vurdum çıkmadı öne eğdim karın boşluğuna vurudum bi de elimi boğazına soktum kustu ama çok ağladı mosmordu yaaaaa nasıl kötü oldum anlatamam elim ayağım boşaldı sanki gözümün bebeği hayatım ömrüm gözümün önünde mosmor oldu
kızlar bugün memlekete gidiyorum haberiniz olsun
inşallah canımmaşallah inşallah 3 de kalır ama sağlık trehlikeye girerse yapacak bişey yok rabbim kalanlara sağlık versin diyeceğiz bitanem seni kuş sütüyle besleriz biz
iyi yapmışsın jakobicim içinde kalmasın nasılsa yakında anne olucan lazım olacak öyle düşün umut olmalı inanmalısın o umuda
günayyyydddıııınnnnn güzelleerrrrr
Eklentiye bakarken bebek kıyafeti bekliyordum canım, bebek koltuğu çıktı, heveslenip almışsın ya canım, bebek olduğu zaman hazır olur. hem sen kalabiliyorsun, inşallah olur en kısa zamanda.
Amin canım. Hepimiz inşallah.
Maşallah senin misafir kurulmuş size. benim horman sonuçlarım sabah veriyorum kanı, öğleden sonra çıkıyor. Seninki neden bu kadar uzun sürüyor canım. Yoğun bi hastanemi. yada özelse başak yeremi gönderiyorlar.
slm kızlar nasılsınız
BAK BU SEFER BİRİSİ VAR FATOŞ :) sen nasılsın?
bende şimdi geldim yani yeni uyandım
geshenk bişey soracam ben soğan kürüne başlamak istiyorum ama adetim biteli 9 gün oldu ne zaman başlanıyo bu küre bir bilgin varmı canım
maşallah nerdesin evde mi? erken uyanmışsın :)
evdeyim canım bu gece 5 doğru yattım uyku tutmadı
soğan kürü hakkında hem bilgim hem tecrübem var.. adetin kimine göre 1. günü saraçoğluna göre ise 3. günü başlanıyor ve sabah akşam aç karna hergün alınıyor toplam 10 gün yap yumurtlama sırasında bırakıyorsun ben hepsi o kadar yaprım çünkü şiddetli ağrı ile duramadım kasık bel ağrısı .. artık varmıydı o kist sonradan mı oluştu muayenelerde hiç yoktu çünkü her neyse o patlamış çok sancı çektim.. bide aynı anda sakın başka kür yapma zararlı... yine saraçoğlu na göre adete 4-5 gün kala tekrar yapın diyor.. ama gerek yok bence.. başka sorun olursa yanıtlarım.
acemi biri olarak bişey daha soracam bikaç kişinin yazdıklarına nasıl ayrı ayrı alıntı yapıp yazabilirim.çok oluyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?