30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zerduş berduşş hişşşt... naaabıyooon ışığın yanıyor nerdesin ???
bazen geziyom ya, gezenti oldum. Sen yoktun o zaman. yarın tatil ne güzel. daha bavul duruyor, yarın güzel bi temizlik ve çamaşır yıkayacağım. Biraz evle ilgileneyim.
bugün buraya kimse uğramıyo geshenk ikimizden başka

Bide ben 3 silahşör, dördüncü gelirse dalton yaparız.

geçmiş olsun canım herşeyin normal olduğuna sevindim. ikiz ikiz derken üçüzler geliyor demek
tez vakitte bu gazoza başlamak lazım da şunu düşünüyorum eşimemi fazla içireyim yoksa kendimemi hayırlı olsun canım dikkat et kendine..

ben sakarya.. yakınız yani :)

evet terkedildik

bende Düzceliyim

kızlar afedersiniz cehaletime verin ama gazoz ne yaa bildiğimiz gazozmuuuu

zerdal canım şu arısütü bal poleni aktardanmı aldın ve nasıl yiyorsun söylermisin ben soğan kürü uygulayacaktım o bi dahaki aya kaldı bari bunu kullanayım diyorum bende

merhaba arkadaşlar,

bugün doktora gittim. tüpe başladık. ilaçların bir kısmını aldık. 5 gün boyunca ağızdan bir ilaç içecem. cuma günü gonalf 1050 iğneye başlıyorum.

Elfida tüp döneminde bal ve poleb yedi diye hatırlıyorum. onu ne zaman, ne kadar süre kullandı bilginiz var mı??? ben o mesajı aradım ama bulamadım.

Sizden dualarınızı bekliyorum..

öpüyorum hepinizi.

Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var

canım hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
(( Allahım yardımcısı olsun, inşallah tehlikeyi atlatırlar da vaktinde kucaklar bebişini

aylin elfida tüp döneminde bal polen yemişti demi?? onun yaptırdığı yerde yaptryorum tüpü.

birde sizin sorun neydi? ne kadar uğraştınız canım???

Özelde yaptırdım canım, birkaç tanesi Türkiyeye gönderiliyor, burda yapılmıyor, onlar haftaya gelir dediler, bakalım bekliyoruz... Misafir öle bi kuruldu ki sorma, sinirlerim çok bozuk, eşimle kaga eder olduk hergün, ama tık yok kızda, bişey de diyemiyorum, ne yapacağım bilemiyorum, sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım, çok özlemişim sizi yaaa

Geshenkkkk özledim kız seni, sorma canım ya, valla öyle oldu, ben misafir oldum bu evde, ev boş kalmıyor bi dk., kafayı yemek üzereyim, bu akşam nişanlısı izne geldi, ondan yok bizimki... interneti de kaptırdık, hayatı kaptırdık be gülüm, çocuk çalışmasına bile fırsat bulamıyoruz, çok sinirliyim çoookkkkkk
Leylikocum hayırlısı olsun canım, dualarımız seninle, benim de sonuçlar çıksın, duruma göre tüp yapacağız belki, bakalım kısmet...

Offfffffff yaaaa inşallah herşey yolunda gider ve sağ salim kucağına alır bebeğini Venüsümüz.. Dualarımız onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…