alıntı yap yazan yerin yanında bir işaret var hani oradan istediklerini seç alttaki yanıtla dan hepsi liste halinde çıkar altlarından yazarak boşluk bırak ama devam et o kadar
bfatoş sen kocaeli merkezde misin ?
hayır gölcükteyim ya sen?
bugün buraya kimse uğramıyo geshenk ikimizden başka
ben sakarya.. yakınız yani :)
evet terkedildik
bazen geziyom ya, gezenti oldum. Sen yoktun o zaman. yarın tatil ne güzel. daha bavul duruyor, yarın güzel bi temizlik ve çamaşır yıkayacağım. Biraz evle ilgileneyim.zerduş berduşş hişşşt... naaabıyooonışığın yanıyor nerdesin ???
bugün buraya kimse uğramıyo geshenk ikimizden başka
evet terkedildik
geçmiş olsun canım herşeyin normal olduğuna sevindim. ikiz ikiz derken üçüzler geliyor demekselam canım, herkese selam
tatlım çok şükür, çok daha iyiyim. özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim, içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane gazozcu kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..
birazdan duşa gircem canım, sizler iyisiniz mi?
evet terkedildik
geçmiş olsun canım herşeyin normal olduğuna sevindim. ikiz ikiz derken üçüzler geliyor demek
tez vakitte bu gazoza başlamak lazım da şunu düşünüyorum eşimemi fazla içireyim yoksa kendimemihayırlı olsun canım dikkat et kendine..
bende Düzceliyim
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
offf yaaaaa((( çok üzüldüm.... Allah yardımcısı olsun.... sen nerden öğrendin?
canım hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallahmerhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim. tüpe başladık. ilaçların bir kısmını aldık. 5 gün boyunca ağızdan bir ilaç içecem. cuma günü gonalf 1050 iğneye başlıyorum.
Elfida tüp döneminde bal ve poleb yedi diye hatırlıyorum. onu ne zaman, ne kadar süre kullandı bilginiz var mı??? ben o mesajı aradım ama bulamadım.
Sizden dualarınızı bekliyorum..
öpüyorum hepinizi.
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
canım hayırlı uğurlu ve bebişli olsun inşallah
(( Allahım yardımcısı olsun, inşallah tehlikeyi atlatırlar da vaktinde kucaklar bebişini
Özelde yaptırdım canım, birkaç tanesi Türkiyeye gönderiliyor, burda yapılmıyor, onlar haftaya gelir dediler, bakalım bekliyoruz... Misafir öle bi kuruldu ki sorma, sinirlerim çok bozuk, eşimle kaga eder olduk hergün, ama tık yok kızda, bişey de diyemiyorum, ne yapacağım bilemiyorum, sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım, çok özlemişim sizi yaaaEklentiye bakarken bebek kıyafeti bekliyordum canım, bebek koltuğu çıktı, heveslenip almışsın ya canım, bebek olduğu zaman hazır olur. hem sen kalabiliyorsun, inşallah olur en kısa zamanda.
Amin canım. Hepimiz inşallah.
Maşallah senin misafir kurulmuş size. benim horman sonuçlarım sabah veriyorum kanı, öğleden sonra çıkıyor. Seninki neden bu kadar uzun sürüyor canım. Yoğun bi hastanemi. yada özelse başak yeremi gönderiyorlar.
Geshenkkkk özledim kız seni, sorma canım ya, valla öyle oldu, ben misafir oldum bu evde, ev boş kalmıyor bi dk., kafayı yemek üzereyim, bu akşam nişanlısı izne geldi, ondan yok bizimki... interneti de kaptırdık, hayatı kaptırdık be gülüm, çocuk çalışmasına bile fırsat bulamıyoruz, çok sinirliyim çoookkkkkkkader demek sen yaşıyorsun.. bu gdişle evdeki misafir sen olacaksın baksana evsahibi misafir olacak nerdeyse.. geldim bakıya kaldım yatıya bu kadar da misafirlik mi olur nerdeyse senesi gelecek :))))))))))))) hadi daha sık bekleri,z seni.. interneti de kaptırdın.. aç gözünüal şu bilgisayarı ellerinden yeter bu kadar dimi yaa..
tüh yaa.. sen istediğini yaz fatoş biz okur cevap veririz görünce.. online olmaz ama idare eder sıkıntılı zamanlarda :)
çook geçmiş olsun lovelim çokk..Allah korumuş yavrumu canım benim yaa.. tabiki mahvolmuşsundur panik olmuşsundur.. Allah beterinden korusun.. işte arkadaşım sadece dünyaya getirmekle kalmıyor dimi bu tür şeylerle karşılaşmak var.. aaah hayata bir canlıyı sağ sağlıklı yetiştirmek işte annelik babalık.. hayatın onun üzerine kurulu artık.. fedakarlık en başta her şey evladın için... gelince de üstüste geliyor bir şeyler.. nazar okuyun hemen üzerine..
hayırlı yolculuk canım.. hayırlısyla git gel bakalım.. erenimi kocaman öpüyorum..
Leylikocum hayırlısı olsun canım, dualarımız seninle, benim de sonuçlar çıksın, duruma göre tüp yapacağız belki, bakalım kısmet...merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim. tüpe başladık. ilaçların bir kısmını aldık. 5 gün boyunca ağızdan bir ilaç içecem. cuma günü gonalf 1050 iğneye başlıyorum.
Elfida tüp döneminde bal ve poleb yedi diye hatırlıyorum. onu ne zaman, ne kadar süre kullandı bilginiz var mı??? ben o mesajı aradım ama bulamadım.
Sizden dualarınızı bekliyorum..
öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?