30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli canım geçmiş olsun ay ne zor demi çocuk büyütmek kıyamam ya nasıl telaşlanmışsındır offf hamile kalama dert çocuk olunca bin dert rabbim acısını göstermesin inşallah

venüs içinde dua ediyorum inşallah herşeyyolunda gider ve meleği vaktinde gelir geçmiş olsun canım

leyliko canım hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize
geshenk sen nasılsın yavrus bugün topiğisen götürmüşün maşallah fatoş ve zerdal sana eşlik etmiş:))
aylint siz nasılsınız canım bebişler nasıl oyyyirim ben onları yirim yirim
kızlar bu arada tentation nerelerde merak ettim

inanmıyrum yaaaaaaa ben ne demiştim üçüz beşiz diyeeeee ....
hadi çok geçmiş olsun canım benim bir dilerken iki oldu şimdide üç allah yardımcın olsun
hasta ziyareti kısa olur

slm kıslarrrrrrr
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
sml81 bfatos ayzakvrz jakobi tulayss+
bakıyorumda çoğu burda ne o gece mi toplanıyoruz artık yoksa uykunuzmu kactı

kızlar selam epeydir uğrayamıyorum topğe

nasılsınızz aylint maşalllah üçüzzzz çok sevindim hakkında hayırlısı olsun

venus de erken doğum tehlikesi varmış rabbim yardım etsin bebeği acele etmez inşallah

bende durumlar ağır vasıta ilerliyo artık son zamanlarım haziranın 15 gibi doğum var

hepinizi cok cok öpüyorum

günaydın herkese

çok kötü bir gece geçirdik.. depremi çok duyduk.. ve bütün soğuk etkisiyle tekrar hatırladık.. 17 ağustos depremini maalesef dolu dolu yaşamış o felaketi fazlasıyla yaşamış biri olarak o zamandan beri ilk kez bu kadar hissettim tekrar.. sabaha kadar uyuyamadık.. valla psikolojik desem arkadaş da duydu daha size yazarken bile sallandı yine.. Allah beterinden korusun ..

venüscüğüme Rabbim yardım etsin hayırlısı ile beklesin yavrusu zamanında sağlıkla doğsun inşallah.. çok üzüldüm ona da.. kaçıncı haftasındaydı acaba... kütahyada olan venüs değil özlem di.. onlar içinde yaşamıştır asıl acaba sorun varmı onlarda??

Geçmiş olsun geshenkim, çoğu yer hissetmiş depremi. venuse üzüldüm inşallah durumu düzelir. profilinden baktım daha 28 haftada, ben venus kütahyada diye hatılıyorum, özlem afyonda diye biliyorum.

Elfoş nerde o da yok ne zamandır.

kızlar afedersiniz cehaletime verin ama gazoz ne yaa bildiğimiz gazozmuuuu
Gazoz bizim topinke özel canım, aylin arkdaşımız gelene ikram ediyor, hamile kalmanın formulu. Şaka bi yana, spemlere aramızda gazoz diyoruz.
zerdal canım şu arısütü bal poleni aktardanmı aldın ve nasıl yiyorsun söylermisin ben soğan kürü uygulayacaktım o bi dahaki aya kaldı bari bunu kullanayım diyorum bende
aktardan alıyorum canım. kavanoz şeklinde sabahları ve akşamları aç karnına yiyoruz. ayrı alanlarlda var.
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
şimdi durumu nasıl, selamımızı söyle, dualarımız onunla, çok zor bi hamilelik geçiriyor. allah oğluşunu ona bağışlasın.
hayırlısı canım, bizlerde iyiyiz, bebeğin cinsiyeti nedir. isim düşündün mü?

kaderiye sen yurtdışındamısın, ben seni türkiyede sanıyordum.

herkese günaydın. nasılsınız? evet deprem çok kötüydü. eşim 17 ağustosu yaşadığı için onu tedirgin görünce daha çok korktum. hemen paltoları hazırladı kapı girişine koydu. kıyamam ona ya....

zerdal birşey soracam canım. ben tüpe başladım ya. elfida bal ve polen yemişti sanırım demi. onu ne zaman ve ne kadar yemem gerekiyor bilgin var mı? o yazdığı mesajı bulamadım da...

iyiyim canım ben.Sende tüpe başlamışsın hayırlı olsun inşallah sonucu olumlu olur güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.

evet başladım canım. inşallah herşey çokk iyi olur. mucizelerime biran önce kavuşurum. benim için dua edin olur mu arkadaşlar?

tüp yaptıran arkadaşlar bu yolda yeniyim bana olumlu ya da olumsuz önerileriniz var mı? söylerseniz çok mutlu olurum.

özlem günaydın ben mi karıştırdım sizi.. ben seni kütahyada sanıyordum venüs mü kütahya da zerdal senin afyonda olduğunu yazmış.. 17 ağustostan sonra benim de duyduğum uzun bir deprem oldu.. tekrarını yaşamayız inşallah..

venüs sürekli hastanede mi acaba??? bilgisi olan varmı burdaki arkadaşlardan??

ELFOŞŞ,DENİZANASIIII bu kız nerelerde ben onu da merak ediyorum ne zamandır gelmiyor.. ses ver elfoşummmmm

sana da günaydın GESHENK

ben toplu halde demiştim günaydınımı leylicim.. hayırlı olsun tüp aşaman.. sakin ve günlük hayatına devam et derim başka yapılacak bişi yok inan bana.. ilaçlarını düzenli zamanında al ve sanki gripmişsin de ilaç alıyormuşsun gibi olayı çok büyütmeden devam et günlük aktivitelerine .. sana tavsiyem bu

elfida yedimi hatırlamıyorum ama tüp öncesi yiyen arkdaşların yumurta gelişimini olumlu etlilemişti. öyle hatırımda kalmış. Ama 2 ay öncesinden yemiş olunca etkisi daha iyi hissediliyor, ben genel olarak ikinci aydan itibaren etkisini daha iyi hissediyorum. Bu arada tüpün hayırlı olsun.
Günaydın kızlar.Nasılsınız herkes iyimi.Depremi çok hissettik çok korktuk.Allah korusun hepimizi.
geçmiş olsun canım. özlem nasılsın canım. Tekrar düzene girdinmi. Adet gördünmü canım.
Geshenk nasılsın canım. Biz hissetmedik depremi ama türkiyenin yarısı hissetti diye yazıyor gazetede. 5.9 bayada olmuş.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu arada arginmaxı womenda kullanıyorum. tamamen bitkisel ve geçen aylarda ilaçsız yumurtalarımı 20 mm yaptı. sizlerede öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…