- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
selam canım, herkese selam
tatlım çok şükür, çok daha iyiyim. özetle, ohss (overyan hiperstimülasyon sendromu) çok fazla diilmiş, sadece hergün bir serum takıldı, tuzsuz yedim, içtiğim sıvı ile iş.diğim sıvı ölçüldü falan ohss epeyce rahatladı, çok şükür dış gebelik görülmedi. üç tane gazozcu kurulmuş içerde :))) çok kötü kramplarım oldu 2 kere falan, magnezyum verdi dr.. hayırlısı. aslında dün taburcuydum ama sabah 2 saatin içinde kırgınlık, ateş ve baş ağrısı gelişince bir gün daha kaldım.. bugün saldılar. gelir gelmez de size yazıyorum.. çok şükür..
birazdan duşa gircem canım, sizler iyisiniz mi?
Gazoz bizim topinke özel canım, aylin arkdaşımız gelene ikram ediyor, hamile kalmanın formulu.
kızlar afedersiniz cehaletime verinama gazoz ne yaa bildiğimiz gazozmuuuu
aktardan alıyorum canım. kavanoz şeklinde sabahları ve akşamları aç karnına yiyoruz. ayrı alanlarlda var.zerdal canım şu arısütü bal poleni aktardanmı aldın ve nasıl yiyorsun söylermisin ben soğan kürü uygulayacaktım o bi dahaki aya kaldı bari bunu kullanayım diyorum bende
şimdi durumu nasıl, selamımızı söyle, dualarımız onunla, çok zor bi hamilelik geçiriyor. allah oğluşunu ona bağışlasın.Kızlar selam venüs43 şu anda hastanede ne yazık ki erken doğum tehlikesi var doktorlar durdurmaya çalışıyolarmış hepinizin dualarına ihtiyacı var
hayırlısı canım, bizlerde iyiyiz, bebeğin cinsiyeti nedir. isim düşündün mü?kızlar selam epeydir uğrayamıyorum topğe
nasılsınızz aylint maşalllah üçüzzzzçok sevindim hakkında hayırlısı olsun
venus de erken doğum tehlikesi varmış rabbim yardım etsin bebeği acele etmez inşallah
bende durumlar ağır vasıta ilerliyo artık son zamanlarım haziranın 15 gibi doğum var
hepinizi cok cok öpüyorum
Günaydın kızlar.Nasılsınız herkes iyimi.Depremi çok hissettik çok korktuk.Allah korusun hepimizi.
Günaydın canım. evet maalesef kötüydü. Allah korusun canım. Sen nasılsın?
iyiyim canım ben.Sende tüpe başlamışsın hayırlı olsun inşallah sonucu olumlu olur güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.
sana da günaydın GESHENK
elfida yedimi hatırlamıyorum ama tüp öncesi yiyen arkdaşların yumurta gelişimini olumlu etlilemişti. öyle hatırımda kalmış. Ama 2 ay öncesinden yemiş olunca etkisi daha iyi hissediliyor, ben genel olarak ikinci aydan itibaren etkisini daha iyi hissediyorum. Bu arada tüpün hayırlı olsun.herkese günaydın. nasılsınız? evet deprem çok kötüydü. eşim 17 ağustosu yaşadığı için onu tedirgin görünce daha çok korktum. hemen paltoları hazırladı kapı girişine koydu. kıyamam ona ya....
zerdal birşey soracam canım. ben tüpe başladım ya. elfida bal ve polen yemişti sanırım demi. onu ne zaman ve ne kadar yemem gerekiyor bilgin var mı? o yazdığı mesajı bulamadım da...
geçmiş olsun canım. özlem nasılsın canım. Tekrar düzene girdinmi. Adet gördünmü canım.Günaydın kızlar.Nasılsınız herkes iyimi.Depremi çok hissettik çok korktuk.Allah korusun hepimizi.
Geshenk nasılsın canım. Biz hissetmedik depremi ama türkiyenin yarısı hissetti diye yazıyor gazetede. 5.9 bayada olmuş.özlem günaydın ben mi karıştırdım sizi.. ben seni kütahyada sanıyordum venüs mü kütahya da zerdal senin afyonda olduğunu yazmış.. 17 ağustostan sonra benim de duyduğum uzun bir deprem oldu.. tekrarını yaşamayız inşallah..
venüs sürekli hastanede mi acaba??? bilgisi olan varmı burdaki arkadaşlardan??
ELFOŞŞ,DENİZANASIIII bu kız nerelerde ben onu da merak ediyorum ne zamandır gelmiyor.. ses ver elfoşummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?