30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın canım.Afyondayım ben.Depremi baya hissettik çok kötüydü inşallah yaşamayız tekrar Allahım korusun kullarını.

Teşekkür ederim zerdal iyiyim artık.Adet olmadım daha.Korunmamız gerekiyor 3 ay o kadar süre bebek için ugraşıp şimdi korunmak garip geliyor insana.Doktorada dedim 5 senede oldu o da dış gebelik oldu diye doktor gülümsedi hafif, biz ne vakalar görüyoruz dedi ümidinizi kesmeyin dedi.Çok içim acıdı ilk zamanlar tüpüm alındı diye eksiklik vardı hep içimde zaman geçtikçe azalıyor bu duygu şimdide tekrar dış gebelik olursa diye korkuyorum.

ben kütahyadayım, beşik gibi sallandık resmen, çok korktuk
hala da elim ayağım titriyor :18:

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu arada arginmaxı womenda kullanıyorum. tamamen bitkisel ve geçen aylarda ilaçsız yumurtalarımı 20 mm yaptı. sizlerede öneririm.
güzel 20 mm yumurta. hadi hayırlısı.
eksiklik hüssetme, yumurtalıların var, rahmin var, tek tüpün var. Olduktan sonra onlarda yeter.

ben kütahyadayım, beşik gibi sallandık resmen, çok korktuk
hala da elim ayağım titriyor :18:

NANELİM ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN.. ben hatırladım ya kaç yıl sonra o kadar etkilendim. uyuyamadık hiç.. siz içinde daha çok yaşadınız.. Allah can kaybı vermesin çok şükür bari bizim gibi olmadınız.. 17 ağustosta burası korku şehri gibiydi.. ıssız sessiz.. her yer ölü.. yıkıntı.. karanlık.. kızılaydan gelen yemeklere oluşan kuyruklar.. yani kimseye Allahın yaşatmaması için dua edilecek anlardı.. şükür ki sadece sallandınız..

evet canım.. hissettirdi Türkiyenin yarısına.. dünyanın yaşamın hayattaki taklaların bu dünya için ne kadar gereksiz olduğunu hatırlatıyor Yaradan.. işte bir nefes bir anlıksınız diyor bizlere.. toplu halde de tek tek de olsa burada kalıcı değilsiniz diye varlığını hatırlatıyor uyarılarını her şekilde gönderiyor adeta.. neyse sıkmayım daha fazla canınızı.. bugün ruh halim böyle...

evet canım söylediklerinin hepsine katılıyorum bende.bende çok korktum gölcük depremini yaşamış biri olarak hemen o anlar aklıma geldi neyseki bu deprem böyle olmadı rabbim ordakilere yardım etsin beterinden korusun

zerdal canım arısütü bal poleni sürekli yiyecez demi hiç bırakmadan kusura bakma sürekli bunu soruyorum ama diğer kürlerde belli bi dönemde bırakılıyorya o yüzden

bayanlar merhaba ben nesli aranıza yeni katıldım adet düzensizliği var bende doğum konrtol hapını bıraktıktan sonra düzelmedi hayıt otunun iyi geldiğini duydum bilgisi yada tecrubesi olanlar varmı yardım olurmusunuz ben içmeye başladım hayıt otunu civanperçemi aslanperçemi yeterki ii gelsin 9 aylık evliyim doğal yollardan olsun istiyorum bebeğim doktor doktor gezmekten sıkıldım

Herkese çok geçmiş olsun kızlar...
Zerdalcım ben Kıbrıstayım canım, test sonuçlarım geldi bugün, herşey yolunda çok şükür... Sadece fsh biraz yüksek işte... İlaç tedavisine başlıyoruz bu ay, olmazsa tüp yapacağız dedi doktor, bakalım hayırlısı...

hayırlısı olsun arkadaşım..

Selams,

yıllık izindeyim ben, şehir dışından misafir geldi onu gezdiriyoz, haliylen bisde gesiyos, akşama yataga zor atıyourm kendimi, iyide oluyo havalar iyice ısınmadan göbüşüm iyicene büyümeden heryerleri gezdim sayılır tekrardan, ne güsel şehirmiş şu İsmir, dün gece fena sallandık o ayrı (

Venüsüm,Nanelim taa içinde olayın, ALLAH ım yardımcıları olsun, daha büyük afetler vermesin.

Venüsde erken doğum riskimi varmış, Kardelen msn den görüşürsen yine bizede yazmayı unutma, umarım yatarakta olsa doldururlar sağlıklı doğum vaktini (

Geshenk merak etme beni kuzum, annem gitti kayınvalidemler geldi onlar gitti bu hafta içi, öğretmen bi arkadaşımız geldi 19 mayıs tatilini birleştirip, yiyos içiyos geziyos yoruluyos ne mecalim geliyo ne halim currp yatagaa...

Leylim yazdım gerekeni özelden akideşim, inşALLAH güzel sonuçlar getirsin tedavin

Tentom yok yine ortalıkta, tüp falanmı yaptırıyor diycem mayıs-haziran gibi diyordu ya, patlatsın mı bize müjde geldiğinde Aylinim gibi inş.

aylinim beele mi olcen kuzum sen ( ) 3ü bi yerde triple :) maşallah, ALLAH ım koruusn saklasın sizi

hepinisi öptüm,n ben yatanzi diyorum Tentom gibi, öpenzi bi de :))
yarın zabahtan yollara düşüceğiz, akşamlara dönerik ALLAH nasip ederse.hoş kalın :)

kıslar nasılsınız? ben de daha iyiyim, üçüz fikrine alışmaya çalışıyorum :)
bu konuda araştırmalarım olduğundan çok uğrayamıyorum size amma hepppiinnniiziii çokkkkkkkk seviyorummmm ulennnnnnn :82:

slm arkadaşım adım aslı bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum sanırım hele bugün daha yoğun özel durum olmaması için o kadar dua ettimki buay olma lütfen diye ama olmadı evet önce üzülüyorum snr herşeyde vardır bi hayır diyorum.ama 2 sene oldu tek ümidim bir kez olsa bile hamile kalmış olmam evet aralık ayında adet olmayınca helede 3 gün geçince o kadar heyecanlandımki zar zor bi gün daha bekleyip kanda test yaptırdım sonuç allah'ıma şükür dr.dan o sözü duydum hamilesiniz :) ama tam bir hafta sürdü bu müthiş bir duyguymuş gerçekten fakat tam yılbaşı günü akşam üstü kanamam başladı dr bişey demedi bekle dedi sadece ne yat dinlen nede hastaneye git hiç bişey,sadece gece kanaman artarsa hastaneye git yoksa beni bekle ertesi gün muayene ederiz dedi o gece baya oldu ama bekledim bilemiyorum ama sanırım 33 yaşındayım en kötü yılbaşı gecemdi(allah'ım daha kötüsünden korusun tabiki) snr dr gittim düşük yapıyosun dedi artık tahmin edersin cnm film koptu.öyle böyle ağla zırla geçti 6 ay ama tekrar istiyorum ama yine yok zaten hep istedim hiç korunmadık düşükten snr 2 ay mecburi korunduk.baya dr gittim başından beri yok bi sorun yok eşim gitti normal eee zamana bırak diyorlar,bırakmicam çünkü zamanım yok yaş 33 oldu bu ayın 30 da bi dr daha randevu aldım işin ehli diyorlar bakalım ne olacak artık burdan senide haberdar ederim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

merhaba öncelikle geçmiş olsun zor bi dönem geçirmişsin senin için hayırlısı olan buymuş bence inşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…