özlem günaydın ben mi karıştırdım sizi.. ben seni kütahyada sanıyordum venüs mü kütahya da zerdal senin afyonda olduğunu yazmış.. 17 ağustostan sonra benim de duyduğum uzun bir deprem oldu.. tekrarını yaşamayız inşallah..
venüs sürekli hastanede mi acaba??? bilgisi olan varmı burdaki arkadaşlardan??
ELFOŞŞ,DENİZANASIIII bu kız nerelerde ben onu da merak ediyorum ne zamandır gelmiyor.. ses ver elfoşummmmm
elfida yedimi hatırlamıyorum ama tüp öncesi yiyen arkdaşların yumurta gelişimini olumlu etlilemişti. öyle hatırımda kalmış. Ama 2 ay öncesinden yemiş olunca etkisi daha iyi hissediliyor, ben genel olarak ikinci aydan itibaren etkisini daha iyi hissediyorum. Bu arada tüpün hayırlı olsun.
geçmiş olsun canım. özlem nasılsın canım. Tekrar düzene girdinmi. Adet gördünmü canım.
Geshenk nasılsın canım. Biz hissetmedik depremi ama türkiyenin yarısı hissetti diye yazıyor gazetede. 5.9 bayada olmuş.
günaydın herkese
çok kötü bir gece geçirdik.. depremi çok duyduk.. ve bütün soğuk etkisiyle tekrar hatırladık.. 17 ağustos depremini maalesef dolu dolu yaşamış o felaketi fazlasıyla yaşamış biri olarak o zamandan beri ilk kez bu kadar hissettim tekrar.. sabaha kadar uyuyamadık.. valla psikolojik desem arkadaş da duydu daha size yazarken bile sallandı yine.. Allah beterinden korusun ..
venüscüğüme Rabbim yardım etsin hayırlısı ile beklesin yavrusu zamanında sağlıkla doğsun inşallah.. çok üzüldüm ona da.. kaçıncı haftasındaydı acaba... kütahyada olan venüs değil özlem di.. onlar içinde yaşamıştır asıl acaba sorun varmı onlarda??
güzel 20 mm yumurta. hadi hayırlısı.hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. bu arada arginmaxı womenda kullanıyorum. tamamen bitkisel ve geçen aylarda ilaçsız yumurtalarımı 20 mm yaptı. sizlerede öneririm.
eksiklik hüssetme, yumurtalıların var, rahmin var, tek tüpün var. Olduktan sonra onlarda yeter.Teşekkür ederim zerdal iyiyim artık.Adet olmadım daha.Korunmamız gerekiyor 3 ay o kadar süre bebek için ugraşıp şimdi korunmak garip geliyor insana.Doktorada dedim 5 senede oldu o da dış gebelik oldu diye doktor gülümsedi hafif, biz ne vakalar görüyoruz dedi ümidinizi kesmeyin dedi.Çok içim acıdı ilk zamanlar tüpüm alındı diye eksiklik vardı hep içimde zaman geçtikçe azalıyor bu duygu şimdide tekrar dış gebelik olursa diye korkuyorum.
ben kütahyadayım, beşik gibi sallandık resmen, çok korktuk
hala da elim ayağım titriyor :18:
ben kütahyadayım, beşik gibi sallandık resmen, çok korktuk
hala da elim ayağım titriyor :18:
elfida yedimi hatırlamıyorum ama tüp öncesi yiyen arkdaşların yumurta gelişimini olumlu etlilemişti. öyle hatırımda kalmış. Ama 2 ay öncesinden yemiş olunca etkisi daha iyi hissediliyor, ben genel olarak ikinci aydan itibaren etkisini daha iyi hissediyorum. Bu arada tüpün hayırlı olsun.
geçmiş olsun canım. özlem nasılsın canım. Tekrar düzene girdinmi. Adet gördünmü canım.
Geshenk nasılsın canım. Biz hissetmedik depremi ama türkiyenin yarısı hissetti diye yazıyor gazetede. 5.9 bayada olmuş.
evet canım.. hissettirdi Türkiyenin yarısına.. dünyanın yaşamın hayattaki taklaların bu dünya için ne kadar gereksiz olduğunu hatırlatıyor Yaradan.. işte bir nefes bir anlıksınız diyor bizlere.. toplu halde de tek tek de olsa burada kalıcı değilsiniz diye varlığını hatırlatıyor uyarılarını her şekilde gönderiyor adeta.. neyse sıkmayım daha fazla canınızı.. bugün ruh halim böyle...
Herkese çok geçmiş olsun kızlar...
Zerdalcım ben Kıbrıstayım canım, test sonuçlarım geldi bugün, herşey yolunda çok şükür... Sadece fsh biraz yüksek işte... İlaç tedavisine başlıyoruz bu ay, olmazsa tüp yapacağız dedi doktor, bakalım hayırlısı...
Merhabalar arkadaşlar. 33 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyoruz. Tamam biliyorum herşeyin bir vakti saati var ancak bu sitede bulunduğum zaman içerisinde gördüm ki, yaşı genç olan arkadaşlar korunmayı bıraktıktan 2-3 bilemedin 5-6 ay sonra hamiş kalıveriyorlar. Oysa benim gibi yok kariye yok o yok bu derken geç kalanlar doktordan doktora koştukları halde bir sonuç alamıyorlar. Elbette istisnalar vardır. İstedim ki bu durumu benim gibi yaşayan arkadaşlar da varsa birlikte dertleşelim, çözümler üretelim, bildiklerimizi, işe yarayan yöntemleri paylaşalım. Sadece 30'lu yaşlarda olanlar değil, herkes katılabilir sohbetimize. Ben geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım. Bu ay dinlenmedeyim. Aklımdayken söyleyeyim listelerden hoşlanmamaya başladım. Listedeki herkes hamiş kalıp da kabak çiçeği gibi ortada ismimin yazmasından üzüntü duyuyorum. Birbirimize dualar edelim, tavsiyelerde bulunalım ama lütfen hep sevgiyle yaklaşalım çünkü sizi bilmem ama benim sinirlerim felaket yıprandı. Olmadık şeylere zırlayıp duruyorum. Neyse uzatmayayım. Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyeyim...
merhaba öncelikle geçmiş olsun zor bi dönem geçirmişsin senin için hayırlısı olan buymuş bence inşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsınslm arkadaşım adım aslı bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum sanırım hele bugün daha yoğun özel durum olmaması için o kadar dua ettimki buay olma lütfen diye ama olmadı evet önce üzülüyorum snr herşeyde vardır bi hayır diyorum.ama 2 sene oldu tek ümidim bir kez olsa bile hamile kalmış olmam evet aralık ayında adet olmayınca helede 3 gün geçince o kadar heyecanlandımki zar zor bi gün daha bekleyip kanda test yaptırdım sonuç allah'ıma şükür dr.dan o sözü duydum hamilesiniz :) ama tam bir hafta sürdü bu müthiş bir duyguymuş gerçekten fakat tam yılbaşı günü akşam üstü kanamam başladı dr bişey demedi bekle dedi sadece ne yat dinlen nede hastaneye git hiç bişey,sadece gece kanaman artarsa hastaneye git yoksa beni bekle ertesi gün muayene ederiz dedi o gece baya oldu ama bekledim bilemiyorum ama sanırım 33 yaşındayım en kötü yılbaşı gecemdi(allah'ım daha kötüsünden korusun tabiki) snr dr gittim düşük yapıyosun dedi artık tahmin edersin cnm film koptu.öyle böyle ağla zırla geçti 6 ay ama tekrar istiyorum ama yine yok zaten hep istedim hiç korunmadık düşükten snr 2 ay mecburi korunduk.baya dr gittim başından beri yok bi sorun yok eşim gitti normal eee zamana bırak diyorlar,bırakmicam çünkü zamanım yok yaş 33 oldu bu ayın 30 da bi dr daha randevu aldım işin ehli diyorlar bakalım ne olacak artık burdan senide haberdar ederim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?