bfatos yettim yettim geldim kız naber
bfatos yettim yettim geldim kız naber
burayı kuruttum
hafta sonu böyle oluyor Tülay, bide havalar ısındı, eşini-dostunu bulan atıyodur kendini acık havaya haliyle, ben bu hafta şanslı gezentilerdendim ama haftaya otururum evde hafta sonu, denk gelirsek laflarıkmrb arkadaşlar.. 2-3 gündür pek bir sessiz topik nasılsınız herşey yolunda mı?
nasılsın canım topik çok sessiz nerde bu kızlargünaydııın herkişlere :)
ben iyiyim siz naaabıyonuzzgelen olursa görüşürüz...
Leylikooooo slm canım:79::79::79::79::79::79::79:
selam canım.... Nasılsın????
iyi tatlım...senden ne haber??son durumun ne??
Geçmiş olsun nanelim, nasılsın ne zamandır görüşemiyoz.ben kütahyadayım, beşik gibi sallandık resmen, çok korktuk
hala da elim ayağım titriyor :18:
ben adetin ilk gününden yiyorum yumurtlama gününe kadar 15 gün, sonra bırakuyorum. ikinci ay tekrar yiyorum, yalnız ben ikinci aydan itibaren daha çok etkisini görüyorum, ilk ay vucüt alışıyor sanırım.zerdal canım arısütü bal poleni sürekli yiyecez demi hiç bırakmadan kusura bakma sürekli bunu soruyorum ama diğer kürlerde belli bi dönemde bırakılıyorya o yüzden
hoşgeldin canım. hayıt tohumu bende içtim canım, dediğin gibi regliyi düzenliyor. Ama 2-3 ay içmen lazım, düzensizliğin ne boyutta. 2-3 ay mı adet görmüyorsun.bayanlar merhaba ben nesli aranıza yeni katıldım adet düzensizliği var bende doğum konrtol hapını bıraktıktan sonra düzelmedi hayıt otunun iyi geldiğini duydum bilgisi yada tecrubesi olanlar varmı yardım olurmusunuz ben içmeye başladım hayıt otunu civanperçemi aslanperçemi yeterki ii gelsin 9 aylık evliyim doğal yollardan olsun istiyorum bebeğim doktor doktor gezmekten sıkıldım
Hadi hayırlısı canım, şimdiye kadar elinden geleni yaptın, hayırlısı artık.Herkese çok geçmiş olsun kızlar...
Zerdalcım ben Kıbrıstayım canım, test sonuçlarım geldi bugün, herşey yolunda çok şükür... Sadece fsh biraz yüksek işte... İlaç tedavisine başlıyoruz bu ay, olmazsa tüp yapacağız dedi doktor, bakalım hayırlısı...
gezenti dikkat et kendine, bakıyomda gezmekten unutmuşsun beni.Selams,
yıllık izindeyim ben, şehir dışından misafir geldi onu gezdiriyoz, haliylen bisde gesiyos, akşama yataga zor atıyourm kendimi, iyide oluyo havalar iyice ısınmadan göbüşüm iyicene büyümeden heryerleri gezdim sayılır tekrardan, ne güsel şehirmiş şu İsmir, dün gece fena sallandık o ayrı(
Venüsüm,Nanelim taa içinde olayın, ALLAH ım yardımcıları olsun, daha büyük afetler vermesin.
Venüsde erken doğum riskimi varmış, Kardelen msn den görüşürsen yine bizede yazmayı unutma, umarım yatarakta olsa doldururlar sağlıklı doğum vaktini(
Geshenk merak etme beni kuzum, annem gitti kayınvalidemler geldi onlar gitti bu hafta içi, öğretmen bi arkadaşımız geldi 19 mayıs tatilini birleştirip, yiyos içiyos geziyos yoruluyos ne mecalim geliyo ne halim currp yatagaa...
Leylim yazdım gerekeni özelden akideşim, inşALLAH güzel sonuçlar getirsin tedavin
Tentom yok yine ortalıkta, tüp falanmı yaptırıyor diycem mayıs-haziran gibi diyordu ya, patlatsın mı bize müjde geldiğinde Aylinim gibi inş.
aylinim beele mi olcen kuzum sen () 3ü bi yerde triple :) maşallah, ALLAH ım koruusn saklasın sizi
hepinisi öptüm,n ben yatanzi diyorum Tentom gibi, öpenzi bi de :))
yarın zabahtan yollara düşüceğiz, akşamlara dönerik ALLAH nasip ederse.hoş kalın :)
senin adına bende üçüz fikrine alıştırmaya çalışıyom kendimi. Nasılsın bakalım aylin, gelde şöyle iki lafın belini kıralım anam.kıslar nasılsınız? ben de daha iyiyim, üçüz fikrine alışmaya çalışıyorum :)
bu konuda araştırmalarım olduğundan çok uğrayamıyorum size amma hepppiinnniiziii çokkkkkkkk seviyorummmm ulennnnnnn:82:
Burdayız özlem sen nerdesin, neler yapıyorsun bakalım. Kızlar herkesler ne aşamada.bugün kimse gelmedimi yaaaaaaaaaaaa
heeeeeeeeey millet nerdesinizzzzz :44:
ben hafta sonları olamıyorum canım. pc yok, iş yerinden giriyorum, o da imkanlar dahilinde.mrb arkadaşlar.. 2-3 gündür pek bir sessiz topik nasılsınız herşey yolunda mı?
günaydın, geshenkim, geldik görüşelim tatlım.günaydııın herkişlere :)
ben iyiyim siz naaabıyonuzzgelen olursa görüşürüz...
günaydın leyli, başladınmı tüpegünaydın arkadaşlarrrr
nasılsın canım topik çok sessiz nerde bu kızlar
aylint tentation denizanası zerdal daha başka kişm vardı ya bi sürü kişi vardı nerde bunlar huuuu nerdesiniz
venüs nasıl oldu acep merak ettim
anneler bebişleriniz nasıl gelinde anlatın maceralarınızı
günaydın zerdal nasılsın canım?
sabah doktora gittim. 4 tane yumurtam varmış. öğleden sonra sonuç için tekrar gideceğim..
zelal burdamısın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?