30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

mrb arkadaşlar.. 2-3 gündür pek bir sessiz topik nasılsınız herşey yolunda mı?
hafta sonu böyle oluyor Tülay, bide havalar ısındı, eşini-dostunu bulan atıyodur kendini acık havaya haliyle, ben bu hafta şanslı gezentilerdendim ama haftaya otururum evde hafta sonu, denk gelirsek laflarık

günaydııın herkişlere :)

ben iyiyim siz naaabıyonuzz gelen olursa görüşürüz...
nasılsın canım topik çok sessiz nerde bu kızlar
aylint tentation denizanası zerdal daha başka kişm vardı ya bi sürü kişi vardı nerde bunlar huuuu nerdesiniz
venüs nasıl oldu acep merak ettim
anneler bebişleriniz nasıl gelinde anlatın maceralarınızı

ben kütahyadayım, beşik gibi sallandık resmen, çok korktuk
hala da elim ayağım titriyor :18:
Geçmiş olsun nanelim, nasılsın ne zamandır görüşemiyoz.
zerdal canım arısütü bal poleni sürekli yiyecez demi hiç bırakmadan kusura bakma sürekli bunu soruyorum ama diğer kürlerde belli bi dönemde bırakılıyorya o yüzden
ben adetin ilk gününden yiyorum yumurtlama gününe kadar 15 gün, sonra bırakuyorum. ikinci ay tekrar yiyorum, yalnız ben ikinci aydan itibaren daha çok etkisini görüyorum, ilk ay vucüt alışıyor sanırım.
hoşgeldin canım. hayıt tohumu bende içtim canım, dediğin gibi regliyi düzenliyor. Ama 2-3 ay içmen lazım, düzensizliğin ne boyutta. 2-3 ay mı adet görmüyorsun.
Hadi hayırlısı canım, şimdiye kadar elinden geleni yaptın, hayırlısı artık.
gezenti dikkat et kendine, bakıyomda gezmekten unutmuşsun beni.
senin adına bende üçüz fikrine alıştırmaya çalışıyom kendimi. Nasılsın bakalım aylin, gelde şöyle iki lafın belini kıralım anam.
bugün kimse gelmedimi yaaaaaaaaaaaa
heeeeeeeeey millet nerdesinizzzzz :44:
Burdayız özlem sen nerdesin, neler yapıyorsun bakalım. Kızlar herkesler ne aşamada.
mrb arkadaşlar.. 2-3 gündür pek bir sessiz topik nasılsınız herşey yolunda mı?
ben hafta sonları olamıyorum canım. pc yok, iş yerinden giriyorum, o da imkanlar dahilinde.
günaydııın herkişlere :)

ben iyiyim siz naaabıyonuzz gelen olursa görüşürüz...
günaydın, geshenkim, geldik görüşelim tatlım.
günaydın arkadaşlarrrr
günaydın leyli, başladınmı tüpe

Burdayım kızlar, geldim topinkimizi bırakmayız. Sen nasılsın belenay, ne kadar zayıfladın bakalım. iyi gidiyormu, ben 1 kilo verdiydim, hafta sonu yedik içtik geri aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…