30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın canım. evet tüpe başladım. hayırlısı diyelim. zelal elfida ne zaman tüp yaptırmıştı? bilgin var mı? o zaman yazmış olduğu mesajları okumak istiyorum daa

sabah doktora gittim. 4 tane yumurtam varmış. öğleden sonra sonuç için tekrar gideceğim..

Zelal burdamısın???

ne zamn adet oldun canım...test yapmış silik çıkıyo demiştin...öğlenden sonra ne sonucunu alıcan??4 tane yumurta çok güzel....ilaç kullandın mı bu ay??

Geçmiş olsun canım, ama allahtan gelen bişey bu, mecburen dayanacaksın başka yol çare yok, hep bi söz vardır onu derim, allahım vermeyince kurban ediyor, verincede başından döküyor. Allahın bir bildiği varki bu zamana bu yaşa kadar bekledik. Sen elinden geleni yap, kafan rahat olsun. En azından üstüme düşüne yaptım dersin. 1 kere kalmışsın hamile, illaki bi daha olur. bende seninle hemen hemen aynı durumdayım. Ama bekliyorum elimden bişey gelmiyor. gelenide yapıyorum.

hayırlı olsun canım....bu sefer gelecek bak bebişin....bana biraz anlatır mısın??hangi aşamalardan geçiyosun??neler kullanıyosun??

sağol canım.. inşallah öyle olur... adetin 2.günü gittim. kan ve muayene. öğleden sonra sonuç için gittim. 5 günlük femara diye bir tablet verdiler onu kullandım. yanında 2 gün sonra başlamam için iğne verdiler. gonalf bunu 3 gün boyunca göbekten yaptık. işte bugün son durum ne öğleden sonra belli olacak.

yumurtalar 6 güne büyüdü mü yani yeteri kadar??tüpü bulunduğun yerde yaptırabilmen çok güzel....hakkında hayırlısı canım...allah yardımcın olsun....

Burdayım kızlar, geldim topinkimizi bırakmayız. Sen nasılsın belenay, ne kadar zayıfladın bakalım. iyi gidiyormu, ben 1 kilo verdiydim, hafta sonu yedik içtik geri aldık.
hoşgeldinyedik içtik he kız bir kilonun lafımı olur ye ye eğer bir kilo alıyorsan sadece afiyet olsun valla ben öle yiyip içme fasıllarına pek dalamıyorum aç kalmıcak kadar iştebu arada 4,5 kilo verdim canım henüz bir ayım dolmadı bakalım inşallah dahada gidecek

hayırlı uğurlu olur inşallah canım herşey gönlünce olsun.

slm kızlar
ilaçlarımı kullandım iğne mi oldum söylenilen günler dersimi çalıştım sonra tekrar verilen 10 günlük ilaçımı da bitirdim
Bugün sabah erkenden kalkıp kan tahlili vermeye gittim yarın sonucu alıcam ama :18:
aslında çok rahattım merakımı yenmiştim ama bugün kan tahlili verdikten sonra acaip bi merak ve korku acaba idrar testimi alsam
offffff
sanki bu sefer bişeyler var gibi hissediyorum belki ilaçların etkisi bilmiyorum ama

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoz canım.

Mısır hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yaptırmak için ihale açar.
İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan birer firma ve Türkiye'den de Temelin firması olmak üzere dört firma katılır. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler.
İngiliz Firması:
- Biz iki taraftan da eşzamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz.
Tüneller arasında maksimum 1 metre fark olur, 30 metre enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz. derler.
Amerikan Firması:
- Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz.
Maksimum 50cm fark olur. derler.
Japon Firması:
- Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz.
Maksimum 20cm fark olur. derler.
Sıra bizim Temel'e gelir.
Temel:
- lla biz de iki taraftan kazmaya başlarız.
Ortada buluştuuuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur. der!!!

ay inşallah canım Allah gönlüne göre versin..

kızlar adet düzensizliği için doktora gitmiştim adetin 2. günü hormon tahlilleri istemişti doktor bide 21. gün progesteron yaptırmamı söyledi yani yarın yaptıracam aranızda böyle tahliller yaptıran varmı acaba yarın yaptıracağım tahlilde yumurtladığım belli olurmu

ay hayırlısı olur inşallah ... ne için ilaç kullandın? sonuç neden yarına kaldı ki hemen çıkıyor aslında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…