Geçmiş olsun nanelim, nasılsın ne zamandır görüşemiyoz.
ben adetin ilk gününden yiyorum yumurtlama gününe kadar 15 gün, sonra bırakuyorum. ikinci ay tekrar yiyorum, yalnız ben ikinci aydan itibaren daha çok etkisini görüyorum, ilk ay vucüt alışıyor sanırım.
hoşgeldin canım. hayıt tohumu bende içtim canım, dediğin gibi regliyi düzenliyor. Ama 2-3 ay içmen lazım, düzensizliğin ne boyutta. 2-3 ay mı adet görmüyorsun.
Hadi hayırlısı canım, şimdiye kadar elinden geleni yaptın, hayırlısı artık.
gezenti dikkat et kendine, bakıyomda gezmekten unutmuşsun beni.
senin adına bende üçüz fikrine alıştırmaya çalışıyom kendimi. Nasılsın bakalım aylin, gelde şöyle iki lafın belini kıralım anam.
Burdayız özlem sen nerdesin, neler yapıyorsun bakalım. Kızlar herkesler ne aşamada.
ben hafta sonları olamıyorum canım. pc yok, iş yerinden giriyorum, o da imkanlar dahilinde.
günaydın, geshenkim, geldik görüşelim tatlım.
günaydın leyli, başladınmı tüpe
Burdayım kızlar, geldim topinkimizi bırakmayız. Sen nasılsın belenay, ne kadar zayıfladın bakalım. iyi gidiyormu, ben 1 kilo verdiydim, hafta sonu yedik içtik geri aldık.
sabah doktora gittim. 4 tane yumurtam varmış. öğleden sonra sonuç için tekrar gideceğim..
Zelal burdamısın???
ne zamn adet oldun canım...test yapmış silik çıkıyo demiştin...öğlenden sonra ne sonucunu alıcan??4 tane yumurta çok güzel....ilaç kullandın mı bu ay??
slm arkadaşım adım aslı bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum sanırım hele bugün daha yoğun özel durum olmaması için o kadar dua ettimki buay olma lütfen diye ama olmadı evet önce üzülüyorum snr herşeyde vardır bi hayır diyorum.ama 2 sene oldu tek ümidim bir kez olsa bile hamile kalmış olmam evet aralık ayında adet olmayınca helede 3 gün geçince o kadar heyecanlandımki zar zor bi gün daha bekleyip kanda test yaptırdım sonuç allah'ıma şükür dr.dan o sözü duydum hamilesiniz :) ama tam bir hafta sürdü bu müthiş bir duyguymuş gerçekten fakat tam yılbaşı günü akşam üstü kanamam başladı dr bişey demedi bekle dedi sadece ne yat dinlen nede hastaneye git hiç bişey,sadece gece kanaman artarsa hastaneye git yoksa beni bekle ertesi gün muayene ederiz dedi o gece baya oldu ama bekledim bilemiyorum ama sanırım 33 yaşındayım en kötü yılbaşı gecemdi(allah'ım daha kötüsünden korusun tabiki) snr dr gittim düşük yapıyosun dedi artık tahmin edersin cnm film koptu.öyle böyle ağla zırla geçti 6 ay ama tekrar istiyorum ama yine yok zaten hep istedim hiç korunmadık düşükten snr 2 ay mecburi korunduk.baya dr gittim başından beri yok bi sorun yok eşim gitti normal eee zamana bırak diyorlar,bırakmicam çünkü zamanım yok yaş 33 oldu bu ayın 30 da bi dr daha randevu aldım işin ehli diyorlar bakalım ne olacak artık burdan senide haberdar ederim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
tüpe başladım kuzucuğum. Hayırlısı ile bugün 6.günüm.
günaydın canım. evet tüpe başladım. hayırlısı diyelim. zelal elfida ne zaman tüp yaptırmıştı? bilgin var mı? o zaman yazmış olduğu mesajları okumak istiyorum daa
hayırlı olsun canım....bu sefer gelecek bak bebişin....bana biraz anlatır mısın??hangi aşamalardan geçiyosun??neler kullanıyosun??
sağol canım.. Inşallah öyle olur... Adetin 2.günü gittim. Kan ve muayene. öğleden sonra sonuç için gittim. 5 günlük femara diye bir tablet verdiler onu kullandım. Yanında 2 gün sonra başlamam için iğne verdiler. Gonalf bunu 3 gün boyunca göbekten yaptık. Işte bugün son durum ne öğleden sonra belli olacak.
yumurtalar 6 güne büyüdü mü yani yeteri kadar??tüpü bulunduğun yerde yaptırabilmen çok güzel....hakkında hayırlısı canım...allah yardımcın olsun....
hoşgeldinBurdayım kızlar, geldim topinkimizi bırakmayız. Sen nasılsın belenay, ne kadar zayıfladın bakalım. iyi gidiyormu, ben 1 kilo verdiydim, hafta sonu yedik içtik geri aldık.
sağol canım.. inşallah öyle olur... adetin 2.günü gittim. kan ve muayene. öğleden sonra sonuç için gittim. 5 günlük femara diye bir tablet verdiler onu kullandım. yanında 2 gün sonra başlamam için iğne verdiler. gonalf bunu 3 gün boyunca göbekten yaptık. işte bugün son durum ne öğleden sonra belli olacak.
slm kızlar
ilaçlarımı kullandım iğne mi oldum söylenilen günler dersimi çalıştım sonra tekrar verilen 10 günlük ilaçımı da bitirdim
Bugün sabah erkenden kalkıp kan tahlili vermeye gittim yarın sonucu alıcam ama :18:
aslında çok rahattım merakımı yenmiştim ama bugün kan tahlili verdikten sonra acaip bi merak ve korku acaba idrar testimi alsam
offffff
sanki bu sefer bişeyler var gibi hissediyorum belki ilaçların etkisi bilmiyorum ama
slm kızlar
ilaçlarımı kullandım iğne mi oldum söylenilen günler dersimi çalıştım sonra tekrar verilen 10 günlük ilaçımı da bitirdim
Bugün sabah erkenden kalkıp kan tahlili vermeye gittim yarın sonucu alıcam ama :18:
aslında çok rahattım merakımı yenmiştim ama bugün kan tahlili verdikten sonra acaip bi merak ve korku acaba idrar testimi alsam
offffff
sanki bu sefer bişeyler var gibi hissediyorum belki ilaçların etkisi bilmiyorum ama
tüpe başladım kuzucuğum. hayırlısı ile bugün 6.günüm.
slm kızlar
offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?