slm arkadaşım adım aslı bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum sanırım hele bugün daha yoğun özel durum olmaması için o kadar dua ettimki buay olma lütfen diye ama olmadı evet önce üzülüyorum snr herşeyde vardır bi hayır diyorum.ama 2 sene oldu tek ümidim bir kez olsa bile hamile kalmış olmam evet aralık ayında adet olmayınca helede 3 gün geçince o kadar heyecanlandımki zar zor bi gün daha bekleyip kanda test yaptırdım sonuç allah'ıma şükür dr.dan o sözü duydum hamilesiniz :) ama tam bir hafta sürdü bu müthiş bir duyguymuş gerçekten fakat tam yılbaşı günü akşam üstü kanamam başladı dr bişey demedi bekle dedi sadece ne yat dinlen nede hastaneye git hiç bişey,sadece gece kanaman artarsa hastaneye git yoksa beni bekle ertesi gün muayene ederiz dedi o gece baya oldu ama bekledim bilemiyorum ama sanırım 33 yaşındayım en kötü yılbaşı gecemdi(allah'ım daha kötüsünden korusun tabiki) snr dr gittim düşük yapıyosun dedi artık tahmin edersin cnm film koptu.öyle böyle ağla zırla geçti 6 ay ama tekrar istiyorum ama yine yok zaten hep istedim hiç korunmadık düşükten snr 2 ay mecburi korunduk.baya dr gittim başından beri yok bi sorun yok eşim gitti normal eee zamana bırak diyorlar,bırakmicam çünkü zamanım yok yaş 33 oldu bu ayın 30 da bi dr daha randevu aldım işin ehli diyorlar bakalım ne olacak artık burdan senide haberdar ederim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
günaydın canım. evet tüpe başladım. hayırlısı diyelim. zelal elfida ne zaman tüp yaptırmıştı? bilgin var mı? o zaman yazmış olduğu mesajları okumak istiyorum daa
hee ben iyi hatırlıyorum kızlar Elfidayı, Aralık adetiyle başladı Ocakta aldıydı güzel haberi.onun bebiş 2010.5 dan 2011tam bilemiyorum canım, elfidanınki aralık gibiydi heralde.
koşa koşa yazdımdı nerdeyse alıntı yapmayı bilenem unutmuşum o mesjda baksana :))gezenti dikkat et kendine, bakıyomda gezmekten unutmuşsun beni.
:
slm inşaallah olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla cnm nerde yaptırıyosun
ay hayırlısı olur inşallah ... ne için ilaç kullandın? sonuç neden yarına kaldı ki hemen çıkıyor aslında ..
slm kızlar
ilaçlarımı kullandım iğne mi oldum söylenilen günler dersimi çalıştım sonra tekrar verilen 10 günlük ilaçımı da bitirdim
Bugün sabah erkenden kalkıp kan tahlili vermeye gittim yarın sonucu alıcam ama :18:
aslında çok rahattım merakımı yenmiştim ama bugün kan tahlili verdikten sonra acaip bi merak ve korku acaba idrar testimi alsam
offffff
sanki bu sefer bişeyler var gibi hissediyorum belki ilaçların etkisi bilmiyorum ama
kızlar adet düzensizliği için doktora gitmiştim adetin 2. günü hormon tahlilleri istemişti doktor bide 21. gün progesteron yaptırmamı söyledi yani yarın yaptıracam aranızda böyle tahliller yaptıran varmı acaba yarın yaptıracağım tahlilde yumurtladığım belli olurmu
merhaba adımızda kaderimizde nerdeyse hamileliklerimizde hemen hemen aynı ,
bende aslı
bende bir defa hamilelik geçirdim gerçi hamilelikten bile saymıyorlar ya neyse adetlerim çok düzenli oldugu için 1 gün geçti ertesi günü hemen tahlil yaptırdım , dr un söylediği sadece'' hımm evet şuan hamilelik var görünüyor '' bu da ne demek ya dedim aslında değerin çok düşük oldugunun farkındaydım ama görmezden geldim resmen ona inanmak istemedim ve tabiki netice itibariyle 2 hafta sonra kanama ve o düşük olan değer sıfırlandı ...ağustosta 3 yılımız dolacak 2 yılı aşkın bir süredir istiyoruz ama olmuyor...yaşımda 31 nerdeyse .. bu arada bir de mikroenjeksiyon denememiz oldu gerçii onada deneme diyemeyiz transfer olmadan döndük gittiğimiz gibi döndük...kusura bakmayın çok uzattım ama malum bu konuda bir dokun bin ah işit şeklindeyim ve uzun bir süredir hiçkimseyle konuşmuıyordum bu konuları....
hee ben iyi hatırlıyorum kızlar Elfidayı, Aralık adetiyle başladı Ocakta aldıydı güzel haberi.onun bebiş 2010.5 dan 2011Geso yazmış ya hamiş cizelgesine 3.5 dan 4. hamiş Elfida diye burdan geliyo heralde
koşa koşa yazdımdı nerdeyse alıntı yapmayı bilenem unutmuşum o mesjda baksana :))
unutmak demeyelim o duruma, seni unutmak benim zoruma gider Zerdalımunutmakk değil de aceleden atlamak diyelim olarr bugun başladım işe pek bi soğuk geldi iş-güç alışmışım gezmeye çarşambada ayrıntılı ıltrasonum vari renkli doplermidir nedir o işte...dualarınızı beklemekteyim :26:
süperdi valla geshenk gelmek istemedim
taytayı geçti yav koşuyor resmen odada tutamıyorum veledii habire koridorda bi de orda hep taşıdılar beyefendi habire taşıyın beni diyor şımarık kuzenlerle oynadı bahçede toprak yedi hamakta sallandı keyif onundu valla yatmak istemedi çocuk ya o derrece keyifliydi
bak şimdide koridorda dur alıyım şununu yoksam terlik kemirecek
sen nasılsın canım neler yaptın akimmm
Bizde öyleyiz canım, hiç çekinmeden anlatabilirsin. Allah gönlünüze göre versin. Peki 2 yıl tekrar doktora falan gitmedinmi, hormon durumların nasıl. Bi sebeb varmı.merhaba adımızda kaderimizde nerdeyse hamileliklerimizde hemen hemen aynı ,
bende aslı
bende bir defa hamilelik geçirdim gerçi hamilelikten bile saymıyorlar ya neyse adetlerim çok düzenli oldugu için 1 gün geçti ertesi günü hemen tahlil yaptırdım , dr un söylediği sadece'' hımm evet şuan hamilelik var görünüyor '' bu da ne demek ya dedim aslında değerin çok düşük oldugunun farkındaydım ama görmezden geldim resmen ona inanmak istemedim ve tabiki netice itibariyle 2 hafta sonra kanama ve o düşük olan değer sıfırlandı ...ağustosta 3 yılımız dolacak 2 yılı aşkın bir süredir istiyoruz ama olmuyor...yaşımda 31 nerdeyse .. bu arada bir de mikroenjeksiyon denememiz oldu gerçii onada deneme diyemeyiz transfer olmadan döndük gittiğimiz gibi döndük...kusura bakmayın çok uzattım ama malum bu konuda bir dokun bin ah işit şeklindeyim ve uzun bir süredir hiçkimseyle konuşmuıyordum bu konuları....
Dualarımız seninle, ayrıntılı ultrasyon iyi olur, dualarımız seninle, gör bakalım denizi. izinden sonra zor oluyor, işe başlamak.hee ben iyi hatırlıyorum kızlar Elfidayı, Aralık adetiyle başladı Ocakta aldıydı güzel haberi.onun bebiş 2010.5 dan 2011Geso yazmış ya hamiş cizelgesine 3.5 dan 4. hamiş Elfida diye burdan geliyo heralde
koşa koşa yazdımdı nerdeyse alıntı yapmayı bilenem unutmuşum o mesjda baksana :))
unutmak demeyelim o duruma, seni unutmak benim zoruma gider Zerdalımunutmakk değil de aceleden atlamak diyelim olarr bugun başladım işe pek bi soğuk geldi iş-güç alışmışım gezmeye çarşambada ayrıntılı ıltrasonum vari renkli doplermidir nedir o işte...dualarınızı beklemekteyim :26:
özlemciğim nerelerdesin, bekliyoz sonucunu merakla. :26::26::26:aile hekımıne yaptırdım onun ıcın yarına kaldı gıtmısken ılac yazdırayım dedım bıde acaıp grıp oldum bogazım falan sıstı ben ılac ıcmıyorum gercı ama esıme gectı rahatsızlıgım ....falan fılan
dimi ama, ben hatırlatmasam, unuttuğunuda bilmeyecektizerdaaalll elfoşşş seni resmen unutmuşşşşşşşş:76:
Baya yürüyor ha loveli, biraz erken değilmi, gerçi bizim yiğende 10 ayliık yürüdü.Şimdiki uşkaları yerinde durdurmak ne mümkün.süperdi valla geshenk gelmek istemedim
taytayı geçti yav koşuyor resmen odada tutamıyorum veledii habire koridorda bi de orda hep taşıdılar beyefendi habire taşıyın beni diyor şımarık kuzenlerle oynadı bahçede toprak yedi hamakta sallandı keyif onundu valla yatmak istemedi çocuk ya o derrece keyifliydi
bak şimdide koridorda dur alıyım şununu yoksam terlik kemirecek
Bundan sonra hergün özlü söz yayınlayacağım. Günün sözü gibi.
Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez. -Andre Gide
yürümüyor canım emekliyor ama hızlı gidiyor
maşallah, ama az kaldı yakında yürür. nasıl geçti tatlin canım.yürümüyor canım emekliyor ama hızlı gidiyor
2,5 saatim var sonuç için çatlicam şimdi yaaaaaaaa
ay noooolur dua edin bana :84:
Kızlar dün spermlerin yumurtayla buluşmasıyla ilgidi bir vidyo yayınladım, hiç kimse izlemedimi, bari neekaten güzel deseydiniz. Benim çok hoşuma gitti.
Bu arda kayıp aranıyor diye ilan verecem, kızların çoğu yok bu sıralar.
Çılgınkız napıyorsun, çekirdek büyüyormu.
tentoş ne alamdesin.
venus ne yaptı acaba. hastanedemi yatıyor. meraktayız.
Bizim arniyetsiz özlem nerelerde, gözüme çarpmıyor.
Aylinde yok birkaç gündür, aylinim 4 canlım nirdesin.pek konuşmadık, nasıl belirtiler oldu, üçüzler iyilermi.
2,5 saatim var sonuç için çatlicam şimdi yaaaaaaaa
ay noooolur dua edin bana :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?