30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba adımızda kaderimizde nerdeyse hamileliklerimizde hemen hemen aynı ,
bende aslı
bende bir defa hamilelik geçirdim gerçi hamilelikten bile saymıyorlar ya neyse adetlerim çok düzenli oldugu için 1 gün geçti ertesi günü hemen tahlil yaptırdım , dr un söylediği sadece'' hımm evet şuan hamilelik var görünüyor '' bu da ne demek ya dedim aslında değerin çok düşük oldugunun farkındaydım ama görmezden geldim resmen ona inanmak istemedim ve tabiki netice itibariyle 2 hafta sonra kanama ve o düşük olan değer sıfırlandı ...ağustosta 3 yılımız dolacak 2 yılı aşkın bir süredir istiyoruz ama olmuyor...yaşımda 31 nerdeyse .. bu arada bir de mikroenjeksiyon denememiz oldu gerçii onada deneme diyemeyiz transfer olmadan döndük gittiğimiz gibi döndük...kusura bakmayın çok uzattım ama malum bu konuda bir dokun bin ah işit şeklindeyim ve uzun bir süredir hiçkimseyle konuşmuıyordum bu konuları....

günaydın canım. evet tüpe başladım. hayırlısı diyelim. zelal elfida ne zaman tüp yaptırmıştı? bilgin var mı? o zaman yazmış olduğu mesajları okumak istiyorum daa

tam bilemiyorum canım, elfidanınki aralık gibiydi heralde.
hee ben iyi hatırlıyorum kızlar Elfidayı, Aralık adetiyle başladı Ocakta aldıydı güzel haberi.onun bebiş 2010.5 dan 2011 Geso yazmış ya hamiş cizelgesine 3.5 dan 4. hamiş Elfida diye burdan geliyo heralde

gezenti dikkat et kendine, bakıyomda gezmekten unutmuşsun beni.
:
koşa koşa yazdımdı nerdeyse alıntı yapmayı bilenem unutmuşum o mesjda baksana :))
unutmak demeyelim o duruma, seni unutmak benim zoruma gider Zerdalım unutmakk değil de aceleden atlamak diyelim olarr bugun başladım işe pek bi soğuk geldi iş-güç alışmışım gezmeye çarşambada ayrıntılı ıltrasonum vari renkli doplermidir nedir o işte...dualarınızı beklemekteyim :26:

ay hayırlısı olur inşallah ... ne için ilaç kullandın? sonuç neden yarına kaldı ki hemen çıkıyor aslında ..

aile hekımıne yaptırdım onun ıcın yarına kaldı gıtmısken ılac yazdırayım dedım bıde acaıp grıp oldum bogazım falan sıstı ben ılac ıcmıyorum gercı ama esıme gectı rahatsızlıgım ....falan fılan

MUTLU HABER BUGÜN DİMİ HEYECANLA BEKLİYORUZ.. KUTLAMA EKİBİİİİİİİİ iş başınaaaaaaaaaaaa bugün bir kutlama yapmayı diliyoruz..innnşallllaaaaahhhh...

evet hepimiz yaptırdık belki... belli olur gıdgıdak zamanın

bizimle içinden boşaltana kadar konuş.. rahatla.. kısacık bile olsa o duyguyu yaşamışsınız kızlar.. Allah uzun süreli yaşatsın inşallah.

abe 3,5 dan 5 lik amile anım gelmişler pek de afızası kuvvetli gaciymiş bu denizanası bak emen de atırlamış seceresini çıkartmış elfojumun be ya..

zerdaaalll elfoşşş seni resmen unutmuşşşşşşşş :76:

lovelim hoşgeldin.. nasıl geçti ziyaret ??? erenim ananeye gülücükler attımı.. taytay lar durdumu???

süperdi valla geshenk gelmek istemedim
taytayı geçti yav koşuyor resmen odada tutamıyorum veledii habire koridorda bi de orda hep taşıdılar beyefendi habire taşıyın beni diyor şımarık kuzenlerle oynadı bahçede toprak yedi hamakta sallandı keyif onundu valla yatmak istemedi çocuk ya o derrece keyifliydi
bak şimdide koridorda dur alıyım şununu yoksam terlik kemirecek

sen nasılsın canım neler yaptın akimmm

ay ay ay yerim onun koşusunu.. şımarıklığını. oh yarasın yeğenime gezisi.. hakkıdır şımarsın sonuna kadar... yerim ben onu dişlerini de gösteriyormu:))))))) ayyy ne tatlıdır kimbilir accık bana yollasana mıncıklayım onu doya doya :)

ben iyiyim lovelicim aynen devam ev,iş mekiğine... sen işe gitmedinmi bugün.. iyi tatil yaptın yarasın arkadaşıma sefan olsunnn

Bizde öyleyiz canım, hiç çekinmeden anlatabilirsin. Allah gönlünüze göre versin. Peki 2 yıl tekrar doktora falan gitmedinmi, hormon durumların nasıl. Bi sebeb varmı.
Dualarımız seninle, ayrıntılı ultrasyon iyi olur, dualarımız seninle, gör bakalım denizi. izinden sonra zor oluyor, işe başlamak.

özlemciğim nerelerdesin, bekliyoz sonucunu merakla. :26::26::26:
zerdaaalll elfoşşş seni resmen unutmuşşşşşşşş :76:
dimi ama, ben hatırlatmasam, unuttuğunuda bilmeyecekti elfoşa ceza keselim. hamile kadınada yüklenilmeszki şimdi, sen o karnındaki uşağa dua et elfoş. yiğenimizin hatırı büyük.
Baya yürüyor ha loveli, biraz erken değilmi, gerçi bizim yiğende 10 ayliık yürüdü.Şimdiki uşkaları yerinde durdurmak ne mümkün.

Bundan sonra hergün özlü söz yayınlayacağım. Günün sözü gibi.

Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez. -Andre Gide

Bundan sonra hergün özlü söz yayınlayacağım. Günün sözü gibi.

Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez. -Andre Gide

:128:

yürümüyor canım emekliyor ama hızlı gidiyor

ALLAHIN YER CÜCESİİİİİİİ ne komiktir yerde sürünerek koşturmasıııı.. ayyy eren sen bizim ilk göz ağrımızsınnnn ole ole oleeeeyy

yürümüyor canım emekliyor ama hızlı gidiyor
maşallah, ama az kaldı yakında yürür. nasıl geçti tatlin canım.
2,5 saatim var sonuç için çatlicam şimdi yaaaaaaaa
ay noooolur dua edin bana :84:

ediyoz canım, valla bizde meraklandık. bekliyoz sonucu, allah kalbine gönlüne göre versin.

geshenk nasılsın bakalım neler yapıyorsun.

Kızlar dün spermlerin yumurtayla buluşmasıyla ilgidi bir vidyo yayınladım, hiç kimse izlemedimi, bari neekaten güzel deseydiniz. Benim çok hoşuma gitti.

Bu arda kayıp aranıyor diye ilan verecem, kızların çoğu yok bu sıralar.

Çılgınkız napıyorsun, çekirdek büyüyormu.

tentoş ne alamdesin.

venus ne yaptı acaba. hastanedemi yatıyor. meraktayız.

Bizim arniyetsiz özlem nerelerde, gözüme çarpmıyor.

Aylinde yok birkaç gündür, aylinim 4 canlım nirdesin. pek konuşmadık, nasıl belirtiler oldu, üçüzler iyilermi.

benim iş yerinden you tube özellikle hiç denecek kadar video açılmıyor maalesef bakamadım o nedenle.. akşam da evde yoktum bu akşam bakarım inşallah.. ama izlediğim bir video olduğunu tahmin ediyorum :))

kayıplar çok fazla farkındayım bende.. havalar açtı herkes vınnnn oldu.. kıslar dön dolaş kürkçü dükkanı.. etmeyin eylemeyin.. bende yakında olamıyacam özlersiniz sonra hee :76: uyarıyım sizi... sonra tatiller başlar seyrelmeler olur .. yaa zerdal geçen sene de çoğu tatile gitti önceki yılda yine neşeli doluydu topik dimi.. bu sene niye böyle yahu :97:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

GESHENK,

bana kaderimin bir oyunu mu buuuuu aldı dostlarımı verdi hayaletleriiiii

ah başım vah başım azıcık aşım ağardı kaşım :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…