30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

zerdal.................................................... 9 haziran

artniyetizm.............................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

bebegim_01.............................................?

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

bende 31 yaşında 5 yıllık evliyim çocuğum olmadı 8ay önce kendiliğimden hamile kaldım ama sadece1,5 ay sürdü çok kötü bir deneyimdi düşürdüm artık psikolojim bozuldu bendede5 myom ve kist var ama yerlerinden dolayı ameliyat önermiyor doktorlar olursam rahmim alınabilir napacam bakalım hayırlısıyla olsun istiyorum her adet zamanım geldiğinde büyük bir çöküntü yaşıyorum benimle evlenenler 3.çocuğu düşünüyorlar bu beni daha çok üzüyor aslında onlar için seviniyorum ama içten içe isteyenlerin olmaz istemeyenlerde hemen hamile kalır çok bozuluyorum ama belirtmek istemiyorum çevreme allah hepimize öncelikle sabır sonrada hayırlısıyla herkese bebiş nasip etsin...amin.....

teşekkür ederim Zerdalım, iyi olur bi sıkıntı yoktur inşALLAH..hala inanamıyorum biliyomusun içimde bi canlı yaşadığna,hamile olduguma, cok tuhaf bi his, rüya gibi...

bizler zor "anne"olabildiğimiz için böyle oluyor galiba, diğer arkadaşlarım var hamilelik cok normal bi süreç gibi karşılıyolar, geceler boyu acaba anne olamayacakmıyım diye düşünüp bazende ağlarken sızıp kalmayan bilmiyor sanırım anne olabilmenin bir dua olduğunu, karnındakinin de mucize olduğunu.. hepiniz yaşayacaksınız bunu eminim ve o zaman coooook daha iyi anlayacaksınız beni. ( sen zaten biliyon Zerdalım, tekrar olacak ve senin olacak inş. )

dualarımdasınız bolca, sizde duanızı esirgemeyin bizden

topiclerde hayattan bi parca Gesom, zamanla görüşmen azalan arkadaşların yokmu ama cok sevdiğin, hayatın kargaşasına kendini kaptıran ama ayda yılda bi görüştüğün, burasıda zamanla öyle olacak hiç birimiz bunu istemesekte

afızam guvvetlidir be ya,
sen de fenalık yapma cadı geso , unutmadım ben aceleden oldu öölee :78:

lisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:

rabbim bizede hayırlısıyla nasip eder inşallah. yaşamayan bilmez. hep düşünüyorum. ağzımdan büyük laf mı çıktı biri bedduamı etti diye düşünüyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü bebekler versin inşallah

Geschenk tatlim benim.....Bu siiri cok severim ve sana armagan ediyorum:))

Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde
Bir kuş gelir yüreğimin ucuna konar
...Bir gelincik açılır ansızın
Bir gelincik sinsi sinsi kanar

Seni düşünürken
Bir erik ağacı tepeden tırnağa donanır
Deliler gibi dönmeğe başlar
Döndükçe yumak yumak çözülür
Çözüldükçe ufalır küçülür
Çekirdeği henüz süt bağlamış
Masmavi bir erik kesilir ağzımda
Dokundukça yanar dudaklarım

Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde

Bedri Rahmi Eyüboğlu

Dediğin gibi kürkçü dükkanı dönüp dolaşıp gelirler. ve böylelikle irtibatımız hiç kopmamış olur. Şu hamile sayısına biraz zam yapalım belki çoğalır. hamile kalamamak gittikçe hepimizi yıpratan bir mesele haline geldi. Bakalım hayırlısı.
İşte zor elde ettiğimiz için inanamıyoruz. bazılarına o kadar sıradanki, bizim için ise mucizevi bişey, tabi uzun zamandada hamile kaldığımız için inanılmaz geliyor. allah hayırlar versin, çarşmaba günü dularımız seninle, güzel sonuçlarla gelirsin inşallah. Doktorun nasıl iyimi.
lisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:
Kızım kadın beddua etse, sende hamile kalda göbeğin benim iki katım olsun diye beddua eder, çocuğun olmasın diye değil ya, ilahi canım güldür beni.
sonuç çok kötü arkadaşlar yıkıldım resmen
hayırlısı özlemciğim üzülme, daha zamanı gelmemiş demekki. Yani allahtan gelen bişey olduğu için, oturup sabrediyoz, yapacak bişey yok. Sadece elimizden geldiği kadar bişeyler yapıyoz, gerisi takdiri ilahi. Daha önce hiç hamile kaldınmı.

Son düzenleme:

ya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
çok üzüldüm ne yalan söylimmm
ama bundan sonra çift çizgi bile çıksa inanmıcam sanırım yanlıştır falan diye düşünücem ben üstüme düşeni yapmak için gideceğim dokto

herşeyde bir hayır vardır canım böylesi hayırlı belkide hakkında bu ay olmadı bir daha ki ay olur inşallah deplasmanda bir maç kaybetmekle lig bitmez önümüzdeki maçlara bakıcaz ve inşallah şampiyon olucaz ve kucaklıyacağız bebeği

Biraz daha bekleyip, tüp bebeğe başlayın canım. Dediğin gibi insan belli bi zamandan sonra hastaneyede gitmek istemiyor. Anladığım kadarıyla ankaradasın, iyi bi klinik bulup imkanlarınızda varsa, tüp bebek yaptırın. inşallah sonucunuda alırsın güzelce.
özlemciğim belki doktor seni motife etmek içinde ümitli konuşmuştur, morol olsun diye, hepimiz doktorun ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyoruz. Bu ayda doğal yoldan deneyin bakalım. İlaçların etkisiyle yine yumurtalrın falan güzel gelişir.

Bu ay bende preseed kullandım bakalım, güzel bi sonuç alırsam tavsiye ederim, yoksa etmem.

Son düzenleme:

hepimiz için hayırlısı olur inşallah ,güzel bi haber bekliyordum senden ama takdiri ilahi yapacak söyleyecek bişeyimiz yok maalesef.
ne kadar ümitlenmeyeceğim desekde aslında içten içe kendimizi odaklıyoruz birşeylere sonuçda hepimiz onubeklıyor ve onun için uğraş veriyoruz
bende artık dra bile gitmek istemıyorum çok sıkıldım artık çokkk bazen öle bi karamsarlığa düşüyorum ki sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor amann hayırlısı inşallah

Tüpmü yaptırmıştın canım sen.Üzülme zamanı var demekki .Herşeyde doktorların elinde degil onlar aracı Allah izin vericekki olucak bebegin Allahım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bebeklerine kavuşmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…