teşekkür ederim Zerdalım, iyi olur bi sıkıntı yoktur inşALLAH..hala inanamıyorum biliyomusun içimde bi canlı yaşadığna,hamile olduguma, cok tuhaf bi his, rüya gibi...Bizde öyleyiz canım, hiç çekinmeden anlatabilirsin. Allah gönlünüze göre versin. Peki 2 yıl tekrar doktora falan gitmedinmi, hormon durumların nasıl. Bi sebeb varmı.
Dualarımız seninle, ayrıntılı ultrasyon iyi olur, dualarımız seninle, gör bakalım denizi. izinden sonra zor oluyor, işe başlamak.
2,5 saatim var sonuç için çatlicam şimdi yaaaaaaaa
ay noooolur dua edin bana :84:
topiclerde hayattan bi parca Gesom, zamanla görüşmen azalan arkadaşların yokmu ama cok sevdiğin, hayatın kargaşasına kendini kaptıran ama ayda yılda bi görüştüğün, burasıda zamanla öyle olacak hiç birimiz bunu istemesektebenim iş yerinden you tube özellikle hiç denecek kadar video açılmıyor maalesef bakamadım o nedenle.. akşam da evde yoktum bu akşam bakarım inşallah.. ama izlediğim bir video olduğunu tahmin ediyorum :))
kayıplar çok fazla farkındayım bende.. havalar açtı herkes vınnnn oldu.. kıslar dön dolaş kürkçü dükkanı.. etmeyin eylemeyin.. bende yakında olamıyacam özlersiniz sonra hee :76: uyarıyım sizi... sonra tatiller başlar seyrelmeler olur .. yaa zerdal geçen sene de çoğu tatile gitti önceki yılda yine neşeli doluydu topik dimi.. bu sene niye böyle yahu :97:
afızam guvvetlidir be ya,abe 3,5 dan 5 lik amile anım gelmişlerpek de afızası kuvvetli gaciymiş bu denizanası bak emen de atırlamış seceresini çıkartmış elfojumun be ya..
zerdaaalll elfoşşş seni resmen unutmuşşşşşşşş:76:
?
sonuç çok kötü arkadaşlar yıkıldım resmen
Dediğin gibi kürkçü dükkanı dönüp dolaşıp gelirler. ve böylelikle irtibatımız hiç kopmamış olur. Şu hamile sayısına biraz zam yapalım belki çoğalır. hamile kalamamak gittikçe hepimizi yıpratan bir mesele haline geldi. Bakalım hayırlısı.benim iş yerinden you tube özellikle hiç denecek kadar video açılmıyor maalesef bakamadım o nedenle.. akşam da evde yoktum bu akşam bakarım inşallah.. ama izlediğim bir video olduğunu tahmin ediyorum :))
kayıplar çok fazla farkındayım bende.. havalar açtı herkes vınnnn oldu.. kıslar dön dolaş kürkçü dükkanı.. etmeyin eylemeyin.. bende yakında olamıyacam özlersiniz sonra hee :76: uyarıyım sizi... sonra tatiller başlar seyrelmeler olur .. yaa zerdal geçen sene de çoğu tatile gitti önceki yılda yine neşeli doluydu topik dimi.. bu sene niye böyle yahu :97:
İşte zor elde ettiğimiz için inanamıyoruz. bazılarına o kadar sıradanki, bizim için ise mucizevi bişey, tabi uzun zamandada hamile kaldığımız için inanılmaz geliyor. allah hayırlar versin, çarşmaba günü dularımız seninle, güzel sonuçlarla gelirsin inşallah. Doktorun nasıl iyimi.teşekkür ederim Zerdalım, iyi olur bi sıkıntı yoktur inşALLAH..hala inanamıyorum biliyomusun içimde bi canlı yaşadığna,hamile olduguma, cok tuhaf bi his, rüya gibi...
bizler zor "anne"olabildiğimiz için böyle oluyor galiba, diğer arkadaşlarım var hamilelik cok normal bi süreç gibi karşılıyolar, geceler boyu acaba anne olamayacakmıyım diye düşünüp bazende ağlarken sızıp kalmayan bilmiyor sanırım anne olabilmenin bir dua olduğunu, karnındakinin de mucize olduğunu.. hepiniz yaşayacaksınız bunu eminim ve o zaman coooook daha iyi anlayacaksınız beni. ( sen zaten biliyon Zerdalım, tekrar olacak ve senin olacak inş. )
dualarımdasınız bolca, sizde duanızı esirgemeyin bizden
Kızım kadın beddua etse, sende hamile kalda göbeğin benim iki katım olsun diye beddua ederlisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:
hayırlısı özlemciğim üzülme, daha zamanı gelmemiş demekki. Yani allahtan gelen bişey olduğu için, oturup sabrediyoz, yapacak bişey yok. Sadece elimizden geldiği kadar bişeyler yapıyoz, gerisi takdiri ilahi. Daha önce hiç hamile kaldınmı.sonuç çok kötü arkadaşlar yıkıldım resmen
Bizde öyleyiz canım, hiç çekinmeden anlatabilirsin. Allah gönlünüze göre versin. Peki 2 yıl tekrar doktora falan gitmedinmi, hormon durumların nasıl. Bi sebeb varmı.
Günaydın herkese..kaç gündür giremiyorum nete yoğunluktan..
umarım herkes iyidir , okuyorum ama henüz arayı kapatamadım güzel haberler okumak dileğiyle açacağım yeni sayfaları...
zerdalcım defalarca dr.a gittim ama artık gitmek istemiyorum hiçbiyere , birirnin doğru dediğini diğeri yanlış diyor kafam allak bullak oldu.
hormon tahlillerimde bi sıkıntı yoktu bu zmaana kadar 2 ay önce falan yaptırdıgım tahlıllerde de tiroidler bozulmak üzereydi daha da baktırmadım.
düşükten sonra araştırılmasını istediğim için hacettepeye gittim genetikler falan yapıldı MTHFR 677 Heterozigat çıktı dr um hemen aspirin falan birsürü ilaç başladı hamilelikte de iğne kullandan dedi 7 ay falan olmadı başka bi prfa gittik eşimden sprem tahlili istedi off düşük hemen mikro yapcaz dedi hemen basladık ve o zamana kadar hiç eşimden istenmemişti. mikroda hiç gelişen olmadıgı için yerleştirme yapılamadı.amannn ne çok uzattım bu zamana kadar 6 kadın doğum prfuyla görüştüm 3ü kesinlikle iğne kullancan dedi 3 ü hiç gereği yok herkesde olan bişi bu zaten dedi eşim için görüştüğümüz 3 üroloji pr.dan 2si hemen tüp dedi 1i bekleyin normalde olabilir dedi :))) şimdi gülüyorum kendi kendimeeee, sizce napcam
herşeyde bir hayır vardır canım böylesi hayırlı belkide hakkında bu ay olmadı bir daha ki ay olur inşallah deplasmanda bir maç kaybetmekle lig bitmez önümüzdeki maçlara bakıcaz ve inşallah şampiyon olucaz ve kucaklıyacağız bebeğiya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
çok üzüldüm ne yalan söylimmm
ama bundan sonra çift çizgi bile çıksa inanmıcam sanırımyanlıştır falan diye düşünücem ben üstüme düşeni yapmak için gideceğim dokto
Biraz daha bekleyip, tüp bebeğe başlayın canım. Dediğin gibi insan belli bi zamandan sonra hastaneyede gitmek istemiyor. Anladığım kadarıyla ankaradasın, iyi bi klinik bulup imkanlarınızda varsa, tüp bebek yaptırın. inşallah sonucunuda alırsın güzelce.Günaydın herkese..kaç gündür giremiyorum nete yoğunluktan..
umarım herkes iyidir , okuyorum ama henüz arayı kapatamadım güzel haberler okumak dileğiyle açacağım yeni sayfaları...
zerdalcım defalarca dr.a gittim ama artık gitmek istemiyorum hiçbiyere , birirnin doğru dediğini diğeri yanlış diyor kafam allak bullak oldu.
hormon tahlillerimde bi sıkıntı yoktu bu zmaana kadar 2 ay önce falan yaptırdıgım tahlıllerde de tiroidler bozulmak üzereydi daha da baktırmadım.
düşükten sonra araştırılmasını istediğim için hacettepeye gittim genetikler falan yapıldı MTHFR 677 Heterozigat çıktı dr um hemen aspirin falan birsürü ilaç başladı hamilelikte de iğne kullandan dedi 7 ay falan olmadı başka bi prfa gittik eşimden sprem tahlili istedi off düşük hemen mikro yapcaz dedi hemen basladık ve o zamana kadar hiç eşimden istenmemişti. mikroda hiç gelişen olmadıgı için yerleştirme yapılamadı.amannn ne çok uzattım bu zamana kadar 6 kadın doğum prfuyla görüştüm 3ü kesinlikle iğne kullancan dedi 3 ü hiç gereği yok herkesde olan bişi bu zaten dedi eşim için görüştüğümüz 3 üroloji pr.dan 2si hemen tüp dedi 1i bekleyin normalde olabilir dedi :))) şimdi gülüyorum kendi kendimeeee, sizce napcam
özlemciğim belki doktor seni motife etmek içinde ümitli konuşmuştur, morol olsun diye, hepimiz doktorun ağzından çıkacak bir kelimeye bakıyoruz. Bu ayda doğal yoldan deneyin bakalım. İlaçların etkisiyle yine yumurtalrın falan güzel gelişir.ya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
ama bundan sonra çift çizgi bile çıksa inanmıcam sanırımyanlıştır falan diye düşünücem ben üstüme düşeni yapmak için gideceğim dokto
ya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
ya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?