30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nikinde sinop gibi, aslen sinoplumusun, bende krıkkaleliyim canım, ama karabükte yaşıyorum. Toprağım sayılırsın.
Kırıkkalede çoktur yozgatlı.

canım evliliğiniz 3 yıl olmadıysa bekle, demekki hemen hemen aynı evlendik, bende 2,5 yılı geçtim. Gerçi resmi nikakıma bakarsan, önce yaptırmıştık. 3 yılı fazlasıyla geçiyor.

bu arada eşin için, kendin için bazı kürler dene, bak biz arısütübalpolen karışımı yiyoruz. internetten biraz araştır. hem spermler için, hem yumurta için iyiymiş. Bizde yiyoz bakalım. tabi bunları en az 2-3 ay denemek lazım. İlk aydan yiyip bırakma. Aktardan alırsın, küçük kavanozlarda. Ayrı ayrıda yiyebilirsin.Ben yumurtlama gününe kadar yiyorum, eşimede yumurtlama günlerinde yediriyorum, yani 1 ay boyuncada yemizyoz. Eğer bebek olmzsa diğer ay, kaldığımız yerden tekrar yiyoruz. Bu ikinci ayım bakalım. preseed diye bi jelde kullandım. Olmazsa ikinci ayda preseeda devam edecem. Biraz kürleri dene durumuna göre araştır, bu arada 3 yılın dolasıya kadar olmazsa tüpe geçersiniz canım, nacizane fikrim tabi.

iyiyiz özlemciğim sen nasılsın.

günaydın çok şükür iyiyiz sende iyisin umarım

İyiyim bende kızlar sagolun.İşler yogun degil bugün bende size bakmaya geldim güzel haberler varmı diye.Aylinin üçüzmü bebegi maşallah ya bi tane isterken üç tane şimdi Allahım çok büyük inşallah saglıklı bi şekile kucaklar üçünüde.

evet üçüz bebekler, allah vermeyince kurban ediyor, verince başından döküyor. aylinde yok ne zamandır, gelsede bahsetse üçüzlerden.

Adamın biri arabasını park ettiği yerden almaya geldiğinde arabasına fena halde çarpılmış olduğunu görür. Camda bir not vardır.......:
-- Beyefendi ileri vitesle geri vitesi karıştırıp arabanıza çarptım. Olayı gören kimseler şu an çevremde benim bu notu yazmamı seyrediyorlar ve benim buraya adımı ve adresimi yazdığımı sanıyorlar ama ben o kadar enayi değilim....:

evet canım memleket sinop ama yozgatta yaşıyoruz.burayla kırıkkale çok yakın.
bizimde canım ağustosda 3 yıl doluyor.
eşim proxeed toz kullanıyor 2-3 aydır, bal polen falan yapmıştık ama bayadır kullanmıyoruz.birde şu elma yağı ve sıvıyağından bişiler yapılıyormuş ya iltihapı sökğyormuş ondan yapsammı diye düşünüyorum bi sıkıntım yok ama bi umut işte.bu araada eşimle diyetteyiz kilom çok fazla bu arada bari kilo vereyim diyorum kilo yumurtalamayı falanda etkiliyor ya...
sizde durumlar nedir problem var mı tüp yaptırdınızm hiç ?

HOŞGELDİN CADIKIZ
bir nyomda bende var ameliyat aşamasındayım ben.. dışında benimki senin kistler myomlar iç kısmında mı rahimin?? yumurtalıklarında falanda kist varmı acaba... bitkisel kürler denedin mi hiç?? bir dene bakalım.. soğan küründen çok fayda gören var bende biraz ters etki etti benimde hatam nedeniyle aynı anda polen yedim şaşırttım bünyeyi sen öyle yapmadan bir dene istersen bilmiyorsan tarifini buradan veririz nanelişeker arkadaşımız da denedi bunu.. etrafta hamile kalanlara sevindiğimiz kadar bozulduğumuz bir gerçek bunu hiç birimiz inkar edemeyiz.. insanız.. duygularımız bu yönde.. elden bişi gelse keşke.. gelenleri deniyoruz.. psikolojini düzelt bunu başar.. moralini yüksek tut yapılacakları dene gerisi Allaha kalmış.. Rabbim muradını versin...

Tento nerdesin :26:
özledim seni

TENTOOOOOOOOOOOOOOOOO kayıp listesindesiiin.. neler oluyor bencamin seni ele mi geçirdiiii aramıza geri geeeeeeelllll. yetti bu ara özledik işte gellllll... hadiii...

her zaman dualarımız hepimiz için hamile kalamayanda kalıp heyecanla doğumunu bekleyende.. evladına sahip olup büyütme çabasında olan annelerimize de.. hepimize.. Allahım dert sıkıntı vermeden hayırlısı ile evlat sahibi olup büyütmeyi nasip etsin inşallah..

hımmmmm maalesef
kaderim buysa çekerim gözlerinden öperim :86:

afızam guvvetlidir be ya,
sen de fenalık yapma cadı geso , unutmadım ben aceleden oldu öölee :78:

yoooooook bile bile oldu zerdalllllll seni unuttu seni unuttu seni unuttu
hatta beni de unuttu unuttu unuttu unuttu

lisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:

sen benden şişko ol inşallah der en fazla.. o da beddua değil mükafat olur demi :)) ol ol jakobcum sonra verirsin kafana da böle kurdele takarsın he

sonuç çok kötü arkadaşlar yıkıldım resmen

ilk gün oluyor bu yıkıntı.. sonra o da geçiyor.. inşallah enkazlar yerini süper oluşumlara bırakır ..

canım ferim çoook teşekkür ederim ne güzel bir şiiir bu.. buraya da uğrarsın istediğin zaman.. tanıştırırım seni kızlarla :) :112:

smlci üzüldüm inan ama zamanı gelmemiş demek ki gelecek ay yeni umut yeeni şans

lovelim tecrübelidir o da sabırla erenimize kavuştu..

alemin ÇILGIN bebişi nasıl acaba ??? anne olmak nasıl duygu çılgınım gel kızını uyutup iki dakika anlatıver...

ayliiin sen garanti şişko olmaya şimdiden başlamışsındır.. 3 nire 1 nire.. illaki fırtlamıştır gobek :)))))))) varmı kıpırtı kalp atışlarını duydunuzmu??? birbirine karışır heee :86: 3 bebeklerin bide seninki karışır araya bando takımı gibi olur sizin kalp atışları artık

tentoooooooooooooooooooooooooo bisi niçün bırakıyorsun.. bak bende numuneyim sendenim işte gel anacım yannıs bırakma tek numune beni burda...

venüs acaba ne oldu.. nasıl haber alabileceğiz düşünüyorum bize haber veren arkadaş farklı bizim topikten biri değil isim benzerliği var sadece nereye yazıyorsa bulsakta sorsak ona.. merak ediyorum venüsümü.. inşallah bebeği hala onunladır.. zamanında gelir diye dua ediyorum..

tamam canım diyette yap, kendini rahatlar ve 3 yılın dolmasını bekle.

ben daha önce bir kere hamile kaldım, kaybettik. Daha tüpe geçmedik. şimdi 6 aydır tekrar kalmak için uğraşıyorum. Görünürde bi sorun yok gibi. Eylüle kadar olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyom.

Geshenkim canım maşallah okumuşsun hepsini, jakobi benide güldürdü, beddua mı aldım diyor ya, kadın dese dese benim 2 katım ol, sende hamileliğinde der. İşte insanın aklına herşey geliyor.:26::26::26:

iyiyim özlem.. hep ertelenip durdu.. bende bilmiyorum özlemcim yakında gidecem yine gün belli olacak o zaman.. sen neler yapıyorsun yoksun epeydir.. başka yerlere mi taklıyorsun yoksam :44:

Hayırlısı ile kurtulursun inşallah myomdan canım.Ben arada geliyorum ama kimseler olmuyor öle bakınıp çıkıyorum bugün iş yok burda bende geldim işde.İyiyim ben aynı tas aynı hamam işte.

he ya çılgın gelsede iki laf etse napıyor çekirdekle, özledik valla, tentoş biraz dinlensin bakalım.

evet okudum ve jet hızıyla yanıtladım aşılama mı var aklında?? hadi dördüzü senden beklerim öyle olursa.. aylinden sonra dördüz yakışır sıradakine böyle dört tane... jakobi keşke öyle alsa bedduayı dimi belkim iki misli olursa karnı, ikizi olur hem :))))))))

naneliiim aklıma geldikçe yazıyorum.. sen ne zaman tam teşekküllü sohbet edebileceksin kuzum bizimle hep kaçamak.. accık.. int hepten mi koptu sende ??? nerdesiiinnn..

evet nanelide yok ne zamandır. Yeterrr de yok, bi yeremi gitmişti.

kayıp listesi kaparıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…