Günaydın kızlar herkesler iyimi.
Biraz daha bekleyip, tüp bebeğe başlayın canım. Dediğin gibi insan belli bi zamandan sonra hastaneyede gitmek istemiyor. Anladığım kadarıyla ankaradasın, iyi bi klinik bulup imkanlarınızda varsa, tüp bebek yaptırın. inşallah sonucunuda alırsın güzelce.
ankara da değiliz maalesef yozgattayız gitgel yapmak zorunda kalıyoruz tedavi için.daha önce tüp bebek için anatolıayaya gittik netten okudugum yorumlar çok iyiydi ama orayada artık güvenmiyorum .
Tüp bebekte yine bi değişiklik oldu herhalde dimi evlilikte 3 yılı doldurmak gerekiyormuş yoksa tamamını bizim ödememiz gerekiyormuş.
Günaydın kızlar herkesler iyimi.
nikinde sinop gibi, aslen sinoplumusun, bende krıkkaleliyim canım, ama karabükte yaşıyorum. Toprağım sayılırsın.ankara da değiliz maalesef yozgattayız gitgel yapmak zorunda kalıyoruz tedavi için.daha önce tüp bebek için anatolıayaya gittik netten okudugum yorumlar çok iyiydi ama orayada artık güvenmiyorum .
Tüp bebekte yine bi değişiklik oldu herhalde dimi evlilikte 3 yılı doldurmak gerekiyormuş yoksa tamamını bizim ödememiz gerekiyormuş.
iyiyiz özlemciğim sen nasılsın.
günaydın çok şükür iyiyiz sende iyisin umarım
İyiyim bende kızlar sagolun.İşler yogun degil bugün bende size bakmaya geldim güzel haberler varmı diye.Aylinin üçüzmü bebegi maşallah ya bi tane isterken üç tane şimdi Allahım çok büyük inşallah saglıklı bi şekile kucaklar üçünüde.
evet canım memleket sinop ama yozgatta yaşıyoruz.burayla kırıkkale çok yakın.nikinde sinop gibi, aslen sinoplumusun, bende krıkkaleliyim canım, ama karabükte yaşıyorum. Toprağım sayılırsın.
Kırıkkalede çoktur yozgatlı.
canım evliliğiniz 3 yıl olmadıysa bekle, demekki hemen hemen aynı evlendik, bende 2,5 yılı geçtim. Gerçi resmi nikakıma bakarsan, önce yaptırmıştık. 3 yılı fazlasıyla geçiyor.
bu arada eşin için, kendin için bazı kürler dene, bak biz arısütübalpolen karışımı yiyoruz. internetten biraz araştır. hem spermler için, hem yumurta için iyiymiş. Bizde yiyoz bakalım. tabi bunları en az 2-3 ay denemek lazım. İlk aydan yiyip bırakma. Aktardan alırsın, küçük kavanozlarda. Ayrı ayrıda yiyebilirsin.Ben yumurtlama gününe kadar yiyorum, eşimede yumurtlama günlerinde yediriyorum, yani 1 ay boyuncada yemizyoz. Eğer bebek olmzsa diğer ay, kaldığımız yerden tekrar yiyoruz. Bu ikinci ayım bakalım. preseed diye bi jelde kullandım. Olmazsa ikinci ayda preseeda devam edecem. Biraz kürleri dene durumuna göre araştır, bu arada 3 yılın dolasıya kadar olmazsa tüpe geçersiniz canım, nacizane fikrim tabi.
bende 31 yaşında 5 yıllık evliyim çocuğum olmadı 8ay önce kendiliğimden hamile kaldım ama sadece1,5 ay sürdü çok kötü bir deneyimdi düşürdüm artık psikolojim bozuldu bendede5 myom ve kist var ama yerlerinden dolayı ameliyat önermiyor doktorlar olursam rahmim alınabilir napacam bakalım hayırlısıyla olsun istiyorum her adet zamanım geldiğinde büyük bir çöküntü yaşıyorum benimle evlenenler 3.çocuğu düşünüyorlar bu beni daha çok üzüyor aslında onlar için seviniyorum ama içten içe isteyenlerin olmaz istemeyenlerde hemen hamile kalır çok bozuluyorum ama belirtmek istemiyorum çevreme allah hepimize öncelikle sabır sonrada hayırlısıyla herkese bebiş nasip etsin...amin.....
Tento nerdesin :26:
özledim seni
teşekkür ederim Zerdalım, iyi olur bi sıkıntı yoktur inşALLAH..hala inanamıyorum biliyomusun içimde bi canlı yaşadığna,hamile olduguma, cok tuhaf bi his, rüya gibi...
bizler zor "anne"olabildiğimiz için böyle oluyor galiba, diğer arkadaşlarım var hamilelik cok normal bi süreç gibi karşılıyolar, geceler boyu acaba anne olamayacakmıyım diye düşünüp bazende ağlarken sızıp kalmayan bilmiyor sanırım anne olabilmenin bir dua olduğunu, karnındakinin de mucize olduğunu.. hepiniz yaşayacaksınız bunu eminim ve o zaman coooook daha iyi anlayacaksınız beni. ( sen zaten biliyon Zerdalım, tekrar olacak ve senin olacak inş. )
dualarımdasınız bolca, sizde duanızı esirgemeyin bizden
topiclerde hayattan bi parca Gesom, zamanla görüşmen azalan arkadaşların yokmu ama cok sevdiğin, hayatın kargaşasına kendini kaptıran ama ayda yılda bi görüştüğün, burasıda zamanla öyle olacak hiç birimiz bunu istemesekte
afızam guvvetlidir be ya,
sen de fenalık yapma cadı geso, unutmadım ben aceleden oldu öölee :78:
lisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:
sonuç çok kötü arkadaşlar yıkıldım resmen
Geschenk tatlim benim.....Bu siiri cok severim ve sana armagan ediyorum:))
Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde
Bir kuş gelir yüreğimin ucuna konar
...Bir gelincik açılır ansızın
Bir gelincik sinsi sinsi kanar
Seni düşünürken
Bir erik ağacı tepeden tırnağa donanır
Deliler gibi dönmeğe başlar
Döndükçe yumak yumak çözülür
Çözüldükçe ufalır küçülür
Çekirdeği henüz süt bağlamış
Masmavi bir erik kesilir ağzımda
Dokundukça yanar dudaklarım
Seni düşünürken
Bir çakıl taşı ısınır içimde
Bedri Rahmi Eyüboğlu
smlci üzüldüm inan ama zamanı gelmemiş demek ki gelecek ay yeni umut yeeni şans
Bizde öyleyiz canım, hiç çekinmeden anlatabilirsin. Allah gönlünüze göre versin. Peki 2 yıl tekrar doktora falan gitmedinmi, hormon durumların nasıl. Bi sebeb varmı.
Günaydın herkese..kaç gündür giremiyorum nete yoğunluktan..
umarım herkes iyidir , okuyorum ama henüz arayı kapatamadım güzel haberler okumak dileğiyle açacağım yeni sayfaları...
zerdalcım defalarca dr.a gittim ama artık gitmek istemiyorum hiçbiyere , birirnin doğru dediğini diğeri yanlış diyor kafam allak bullak oldu.
hormon tahlillerimde bi sıkıntı yoktu bu zmaana kadar 2 ay önce falan yaptırdıgım tahlıllerde de tiroidler bozulmak üzereydi daha da baktırmadım.
düşükten sonra araştırılmasını istediğim için hacettepeye gittim genetikler falan yapıldı MTHFR 677 Heterozigat çıktı dr um hemen aspirin falan birsürü ilaç başladı hamilelikte de iğne kullandan dedi 7 ay falan olmadı başka bi prfa gittik eşimden sprem tahlili istedi off düşük hemen mikro yapcaz dedi hemen basladık ve o zamana kadar hiç eşimden istenmemişti. mikroda hiç gelişen olmadıgı için yerleştirme yapılamadı.amannn ne çok uzattım bu zamana kadar 6 kadın doğum prfuyla görüştüm 3ü kesinlikle iğne kullancan dedi 3 ü hiç gereği yok herkesde olan bişi bu zaten dedi eşim için görüştüğümüz 3 üroloji pr.dan 2si hemen tüp dedi 1i bekleyin normalde olabilir dedi :))) şimdi gülüyorum kendi kendimeeee, sizce napcam
hoşgeldin sinopee sende aramıza.
benim şahsi naçizane fikrim sen en güvenilir bulduğun gözlemlediğin inandığın rahat ettiğin bir doktorla ama bir tanesiyle bu yolda devam et.. eşin içinde keçi boynuzu kürünü yap.. ayrıca bitkisel ilaçlar var hem sayı arttıran hem harkete veren onları da bir araştır.. havuç yesin yada suyunu içsin fındık fıstık tüketsin.. inşallah istediğin gibi olur.. neyi nasıl yapacağını hangi yol senin için doğrusu bunları planladınmı karışıklık kalmaz.. biraz da sabır ve oluruna bırakarak dene.. troit konusunu es geçme.. önemli bu.. hemen endokrinde gerekli tahlillerini iste.. işte bir yoluna koy hepsini gerisi kolay.. en kötüsü ne yapacağını bilememek.. önce bunu bilmelisin..
ya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
çok üzüldüm ne yalan söylimmm
ama bundan sonra çift çizgi bile çıksa inanmıcam sanırımyanlıştır falan diye düşünücem ben üstüme düşeni yapmak için gideceğim dokto
her ne kadar şartlamasakta içimizde hep her ay tedavili tedavisiz umut olmuyormu.. oluyor değilmi.. doktorlara göre her şey yolunda.. çünkü ellerindeki veri bu.. ama sonuç konusunda bilim maalesef sessiz tek söyleyebildikleri sebepsiz.. bunu bizde bilemiyoruz oluyor.. o kullanılan ilaçlar hormonla alakalı olduğu için o dediğin yanıltıcı şeyleri yapıyor bünyeye.. acaba mı dedirtiyor.. biraz da dinliyoruz kendimizi.. canım özlemcim demekki hayırlısı ve zamanı değilmiş.. bekle bakalım inşallah kendi gelir..
herşeyde bir hayır vardır canım böylesi hayırlı belkide hakkında bu ay olmadı bir daha ki ay olur inşallah deplasmanda bir maç kaybetmekle lig bitmez önümüzdeki maçlara bakıcaz ve inşallah şampiyon olucaz ve kucaklıyacağız bebeği
ewwet...aynen öyle yapiciiizz...
Biraz daha bekleyip, tüp bebeğe başlayın canım. Dediğin gibi insan belli bi zamandan sonra hastaneyede gitmek istemiyor. Anladığım kadarıyla ankaradasın, iyi bi klinik bulup imkanlarınızda varsa, tüp bebek yaptırın. inşallah sonucunuda alırsın güzelce.
ankara da değiliz maalesef yozgattayız gitgel yapmak zorunda kalıyoruz tedavi için.daha önce tüp bebek için anatolıayaya gittik netten okudugum yorumlar çok iyiydi ama orayada artık güvenmiyorum .
evet 3 yıl şartı var.. öncesinde 2 aşılama.. 3 dü bu 2 oldu... bilmem kaç gün bakarım yine prim sayısı çalışana dair.. gibi şartlar var..
nikinde sinop gibi, aslen sinoplumusun, bende krıkkaleliyim canım, ama karabükte yaşıyorum. Toprağım sayılırsın.
Kırıkkalede çoktur yozgatlı.
canım evliliğiniz 3 yıl olmadıysa bekle, demekki hemen hemen aynı evlendik, bende 2,5 yılı geçtim. Gerçi resmi nikakıma bakarsan, önce yaptırmıştık. 3 yılı fazlasıyla geçiyor.
bu arada eşin için, kendin için bazı kürler dene, bak biz arısütübalpolen karışımı yiyoruz. internetten biraz araştır. hem spermler için, hem yumurta için iyiymiş. Bizde yiyoz bakalım. tabi bunları en az 2-3 ay denemek lazım. İlk aydan yiyip bırakma. Aktardan alırsın, küçük kavanozlarda. Ayrı ayrıda yiyebilirsin.Ben yumurtlama gününe kadar yiyorum, eşimede yumurtlama günlerinde yediriyorum, yani 1 ay boyuncada yemizyoz. Eğer bebek olmzsa diğer ay, kaldığımız yerden tekrar yiyoruz. Bu ikinci ayım bakalım. preseed diye bi jelde kullandım. Olmazsa ikinci ayda preseeda devam edecem. Biraz kürleri dene durumuna göre araştır, bu arada 3 yılın dolasıya kadar olmazsa tüpe geçersiniz canım, nacizane fikrim tabi.
dinle zerdalımı.. :) uzmanlıktan profluğa terfi aşamasında tam da bu sıralarşaka bir yana arkadaşlarımızın tecrübesi ve bilgisi oldukça fazladır.. sana ve yeni gelen arkadaşlara çok faydası dokunacağına inanıyorum..
evet canım memleket sinop ama yozgatta yaşıyoruz.burayla kırıkkale çok yakın.
bizimde canım ağustosda 3 yıl doluyor.
eşim proxeed toz kullanıyor 2-3 aydır, bal polen falan yapmıştık ama bayadır kullanmıyoruz.birde şu elma yağı ve sıvıyağından bişiler yapılıyormuş ya iltihapı sökğyormuş ondan yapsammı diye düşünüyorum bi sıkıntım yok ama bi umut işte.bu araada eşimle diyetteyiz kilom çok fazla bu arada bari kilo vereyim diyorum kilo yumurtalamayı falanda etkiliyor ya...
sizde durumlar nedir problem var mı tüp yaptırdınızm hiç ?
geshenk slm canım nasılsın?senin myom amaliyatı nezaman ?
iyiyim özlem.. hep ertelenip durdu.. bende bilmiyorum özlemcim yakında gidecem yine gün belli olacak o zaman.. sen neler yapıyorsun yoksun epeydir.. başka yerlere mi taklıyorsun yoksam :44:
alemin ÇILGIN bebişi nasıl acaba ??? anne olmak nasıl duygu çılgınım gel kızını uyutup iki dakika anlatıver...
ayliiin sen garanti şişko olmaya şimdiden başlamışsındır.. 3 nire 1 nire.. illaki fırtlamıştır gobek :)))))))) varmı kıpırtı kalp atışlarını duydunuzmu??? birbirine karışır heee :86: 3 bebeklerin bide seninki karışır araya bando takımı gibi olur sizin kalp atışları artık
tentoooooooooooooooooooooooooo bisi niçün bırakıyorsun.. bak bende numuneyim sendenim iştegel anacım yannıs bırakma tek numune beni burda...
venüs acaba ne oldu.. nasıl haber alabileceğiz düşünüyorum bize haber veren arkadaş farklı bizim topikten biri değil isim benzerliği var sadece nereye yazıyorsa bulsakta sorsak ona.. merak ediyorum venüsümü.. inşallah bebeği hala onunladır.. zamanında gelir diye dua ediyorum..
tamam canım diyette yap, kendini rahatlar ve 3 yılın dolmasını bekle.
ben daha önce bir kere hamile kaldım, kaybettik. Daha tüpe geçmedik. şimdi 6 aydır tekrar kalmak için uğraşıyorum. Görünürde bi sorun yok gibi. Eylüle kadar olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyom.
Geshenkim canım maşallah okumuşsun hepsini, jakobi benide güldürdü, beddua mı aldım diyor ya, kadın dese dese benim 2 katım ol, sende hamileliğinde der. İşte insanın aklına herşey geliyor.:26::26::26:
evet okudum ve jet hızıyla yanıtladımaşılama mı var aklında?? hadi dördüzü senden beklerim öyle olursa.. aylinden sonra dördüz yakışır sıradakine böyle dört tane... jakobi keşke öyle alsa bedduayı dimi belkim iki misli olursa karnı, ikizi olur hem :))))))))
naneliiim aklıma geldikçe yazıyorum.. sen ne zaman tam teşekküllü sohbet edebileceksin kuzum bizimle hep kaçamak.. accık.. int hepten mi koptu sende ??? nerdesiiinnn..
nasılsın canım yeterin kocası hastaneye yatacaktı ya ben yokum bir süre demiştievet nanelide yok ne zamandır. Yeterrr de yok, bi yeremi gitmişti.
kayıp listesi kaparıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?