30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

iyiyim canım, evet biraz hatırlıyorum ama unutmuşum. inşallah iyidir. insanın eşinin hasta olmasıda çok zor.

doğru diyorsun valla ben eşimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye birazda kendim için çok mızmız olurda kendisi

kızlar arı sütü kullandınızmı hiç arı sütü bal polen karışımı yapılıyormuş ama arı sütünün taze olması gerekiyormuş nasıl anlıcazki taze olup olmadığını

doğru diyorsun valla ben eşimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye birazda kendim için çok mızmız olurda kendisi
Öyle hastayken pek nazlı oluyorlar. bende çok üstüne düşerim, hasta olmasın diye.
kızlar arı sütü kullandınızmı hiç arı sütü bal polen karışımı yapılıyormuş ama arı sütünün taze olması gerekiyormuş nasıl anlıcazki taze olup olmadığını
ben aktardan karışım şeklinde alıyorum. üzerinde son kullanma tarihi var. ama güneş görmeyecek.
merhaba kızlar nasılsınız????
merhaba leyliko naptın bakalım, yumoşlar nasıl.
sen nerede yaptırıyorsun ? bizimkinde sprem probleminden dolayı direkt mikroenjeksiyona geçilmişti aşılama yapılmadan..
ben daha yaptırmıyorum, düşüncede öyle düşünüyorum, ama doktora gittiğimde ne der bilmiyorum. Belkide ilk klomenle başlatır.

yok canım ya 1 sene kendımız denedık olmadı 3 ay pko tedavısı oldu sonrada yumurta takıbı sadece ama aşama aşamada olsa zaman kayıp gıdıyo beklemek zor
dediğiniz gibi hayırlısı olsun ne diğiiiim

kızlaaaaaaaaar bütün destekleriniz için hepinize teşekkür ederim
sizi seviyoooruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

cuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.

sml vakti degilmiş canım ya. üzülmemek elde degil tabi ki. inşlh bi dahaki sefere kavuşursun

ressmen büyüo velet ya :) allah daha güzel günlerini göstersin lovelim :) ehehehe terlik kemircek he

lisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:

geçenlerde face den bi arkadaş profiline yazmış.
vıy dedim okuyunca, ben kimin ahını aldım ki böölee

Unutmayın..!
Yaktığınız Can kadar Canınız yanacak
ve üzdüğünüz kadar üzüleceksiniz.."

'/Hz.Muhammed'/(s.a.v)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…