nasılsın canım yeterin kocası hastaneye yatacaktı ya ben yokum bir süre demişti
iyiyim canım, evet biraz hatırlıyorum ama unutmuşum. inşallah iyidir. insanın eşinin hasta olmasıda çok zor.
tamam canım diyette yap, kendini rahatlar ve 3 yılın dolmasını bekle.
ben daha önce bir kere hamile kaldım, kaybettik. Daha tüpe geçmedik. şimdi 6 aydır tekrar kalmak için uğraşıyorum. Görünürde bi sorun yok gibi. Eylüle kadar olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyom.
sen nerede yaptırıyorsun ? bizimkinde sprem probleminden dolayı direkt mikroenjeksiyona geçilmişti aşılama yapılmadan..
Öyle hastayken pek nazlı oluyorlar. bende çok üstüne düşerim, hasta olmasın diye.doğru diyorsun valla ben eşimin gözünün içine bakıyorum hasta olmasın diye birazda kendim için çok mızmız olurda kendisi
ben aktardan karışım şeklinde alıyorum. üzerinde son kullanma tarihi var. ama güneş görmeyecek.kızlar arı sütü kullandınızmı hiç arı sütü bal polen karışımı yapılıyormuş ama arı sütünün taze olması gerekiyormuş nasıl anlıcazki taze olup olmadığını
merhaba leyliko naptın bakalım, yumoşlar nasıl.merhaba kızlar nasılsınız????
ben daha yaptırmıyorum, düşüncede öyle düşünüyorum, ama doktora gittiğimde ne der bilmiyorum. Belkide ilk klomenle başlatır.sen nerede yaptırıyorsun ? bizimkinde sprem probleminden dolayı direkt mikroenjeksiyona geçilmişti aşılama yapılmadan..
yok canım ya 1 sene kendımız denedık olmadı 3 ay pko tedavısı oldu sonrada yumurta takıbı sadece ama aşama aşamada olsa zaman kayıp gıdıyo beklemek zorTüpmü yaptırmıştın canım sen.Üzülme zamanı var demekki .Herşeyde doktorların elinde degil onlar aracı Allah izin vericekki olucak bebegin Allahım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bebeklerine kavuşmayı.
Öyle hastayken pek nazlı oluyorlar. bende çok üstüne düşerim, hasta olmasın diye.
ben aktardan karışım şeklinde alıyorum. üzerinde son kullanma tarihi var. ama güneş görmeyecek.
merhaba leyliko naptın bakalım, yumoşlar nasıl.
ben daha yaptırmıyorum, düşüncede öyle düşünüyorum, ama doktora gittiğimde ne der bilmiyorum. Belkide ilk klomenle başlatır.
cuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.
ya aslında olmasına sartlamamıstım kendımı ama doktor o kadar ümitli konuştu ki her şey kıvamında tam bizim istediğimi z gibi hiç bi sorun yok bi daha ki ay hamile olarak gelmeni bekliyoum falan diyince çok ümitlendim bide ilaçların etkisiymiş karın ağrısı kasık batması bulantı vs...
çok üzüldüm ne yalan söylimmm
ama bundan sonra çift çizgi bile çıksa inanmıcam sanırımyanlıştır falan diye düşünücem ben üstüme düşeni yapmak için gideceğim dokto
evet üçüz bebekler, allah vermeyince kurban ediyor, verince başından döküyor. aylinde yok ne zamandır, gelsede bahsetse üçüzlerden.
HOŞGELDİN CADIKIZ
bir nyomda bende var ameliyat aşamasındayım ben.. dışında benimki senin kistler myomlar iç kısmında mı rahimin?? yumurtalıklarında falanda kist varmı acaba... bitkisel kürler denedin mi hiç?? bir dene bakalım.. soğan küründen çok fayda gören var bende biraz ters etki etti benimde hatam nedeniyle aynı anda polen yedim şaşırttım bünyeyi sen öyle yapmadan bir dene istersen bilmiyorsan tarifini buradan veririz nanelişeker arkadaşımız da denedi bunu.. etrafta hamile kalanlara sevindiğimiz kadar bozulduğumuz bir gerçek bunu hiç birimiz inkar edemeyiz.. insanız.. duygularımız bu yönde.. elden bişi gelse keşke.. gelenleri deniyoruz.. psikolojini düzelt bunu başar.. moralini yüksek tut yapılacakları dene gerisi Allaha kalmış.. Rabbim muradını versin...
TENTOOOOOOOOOOOOOOOOO kayıp listesindesiiin.. neler oluyor bencamin seni ele mi geçirdiiiiaramıza geri geeeeeeelllll. yetti bu ara özledik işte gellllll... hadiii...
her zaman dualarımız hepimiz için hamile kalamayanda kalıp heyecanla doğumunu bekleyende.. evladına sahip olup büyütme çabasında olan annelerimize de.. hepimize.. Allahım dert sıkıntı vermeden hayırlısı ile evlat sahibi olup büyütmeyi nasip etsin inşallah..
hımmmmmmaalesef
kaderim buysa çekerim gözlerinden öperim :86:
yoooooook bile bile oldu zerdalllllllseni unuttu seni unuttu seni unuttu
hatta beni de unuttu unuttu unuttu unuttu
sen benden şişko ol inşallah der en fazla.. o da beddua değil mükafat olur demi :)) ol ol jakobcum sonra verirsinkafana da böle kurdele takarsın he
ilk gün oluyor bu yıkıntı.. sonra o da geçiyor.. inşallah enkazlar yerini süper oluşumlara bırakır ..
canım ferim çoook teşekkür ederim ne güzel bir şiiir bu.. buraya da uğrarsın istediğin zaman.. tanıştırırım seni kızlarla :) :112:
lovelim tecrübelidir o da sabırla erenimize kavuştu..
hoşgeldin sinopee sende aramıza.
benim şahsi naçizane fikrim sen en güvenilir bulduğun gözlemlediğin inandığın rahat ettiğin bir doktorla ama bir tanesiyle bu yolda devam et.. eşin içinde keçi boynuzu kürünü yap.. ayrıca bitkisel ilaçlar var hem sayı arttıran hem harkete veren onları da bir araştır.. havuç yesin yada suyunu içsin fındık fıstık tüketsin.. inşallah istediğin gibi olur.. neyi nasıl yapacağını hangi yol senin için doğrusu bunları planladınmı karışıklık kalmaz.. biraz da sabır ve oluruna bırakarak dene.. troit konusunu es geçme.. önemli bu.. hemen endokrinde gerekli tahlillerini iste.. işte bir yoluna koy hepsini gerisi kolay.. en kötüsü ne yapacağını bilememek.. önce bunu bilmelisin..
her ne kadar şartlamasakta içimizde hep her ay tedavili tedavisiz umut olmuyormu.. oluyor değilmi.. doktorlara göre her şey yolunda.. çünkü ellerindeki veri bu.. ama sonuç konusunda bilim maalesef sessiz tek söyleyebildikleri sebepsiz.. bunu bizde bilemiyoruz oluyor.. o kullanılan ilaçlar hormonla alakalı olduğu için o dediğin yanıltıcı şeyleri yapıyor bünyeye.. acaba mı dedirtiyor.. biraz da dinliyoruz kendimizi.. canım özlemcim demekki hayırlısı ve zamanı değilmiş.. bekle bakalım inşallah kendi gelir..
ewwet...aynen öyle yapiciiizz...
evet 3 yıl şartı var.. öncesinde 2 aşılama.. 3 dü bu 2 oldu... bilmem kaç gün bakarım yine prim sayısı çalışana dair.. gibi şartlar var..
dinle zerdalımı.. :) uzmanlıktan profluğa terfi aşamasında tam da bu sıralarşaka bir yana arkadaşlarımızın tecrübesi ve bilgisi oldukça fazladır.. sana ve yeni gelen arkadaşlara çok faydası dokunacağına inanıyorum..
zerdalımın dedii gibi hamile kalmaya ugraşmak yoruyor. ben de yoruldum eni konu.. ne bilem giresim yok buralral.
geçen gün bebek mevlindeydik kuzenin. yeni evli. ortalık sıbyan kaynıodu. benden sonra evlenenler paçalarında veletleriyle gelmişler.
bi de bana " e sen tedavi oluyo musun bik bik sana bi yer tavsiye edelim bik bik" yapanlaryok ben salaaam da duruom öle
elfidam kokulu mendilim. merak ediom seni , venüsü de merak ediom, ara ara girip okuyup kaçıom, bazen sayflar ilerlemiş oluyo, üşeniom geçmişe dalmaya..
süperdi valla geshenk gelmek istemedim
taytayı geçti yav koşuyor resmen odada tutamıyorum veledii habire koridorda bi de orda hep taşıdılar beyefendi habire taşıyın beni diyor şımarık kuzenlerle oynadı bahçede toprak yedi hamakta sallandı keyif onundu valla yatmak istemedi çocuk ya o derrece keyifliydi
bak şimdide koridorda dur alıyım şununu yoksam terlik kemirecek
Tento nerdesin :26:
özledim seni
lisede okurken dershaneden biyoloji hocam hamileydi. hocam göbeğiniz çok şişmiş çok yemişsini heralde demiştim kadın çok bozulmuştu o mu beddua ettiki ondanmı bebişim olmadıki offffffffffffff. :2:
slm eski bi tostt:)))))))))):86:
nasılsın canım yeterin kocası hastaneye yatacaktı ya ben yokum bir süre demişti
hoşgeldin sinopee sende aramıza.
benim şahsi naçizane fikrim sen en güvenilir bulduğun gözlemlediğin inandığın rahat ettiğin bir doktorla ama bir tanesiyle bu yolda devam et.. eşin içinde keçi boynuzu kürünü yap.. ayrıca bitkisel ilaçlar var hem sayı arttıran hem harkete veren onları da bir araştır.. havuç yesin yada suyunu içsin fındık fıstık tüketsin.. inşallah istediğin gibi olur.. neyi nasıl yapacağını hangi yol senin için doğrusu bunları planladınmı karışıklık kalmaz.. biraz da sabır ve oluruna bırakarak dene.. troit konusunu es geçme.. önemli bu.. hemen endokrinde gerekli tahlillerini iste.. işte bir yoluna koy hepsini gerisi kolay.. en kötüsü ne yapacağını bilememek.. önce bunu bilmelisin..
zerdalımın dedii gibi hamile kalmaya ugraşmak yoruyor. ben de yoruldum eni konu.. ne bilem giresim yok buralral.
geçen gün bebek mevlindeydik kuzenin. yeni evli. ortalık sıbyan kaynıodu. benden sonra evlenenler paçalarında veletleriyle gelmişler.
bi de bana " e sen tedavi oluyo musun bik bik sana bi yer tavsiye edelim bik bik" yapanlaryok ben salaaam da duruom öle
hoşbulduk canım
evet en kötüsü ne yapacağını yeniden nereden başlayacağını bilememek.burada yazmaya başladıgımdan beri bayadır bu konuyu kimselerle konuşmadıgımın hatta ne yapacagımı düşünmediğimi farkettim bilincimin en altlarındaymısda oralardan cıkarmısım gibi hissediyorum.
çok üzüldüm allahım hiçbirimizi daha kötülerini yaşatmasın ama yok düşüktü yok pıhtılaşmaydı olmadı sperm problemıydi o da almadı transfer bile edilemeyen bir denemeydi derken tabii bu arada her ayki beklentiden ve devamındaki hüsrandan bahsetmıyorum bile hepsinden daha şimdiden çok yoruldum çok üzüldüm dahada neler yaşayacagız bılemıyorum hakkımızda hayırlısı
keçiboynuzu kürünü yaptık 150 tl lik bitkisel karışımı kullandık 2 aydır proxeed kullanıyor eşim...daha da napsak bılemıyorum :)
sorma herkes bizden akıllı valla biz akıl edemııyoz da oturuyoz öleee..banada yok kurşun döktürceklermiş yok bişeye oturtcaklarmış hayyy allahım ya günaha sokacaklar adamı ...bunların yerine oturup dua ediverin yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?