30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli+
bfatos yavrılar naber?
biz de iyiyiz şükür, pzt kontrolüm var bekelim.. mide yanmam oluyo bi de gazım, onun dışında şükür.. arada da belim ağrıyo accık..
öptüm şekerler

loveli+
bfatos yavrılar naber?
biz de iyiyiz şükür, pzt kontrolüm var bekelim.. mide yanmam oluyo bi de gazım, onun dışında şükür.. arada da belim ağrıyo accık..
öptüm şekerler

cnm çok sevindim iyi olmana inşaallah hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin kendine iyi bak

loveli+
bfatos yavrılar naber?
öptüm şekerler

maşallah maşallah maşallah bide sana maşallah inşallah hep böle sorunsuz devam ederde kucağına alırsın üçüzlerini tabi nasıl sığdırcaksan artık üçünü birden kucağınaneyse yapımda ve yayında emeği geçen babada yardımcı olur herhal kucağına almaya

cuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.

küçük bir ara sonra sana tamamen kalmaya gelecekler inşallah.. hadi bol şans...

cuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.
Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoz.
hey bencamini atlatıp gelmiş tentoş
ayline 2, babaya 1 düşer sanırm.

kızlar şu alıntılar karışmış ya, neyi nerden alacağımı bilemedim.

geshenkim günaydınlarrr.

[

kızlar iki ayline bir babaya olmasın ya hepsini babanın kucağına verelim gitsin aylinciğimde rahat etsin ayy inşallah hayırla ve sağlıkla doğsunlarda gerisini artık anlaşsınlar aile meselesi biz karışmayalım

Daha önce de yazmıştım.Bende polikistikover var.Adetlerim oldum olası düzensiz.31 gün civarı oluyor.
En son 18 Nisan'da olmuştum.Yani 39 gün oldu.Bugün dayanamadım gebelik testi aldım.Bu aldığım kaçıncı gebelik testi ( Bir umutla uyguladım.'Hadi Allahım bir mucize ver bana' diye.Yine tek çizgi,yine tek çizgi (
Kayınvalidem gelmişti.O 4 çocuğunu da evde doğurmuş.İnsanlar ne kolay bebek sahibi olabiliyorlarmış.

Doktor ne diyor bu duruma, kaç yıldır bebek düşünüyorsun. Bi arkdaşımda polikistikoverdi. o tüp bebek yaptırmayı düşünüyor. her ay doğum kontrol hapı kullanıyor, kulanmazsa adet göremiyor.

Ben geçen anneme gittim koca bir bavulla, bebeği olan arkdaşlar, bebeğin olunca kendine bişey koyamazsın diyorlar. Yengemde öyle kocaman bi çantası var, 2 tanede uşak, ancak yetiyor. bezi, maması, ıslak mendili, yedek kıyafeti.

oyy sen anlatırken ben yoruldum :)

günaydın kızlar

oyy sen anlatırken ben yoruldum :)

günaydın kızlar

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.

belenay canım nasılsın neler yapıyorsun, bizim denizanası çarşamba kontrole gidecekti ,ayrıntılı ultrasyona gelmedi kızlar bilginiz varmı, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…