loveli+
bfatos yavrılar naber?
biz de iyiyiz şükür, pzt kontrolüm var bekelim.. mide yanmam oluyo bi de gazım, onun dışında şükür.. arada da belim ağrıyo accık..
öptüm şekerler
yirimmmmmmmmm ben de ikiniziiiiii :)))))aylinimmmmmmm
dördünüzün iyi olmasına sevindim canımmmmmmmmmmmmmm
inşallah canımm öptüm sizi gocaman :)cnm çok sevindim iyi olmana inşaallah hep böyle sorunsuz geçer hamileliğin kendine iyi bak
loveli+
bfatos yavrılar naber?
biz de iyiyiz şükür, pzt kontrolüm var bekelim.. mide yanmam oluyo bi de gazım, onun dışında şükür.. arada da belim ağrıyo accık..
öptüm şekerler
cuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.
HOŞGELDİN CADIKIZ
bir nyomda bende var ameliyat aşamasındayım ben.. dışında benimki senin kistler myomlar iç kısmında mı rahimin?? yumurtalıklarında falanda kist varmı acaba... bitkisel kürler denedin mi hiç?? bir dene bakalım.. soğan küründen çok fayda gören var bende biraz ters etki etti benimde hatam nedeniyle aynı anda polen yedim şaşırttım bünyeyi sen öyle yapmadan bir dene istersen bilmiyorsan tarifini buradan veririz nanelişeker arkadaşımız da denedi bunu.. etrafta hamile kalanlara sevindiğimiz kadar bozulduğumuz bir gerçek bunu hiç birimiz inkar edemeyiz.. insanız.. duygularımız bu yönde.. elden bişi gelse keşke.. gelenleri deniyoruz.. psikolojini düzelt bunu başar.. moralini yüksek tut yapılacakları dene gerisi Allaha kalmış.. Rabbim muradını versin...
TENTOOOOOOOOOOOOOOOOO kayıp listesindesiiin.. neler oluyor bencamin seni ele mi geçirdiiiiaramıza geri geeeeeeelllll. yetti bu ara özledik işte gellllll... hadiii...
her zaman dualarımız hepimiz için hamile kalamayanda kalıp heyecanla doğumunu bekleyende.. evladına sahip olup büyütme çabasında olan annelerimize de.. hepimize.. Allahım dert sıkıntı vermeden hayırlısı ile evlat sahibi olup büyütmeyi nasip etsin inşallah..
hımmmmmmaalesef
kaderim buysa çekerim gözlerinden öperim :86:
yoooooook bile bile oldu zerdalllllllseni unuttu seni unuttu seni unuttu
hatta beni de unuttu unuttu unuttu unuttu
sen benden şişko ol inşallah der en fazla.. o da beddua değil mükafat olur demi :)) ol ol jakobcum sonra verirsinkafana da böle kurdele takarsın he
ilk gün oluyor bu yıkıntı.. sonra o da geçiyor.. inşallah enkazlar yerini süper oluşumlara bırakır ..
canım ferim çoook teşekkür ederim ne güzel bir şiiir bu.. buraya da uğrarsın istediğin zaman.. tanıştırırım seni kızlarla :) :112:
lovelim tecrübelidir o da sabırla erenimize kavuştu..
hoşgeldin sinopee sende aramıza.
benim şahsi naçizane fikrim sen en güvenilir bulduğun gözlemlediğin inandığın rahat ettiğin bir doktorla ama bir tanesiyle bu yolda devam et.. eşin içinde keçi boynuzu kürünü yap.. ayrıca bitkisel ilaçlar var hem sayı arttıran hem harkete veren onları da bir araştır.. havuç yesin yada suyunu içsin fındık fıstık tüketsin.. inşallah istediğin gibi olur.. neyi nasıl yapacağını hangi yol senin için doğrusu bunları planladınmı karışıklık kalmaz.. biraz da sabır ve oluruna bırakarak dene.. troit konusunu es geçme.. önemli bu.. hemen endokrinde gerekli tahlillerini iste.. işte bir yoluna koy hepsini gerisi kolay.. en kötüsü ne yapacağını bilememek.. önce bunu bilmelisin..
her ne kadar şartlamasakta içimizde hep her ay tedavili tedavisiz umut olmuyormu.. oluyor değilmi.. doktorlara göre her şey yolunda.. çünkü ellerindeki veri bu.. ama sonuç konusunda bilim maalesef sessiz tek söyleyebildikleri sebepsiz.. bunu bizde bilemiyoruz oluyor.. o kullanılan ilaçlar hormonla alakalı olduğu için o dediğin yanıltıcı şeyleri yapıyor bünyeye.. acaba mı dedirtiyor.. biraz da dinliyoruz kendimizi.. canım özlemcim demekki hayırlısı ve zamanı değilmiş.. bekle bakalım inşallah kendi gelir..
ewwet...aynen öyle yapiciiizz...
zerdalımın dedii gibi hamile kalmaya ugraşmak yoruyor. ben de yoruldum eni konu.. ne bilem giresim yok buralral.
geçen gün bebek mevlindeydik kuzenin. yeni evli. ortalık sıbyan kaynıodu. benden sonra evlenenler paçalarında veletleriyle gelmişler.
bi de bana " e sen tedavi oluyo musun bik bik sana bi yer tavsiye edelim bik bik" yapanlaryok ben salaaam da duruom öle
elfidam kokulu mendilim. merak ediom seni , venüsü de merak ediom, ara ara girip okuyup kaçıom, bazen sayflar ilerlemiş oluyo, üşeniom geçmişe dalmaya..
:111: tentoooooooo bu çorbanın adı neeeeee ????????????
hoşgeldin sinopee sende aramıza.
benim şahsi naçizane fikrim sen en güvenilir bulduğun gözlemlediğin inandığın rahat ettiğin bir doktorla ama bir tanesiyle bu yolda devam et.. eşin içinde keçi boynuzu kürünü yap.. ayrıca bitkisel ilaçlar var hem sayı arttıran hem harkete veren onları da bir araştır.. havuç yesin yada suyunu içsin fındık fıstık tüketsin.. inşallah istediğin gibi olur.. neyi nasıl yapacağını hangi yol senin için doğrusu bunları planladınmı karışıklık kalmaz.. biraz da sabır ve oluruna bırakarak dene.. troit konusunu es geçme.. önemli bu.. hemen endokrinde gerekli tahlillerini iste.. işte bir yoluna koy hepsini gerisi kolay.. en kötüsü ne yapacağını bilememek.. önce bunu bilmelisin..
zerdalımın dedii gibi hamile kalmaya ugraşmak yoruyor. ben de yoruldum eni konu.. ne bilem giresim yok buralral.
geçen gün bebek mevlindeydik kuzenin. yeni evli. ortalık sıbyan kaynıodu. benden sonra evlenenler paçalarında veletleriyle gelmişler.
bi de bana " e sen tedavi oluyo musun bik bik sana bi yer tavsiye edelim bik bik" yapanlaryok ben salaaam da duruom öle
hoşbulduk canım
evet en kötüsü ne yapacağını yeniden nereden başlayacağını bilememek.burada yazmaya başladıgımdan beri bayadır bu konuyu kimselerle konuşmadıgımın hatta ne yapacagımı düşünmediğimi farkettim bilincimin en altlarındaymısda oralardan cıkarmısım gibi hissediyorum.
çok üzüldüm allahım hiçbirimizi daha kötülerini yaşatmasın ama yok düşüktü yok pıhtılaşmaydı olmadı sperm problemıydi o da almadı transfer bile edilemeyen bir denemeydi derken tabii bu arada her ayki beklentiden ve devamındaki hüsrandan bahsetmıyorum bile hepsinden daha şimdiden çok yoruldum çok üzüldüm dahada neler yaşayacagız bılemıyorum hakkımızda hayırlısı
keçiboynuzu kürünü yaptık 150 tl lik bitkisel karışımı kullandık 2 aydır proxeed kullanıyor eşim...daha da napsak bılemıyorum :)
sorma herkes bizden akıllı valla biz akıl edemııyoz da oturuyoz öleee..banada yok kurşun döktürceklermiş yok bişeye oturtcaklarmış hayyy allahım ya günaha sokacaklar adamı ...bunların yerine oturup dua ediverin yeter...
her şeyi denemişsiniz .. o halde böyle zamanlar için yapılacak en güzel şey gidişatına bırakmak.. olacağı varsa inan uğraşsanda uğraşmasanda oluyor ancak bizler duramıyoruz elimizde değil.. çare arıyoruz.. elbette hakkımız ama kaptırmadan yapalım bu işi de.. psikolojileri bozmadan yapılması gerekenleri yapıp oluruna bırakmaktan başka çözüm yolu yok aslında.. bide bol bol dua..
loveli+
bfatos yavrılar naber?
öptüm şekerler
waaaw muhteşem dörtlüherkese ayrı ayrı.. kontrolden sonra haberleri ver taammı
maşallah maşallah maşallah bide sana maşallah inşallah hep böle sorunsuz devam ederde kucağına alırsın üçüzlerini tabi nasıl sığdırcaksan artık üçünü birden kucağınaneyse yapımda ve yayında emeği geçen babada yardımcı olur herhal kucağına almaya
ikisi ayline biri babaya şeklinde dimiayyy bide çantaları gezecek bunlarla yanlarında düşünsene bibereon 3 tane bezleri 3 tane yedek giysileri 3 tane.. pudraları, kremleri,emzikleri vs oooohhh bunlara bebek çantası değil bavul lazım dimi geniş aile yaa ayline takılıyorum ama bir anda 5 kişilik aile olmak ne güzel yaa... Allah nazarlardan korusun sizi diye gene takayım nazarlıkları dur
Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoz.cuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.
hey bencamini atlatıp gelmiş tentoşheheheh
ayline 2, babaya 1 düşer sanırm.maşallah maşallah maşallah bide sana maşallah inşallah hep böle sorunsuz devam ederde kucağına alırsın üçüzlerini tabi nasıl sığdırcaksan artık üçünü birden kucağınaneyse yapımda ve yayında emeği geçen babada yardımcı olur herhal kucağına almaya
her şeyi denemişsiniz .. o halde böyle zamanlar için yapılacak en güzel şey gidişatına bırakmak.. olacağı varsa inan uğraşsanda uğraşmasanda oluyor ancak bizler duramıyoruz elimizde değil.. çare arıyoruz.. elbette hakkımız ama kaptırmadan yapalım bu işi de.. psikolojileri bozmadan yapılması gerekenleri yapıp oluruna bırakmaktan başka çözüm yolu yok aslında.. bide bol bol dua..
evet canım daha da var yaptıklarımız ama allahın takdiri sonuçta.bende artık kafamdan atmaya çalışıyorum .birde salavat-ı tefriciye ye başlamak istiyorum.nihayetinde yer gök dua üstüne...
küçük bir ara sonra sana tamamen kalmaya gelecekler inşallah.. hadi bol şans...
HOŞGELDİN CADIKIZ
bir nyomda bende var ameliyat aşamasındayım ben.. dışında benimki senin kistler myomlar iç kısmında mı rahimin?? yumurtalıklarında falanda kist varmı acaba... bitkisel kürler denedin mi hiç?? bir dene bakalım.. soğan küründen çok fayda gören var bende biraz ters etki etti benimde hatam nedeniyle aynı anda polen yedim şaşırttım bünyeyi sen öyle yapmadan bir dene istersen bilmiyorsan tarifini buradan veririz nanelişeker arkadaşımız da denedi bunu.. etrafta hamile kalanlara sevindiğimiz kadar bozulduğumuz bir gerçek bunu hiç birimiz inkar edemeyiz.. insanız.. duygularımız bu yönde.. elden bişi gelse keşke.. gelenleri deniyoruz.. psikolojini düzelt bunu başar.. moralini yüksek tut yapılacakları dene gerisi Allaha kalmış.. Rabbim muradını versin...
TENTOOOOOOOOOOOOOOOOO kayıp listesindesiiin.. neler oluyor bencamin seni ele mi geçirdiiiiaramıza geri geeeeeeelllll. yetti bu ara özledik işte gellllll... hadiii...
her zaman dualarımız hepimiz için hamile kalamayanda kalıp heyecanla doğumunu bekleyende.. evladına sahip olup büyütme çabasında olan annelerimize de.. hepimize.. Allahım dert sıkıntı vermeden hayırlısı ile evlat sahibi olup büyütmeyi nasip etsin inşallah..
hımmmmmmaalesef
kaderim buysa çekerim gözlerinden öperim :86:
yoooooook bile bile oldu zerdalllllllseni unuttu seni unuttu seni unuttu
hatta beni de unuttu unuttu unuttu unuttu
sen benden şişko ol inşallah der en fazla.. o da beddua değil mükafat olur demi :)) ol ol jakobcum sonra verirsinkafana da böle kurdele takarsın he
ilk gün oluyor bu yıkıntı.. sonra o da geçiyor.. inşallah enkazlar yerini süper oluşumlara bırakır ..
canım ferim çoook teşekkür ederim ne güzel bir şiiir bu.. buraya da uğrarsın istediğin zaman.. tanıştırırım seni kızlarla :) :112:
lovelim tecrübelidir o da sabırla erenimize kavuştu..
:111: tentoooooooo bu çorbanın adı neeeeee ????????????
waaaw muhteşem dörtlüherkese ayrı ayrı.. kontrolden sonra haberleri ver taammı
ikisi ayline biri babaya şeklinde dimiayyy bide çantaları gezecek bunlarla yanlarında düşünsene bibereon 3 tane bezleri 3 tane yedek giysileri 3 tane.. pudraları, kremleri,emzikleri vs oooohhh bunlara bebek çantası değil bavul lazım dimi geniş aile yaa ayline takılıyorum ama bir anda 5 kişilik aile olmak ne güzel yaa... Allah nazarlardan korusun sizi diye gene takayım nazarlıkları dur Eki Görüntüle 199682
geshenk birer tane de yetmez ki erene bile bi yere giderken 4 biberon en az dört kıyafet alıyoruz pijama tişört hele bez ben hep yanıma bir paket alıyorum ağrı kesici ateş ölçer maması alt değiştirmesi koca bir bavul valla annemlere giderken park yatağını da aldık arabası da arabada çantası da var bi de kendi çantama yolda acıkır diye biberon aldım koydum mamayı suyu da bir biberona ıslak mendil de çantamda bi de ağız mendili emziği yaaaaaaakendimize karı koca bir çanta yetti hatta bazı erenin eşyaları da var
Daha önce de yazmıştım.Bende polikistikover var.Adetlerim oldum olası düzensiz.31 gün civarı oluyor.
En son 18 Nisan'da olmuştum.Yani 39 gün oldu.Bugün dayanamadım gebelik testi aldım.Bu aldığım kaçıncı gebelik testi( Bir umutla uyguladım.'Hadi Allahım bir mucize ver bana' diye.Yine tek çizgi,yine tek çizgi (
Kayınvalidem gelmişti.O 4 çocuğunu da evde doğurmuş.İnsanlar ne kolay bebek sahibi olabiliyorlarmış.
geshenk birer tane de yetmez ki erene bile bi yere giderken 4 biberon en az dört kıyafet alıyoruz pijama tişört hele bez ben hep yanıma bir paket alıyorum ağrı kesici ateş ölçer maması alt değiştirmesi koca bir bavul valla annemlere giderken park yatağını da aldık arabası da arabada çantası da var bi de kendi çantama yolda acıkır diye biberon aldım koydum mamayı suyu da bir biberona ıslak mendil de çantamda bi de ağız mendili emziği yaaaaaaakendimize karı koca bir çanta yetti hatta bazı erenin eşyaları da var
oyy sen anlatırken ben yoruldum :)
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?