slmmmmmm kızlar ben geldimmmmm
bugün geliyorum gidiyorum kimse yok :)nerdesınızzzzzzzzzz
hoş geldin yeter, nasılsın bakalım anlat, cedemiş gitmişsin.
iyiym zerdalcim sen nasılsın ben kilo vermekle meşgulüm bu aralarbelenay canım nasılsın neler yapıyorsun, bizim denizanası çarşamba kontrole gidecekti ,ayrıntılı ultrasyona gelmedi kızlar bilginiz varmı, merak ettim.
hoışgeldin canım bir an önce eşin sağlığına kavuşsun çıkın hastanedende aramıza dönslmmmmmm kızlar ben geldimmmmm
bir zamanlar sayfaları yetişemezdik okumak içinbugün geliyorum gidiyorum kimse yok :)nerdesınızzzzzzzzzz
ahh ahh unutuldu topik kimsecikler uğramaz olduben hergün geliyorum ama kimsecikler olmuyor maalesef
canım geçmiş olsun bende bir kez gebelik geçirdim kürtajla sonlandı 2 yl oldu bekliyorum hala gelecek diye tüpler konusuna gelince bende öle bi sorun yok ama yakın bir arkadaşım tek tüple hamile kaldı tedaviyle bir oğlu oldu şimdi 1,5 yaşında paşamız arkadaşım tekrar hamile kaldı hemde ilk aydan kendiliğinden bu sefer üstelik tek tüple Allah büyük canım ol dedimi oluyor hiç sıkılma dert etmeHerkese merhaba.yurt disinda yasiyorum 33 yaindayim ve 3 yildir anne olmaya calisiyorum 1 kez kimyasal yasadim 9 ay oldu hala hamile kalamadim.yapilan arastirmalarda sadece sol tüpüm kapali.onuda yeni ögrendim 3 ay oldu.1 yil daha bekleyecegim doktor hamile kalabilirsin dedi.esimde sorun yok.aranizda tüpü kapali olupta tek tüple hamile kalan varmi acaba.cok sagolun.
kuzum çok şükür iyiym yaaa dün akşam taburcu olduk ama perşebe tekrar yatacağızzzz has ye ehhh 10 gündür yoktumm çamaşırlar falan birikmişti onları yıka as (sabahatan yağmurla uyandık)ev temizle gelen giden derkennn gün bitti :18::18::18::18: veee çok yorgunumm 10 gündür has uyku yok düzgün yemek yok vs derken farkında olmadan çok yorulmuşum canımmm:26::26::26:
eeeeeee topiğimiz nasıllll herkesler iyimii
canım geçmiş olsun bende bir kez gebelik geçirdim kürtajla sonlandı 2 yl oldu bekliyorum hala gelecek diye tüpler konusuna gelince bende öle bi sorun yok ama yakın bir arkadaşım tek tüple hamile kaldı tedaviyle bir oğlu oldu şimdi 1,5 yaşında paşamız arkadaşım tekrar hamile kaldı hemde ilk aydan kendiliğinden bu sefer üstelik tek tüple Allah büyük canım ol dedimi oluyor hiç sıkılma dert etme
maşallah maşallah maşallah bide sana maşallah inşallah hep böle sorunsuz devam ederde kucağına alırsın üçüzlerini tabi nasıl sığdırcaksan artık üçünü birden kucağınaneyse yapımda ve yayında emeği geçen babada yardımcı olur herhal kucağına almaya
taam yavrı :) Allah senin de gönlündekini versinwaaaw muhteşem dörtlüherkese ayrı ayrı.. kontrolden sonra haberleri ver taammı
ikisi ayline biri babaya şeklinde dimiayyy bide çantaları gezecek bunlarla yanlarında düşünsene bibereon 3 tane bezleri 3 tane yedek giysileri 3 tane.. pudraları, kremleri,emzikleri vs oooohhh bunlara bebek çantası değil bavul lazım dimi geniş aile yaa ayline takılıyorum ama bir anda 5 kişilik aile olmak ne güzel yaa... Allah nazarlardan korusun sizi diye gene takayım nazarlıkları dur Eki Görüntüle 199682
he he, bizim babayı az çok tanıyosam daha ziyade bana hep bana bana gibi bi durum olma olasılığı yüksekayline 2, babaya 1 düşer sanırm.
ivittt hepsini babaya verelim, kolay mı o kadar karnımda taşıyıp doğurcam, gerisini halletsin artıkın :82:kızlar iki ayline bir babaya olmasın ya hepsini babanın kucağına verelim gitsinaylinciğimde rahat etsin ayy inşallah hayırla ve sağlıkla doğsunlarda gerisini artık anlaşsınlar aile meselesi biz karışmayalım
Cevap verdigin icin cok tesekkür ederim...cok umut verici haberler verdin bana...insallah tek tüple bende hamile kalbilirim..cok sagol
iyiym zerdalcim sen nasılsın ben kilo vermekle meşgulüm bu aralardenizanası inşallah hayırlı haberlerle gelir vünüsten haber varmı of ya ne oluyor bu topiğe:97:
hoışgeldin canım bir an önce eşin sağlığına kavuşsun çıkın hastanedende aramıza dön
bir zamanlar sayfaları yetişemezdik okumak için
ahh ahh unutuldu topik kimsecikler uğramaz oldu
canım geçmiş olsun bende bir kez gebelik geçirdim kürtajla sonlandı 2 yl oldu bekliyorum hala gelecek diye tüpler konusuna gelince bende öle bi sorun yok ama yakın bir arkadaşım tek tüple hamile kaldı tedaviyle bir oğlu oldu şimdi 1,5 yaşında paşamız arkadaşım tekrar hamile kaldı hemde ilk aydan kendiliğinden bu sefer üstelik tek tüple Allah büyük canım ol dedimi oluyor hiç sıkılma dert etme
çok geçmiş olsun arkadaşım. nasıl şimdi eşin biraz daha iyimi?
Kızlar venüsten hiç haber yok ya çok merak ediyorum burdan haber alan var mı:26:
yok kardelenecim ya
ne tlf, ne msn hiç biri yok.
iyidir inşALLAH bebeği ve kendi, erken doğum zamanını doldurmuşmuydu? 28. haftayı yani, bi bakayım tickerina
Ben de msn varda açmıyo acaba dedim benim açmadığım zamanlar girmişmidir:26:
malesef benimde haberim yok, en son sen yazmıştın buraya işte erken doğum riski dr.lar durdurmaya calışıyor diye.
29. haftası dolmuş, inşALLAH iyilerdir ikiside :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?