30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

1 üye 0 ziyaretçi

kimsecikler kalmamış gerçi akşamda yokmuş anladıgım kadarıyla ne diyelim herkese iyi geceler ve iyi tatiller dileyeyim

Herkese merhaba.yurt disinda yasiyorum 33 yaindayim ve 3 yildir anne olmaya calisiyorum 1 kez kimyasal yasadim 9 ay oldu hala hamile kalamadim.yapilan arastirmalarda sadece sol tüpüm kapali.onuda yeni ögrendim 3 ay oldu.1 yil daha bekleyecegim doktor hamile kalabilirsin dedi.esimde sorun yok.aranizda tüpü kapali olupta tek tüple hamile kalan varmi acaba.cok sagolun.

hoş geldin yeter, nasılsın bakalım anlat, ce demiş gitmişsin.

kuzum çok şükür iyiym yaaa dün akşam taburcu olduk ama perşebe tekrar yatacağızzzz has ye ehhh 10 gündür yoktumm çamaşırlar falan birikmişti onları yıka as (sabahatan yağmurla uyandık)ev temizle gelen giden derkennn gün bitti :18::18::18::18: veee çok yorgunumm 10 gündür has uyku yok düzgün yemek yok vs derken farkında olmadan çok yorulmuşum canımmm:26::26::26:
eeeeeee topiğimiz nasıllll herkesler iyimii

belenay canım nasılsın neler yapıyorsun, bizim denizanası çarşamba kontrole gidecekti ,ayrıntılı ultrasyona gelmedi kızlar bilginiz varmı, merak ettim.
iyiym zerdalcim sen nasılsın ben kilo vermekle meşgulüm bu aralardenizanası inşallah hayırlı haberlerle gelir vünüsten haber varmı of ya ne oluyor bu topiğe:97:

slmmmmmm kızlar ben geldimmmmm
hoışgeldin canım bir an önce eşin sağlığına kavuşsun çıkın hastanedende aramıza dön
bugün geliyorum gidiyorum kimse yok :) nerdesınızzzzzzzzzz
bir zamanlar sayfaları yetişemezdik okumak için

ben hergün geliyorum ama kimsecikler olmuyor maalesef
ahh ahh unutuldu topik kimsecikler uğramaz oldu

canım geçmiş olsun bende bir kez gebelik geçirdim kürtajla sonlandı 2 yl oldu bekliyorum hala gelecek diye tüpler konusuna gelince bende öle bi sorun yok ama yakın bir arkadaşım tek tüple hamile kaldı tedaviyle bir oğlu oldu şimdi 1,5 yaşında paşamız arkadaşım tekrar hamile kaldı hemde ilk aydan kendiliğinden bu sefer üstelik tek tüple Allah büyük canım ol dedimi oluyor hiç sıkılma dert etme

çok geçmiş olsun arkadaşım. nasıl şimdi eşin biraz daha iyimi?

Cevap verdigin icin cok tesekkür ederim...cok umut verici haberler verdin bana...insallah tek tüple bende hamile kalbilirim..cok sagol

çatlak, Allah iyiliğini bi de gönlündekini versin
taam yavrı :) Allah senin de gönlündekini versin
ayline 2, babaya 1 düşer sanırm.
he he, bizim babayı az çok tanıyosam daha ziyade bana hep bana bana gibi bi durum olma olasılığı yüksek ama belli de olmaz :)
zerdalımın da gönlündekini versin Rabbimm
hepinizin inşallahh, tez vakitte
ivittt hepsini babaya verelim, kolay mı o kadar karnımda taşıyıp doğurcam, gerisini halletsin artıkın :82:

Cevap verdigin icin cok tesekkür ederim...cok umut verici haberler verdin bana...insallah tek tüple bende hamile kalbilirim..cok sagol

canım ben de tek tüple kendiliğmden hamile kalanlardanım umarım tez zamanda sen de kalırsın

aylinimmmmmmmmmm canım yeğenlerim nasıl dikkat edin birbirinize
belenaycım nasılsın canım
zerdalım karşılaşamıyoruz
geshenkimmmmmm güzelim neber cenimmmm

hepiciğinizi seviyorummmmm

çok geçmiş olsun arkadaşım. nasıl şimdi eşin biraz daha iyimi?

kızlar sağolun teşekür ederim eşim daha iyi inşş dahada iyi olacak rabbimin yardımıyla

Kızlar venüsten hiç haber yok ya çok merak ediyorum burdan haber alan var mı:26:

yok kardelenecim ya
ne tlf, ne msn hiç biri yok.
iyidir inşALLAH bebeği ve kendi, erken doğum zamanını doldurmuşmuydu? 28. haftayı yani, bi bakayım tickerina

Ben de msn varda açmıyo acaba dedim benim açmadığım zamanlar girmişmidir:26:

malesef benimde haberim yok, en son sen yazmıştın buraya işte erken doğum riski dr.lar durdurmaya calışıyor diye.
29. haftası dolmuş, inşALLAH iyilerdir ikiside :26:

Ondan sonra bi daha haber alamadım bende..Ben pek anlamıyorum 29. haftadan sonra doğum yaparsa olabiliyo mu

ben 10 gündür gelemedim valla hiç bir şeyden hebrim yok
denizanası nasılsın kızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…