iiyiyim canım cok şükür ne olsun işte, ALLAH ım sana kolaylıklar versin, eşine de acil şifalar, ömrünüz en zor günleri bunlar olsun arkadaşım, bu yaşadıklarınızı RABBİM bi bebekle sonlarndırsın inş.ben 10 gündür gelemedim valla hiç bir şeyden hebrim yok
denizanası nasılsın kızzzzzzzzzzz
ay yok cok şükür diyelim, agustos annelerine yazmış, iyilermiş ikiside şimdilik, yatıyomuş ama venüs sürekliOndan sonra bi daha haber alamadım bende..Ben pek anlamıyorum 29. haftadan sonra doğum yaparsa olabiliyo mu
iiyiyim canım cok şükür ne olsun işte, ALLAH ım sana kolaylıklar versin, eşine de acil şifalar, ömrünüz en zor günleri bunlar olsun arkadaşım, bu yaşadıklarınızı RABBİM bi bebekle sonlarndırsın inş.
diğer topiğe baktım, green bebgi tutunamamış, cok da vakit gecti yazamadım bişey aklına getirmeyeyim diye, yazsam mı ki özeline yetercim ha?
ay yok cok şükür diyelim, agustos annelerine yazmış, iyilermiş ikiside şimdilik, yatıyomuş ama venüs sürekliolsun 1-2 ay yatar sağlıkla kucagına alır meleğini inşALLAH..
belkim buraya da yazar kardelencim, ya da kopyalar yazdığını. cok oturup-ayakta kalmaması gerekiyomuş o yüzden yazmayadabilri :44:
pazartesi seninle o zaman embriyo, önce cekirdeğe, sonra bebege, sonra meleğe dönüşür inşALLAH... ALLAH yardımcın olsun Leyli bol dua et, su iç, ananas ye, kahve içme emicuma günü yumuşlarım toplanıyor. yavrularımı 1-2 günlüğüne hastaneye bırakacağım. sonra en sağlıklısını Allah' ın izniyle karnımda taşıyacağım.
coook oldu belli olalı, kimseciklee sormayınca diyemedim bende Tentom, görmemişin oğlu olmuş demesinler deyi :))) annadıncanım benim :)
senin yumurcaan cinsiyeti belli olmadı mı yau daha? ben mi atladım :):78::78:
bu laf doğrudur ( yanlış olması mümkün değl peygamber efendimiz söylemiş ise )geçenlerde face den bi arkadaş profiline yazmış.
vıy dedim okuyunca, ben kimin ahını aldım ki böölee
Unutmayın..!
Yaktığınız Can kadar Canınız yanacak
ve üzdüğünüz kadar üzüleceksiniz.."
'/Hz.Muhammed'/(s.a.v)
yani yarın, güzel heberlerle gelsin Aylincim..loveli+
bfatos yavrılar naber?
biz de iyiyiz şükür, pzt kontrolüm var bekelim.. mide yanmam oluyo bi de gazım, onun dışında şükür.. arada da belim ağrıyo accık..
öptüm şekerler
iyi cok şükür Zerdalım, eli ayaa böbreği,kalbi ,barnaları ayacıkalrı kan akışı hepicii normal cıktı, sadece kilosu ve boyu az cıktı, 1 hafta geriden geliyormuş, olabilri dedi doktor gec oluşmuşsa dedi, takmadım kafaya şimdilik, bende 2800 falan doğmuşum annem ööle dedi, takmıcakmışım kafama napıcakmışım 4-5 kilo cocugu zor cıkarılıyomuşşbelenay canım nasılsın neler yapıyorsun, bizim denizanası çarşamba kontrole gidecekti ,ayrıntılı ultrasyona gelmedi kızlar bilginiz varmı, merak ettim.
merhaba kızlar,
2 yumurta toplandı. ikisi de döllenmiş ve bugün için 4 hücreliymiş. kalitesi iyi dediler. yarın 9.30 da transferim yapılıyor... lütfennnnnn, yalvarıyorum benim için dua edin.
tüp yaptıran arkadaşlar önerileriniz olursa lütfen yazın. bu benin ilk denemem olacak.
merhaba kızlar,
2 yumurta toplandı. ikisi de döllenmiş ve bugün için 4 hücreliymiş. kalitesi iyi dediler. yarın 9.30 da transferim yapılıyor... lütfennnnnn, yalvarıyorum benim için dua edin.
tüp yaptıran arkadaşlar önerileriniz olursa lütfen yazın. bu benin ilk denemem olacak.
MERHABALARGünaydın, güzel hatunlar.
Venus özel mesaj atmış bana iyiymiş, ama yatıyormuş, oturması dahi yasakmış, dualarımız onunla.
Denizanası; denizle iyi olmanıza sevindik, arayı uzatman. Günlük 1 mesajda olsa yazın.
leyliko, hadi bakalım hayırlı haberleini bekliyoz. Dualarımız seninle. olacak inşallah.
Tentoşum tatlım nasılsın. Öğrenciler nasıl.
Lovelim evet karşılaşamıyoz.
Geshenkim sen ne alemdesin. merak ediyorum seni.
Aylin göbek şimdiden çıktımı. Üç tene bıcır bıcır. Şimdiden cinsiyetlerini merak ettim.
Çılgın çekirdekten fırsat bulup bi ce de bakayım.nasıl gidiyor. Büyüyormusunuz.
tülay sen nasılsın.
bfotoş vardı nerlerde bu kızlar.
Artiyetsiz özlem yok, kayboldu.
1 numaralı özlem iyidir inşallah.
2 numaralı slm özlem sende iyisindir inşallah.
Yeter geçmiş olsun. Eşin iyidir inşallah, neden bi daha yatıracaksınız hastaneye.
belenay bende bu sıralar iyice yemeye başladım. Aslında biraz tutsam kendimi çok iyi olur.
Vara hoşgeldin canım, hayırlısı olsun hakkında.
sinop nasılsın neler yapıyorsun bakalım.
Bu arda unuttuğum varsa herkesler iyidir inşallah.
beni soracak olursanız, beklemedeyim. Hiç bir belirti yok. Bu aydanda pek ümidim yok gibi.
Günaydın, güzel hatunlar.
Venus özel mesaj atmış bana iyiymiş, ama yatıyormuş, oturması dahi yasakmış, dualarımız onunla.
Denizanası; denizle iyi olmanıza sevindik, arayı uzatman. Günlük 1 mesajda olsa yazın.
leyliko, hadi bakalım hayırlı haberleini bekliyoz. Dualarımız seninle. olacak inşallah.
Aylin göbek şimdiden çıktımı. Üç tene bıcır bıcır. Şimdiden cinsiyetlerini merak ettim.
tülay sen nasılsın.
Yeter geçmiş olsun. Eşin iyidir inşallah, neden bi daha yatıracaksınız hastaneye.
belenay bende bu sıralar iyice yemeye başladım. Aslında biraz tutsam kendimi çok iyi olur.
beni soracak olursanız, beklemedeyim. Hiç bir belirti yok. Bu aydanda pek ümidim yok gibi.
Kız şimdi benide meraklandırdın. yarın sabah bi test al yap, sabahki ilk idrarla. hadi hayırlısı.MERHABALAR
valla ben iyimiyim bilemıyorum, cuma günü adet oldum zannettim tek damla gelmişti , bu vakte kadar daha bişi yok günümde cts ydi , zor durduruyorum kendimi test yapmamak için. olumsuz çıkınca çok üzülüyorum ama böle de olunca çok merak edıyorum yaaa uff bıde dün aksam annemle konustuk annemın mesai arkadası benı rüyasında görmüş oğluşum olduğunu görmüş bi de kadının rüyaları çıkarmış.zaten olamadım annem bunlarıda söyleyince acaba mı demeden edemedim :26:
günaydın yeterrr.günaydın canlarrrrrrrrrrrr
iyi canım, nasıl uygunsa öyle yapmak lazım. Allah sabır versin. Eşinede sanada. insanın eşide rahatsız olunca, hiçbişeyin tadı olmuyor. bende eşime düşkünümdür. O yüzden allah sana sabır versin diyorum.canım sağol
eşime bu 10 günde tetkikler yapıldı ve en uygun ilaçlar başlandıı(dr söylediğine göre )ve bu ilaçlrı hafta kulanması gerekiyormuş sonrasında tetkikler yenilenecek
uzun sürüyor bu tetkiklerr ve gün içinde tekrarlanıyor (hatta bazıları için gece bile kan alıyorlar) o neden dr yatıralım dedi
birde bizimle has arası 2 saat git gel olmuyor tetkikler için dr yatırmanın uygun olacağını söyledii
Günaydın, güzel hatunlar.
tülay sen nasılsın.
yavrım bi göbek var da, şişkinlik mi bebiklerden mi bilmiyorumAylin göbek şimdiden çıktımı. Üç tene bıcır bıcır. Şimdiden cinsiyetlerini merak ettim.
amaninnnn inşallah hamilesindirr :)MERHABALAR
valla ben iyimiyim bilemıyorum, cuma günü adet oldum zannettim tek damla gelmişti , bu vakte kadar daha bişi yok günümde cts ydi , zor durduruyorum kendimi test yapmamak için. olumsuz çıkınca çok üzülüyorum ama böle de olunca çok merak edıyorum yaaa uff bıde dün aksam annemle konustuk annemın mesai arkadası benı rüyasında görmüş oğluşum olduğunu görmüş bi de kadının rüyaları çıkarmış.zaten olamadım annem bunlarıda söyleyince acaba mı demeden edemedim :26:
günaydın topiin neşeli hatunu :)günaydın canlarrrrrrrrrrrr
geçmişler olsun canım..canım sağol
eşime bu 10 günde tetkikler yapıldı ve en uygun ilaçlar başlandıı(dr söylediğine göre )ve bu ilaçlrı hafta kulanması gerekiyormuş sonrasında tetkikler yenilenecek
uzun sürüyor bu tetkiklerr ve gün içinde tekrarlanıyor (hatta bazıları için gece bile kan alıyorlar) o neden dr yatıralım dedi
birde bizimle has arası 2 saat git gel olmuyor tetkikler için dr yatırmanın uygun olacağını söyledii
Kız şimdi benide meraklandırdın. yarın sabah bi test al yap, sabahki ilk idrarla. hadi hayırlısı.
bende de heyecan sıkıntı merak hepsi birarada. evde test varda zor tutuyorum kendimi yapmamak için biliyorum negatif çıkacak ....öfff ya
amaninnnn inşallah hamilesindirr :)
AMİİİN hayırlısıyla hepimize inşallah.
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?