30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zerdalım saol hıc kımseyı atlamadan hal hatır sormussun tebrıkler
ben de bugun doktora gıttım persembe geldı beklenen kırmızılar bugun 5. gunum ve yıne klomene basladım silbaştan bu ay tekrar denicez bakalım

canlar sağolunnn
rabbi kimseyi en sevdikleriyle sınamasınnn
sıkıntılı dönemler yaşıyorum ama ALLAHIN izni ile geçecek inşşşş

wışşş hafızan süper. sağol canım benim sen nasılsın? keyifler nasıl?

günaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bugün
kim test yapacak valla heyecanlıyım inşaLLAHHH pozitif çıkar

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr süprizlerle dolu bir gün olsun bu günn

günaydın
ben karışığım valla
dün gece dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı tabii ama hala adet de olmadım offfffff

dur gelmeyen adetten ümit kesilmez bekle bazen çıkmayabiliyor neşemeşede de böyle oldu bayağı bekledi şimdi oğlu kollarında
sakın sökücü kullanma

iyidir canım, işler yoğun bende arada bakıyorum. Haberler varmı diye.
aylin yavrum tikırındaki üçüz resmi çok tatlı ya. Ultrasyonda gördünmü son hallerini.
bende de heyecan sıkıntı merak hepsi birarada. evde test varda zor tutuyorum kendimi yapmamak için biliyorum negatif çıkacak ....öfff ya
Hayırlısı tatlım. Sıkma kendini.
olsun bişeyler yapmakta iyidir, en azından içimizi rahatlatıyoz. bende bakalım eylülde başlıyacağım tedaviye, belki doktorda beni klomenle başlatır.
teyzoşlar erenin resmini ekledim
ay yavrum bakalım bakalım, eren beyimiz ne kadar büyümüş.

günaydın
ben karışığım valla
dün gece dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı tabii ama hala adet de olmadım offfffff
keşke sabah yapsaydın. sabahki ilk idrar daha iyi sonuç veriyor. neyse kısmet canım. hayırlısı.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr süprizlerle dolu bir gün olsun bu günn
amin canım.

Temel ikametgah icin muhtara gitmis.
Muhtar sormus :
- Dogum gunun ?
- 22 Kasim
- Hangi yil ?
- Her yil......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…