Kız şimdi benide meraklandırdın. yarın sabah bi test al yap, sabahki ilk idrarla. hadi hayırlısı.
günaydın yeterrr.
iyi canım, nasıl uygunsa öyle yapmak lazım. Allah sabır versin. Eşinede sanada. insanın eşide rahatsız olunca, hiçbişeyin tadı olmuyor. bende eşime düşkünümdür. O yüzden allah sana sabır versin diyorum.
kıslar selammm
özledimm, nasılsınız bakem
sadece bu sayfaya baktım, geçmişe gitmedim
yavrım bi göbek var da, şişkinlik mi bebiklerden mi bilmiyorumcinsiyet biz de çok merak ediyos
bu arada ben de pek ümitli diildim, adet olacak gibiydimminşallah müjdeler verirsin bizeee
amaninnnn inşallah hamilesindirr :)
günaydın topiin neşeli hatunu :)
geçmişler olsun canım..
Günaydın, güzel hatunlar.
Venus özel mesaj atmış bana iyiymiş, ama yatıyormuş, oturması dahi yasakmış, dualarımız onunla.
Denizanası; denizle iyi olmanıza sevindik, arayı uzatman. Günlük 1 mesajda olsa yazın.
leyliko, hadi bakalım hayırlı haberleini bekliyoz. Dualarımız seninle. olacak inşallah.
Tentoşum tatlım nasılsın. Öğrenciler nasıl.
Lovelim evet karşılaşamıyoz.
Geshenkim sen ne alemdesin. merak ediyorum seni.
Aylin göbek şimdiden çıktımı. Üç tene bıcır bıcır. Şimdiden cinsiyetlerini merak ettim.
Çılgın çekirdekten fırsat bulup bi ce de bakayım.nasıl gidiyor. Büyüyormusunuz.
tülay sen nasılsın.
bfotoş vardı nerlerde bu kızlar.
Artiyetsiz özlem yok, kayboldu.
1 numaralı özlem iyidir inşallah.
2 numaralı slm özlem sende iyisindir inşallah.
Yeter geçmiş olsun. Eşin iyidir inşallah, neden bi daha yatıracaksınız hastaneye.
belenay bende bu sıralar iyice yemeye başladım. Aslında biraz tutsam kendimi çok iyi olur.
Vara hoşgeldin canım, hayırlısı olsun hakkında.
sinop nasılsın neler yapıyorsun bakalım.
Bu arda unuttuğum varsa herkesler iyidir inşallah.
beni soracak olursanız, beklemedeyim. Hiç bir belirti yok. Bu aydanda pek ümidim yok gibi.
canlar sağolunnn
rabbi kimseyi en sevdikleriyle sınamasınnn
sıkıntılı dönemler yaşıyorum ama ALLAHIN izni ile geçecek inşşşş
amin canım aminn
senınde dediğin gibi allahın izniyle elbet gececek bu dönemler...
günaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız bugün
kim test yapacak valla heyecanlıyım inşaLLAHHH pozitif çıkar
günaydın
ben karışığım valla
dün gece dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı tabii ama hala adet de olmadım offfffff
teyzoşlar erenin resmini ekledim
iyidir canım, işler yoğun bende arada bakıyorum. Haberler varmı diye.günaydım cnm ben annemde temizlikyapıyorum fırsat buldukça girebiliyorum girdiğim zamanda kimse olmuyo benimde açıkcası bu ay için pekumudum yok kısmet hayırlıysa olsun hepimizin hakkındasen nasılsın neler yapıyosun
aylin yavrum tikırındaki üçüz resmi çok tatlı ya. Ultrasyonda gördünmü son hallerini.kıslar selammm
özledimm, nasılsınız bakem
sadece bu sayfaya baktım, geçmişe gitmedim
yavrım bi göbek var da, şişkinlik mi bebiklerden mi bilmiyorumcinsiyet biz de çok merak ediyos
bu arada ben de pek ümitli diildim, adet olacak gibiydimminşallah müjdeler verirsin bizeee
amaninnnn inşallah hamilesindirr :)
günaydın topiin neşeli hatunu :)
geçmişler olsun canım..
Hayırlısı tatlım. Sıkma kendini.bende de heyecan sıkıntı merak hepsi birarada. evde test varda zor tutuyorum kendimi yapmamak için biliyorum negatif çıkacak ....öfff ya
olsun bişeyler yapmakta iyidir, en azından içimizi rahatlatıyoz. bende bakalım eylülde başlıyacağım tedaviye, belki doktorda beni klomenle başlatır.zerdalım saol hıc kımseyı atlamadan hal hatır sormussun tebrıkler
ben de bugun doktora gıttım persembe geldı beklenen kırmızılar bugun 5. gunum ve yıne klomene basladım silbaştan bu ay tekrar denicez bakalım
ay yavrum bakalım bakalım, eren beyimiz ne kadar büyümüş.teyzoşlar erenin resmini ekledim
keşke sabah yapsaydın. sabahki ilk idrar daha iyi sonuç veriyor. neyse kısmet canım. hayırlısı.günaydın
ben karışığım valla
dün gece dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı tabii ama hala adet de olmadım offfffff
amin canım.günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrsüprizlerle dolu bir gün olsun bu günn
teyzoşlar erenin resmini ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?