Temel ikametgah icin muhtara gitmis.
Muhtar sormus :
- Dogum gunun ?
- 22 Kasim
- Hangi yil ?
- Her yil......
Bir yaz günü 3 küçük arkadaş bakkala giderler:
Birinci çocuk bakkala:
'Ben bir tane lokum istiyorum ' demiş.
Bakkal bu sıcakta lokum yemek isteyen olmaz diye lokum sandığının üstüne ağır çuvallar koymuştur. büyük zorluklarla indirip çocuğun lokumunu verir ve çuvalları geri yükler.
İkinci çocuğa ne istediğini sorar oda bir lokum istediğini söyler.
Adam biraz sinirlenir ama indirerek çocuğun lokumunu verir.
Üçüncü çocuğa sorar sende mi bir lokum istiyorsun diye. çocuk 'hayır' cevabını verir.
Tekrar o ağır çuvalları yükler bakkal, aynı zamanda da yorulmuştur.
'söyle bakalım sen ne istiyorsun' der. çocuğun verdiği cevap:
'ben iki lokum istiyorum'
keşke sabah yapsaydın. sabahki ilk idrar daha iyi sonuç veriyor. neyse kısmet canım. hayırlısı.
Üfff evet canım ama dayanamadım neyse bi daha yaparım bende nasıl olsa hala olmadım :))
dur gelmeyen adetten ümit kesilmez bekle bazen çıkmayabiliyor neşemeşede de böyle oldu bayağı bekledi şimdi oğlu kollarında
sakın sökücü kullanma
evet topinkimiz çok tenha, nerde bu kızlar. Belenay bence eylülde tüp deniyeceksin ya, kendini rahat bırak, bu arada bende eylülde başlıyacağım tedaviye, şimdi preseed denilen bi jel kullanıyom. Bazı karışımlar yiyom. Eylüle kadar gelirse gelir gelmezse, artık doktor tedavinin neresinden başlarsa. Geçen yıl dedim ağustosta tedaviye başlıyom randevuyuda aldım, randevum gelmeden o ay hamile kaldım. yani bazen son anda bi güzelllik oluyor. Şimdide korkutuyom bakalım doktorla ne olacak.topik zaten hayalet topik gibi senin fıkralarda olmasa napcez bilmem ben çok güldümhayaletlerde gülmüşmüdür ki
off canım sıkılıyor yahu sıkıcı bir hava var diyettediyim kilo vermem durdu zaten bebişte yok:97:nolcek bu belenayın hali bilmem:44:
gecikirmisin normalde.Üfff evet canım ama dayanamadım neyse bi daha yaparım bende nasıl olsa hala olmadım :))
zerdal döktürüyorsun yine
Bu arada lovelim oğluşun pek tatlı. Çok can yakacak. kaynana loveli.
ya nası bakıyosunuz banada ogretınnnnnnnnnnn
Kızlar uzaktan bi iş arkadaşının çocuğu rahatsız. Allah herşeyin hayırlısını versin, bu günümüzü aratmasın. sağlımızın sıhatimizin kıymetini bilelim. Arkadaşın 2 tane çocuğu var. 11 yaşında olanın makat kısmı kapalı doğmuş. Bağırsağı karın bögesinden dışarıda, yani büyük tuvaletini karnının yan kısmından yapıyor. Ameliyatla arkaya vermeye çalışımışlar ama tutmamış, sıkıntılar olmuş en iyi böyleymiş. Annesi sürekli yanında okulda falan hhep yanındaymış kadın, yoksa etraftaki çocukları rahatsız ediyormuş. Bi özel torabası var, ondan kullanıyomuş.
Yarabbim ne hastalıklar var dedim, evlat istiyoruz ama sağlıklı sıhatli bu günümüzü aratmasın dedim. Çok zor. adam zaten madur durumda, geliri çok iyi değil. 2 çocuk, karısı, ancak tedavi masraflarıyla ilgileniyor, arada ankaraya gidiyor. Devlet ancak bu torbaların yarını karşılıyormuş. Ben tedavi yolluğu ile ilgilendimde ordan doğru haberim oldu. Çok üzüldüm, dün çok durgundum, eşimde diyor sende bi haller var bu gün diye, bende bu olayı anlattım, rabbim hayırlar versin evlat istiyoruz ama dedim, rabbim bu günümüzü aratmasın dedim. Üzlüdüm yani. Bu ay regli görünce çok üzülücek gibi hissediyordum kendimi, ama bunu duyunca kötü oldum, bir de diyorki abi askere gidemeyecek diye üzülüyor. Düşünün çoğu sağlam kişide kendini çürüğe çıkarıp askerliğe gitmemeye çalışıyor. halbukim sağlıklıyım sıhatliyim demiyor. geröekten hasta olanların hakkını su istimal ediyorlar. Bu çocuğun babasıda çocuğum askere gidemeyecek diye üzülüyor. Böyle bişey yaşamdım sizlerlede paylaşayım dedim kızlar. Sağlığımızın sıhatimiz yerinde olduğu için allaha şükürler olsun.
merhaba canım hoş geldin bi dönemler burdaydın, unutturmayın kendinizi arkdaşlar. Kısmet canım, bizdede değişiklik yok, yuvarlanıp gidiyoz.Selam Arkadaşlar, uzun zamandır girmedim.Bende hala bir değişiklik yok.
Allah en kısa zamanda hepimizin dualarımızı kabul eder inşallah. Duları kabul olanları da tebrik ediyorum.
geçmiş olsun yeter, öyle ya ne hastalıklar var. Benim bu anlattığım abi, daha durumuna şükrediyor, bizden daha kötü durumda olanlar var diye, çocuğunun tedavisi sırasında başka hastlarlada tanışıyorlar. O anneye allah sabır versin, düşmeden ne demek onu yetiştirmek. Bi ihmallik mahvolur. Annesini teprik ederim. inşallah yavrusu düzelir. benim anlattığım ömür boyu bu şekilde yaşayacakmış.kız zerdal ben geçen gün has gördüklerimi paylaşmamıştım ama sen yazınca bende yazayım dedim:26::26: kadının dünyaya getirdiği bebeğin alııindaki kemik kısım yokmuşşş doğduğunda (alın kısmı boş sadece deri var kemik yok)3 yaşına kadar hiç bir şey yaılamaz demiş dr ve hiç bir şekilde düşmemesi gerekiyormuş beyinin zarar görmemesi içinannesi diyorki çok zordu onu düşürmeden bu adar büytmek bir kaç ay önce bir ameliyat yapılmış kafatasından kemik alınıp alın kısmına nakil yapılmış ama tutmamaışş
şimdi tekrar yapılmış bu sefer tutmuşş ama daha önce alın kısmın boş olmasından dolayı kızın yüzünde çok kötü (bu kötü tabiri ne kadar doğru bilmiyorum kusura akmayın )bir görünütü var annesiyle konuştum ne olacak bu şekilde bu görüntüye bir müdehale yapılamıyormu diye
annesde dediki bu kemik yerleştikten sonra bir kaç estetik ameliyat yapılacakmışş dr elimizden geleni yapacağız güzgün güzel bir yüze kavuşması için elimizden geleni yapacağız demiş
bende RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASiP ET DİYE ÇOK DUA ETTİM hepimiziçin
merhaba canım hoş geldin bi dönemler burdaydın, unutturmayın kendinizi arkdaşlar. Kısmet canım, bizdede değişiklik yok, yuvarlanıp gidiyoz.
geçmiş olsun yeter, öyle ya ne hastalıklar var. Benim bu anlattığım abi, daha durumuna şükrediyor, bizden daha kötü durumda olanlar var diye, çocuğunun tedavisi sırasında başka hastlarlada tanışıyorlar. O anneye allah sabır versin, düşmeden ne demek onu yetiştirmek. Bi ihmallik mahvolur. Annesini teprik ederim. inşallah yavrusu düzelir. benim anlattığım ömür boyu bu şekilde yaşayacakmış.
Kızlar uzaktan bi iş arkadaşının çocuğu rahatsız. Allah herşeyin hayırlısını versin, bu günümüzü aratmasın. sağlımızın sıhatimizin kıymetini bilelim. Arkadaşın 2 tane çocuğu var. 11 yaşında olanın makat kısmı kapalı doğmuş. Bağırsağı karın bögesinden dışarıda, yani büyük tuvaletini karnının yan kısmından yapıyor. Ameliyatla arkaya vermeye çalışımışlar ama tutmamış, sıkıntılar olmuş en iyi böyleymiş. Annesi sürekli yanında okulda falan hhep yanındaymış kadın, yoksa etraftaki çocukları rahatsız ediyormuş. Bi özel torabası var, ondan kullanıyomuş.
Yarabbim ne hastalıklar var dedim, evlat istiyoruz ama sağlıklı sıhatli bu günümüzü aratmasın dedim. Çok zor. adam zaten madur durumda, geliri çok iyi değil. 2 çocuk, karısı, ancak tedavi masraflarıyla ilgileniyor, arada ankaraya gidiyor. Devlet ancak bu torbaların yarını karşılıyormuş. Ben tedavi yolluğu ile ilgilendimde ordan doğru haberim oldu. Çok üzüldüm, dün çok durgundum, eşimde diyor sende bi haller var bu gün diye, bende bu olayı anlattım, rabbim hayırlar versin evlat istiyoruz ama dedim, rabbim bu günümüzü aratmasın dedim. Üzlüdüm yani. Bu ay regli görünce çok üzülücek gibi hissediyordum kendimi, ama bunu duyunca kötü oldum, bir de diyorki abi askere gidemeyecek diye üzülüyor. Düşünün çoğu sağlam kişide kendini çürüğe çıkarıp askerliğe gitmemeye çalışıyor. halbukim sağlıklıyım sıhatliyim demiyor. geröekten hasta olanların hakkını su istimal ediyorlar. Bu çocuğun babasıda çocuğum askere gidemeyecek diye üzülüyor. Böyle bişey yaşamdım sizlerlede paylaşayım dedim kızlar. Sağlığımızın sıhatimiz yerinde olduğu için allaha şükürler olsun.
kız zerdal ben geçen gün has gördüklerimi paylaşmamıştım ama sen yazınca bende yazayım dedim:26::26: kadının dünyaya getirdiği bebeğin alııindaki kemik kısım yokmuşşş doğduğunda (alın kısmı boş sadece deri var kemik yok)3 yaşına kadar hiç bir şey yaılamaz demiş dr ve hiç bir şekilde düşmemesi gerekiyormuş beyinin zarar görmemesi içinannesi diyorki çok zordu onu düşürmeden bu adar büytmek bir kaç ay önce bir ameliyat yapılmış kafatasından kemik alınıp alın kısmına nakil yapılmış ama tutmamaışş
şimdi tekrar yapılmış bu sefer tutmuşş ama daha önce alın kısmın boş olmasından dolayı kızın yüzünde çok kötü (bu kötü tabiri ne kadar doğru bilmiyorum kusura akmayın )bir görünütü var annesiyle konuştum ne olacak bu şekilde bu görüntüye bir müdehale yapılamıyormu diye
annesde dediki bu kemik yerleştikten sonra bir kaç estetik ameliyat yapılacakmışş dr elimizden geleni yapacağız güzgün güzel bir yüze kavuşması için elimizden geleni yapacağız demiş
bende RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASiP ET DİYE ÇOK DUA ETTİM hepimiziçin
ben hamile kalmadan önce hep sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat nasip et diye dua ettim önemli olan o çünkü
Rabbim şifalarını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?