güzeller selam,nasılsınız?
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...
ay çok güzel. bebekler demek hareketlendi. Canım inşallah allah yardımcın olur. Durup dururken sonlandırmak zor olur. inşallah üçüde senle kalır. Artık bi can onlar. Allah kolaylık versin.güzeller selam,nasılsınız?
günaydınnnnnn canlarımmmmmmmm
ay çok güzel. bebekler demek hareketlendi. Canım inşallah allah yardımcın olur. Durup dururken sonlandırmak zor olur. inşallah üçüde senle kalır. Artık bi can onlar. Allah kolaylık versin.
lovelim günaydın nasılsın. ben biraz yoğunum.
iyiyim canım yaaaaa koşturmayla geçiyorrrrrrrrrrrr
gecikirmisin normalde.
Kızlar uzaktan bi iş arkadaşının çocuğu rahatsız. Allah herşeyin hayırlısını versin, bu günümüzü aratmasın. sağlımızın sıhatimizin kıymetini bilelim. Arkadaşın 2 tane çocuğu var. 11 yaşında olanın makat kısmı kapalı doğmuş. Bağırsağı karın bögesinden dışarıda, yani büyük tuvaletini karnının yan kısmından yapıyor. Ameliyatla arkaya vermeye çalışımışlar ama tutmamış, sıkıntılar olmuş en iyi böyleymiş. Annesi sürekli yanında okulda falan hhep yanındaymış kadın, yoksa etraftaki çocukları rahatsız ediyormuş. Bi özel torabası var, ondan kullanıyomuş.
Yarabbim ne hastalıklar var dedim, evlat istiyoruz ama sağlıklı sıhatli bu günümüzü aratmasın dedim. Çok zor. adam zaten madur durumda, geliri çok iyi değil. 2 çocuk, karısı, ancak tedavi masraflarıyla ilgileniyor, arada ankaraya gidiyor. Devlet ancak bu torbaların yarını karşılıyormuş. Ben tedavi yolluğu ile ilgilendimde ordan doğru haberim oldu. Çok üzüldüm, dün çok durgundum, eşimde diyor sende bi haller var bu gün diye, bende bu olayı anlattım, rabbim hayırlar versin evlat istiyoruz ama dedim, rabbim bu günümüzü aratmasın dedim. Üzlüdüm yani. Bu ay regli görünce çok üzülücek gibi hissediyordum kendimi, ama bunu duyunca kötü oldum, bir de diyorki abi askere gidemeyecek diye üzülüyor. Düşünün çoğu sağlam kişide kendini çürüğe çıkarıp askerliğe gitmemeye çalışıyor. halbukim sağlıklıyım sıhatliyim demiyor. geröekten hasta olanların hakkını su istimal ediyorlar. Bu çocuğun babasıda çocuğum askere gidemeyecek diye üzülüyor. Böyle bişey yaşamdım sizlerlede paylaşayım dedim kızlar. Sağlığımızın sıhatimiz yerinde olduğu için allaha şükürler olsun.
ayy tebrik ederim canım ne kadar güzel bir duygudur kimbilir.drnuz neden birini sonlandıralım dedi ki hepsi sağlıklı ise böle bişeye zaten gerek yok birde dediğin gibi allahın verdiği cana bizim mudahale etme hakkımız yok ki.güzeller selam,nasılsınız?
bekleyelim bakalım, saklanmışsa bi yere illa bulup çıkarırız.yok canım ya normalde 27 hadi en geç 28.gün dedim mi olurdum hiç şaşmazdı bu ay noluyor anlamadım, dün akşamda belli belirsiz geldi tamam dedim bu defa oldum ama şu saate kadar bişey yok kafam allak bullak oldu geciktikcede ümitlenıyorum ne yalan söleyeyim...
allah yardımcıları olsun.allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor .o durumda olan büyük ınsan bile kaştaramıyor da çocuk hiç kaştaramaz kendini bi de onun verdiği psikoloji yarrabbım çocuga da ailesine de sabır versın.çok zor gerçekten olmuyor diye üzülüyorum ama hep dua ederkende sağlıklı eli ayağı tam olsun diye dua ederım gerçekten cok zor.
benımde bı arkadasımın yıllarca olmadı daha doğrusu epilepsi nedenıyle izin yoktu sonra tamam artık dediler izin verildi.derken arkadasım doğurdu ama 5 aylıkken bir kas hastalığı teşhisi kondu milyonda bir görülen bi hastalık ve 11 aylıkken kaybettiler.ve o 6 ay boyunca hep bekledıler kaç defa kalbı durdu geri döndü, arkadaşım derdi ki '' gece kalkıp bakmaya korkuyorum yaşıyor mu düşüncesiyle başına gidiyorum^''derdi , tedavisi yoktu olacak şe belli denmişti ve 11 aylıkken söylenen oldu
allahım hepimize sağlıklı vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat nasip etsin aminn..
kız tentoşum nerelerdesin bakayım.canım benim allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin :) senin gibi yaramas olcekler he annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?