30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

cok zor bir karar bu, gelişimleri birbirini etkilemezse hiçbi anne istemez heralde böyle bişey Aylincim, senin hamileliğin zor bi sürec olur ama 3 bebekle doktorun söylemiştir illaki bunları, bol bol dua et sağlıkla büyüüsnler gelişsinler diye canım benim....
bu da başka bi imtihan Zerdalcım, malesef ki hamile kalmakla ya da sağlıklı bi evlat dünyaya getirmekle bitmiyor hiç bişey, cok sey yeniden başlıyo, hamile kalana kadar tek derdimiz hamile kalmaki sonra sağlıklı mı telaşı, sağlıklı doğdu yine bisürü telaş, okudu-okumadı iş buldu iyi bi kızla evlendi..vs hep telaş..hepsi türlü türlü imtihan ama en zoru sağlık problemidir heralde evlat için ALLAH sabır ve dayanma gücü versin o aileye
hergün ugrayamıyorum artık Zerdalcim, bi ağırlık var üstümde yaz geldiğinden heralde, yemekten sonra masayı zor topluyorum inan ki :44:
ama iyiyiz biz oğlumla cok şükür, size dua ediyoz aklımıza her geldiğinde, sizden de dua bekliyos, 1 hafta 10 gün geriden geliyor oğlumun gelişimi dr. telaşlanmaya gerek yok olur bazen dedi ama içim ufaktan bi huzursuz

Aylint,ben bebeklerinizi sağlıkla elinize alacağınıza inanıyorum.Ne büyük bir mucize,3 bebek birden.Allah'ın armağanı.Allah tamamına erdirsin.
Arkadaşlar,beynin neler yapabileceğini anlatmak istiyorum size.Ama öncelikle biraz profilimden bahsetmem gerek:Ergenliğimden beri Polikistik overim var.1 ay olur 3 ay olmaz.Asla düzenli olmadı.Ancak son 1 senedir yaklaşık 31 günde 1 oluyordu.En uzun 42 gündü.
Bu ay biraz deneme yaptık eşimle.Biraz dediysem oldukça fazla.İnternette okuduğum herşeyi uygulamaya çalıştım.2 kez dayanamadım gebelik testi yaptım.Sonuç : Kıpkırmızı bir tek çizgi.
Adetim olmadı,42 gün oldu.Ben günde 40 defa son adetimin üzerinden kaç gün geçmiş diye takvime bakıp duruyordum.Adet olmadan geçen her gün umudumu yeşertiyordu.2 gebelik testi daha aldım.Sonuç elbette tek çizgi.
Bu arada bende her türlü adet belirtisi var.Neredeyse 10 gündür tatlıya inanılmaz düşkünlük,göğüsler şişti,kasık ağrısı...
Bugün 45. gündü.Kan testi yaptırmaya gittim.Dayanamadım.Umut dünyası işte (
Sonuç negatif :))
Asıl sonuç şu.Görevli bayan 'sonuç negatif' dedi.Ve ben 2 saat içinde adet gördüm.
Ben olayı şöyle yorumladım: Hamile kalmayı o kadar çok istiyordum ki.Adet olmadığım her gün bir umuttu benim için.Vücudum ve beynim bu hayalin devam etmesini istedi ve adet olmamı engelledi.Ne zamanki hamile olmadığımı öğrendim,vücudum kendini bıraktı.
Belki bu yolda beynime sürekli 'hamile kalamıyorum ' mesajını gönderiyorum.Şartlandırıyorum kendimi.
Uzun oldu , kusura bakmayın (

günaydın canlar nasılsınız hepinize hayırlı kandiller diliyorum bol bol dua edelim inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Geriden gelmesine takılma bence, bi arkdaşımında öyleydi, tam 1 hafta geriden geliyordu, maşallah şimdi kızı kucağında. haftaya görmeye gideceğiz. Ara sıra uğrarsın. hamiş kıyafetleri giyormusun, hazırlıklar başladımı. neler aldınız anlat bakalım. Göbek ne durumda. Tombiş.

mehaba hanpan goşgeldin, yazını bir solukta okudum, benide öyle bi umutlandırdın ki, sonunda hamile çıkacaksın diye umut ettim. Senin yaşadığın bu durumu geçen yıl bende yaşadım. negatif çıktı, adetim geçikti, normalde düzensiz hep geç olurdum. Sonra sen gibi dayanamadım gittim özelde 1 saat sonra çıkanlardan kan testi yaptırdım. İnanırmısın kanı verdim wc ye gittim, daha sonucu almadan adet gördüm.

Son düzenleme:
cnm senin adına çok sevindim inşaallah sorun çıkmaz sağlıkla geçer hamileliğin doktora gittikçe bizi haberdar et kendine ve bebişlere iyi bak tatlım
canımm çok sağol, amin..
sağlıcaka gelsinler inşşşşşş sorunsuz sıkıntısız şekilde
yetercimm amin..
ay çok güzel. bebekler demek hareketlendi. Canım inşallah allah yardımcın olur. Durup dururken sonlandırmak zor olur. inşallah üçüde senle kalır. Artık bi can onlar. Allah kolaylık versin.
sağol zerdalımm, inşallah Allahım hayırlısını nasip etsin
hep öneriyolarmış üçüz olunca, iki daha kolay olur diye ama bunu Allahtan başka kimse bilemez... çok haklısın canım benim
canım benim allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin :) senin gibi yaramas olcekler he annesi :)
amin tentoşumm.. yaramas olurlarsa ben de peşlerinde :))) darısı sana, size olsun, tabi kaç tane istiyosanız hayırlısıyla..
kızlar biz yarın eşimi yeniden has yatıracağız kontroler için
merak etmeyin beniii
yetercim çabucak düzelir ve çıkarsınız inşallah..
canımm çok sağol.. sen de üzülme gelişim konusunda, geç döllenme olabilir tatlım, olabilen bişe bu, sağlıkla kucaklayın inşallah..
canım çok teşekkür ederim, inşallah... inşallah sen de tez vakitte bebeğine kavuşursun..

Sende benimle aynı şeyi yaşamışsın.İnsan beyni neye koşullanıyorsa bedenine onu yaptırıyor.Birşeyi bu kadar isteyip ulaşamamak ne fena (

Sende benimle aynı şeyi yaşamışsın.İnsan beyni neye koşullanıyorsa bedenine onu yaptırıyor.Birşeyi bu kadar isteyip ulaşamamak ne fena (

Yalnız o zaman, o adetten sonra geçen yıl hamile kalmıştım. hatta ne olsa geçikiyorum diye, testi bile öylesine yapmıştım. Ramazan ayına giriyoz diye, yoksa daha geç bile öğrenebilirdim. kaybettim.İnşallah seninde olur, sağlıklı sıhatli. Bundan sonra kafan rahat olur.

selam kızlar :)))

kaybolmadım ben çok yoğunluk yaşıyorum ama ara ara okumaya çalışıyorum yazılarınızı, herkes iyidir umarım, bugün bolbol dualar edin kandil ve hayırlı kandiller, sevgilerle kızlaaaaaarrrr :)))

kızlar hayırlı kandilerrr
rabbim dualrımzı kabul etsin inşşş

[sıze="3"]günaydın hayırlı cumalarrr [/sıze]

Kolay gelsin canım.
oldum canım maalesef , nie böle gecikti onu da anlamadım umarım bi problem yoktur
hepimizin hakkında hayırlısı inşallah....
hayırlısı artık.
herkese hayırlı kandiller
leyliko ne yaptın bakayım.

Aşağıda bi tentoş gördüm sanki.

Kızlar cumanız mübarek olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…