aman sorma ya, dersimi aldım.. cts temizlik yaptım, bel ağrım artmıştı akşam, pazar yağmurlu havada pikniğe gittik ne derdimiz varsa, orda da pek oturmadım, çok yoruldum ve üşüdüm... aldık yağlı iğneleri bakalım, yarın ilkini yaptırcam, benn yılların gazozcusu, ben ki ne iğneler yemişim en gocamanından, tırsıyom yaa:18: sana da verdiler miydi?aylin iş yapma ağır kaldırma sakın, dikkat ediver 9 aycık ya nolacak.
hayır ALLAH ın dediği olacak ne kdar dikkat etsek sonucta, ama olası bi aksilikte ( ALLAH saklasınn) kendimizi suclamamak için dikkat etmen gerek, üşütme,rüzgarda yağmurda dışarı cıkma, ayy benimde 10. mu 12. mi hafta neydi olmştu kanama gibi bişey nasıl korkmuştum ordan biliyom, o strese degmiyo ev işi , iş yerinin yoğunluğu falan emin ol..
hadi ALLAH a emanetsiniz..tekrar diyom dikkatli oll
canım sağol
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyi akşamlar kızlar.
güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
yağlı iğne ne demek aylin?aman sorma ya, dersimi aldım.. cts temizlik yaptım, bel ağrım artmıştı akşam, pazar yağmurlu havada pikniğe gittik ne derdimiz varsa, orda da pek oturmadım, çok yoruldum ve üşüdüm... aldık yağlı iğneleri bakalım, yarın ilkini yaptırcam, benn yılların gazozcusu, ben ki ne iğneler yemişim en gocamanından, tırsıyom yaa:18: sana da verdiler miydi?
yavrım geçmişler olsun tekrardan..
hayallah.. müjde bekliyodum be yavrum... ne denirki, çok iyi anladığımızı biliyosun seni... dilerim Rabbim tez vakitte nasip eder.. burda isteyen tüm canlarıma..
Leyli cümlelerin bittiği yerdesin biliyorum
cooookkk üzüldüm inan, ben de inanmıştım olacagına, hersey de güzel giidyordu
ama RAB "ol" demeyince olmuyor işte, biliminde yapacagı bişey kalmıyor,
olacak inşALLAH ama henüz zamanı gelmemiş demek ki((
dondurulmuşun var mı LEyliko?
yağlı iğne ne demek aylin?
ben progeston desteğini her gün 10 cmlik bi jelle alıyodum, iğreeennnçççti ama gecti gitti şükür.,
seninde mi progeston desteği..ben bide kanamam var diye hastaneye gittiğimde düşük önleyici iğne yaptılardı,
o iğne yaktıydı bayağı bak..yağlı iğne ne işe yarıyormuş..hem sen neden kocaman iğnler yedin ki?
leylikom zaten duygusallaştım çok, etkilendim ya, bi garip oldum.. dilerim sen de ilk denemenizde çook sağlıkla bebişine hamile kalırsın canım... öyle çok istiyorumki, burda herkes hamile kalsın...haklısınız kızlar elden birşey gelmiyor. sonucum sabah 10.30 da öğrendim. ama doktora anca 15.30 da gösterebildik. ben sonucu biliyordum ama ordaki çoğu insan bilmiyordu. transfer günü birisiyle tanıştım.38 yaşında. mazlum bir köylü ve cahildi. onunla bayağı sohbet etmiştim. 19 yıllık evli ve bir gebelik olmuş doğaldan. 3 gün beslemiş ve bebeği ölmüş ve bir daha olmamış. kayınvalidesi eşini evlendirmeye kadar gitmiş. eşi de çok iyi ve efendi birisi. ben annemi dinleseydim. şimdi çoktan evlenmiştim dedi. ama ben eşimi çok seviyorum dedi. sonuç günümüzde aynıydı ve benim olmadığını söyledim. ellerimi tuttu. o kadar içtendi ki anlatamam ve ona döndüm abla korkma içimde bir umut ve heyecan var dedim senin olacak dedim. kadın olsun senin gözlerinden öperim dedi. ikimiz serviste dayanamadık ağladık. ilk ben girdim. benden 10 kişiden sonra o girdi ve seni bekleyeceğim sevincine ortak olacağım dedim. o girdi ve gözleri ışıl ışı, yaşla dolu bana sarıldı hıçkıra hıçkıra ağladık. Allah seni korusun ve sana da versin dedi. o kadar temiz kalpli ve iyi niyetli bir insansın dedi. duasını aldım. sonra tellerimizi verdik. bana tekrar geldiğim seni görecem ve sana hediye getirecem dedi abla yapma etme dedim kurban olurm sana dedim. sen beniiiii umutla içeri gönderdin bu bana yetti dedi. Senin için hep dua edecem dedi.
İnanın onun sonucuna kendi sonucum kadar çokkkkkkkkkk hem de çokkk sevindim.
2 yumurtam oldu canım ama diğeri 2. kalitede olduğu için arkadaş sorınlu olabilir dedi. anlayacağınız elde var 0
benimde içim ürperdi okurken Leyli. ALLAH bu sefer uzun ömürlü bi evlat versin o ablaya.haklısınız kızlar elden birşey gelmiyor. sonucum sabah 10.30 da öğrendim. ama doktora anca 15.30 da gösterebildik. ben sonucu biliyordum ama ordaki çoğu insan bilmiyordu. transfer günü birisiyle tanıştım.38 yaşında. mazlum bir köylü ve cahildi. onunla bayağı sohbet etmiştim. 19 yıllık evli ve bir gebelik olmuş doğaldan. 3 gün beslemiş ve bebeği ölmüş ve bir daha olmamış. kayınvalidesi eşini evlendirmeye kadar gitmiş. eşi de çok iyi ve efendi birisi. ben annemi dinleseydim. şimdi çoktan evlenmiştim dedi. ama ben eşimi çok seviyorum dedi. sonuç günümüzde aynıydı ve benim olmadığını söyledim. ellerimi tuttu. o kadar içtendi ki anlatamam ve ona döndüm abla korkma içimde bir umut ve heyecan var dedim senin olacak dedim. kadın olsun senin gözlerinden öperim dedi. ikimiz serviste dayanamadık ağladık. ilk ben girdim. benden 10 kişiden sonra o girdi ve seni bekleyeceğim sevincine ortak olacağım dedim. o girdi ve gözleri ışıl ışı, yaşla dolu bana sarıldı hıçkıra hıçkıra ağladık. Allah seni korusun ve sana da versin dedi. o kadar temiz kalpli ve iyi niyetli bir insansın dedi. duasını aldım. sonra tellerimizi verdik. bana tekrar geldiğim seni görecem ve sana hediye getirecem dedi abla yapma etme dedim kurban olurm sana dedim. sen beniiiii umutla içeri gönderdin bu bana yetti dedi. Senin için hep dua edecem dedi.
İnanın onun sonucuna kendi sonucum kadar çokkkkkkkkkk hem de çokkk sevindim.
anladım, tüpten sonraki ilk ayları iyi degerlendir, hamile kalma ihtimali artıyormuş, hem yumurta kalabiliyormuş 1 sonrkai aya, hemde o iğneler hazırlıyomuş vücudu gebeliğe...2 yumurtam oldu canım ama diğeri 2. kalitede olduğu için arkadaş sorınlu olabilir dedi. anlayacağınız elde var 0
ilahi ya, hiç gülümseyecegim yoktu Leylinin haberden sonra...o iğneyi mi diyon sen, bizim yasak kalktı da ben tırsıyorum, oyalıyorum bakalım kocamı da, bide aşağılarda geziyo benim oğlan hep onu bahane ediyom keseyi delersen naparız diye :)o senin yediğin iğne işte, progesteron desteği yani..
gocaman iğneleri kocacım kocacım yapıyodu, hepimiz yedik eşlerden bolca iğne.. mazide kaldı o günler, yassak.. size de yasak mı?
çok güzel yazmışın yavrım ya, leylikoyla ilgili.. inşallah kendiliğinden oluverir bu ay..benimde içim ürperdi okurken Leyli. ALLAH bu sefer uzun ömürlü bi evlat versin o ablaya.
o kadını senin yanına yollayan, o hayır duasını sana nasip eden de ALLAH,
vardır bi hikmeti emin ol, sakın umutsuzluğa kapılma, doğal yoldan devam et bol bol da dua et.
19 yıllık evli diyorsun baksana, RABBİM kimseye o kadar cok ugrastırmadan nasip etsin keşke, ama gördün baka zmanaı şmdiymiş demek ki, sen de elinden geleni yaparak zamanını bekle, sakın üzülme diyemiycem ama çabuk toparlanmaya bak olur mu arkadaşım,
anladım, tüpten sonraki ilk ayları iyi degerlendir, hamile kalma ihtimali artıyormuş, hem yumurta kalabiliyormuş 1 sonrkai aya, hemde o iğneler hazırlıyomuş vücudu gebeliğe...
ilahi ya, hiç gülümseyecegim yoktu Leylinin haberden sonra...o iğneyi mi diyon sen, bizim yasak kalktı da ben tırsıyorum, oyalıyorum bakalım kocamı da, bide aşağılarda geziyo benim oğlan hep onu bahane ediyom keseyi delersen naparız diye :)
çok güzel yazmışın yavrım ya, leylikoyla ilgili.. inşallah kendiliğinden oluverir bu ay..
leylikom da inşallah eşinin yaptığı iğnelerle hamile kalsın, tüp iğnesine falan gerek kalmasın.. :)
çok güzel yazmışın yavrım ya, leylikoyla ilgili.. inşallah kendiliğinden oluverir bu ay..
leylikom da inşallah eşinin yaptığı iğnelerle hamile kalsın, tüp iğnesine falan gerek kalmasın.. :)
canımm benim :) senden de Allah razı olsun.. dua edelim bolca, Rabbim karşılığını verecektir inşallah..:)))))sağolun canlarrrım. inan kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapacam. Allah razı olsunn hepinizden
haklısın be yavrım.. hadi kuzuu uykuyaa, iyi geceler, tatlı rüyalar.. bebişinle :)amin amin..neler duyuyoruz duyacagız daha Aylinim,3 aşılama 2-3 tüp yaptırıp doğalaından hamile kalanlar var,
tedaviler bizim için oyalanma süreci gibi gelmeye başladı bana artık, hani elimizden geleni yapalım demek için.
hersey kainatın tek sahibi, tek yaratabilme kabileyeti olanın elinde sonuçta.. Ve inşALLAH hepimiz bigün anne
olacagız, zamanını bilmediğimiz içindi bu sabırsızlığıgımız,
Leyliko, Aylincim ben toparlayamıyorm cümleleri, inanın hayal meyal yazıyorum nasıl uykum geldi aniden,
cok yoruluyorum bu günlerde işteyken, akşam ölü gibi oluyom...
öpüldünüz ikinisde güzel ve huzurlu geceler ( Leylim senin için de huzurlu bi gece olsun lütfen, hayırlısı olsun demedin
mi hep tedavi boyunca, daha hayırlı bi zamanda yollayacak ALLAH sana meleğini inş. )
annem,eşim, kayınvalidem ve kardeşim de sabahtan yanımdalardı akşama kadar. sonra onlara da moral olsun diye yemeğe gittik. onların karşısında güçlü olmak istedim, onları üzmek istemedim acımı içimde yaşadım. ama serviste o ablayla yaşadıklarımıza onlarda şahitti. herkes ağladı yaa..... ama canım benimm şeker bir insan. eve gelnce aradım iyimisin diye? geldiğimizden beri seni konuşuyorum. namaz kıldım hep sana dua ettim dedi. görsenin kızla elleri buz gibi zangır zangır titriyordu. hemen su verdik, kolonyalı mendil verdik sakin olmasını istedik. kıyamam ona ya...
tamam canlar.... iyi geceler. Allah'ım sizi ve yavrularınızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?