30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Geçenlerde benimde olmuştu, sanırım normal. aylin baya büyümüşsünüz.
bakalım hayırlısı hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun, kızların kalbimdeki yeri özel tabi.
iyi akşamlar kızlar.

güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
leylicim ne denir ne söylenir bilmiyorum ama canın sağ olsun, elbet birgün olacak, vakti zamanı gelmemiş daha. ama bu ayda elfidanın dediği çalışmlara devam et, ilçaların etkisi olabiliyor.

lovelim geldin mi hoş geldin nasılsın.

sen korkutmuşsun bebişleri yaramaz
ne iş yapıyon ya tam dayaklıksın heeee bırak evi bişeyler götürsün temizlenir ben 3 ay hiç iş yapmadım sonra temizlikçi yaptı 7 aydan sonra günlük işimi yapar oldum boşver aylinim yapma bi daha dikkat et kendine

leylicim çok üzüldüğünü biliyorum ne denir nasıl tesselli edilir bilemiyorum ama seni anlıyoruz yanındayız
hayır duası almışsın ne güzel okrken tüylerim diken diken oldu

Geçenlerde benimde olmuştu, sanırım normal. aylin baya büyümüşsünüz.
evet canım olabiliyomuş bazen risk olmasa da, rahim genişlerken damarlarda ufak çatlama olabiliyomuş... ama bana tedbir olarak iğne verdi işte.. aaah ah suç bende, üç tane bebek taşıdığımı unutuyorum, üst üste iki gün kendini yorarsan olcaa bu! yersin iğneleri...
büyüdüler maşallah teyzeleri :) ultrasonda gördüm yine dün kocacım göremedi hala yaa.. dün hastanedeydikya muayene odasına gelmedi. artık sonraki kontrolde görür inşallah
edicem lovelimm, korktum ya ..

dikkat tabi kuzum 3 can var sen de

zerdalım senin bebiş ne yapıyor dr gittin mi ne oldu anlatın hele

iyi akşamlar kızlar.

güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım

hayırlısı olsun be leyliko üzülmemek elde degil
benim de var negatif tüpüm.neler hissettigini tahmin edebiliyorum

3 ay bekleme süresi var ikinci tüp için. ama bu arada çalışmaları sıkı tutun, kendiliğinden hamile kalırsın inşlh

geçmiş olsun aylinim. yaramazlıkları bırak artık, kır dizini otur hele :)

leyliko üzüldüm canım ama kısmet ne denirki böylesi hayırlıymış diyeceğiz inşallah bir dahaki sefere gelecek meleğin inşallah

aylin sanada geçmiş olsun canım dikkat et sen yap işleri yor bebişleri ondan sonra beni korkuttular ayol sen onların gözünü korkutmuşsun tamam üç kişiler seninle birlikte dört birlikten kuvvet doğar demişsin ama olmaz korkmuş bak yavrucuklar şaka bir yana canım hiç birşey senin ve bebeklerinin sağlığından daha önemli değil canım isterse ortalığı pislik götürsün boşver iş olur her zaman hadi uzatın ayaklarınızı şööööööle 4 4lük bir keyif yapın bakalım:))))

yeter,loveli,tentation,geshenk,denizanası,çılgın,zeytin,lalehan aklıma gelmeyen herkes sizler nasılsınız

zerdal sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

leylikom canım benim gerçekten çok üzüldğm ama allah hayırlısını saglıklı sıhatlısını versın ınsallah en kısa zamanda
umutlarını yıtırme sakın hepımız aynı durumdayız...
bıde duacı bulmussun kendıne allah kabul etsın

günaydın canlar günaydın güzel annelerimiz günaydın onların en güzel en cici en masum melekleri,günaydın güzel hamişlerimiz,günaydın hamile kalmak için çabalayan güzeller hayırlı bir gün diliyorum

ivet ivet zerdalım merakta bıraktın, mesaj bekliyoruz hee
lovelimm senin paşa nabıyo

benim paşa yaramazlık yapıyor kanepeye tutunup kalkıyor paçamıza yapışıyor emeklemeye başladı balık gibi gidiyordu komik

onun dışında iyiyiz çok şükür

dikkat tabi kuzum 3 can var sen de

zerdalım senin bebiş ne yapıyor dr gittin mi ne oldu anlatın hele

ivet ivet zerdalım merakta bıraktın, mesaj bekliyoruz hee
lovelimm senin paşa nabıyo

yeter,loveli,tentation,geshenk,denizanası,çılgın,zeytin,lalehan aklıma gelmeyen herkes sizler nasılsınız

zerdal sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

aylin merak eder babanız. yalnız özel değilmi seninki, özelde sıkıntı olmz. Biz devlete gittiğimiz zaman eşimi almazlardı, özelde görürüdk beraber.

Kızlar biz iyiyiz, 6 haftalık olduk, yalnız doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, o zaman 8 haftalık olur. Üstten rahatça görünür. 30 haziranda gideceğim. hem doktor çok yoğun randevu alsam 2 ay sonraya gün verirler. ben 30 haziranda doktora baskın yapacam, akşam 6-7 gibi giderim, son hastası bittikten sonra, girerim içeriye, alır sanırım, almazsada aynı hastanede başka bi doktor daha var, o rahat, daha olmazsa ona görünürüm. Biraz büyüyünce develt hastanesinede giderim. kalp atışlarını duyuncada ankaradaki doktorumu ararım ne zaman geleyim diye, şimdilik böyle kızlar, şimdilik büyüsün biraz, şekillensin bebeğimde, sonra çok gireceğiz ultrasyona.
Bende açlık çok oluyor, sık idrara çıkıyorum. Onun dışında çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi, akşamları hemen yatıyom, yemekleri daha çok eşimle yapıyoz, masayı falanda eşim topluyor, yorgun hissediyorum kendimi. 2 haftamız kaldı bakalım.
Sizler nasılsınız.

Canım iyi düşünmüşsün. Geç gidince daha iyi oluyor. En azından kesesi, kendisi, kalp atışı tek seferde görülüyor. Bir de içi rahat oluyor insanın, bu kadar zaman kötü bişey olmadı, artık iyidir bebişim diye gidiyorsun. Çabucak geçsin o iki hafta. Sağlıklı, mutlu haberler alalım inşallah.

evet, erken gidince ya kesesi görünmeyecek ya kalp atışı, o zamanda stres oluyor insan, valla tutabildiğim kadar tutacam kendimi. ilk kızımı 7+1 de görmüştük, bunda biraz daha 8 haftalık olmasını bekliyeceğiz. şurda 2 haftamız kaldı, hafta sonunu devirdikmi, diğer haftaya bişey kalmaz.

Bu sefer güzel olacak Canım, buna tüm kalbinle inan. İki kez ardarda düşük yapma ihtimali %5lera kadar iniyor. Bu kez sağlıklı bebişler gelecek kısmetse. Ben de göbek büyütüyorum işte napayım :) Bulantılarım çok şükür bitti, yemek yapabiliyorum en azından. Cinsiyeti için de doktor %70 erkek dedi, bakalım.

zaten baya büyüdünüz, muhtemelen erkektir, hamiş kıyafetleri almaya başladınmı. Bende şimdilik bulantı yok, aclık var, aç karnımı sürekli doyurmaya çalışıyom, özellikle pek bişey yemiyorum, folbiol içiyorum. bol su içemeye çalışıyom. yine yediğime içitğime dikkat ediyom tabi. inşallah bu sefer kucağımıza alırız. Bunda korku oluyor, heycandan çok, sendede öyle oldumu. ikincide korku oldumu canım.

kıslarr ben geldim..benim kıs mıkırdanıyor gene gerçi..leylikoma üzüldüm cok heveslenmiştim ben..o da canım ne üzülmüştür. insallahh kendiliğinden cıkıp gelsin miniği de daha da mutlu olsun..

zerdalım, aylinim bol dinleniceniz..aylin hele sen üç dene tasıyon kolay mı..ban bi dene tasıyanların nazına:) (örnek bendeniz)
yaw kızlar benim rahimin içi tam temizlenmemiş. 40 gün oldu ilaç koyuyorum ama gene bi akıntı artısı yok..canım ona sıkıldı biraz

belenayım napıyon canım sen? nasıl gidiyor?

diğer kıslar sizler nasılsınız? lovelim güleç yakışıklı oğlun demek haylazlık yapmaya da başladı:) yerim ben onun ayaklarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…