Geçenlerde benimde olmuştu, sanırım normal. aylin baya büyümüşsünüz.kıslarrr nassınız?
bebişlerim bugün korkuttu bizi, sabah erken tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, doktoru aradık, ultrasonla baktı, çok şükür fındıklarım iyi.. hafif bi kanama gördü ama ciddi bişe diilmiş, kan görebilirsin yine endişelenme dedi.. haftalık iğne verdi 16.haftaya kadar. haftasonu yormuştum kendimi epeyce ve üşüdüm.. bu bana ders oldu, Allahım bi daha yaşatmasın.. kuzularımı gördüm ama yine, maşallah
zerdalımm nabıyon
bakalım hayırlısı hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun, kızların kalbimdeki yeri özel tabi.her ay 1001 ihlas, günde 100 tane rahat okunur kısa bi sure zaten, okuruz inşALLAH Zerdal, sağolasın bilgilendirmen için :)
oğlum iyi naapsın büyüyo heralde, hızlandı kımıldamaları..,
senin kız nasıl( kız istiyodun ya hayırlısı tabiki de gönlünce olsun inş. )
leylicim ne denir ne söylenir bilmiyorum ama canın sağ olsun, elbet birgün olacak, vakti zamanı gelmemiş daha. ama bu ayda elfidanın dediği çalışmlara devam et, ilçaların etkisi olabiliyor.iyi akşamlar kızlar.
güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
kıslarrr nassınız?
bebişlerim bugün korkuttu bizi, sabah erken tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, doktoru aradık, ultrasonla baktı, çok şükür fındıklarım iyi.. hafif bi kanama gördü ama ciddi bişe diilmiş, kan görebilirsin yine endişelenme dedi.. haftalık iğne verdi 16.haftaya kadar. haftasonu yormuştum kendimi epeyce ve üşüdüm.. bu bana ders oldu, Allahım bi daha yaşatmasın.. kuzularımı gördüm ama yine, maşallah
zerdalımm nabıyon
evet canım olabiliyomuş bazen risk olmasa da, rahim genişlerken damarlarda ufak çatlama olabiliyomuş... ama bana tedbir olarak iğne verdi işte.. aaah ah suç bende, üç tane bebek taşıdığımı unutuyorum, üst üste iki gün kendini yorarsan olcaa bu! yersin iğneleri...Geçenlerde benimde olmuştu, sanırım normal. aylin baya büyümüşsünüz.
sen korkutmuşsun bebişleri yaramaz
ne iş yapıyon ya tam dayaklıksın heeee bırak evi bişeyler götürsün temizlenir ben 3 ay hiç iş yapmadım sonra temizlikçi yaptı 7 aydan sonra günlük işimi yapar oldum boşver aylinim yapma bi daha dikkat et kendine
dikkat tabi kuzum 3 can var sen de
zerdalım senin bebiş ne yapıyor dr gittin mi ne oldu anlatın hele
iyi akşamlar kızlar.
güzel haber vermek isterdim ama olmadı. çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor. herşeyin hayırlısı. ağlayamıyorum bile. put gibi kaldım
evet canım olabiliyomuş bazen risk olmasa da, rahim genişlerken damarlarda ufak çatlama olabiliyomuş... ama bana tedbir olarak iğne verdi işte.. aaah ah suç bende, üç tane bebek taşıdığımı unutuyorum, üst üste iki gün kendini yorarsan olcaa bu! yersin iğneleri...
büyüdüler maşallah teyzeleri :) ultrasonda gördüm yine dünkocacım göremedi hala yaa.. dün hastanedeydikya muayene odasına gelmedi. artık sonraki kontrolde görür inşallah
edicem lovelimm, korktum ya ..
ivet ivet zerdalım merakta bıraktın, mesaj bekliyoruz hee
lovelimm senin paşa nabıyo
evet canım olabiliyomuş bazen risk olmasa da, rahim genişlerken damarlarda ufak çatlama olabiliyomuş... ama bana tedbir olarak iğne verdi işte.. aaah ah suç bende, üç tane bebek taşıdığımı unutuyorum, üst üste iki gün kendini yorarsan olcaa bu! yersin iğneleri...
büyüdüler maşallah teyzeleri :) ultrasonda gördüm yine dünkocacım göremedi hala yaa.. dün hastanedeydikya muayene odasına gelmedi. artık sonraki kontrolde görür inşallah
edicem lovelimm, korktum ya ..
dikkat tabi kuzum 3 can var sen de
zerdalım senin bebiş ne yapıyor dr gittin mi ne oldu anlatın hele
ivet ivet zerdalım merakta bıraktın, mesaj bekliyoruz hee
lovelimm senin paşa nabıyo
yeter,loveli,tentation,geshenk,denizanası,çılgın,zeytin,lalehan aklıma gelmeyen herkes sizler nasılsınız
zerdal sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
aylin merak eder babanız. yalnız özel değilmi seninki, özelde sıkıntı olmz. Biz devlete gittiğimiz zaman eşimi almazlardı, özelde görürüdk beraber.
Kızlar biz iyiyiz, 6 haftalık olduk, yalnız doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, o zaman 8 haftalık olur. Üstten rahatça görünür. 30 haziranda gideceğim. hem doktor çok yoğun randevu alsam 2 ay sonraya gün verirler. ben 30 haziranda doktora baskın yapacam, akşam 6-7 gibi giderim, son hastası bittikten sonra, girerim içeriye, alır sanırım, almazsada aynı hastanede başka bi doktor daha var, o rahat, daha olmazsa ona görünürüm. Biraz büyüyünce develt hastanesinede giderim. kalp atışlarını duyuncada ankaradaki doktorumu ararım ne zaman geleyim diye, şimdilik böyle kızlar, şimdilik büyüsün biraz, şekillensin bebeğimde, sonra çok gireceğiz ultrasyona.
Bende açlık çok oluyor, sık idrara çıkıyorum. Onun dışında çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi, akşamları hemen yatıyom, yemekleri daha çok eşimle yapıyoz, masayı falanda eşim topluyor, yorgun hissediyorum kendimi. 2 haftamız kaldı bakalım.
Sizler nasılsınız.
Canım iyi düşünmüşsün. Geç gidince daha iyi oluyor. En azından kesesi, kendisi, kalp atışı tek seferde görülüyor. Bir de içi rahat oluyor insanın, bu kadar zaman kötü bişey olmadı, artık iyidir bebişim diye gidiyorsun. Çabucak geçsin o iki hafta. Sağlıklı, mutlu haberler alalım inşallah.
Bu sefer güzel olacak Canım, buna tüm kalbinle inan. İki kez ardarda düşük yapma ihtimali %5lera kadar iniyor. Bu kez sağlıklı bebişler gelecek kısmetse. Ben de göbek büyütüyorum işte napayım :) Bulantılarım çok şükür bitti, yemek yapabiliyorum en azından. Cinsiyeti için de doktor %70 erkek dedi, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?