30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Olmaz mı Canım ya. Ben eşime haberi bile mutsuz mutsuz verdim :) Hamiş kıyafetleri henüz bol geliyor ama eski giysilerime de sığamıyorum, valla çok arada kaldım, her gün ne giyicem diye düşünmekten perişan oldum Bunlar tatlı sıkıntılar ama. Suyunu ihmal etme, folbiolu ben de kullandım, en iyisi o aslında.

alemın çılgın kadını ve çılgın çekirdeği nasıllar bakalım. sezeryanlarda sanırım iç tam temizlenmiyor. Doğum yapmışlar daha iyi cevaplar sanıırm.
Çılgın nasılsın, ne zaman işe başlayacaksın. çekirdek nasıl büyormu. Görmeye gelenler oluyordur. gelen giden çokmu.

ayline gelenler yandı, 3 hediye alcaklar. 3 altın takacaklar, 3 oyuncak alınacak.

folbiolu düşük olduğundan beri içiyorum. Bu sıralar tam arada kalınan aylar. ne hamiş kıyafetleri oluyor, nede diğer giysiler, biraz daha büyüyün, hamile kıyafetleri giyersin canım.

çılgın kıs annesinin mesajından sonra uyandı, emdi ve sanırım uyudu:)) valla evet bir de düşün o kadar iğnelerle rahim güçlendirildi daha da zor olacak heralde.eğer olmassa bişiler yapıcam dedi..

hakkatten haa, aylin altın da felaket fırladı:) hediye alacaklar yandı

işe yazı geçirip başlıcam zerdalım..bulantıların nasıl?

geçmiş olsun aylinim. yaramazlıkları bırak artık, kır dizini otur hele :)

temam
benim paşa yaramazlık yapıyor kanepeye tutunup kalkıyor paçamıza yapışıyor emeklemeye başladı balık gibi gidiyordu komik

onun dışında iyiyiz çok şükür
yirim ben onuuuu maşallah
canım muayenehanede bakmamış çatlak babamız hastanede de almazlar diye gelmedi.. hakkaten erkekleri almıyolar muayene odaları tarafına..
sana ve kuzuna da maşallahhh zerdalım hep olumlu düşün, inşallah sağlıkla kucaklıcan kuzunu
sağlıkla kucaklayın inşallah
yerim ben mıkırdanan çılgın prensesüüü maşallah
leylikomun inşallah gelsin kendiliğinden..
yavrım herkesin 40 günde temizlenmiyo sanırım, sıkma canını..
heheheee ivet getirsinler bakelim
folbiolu düşük olduğundan beri içiyorum. Bu sıralar tam arada kalınan aylar. ne hamiş kıyafetleri oluyor, nede diğer giysiler, biraz daha büyüyün, hamile kıyafetleri giyersin canım.
ben daha şimdiden o arada kalınan zamanlara girdim yaf.. pantolonların üst düğmesini açıyomm napim, şimdiden hamile kıyafeti giymeyim deyom
kuyumcu tükanı açem bari
toktor ne yapıcakmışki?

kızlar nasılsınız
ben yoğunum biraz sık gelemiyorummmm ama sizleri takip etmeye çalışıyorum

iyiym canım ya ne olsun çılgının çılgın bebişi nasıl bakalım anası gibi çılgınmı oda:))

ayline bebk görmeye gidecektim maddi açıdan iflas ederiz diye korktum :)))))

kızlar nasılsınız
nasılsın canım eşin nasıl oldu kendine iyi bak

aylinim düğmeler açılmaya başladı ha:) kısım normaldir üç dene bebek üç kat hormon:)
bir müddet de düğmeleri öne çek ben baya idare ettim oyle:)

belenayım arada munzır bir bakısı varr kısın..daha 6 haftalık benlen dalga geçiyor gibi:))
yeterim nasılsın?

ben de de oldu çok korktum her muayenede yüreğim ağzımda girerdim bişey diyecek mi diye çok şüükür sağlıkla kucağıma aldım oğlumu her gün dua okudum yalvardım Rabbime sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat olsun kucağıma alayım diye

yeterim Allah kolaylık versin canım.. iyi olmaya çalışıyorum işte :)

sağolun kızlar allah razı olsun

herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkes iyidir inşallahhh, bu nasıl bir havadır anlayamadım, 165 hazirandayız ama dolu yağıyor var mı böle bişiy :))))

herkesi öpüyorum

evet ya akşam yağmur vardı bu gün güneşten çıkmadık çok karışık havalar

desene boynuz kulağı geçecek maşallah cimcimeye rabbim nazardan korusun

yeter,loveli,tentation,geshenk,denizanası,çılgın,zeytin,lalehan aklıma gelmeyen herkes sizler nasılsınız

zerdal sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

merhabalar..
nasılsınz
biz iyiyiz çok şükür
benim miniğim çok ağlıyor..hiç vakit bırakmıyor bana
o yuzden sizler şimdiden vaktinizi iyi harcayın
inş. bu günleri bu yoğunluğu sizlerde yaşarsınız

hamile kalan arkadaşlarolmuş maşallh sizlere
çok sevindim adınıza
zerdal, aylint tebrikler..
rabbim korusun meleklerinizi
kendinize çok iyi bakın
her gününüzü güzel geçirin
dua ile

günaydın kızlarrrrrrr hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsin inşşşş

günaydın canlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim katında hayırlı olan bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE

AMİN

Bulantım pek yok, ama yorgun hissediyorum kendimi, hemen bulduğum yerde yatıp uyuyorum.
kızlar nasılsınız
neler yapıyorsun bakalım yeter.
yerim ben o çekirdeği ya, süslü.
sanırım bende her ultrasyonda korkacam. Amarabbime emanet, inşallah bişey olmaz.
ankara mahvoldu, iyi yağmur yağdı bu sene.
teşekkür ederiz lalehan, iyi olmana sevindim, oğluşunu sağlıklı sıhatli güzelce büyüt, adı ne oldu, gazlımı yoksa, ondan çok ağlıyordur belki. Güle güle büyüt bebeni.

amin belenayım. herkesin cuması mübarek olsun. allah herkesin gönlündekini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…