zaten baya büyüdünüz, muhtemelen erkektir, hamiş kıyafetleri almaya başladınmı. Bende şimdilik bulantı yok, aclık var, aç karnımı sürekli doyurmaya çalışıyom, özellikle pek bişey yemiyorum, folbiol içiyorum. bol su içemeye çalışıyom. yine yediğime içitğime dikkat ediyom tabi. inşallah bu sefer kucağımıza alırız. Bunda korku oluyor, heycandan çok, sendede öyle oldumu. ikincide korku oldumu canım.
kıslarr ben geldim..benim kıs mıkırdanıyor gene gerçi..leylikoma üzüldüm cok heveslenmiştim ben..o da canım ne üzülmüştür. insallahh kendiliğinden cıkıp gelsin miniği de daha da mutlu olsun..
zerdalım, aylinim bol dinleniceniz..aylin hele sen üç dene tasıyon kolay mı..ban bi dene tasıyanların nazına:) (örnek bendeniz)
yaw kızlar benim rahimin içi tam temizlenmemiş. 40 gün olduilaç koyuyorum ama gene bi akıntı artısı yok..canım ona sıkıldı biraz
belenayım napıyon canım sen? nasıl gidiyor?
diğer kıslar sizler nasılsınız? lovelim güleç yakışıklı oğlun demek haylazlık yapmaya da başladı:) yerim ben onun ayaklarını..
Olmaz mı Canım ya. Ben eşime haberi bile mutsuz mutsuz verdim :) Hamiş kıyafetleri henüz bol geliyor ama eski giysilerime de sığamıyorum, valla çok arada kaldım, her gün ne giyicem diye düşünmekten perişan oldumBunlar tatlı sıkıntılar ama. Suyunu ihmal etme, folbiolu ben de kullandım, en iyisi o aslında.
alemın çılgın kadını ve çılgın çekirdeği nasıllar bakalım. sezeryanlarda sanırım iç tam temizlenmiyor. Doğum yapmışlar daha iyi cevaplar sanıırm.
Çılgın nasılsın, ne zaman işe başlayacaksın. çekirdek nasıl büyormu. Görmeye gelenler oluyordur. gelen giden çokmu.
ayline gelenler yandı, 3 hediye alcaklar. 3 altın takacaklar, 3 oyuncak alınacak.
geçmiş olsun aylinim. yaramazlıkları bırak artık, kır dizini otur hele :)
aylin sanada geçmiş olsun canım dikkat et sen yap işleri yor bebişleri ondan sonra beni korkuttular ayol sen onların gözünü korkutmuşsun tamam üç kişiler seninle birlikte dört birlikten kuvvet doğar demişsin ama olmaz korkmuş bak yavrucuklar şaka bir yana canım hiç birşey senin ve bebeklerinin sağlığından daha önemli değil canım isterse ortalığı pislik götürsün boşver iş olur her zaman hadi uzatın ayaklarınızı şööööööle 4 4lük bir keyif yapın bakalım:))))
yirim ben onuuuu maşallahbenim paşa yaramazlık yapıyor kanepeye tutunup kalkıyor paçamıza yapışıyor emeklemeye başladı balık gibi gidiyordu komik
onun dışında iyiyiz çok şükür
canım muayenehanede bakmamış çatlak babamızaylin merak eder babanız. yalnız özel değilmi seninki, özelde sıkıntı olmz. Biz devlete gittiğimiz zaman eşimi almazlardı, özelde görürüdk beraber.
Kızlar biz iyiyiz, 6 haftalık olduk, yalnız doktora 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, o zaman 8 haftalık olur. Üstten rahatça görünür. 30 haziranda gideceğim. hem doktor çok yoğun randevu alsam 2 ay sonraya gün verirler. ben 30 haziranda doktora baskın yapacam, akşam 6-7 gibi giderim, son hastası bittikten sonra, girerim içeriye, alır sanırım, almazsada aynı hastanede başka bi doktor daha var, o rahat, daha olmazsa ona görünürüm. Biraz büyüyünce develt hastanesinede giderim. kalp atışlarını duyuncada ankaradaki doktorumu ararım ne zaman geleyim diye, şimdilik böyle kızlar, şimdilik büyüsün biraz, şekillensin bebeğimde, sonra çok gireceğiz ultrasyona.
Bende açlık çok oluyor, sık idrara çıkıyorum. Onun dışında çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi, akşamları hemen yatıyom, yemekleri daha çok eşimle yapıyoz, masayı falanda eşim topluyor, yorgun hissediyorum kendimi. 2 haftamız kaldı bakalım.
Sizler nasılsınız.
sağlıkla kucaklayın inşallahBu sefer güzel olacak Canım, buna tüm kalbinle inan. İki kez ardarda düşük yapma ihtimali %5lera kadar iniyor. Bu kez sağlıklı bebişler gelecek kısmetse. Ben de göbek büyütüyorum işte napayım :) Bulantılarım çok şükür bitti, yemek yapabiliyorum en azından. Cinsiyeti için de doktor %70 erkek dedi, bakalım.
yerim ben mıkırdanan çılgın prensesüüükıslarr ben geldim..benim kıs mıkırdanıyor gene gerçi..leylikoma üzüldüm cok heveslenmiştim ben..o da canım ne üzülmüştür. insallahh kendiliğinden cıkıp gelsin miniği de daha da mutlu olsun..
zerdalım, aylinim bol dinleniceniz..aylin hele sen üç dene tasıyon kolay mı..ban bi dene tasıyanların nazına:) (örnek bendeniz)
yaw kızlar benim rahimin içi tam temizlenmemiş. 40 gün olduilaç koyuyorum ama gene bi akıntı artısı yok..canım ona sıkıldı biraz
heheheeealemın çılgın kadını ve çılgın çekirdeği nasıllar bakalım. sezeryanlarda sanırım iç tam temizlenmiyor. Doğum yapmışlar daha iyi cevaplar sanıırm.
Çılgın nasılsın, ne zaman işe başlayacaksın. çekirdek nasıl büyormu. Görmeye gelenler oluyordur. gelen giden çokmu.
ayline gelenler yandı, 3 hediye alcaklar. 3 altın takacaklar, 3 oyuncak alınacak.
ben daha şimdiden o arada kalınan zamanlara girdim yaf.. pantolonların üst düğmesini açıyomm napim, şimdiden hamile kıyafeti giymeyim deyomfolbiolu düşük olduğundan beri içiyorum. Bu sıralar tam arada kalınan aylar. ne hamiş kıyafetleri oluyor, nede diğer giysiler, biraz daha büyüyün, hamile kıyafetleri giyersin canım.
kuyumcu tükanı açem bariçılgın kıs annesinin mesajından sonra uyandı, emdi ve sanırım uyudu:)) valla evet bir de düşün o kadar iğnelerle rahim güçlendirildi daha da zor olacak heralde.eğer olmassa bişiler yapıcam dedi..
hakkatten haa, aylin altın da felaket fırladı:) hediye alacaklar yandı
kızlar nasılsınız
ben yoğunum biraz sık gelemiyorummmm ama sizleri takip etmeye çalışıyorum
iyiym canım ya ne olsun çılgının çılgın bebişi nasıl bakalım anası gibi çılgınmı oda:))kıslarr ben geldim..benim kıs mıkırdanıyor gene gerçi..leylikoma üzüldüm cok heveslenmiştim ben..o da canım ne üzülmüştür. insallahh kendiliğinden cıkıp gelsin miniği de daha da mutlu olsun..
belenayım napıyon canım sen? nasıl gidiyor?
diğer kıslar sizler nasılsınız? lovelim güleç yakışıklı oğlun demek haylazlık yapmaya da başladı:) yerim ben onun ayaklarını..
ayline bebk görmeye gidecektim maddi açıdan iflas ederiz diye korktum :)))))çılgın kıs annesinin mesajından sonra uyandı, emdi ve sanırım uyudu:)) valla evet bir de düşün o kadar iğnelerle rahim güçlendirildi daha da zor olacak heralde.eğer olmassa bişiler yapıcam dedi..
işe yazı geçirip başlıcam zerdalım..bulantıların nasıl?
nasılsın canım eşin nasıl oldu kendine iyi bakkızlar nasılsınız
zaten baya büyüdünüz, muhtemelen erkektir, hamiş kıyafetleri almaya başladınmı. Bende şimdilik bulantı yok, aclık var, aç karnımı sürekli doyurmaya çalışıyom, özellikle pek bişey yemiyorum, folbiol içiyorum. bol su içemeye çalışıyom. yine yediğime içitğime dikkat ediyom tabi. inşallah bu sefer kucağımıza alırız. Bunda korku oluyor, heycandan çok, sendede öyle oldumu. ikincide korku oldumu canım.
yeterim Allah kolaylık versin canım.. iyi olmaya çalışıyorum işte :)
iyiym canım ya ne olsun çılgının çılgın bebişi nasıl bakalım anası gibi çılgınmı oda:))
ayline bebk görmeye gidecektim maddi açıdan iflas ederiz diye korktum :)))))
nasılsın canım eşin nasıl oldu kendine iyi bak
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes iyidir inşallahhh, bu nasıl bir havadır anlayamadım, 165 hazirandayız ama dolu yağıyor var mı böle bişiy :))))
herkesi öpüyorum
aylinim düğmeler açılmaya başladı ha:) kısım normaldir üç dene bebek üç kat hormon:)
bir müddet de düğmeleri öne çek ben baya idare ettim oyle:)
belenayım arada munzır bir bakısı varr kısın..daha 6 haftalık benlen dalga geçiyor gibi:))
yeterim nasılsın?
yeter,loveli,tentation,geshenk,denizanası,çılgın,zeytin,lalehan aklıma gelmeyen herkes sizler nasılsınız
zerdal sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Bulantım pek yok, ama yorgun hissediyorum kendimi, hemen bulduğum yerde yatıp uyuyorum.çılgın kıs annesinin mesajından sonra uyandı, emdi ve sanırım uyudu:)) valla evet bir de düşün o kadar iğnelerle rahim güçlendirildi daha da zor olacak heralde.eğer olmassa bişiler yapıcam dedi..
işe yazı geçirip başlıcam zerdalım..bulantıların nasıl?
neler yapıyorsun bakalım yeter.kızlar nasılsınız
yerim ben o çekirdeği ya, süslü.aylinim düğmeler açılmaya başladı ha:) kısım normaldir üç dene bebek üç kat hormon:)
bir müddet de düğmeleri öne çek ben baya idare ettim oyle:)
belenayım arada munzır bir bakısı varr kısın..daha 6 haftalık benlen dalga geçiyor gibi:))
yeterim nasılsın?
sanırım bende her ultrasyonda korkacam. Amarabbime emanet, inşallah bişey olmaz.ben de de oldu çok korktum her muayenede yüreğim ağzımda girerdim bişey diyecek mi diye çok şüükür sağlıkla kucağıma aldım oğlumu her gün dua okudum yalvardım Rabbime sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat olsun kucağıma alayım diye
ankara mahvoldu, iyi yağmur yağdı bu sene.herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes iyidir inşallahhh, bu nasıl bir havadır anlayamadım, 165 hazirandayız ama dolu yağıyor var mı böle bişiy :))))
herkesi öpüyorum
teşekkür ederiz lalehan, iyi olmana sevindim, oğluşunu sağlıklı sıhatli güzelce büyüt, adı ne oldu, gazlımı yoksa, ondan çok ağlıyordur belki. Güle güle büyüt bebeni.merhabalar..
nasılsınz
biz iyiyiz çok şükür
benim miniğim çok ağlıyor..hiç vakit bırakmıyor bana
o yuzden sizler şimdiden vaktinizi iyi harcayın
inş. bu günleri bu yoğunluğu sizlerde yaşarsınız
hamile kalan arkadaşlarolmuş maşallh sizlere
çok sevindim adınıza
zerdal, aylint tebrikler..
rabbim korusun meleklerinizi
kendinize çok iyi bakın
her gününüzü güzel geçirin
dua ile
günaydın canlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar diliyorum rabbim katında hayırlı olan bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE
HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?