30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 14 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

aylin tek başıma bu kadar misafiri ağırlayamazdım, şükür yetişdin. sende dört canlısın ama, yalnız kalmaktan iyidir.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

aylin korkuttun misafirleri, kaçtılar.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

bunuda yayınlamadan edemiyeceğim, kimse kalmadı.

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ayline bebk görmeye gidecektim maddi açıdan iflas ederiz diye korktum :)))))

aylinim düğmeler açılmaya başladı ha:) kısım normaldir üç dene bebek üç kat hormon:)
bir müddet de düğmeleri öne çek ben baya idare ettim oyle:)
he ya, ocak annelerine de takılıyom, göbüş resimleri koyduk, benimki tur bindirdiiii
sağol canımmm, senin kuzuya da kocaman maşallah gazlıdır belki, ben de bebeyken çok gazlıymışım :))) benimkiler bana çekmez inşallah
günaydın kızlarrrrrrr hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetine dualrımzı kabul etsin inşşşş
hayırlı cumalaaaar,amin kuzu
aminn hayırlı cumalarr belenayım çatlağım
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 10 ziyaretçi)

zerdal,

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 14 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

aylin tek başıma bu kadar misafiri ağırlayamazdım, şükür yetişdin. sende dört canlısın ama, yalnız kalmaktan iyidir.
yettim gariiiiiii
nabıyon kuzu, bebiş yoruyo mu anneyi
zerdalım senin muhtemel doğum tarihi ne ?

9 şubat canım, ocak annelerinde şu göbüşüne bende bakayım, bende şubat anneleri topinğine takılıyom. ama biraz daha büyüsün. küçüğüz daha.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

bunuda yayınlamadan edemiyeceğim, kimse kalmadı.

9 şubat canım, ocak annelerinde şu göbüşüne bende bakayım, bende şubat anneleri topinğine takılıyom. ama biraz daha büyüsün. küçüğüz daha.

du kıs sildim gerii

maşallah canım dal gibisin bi göbek var, alıntı yapmadım. inşallah daha büyük hallerininde görürüz.

Cuma Günü Selevat Getirmenin Önemi:

Cuma, önemli olayların meydana geldiği çok hayırlı ve faziletli bir gündür. Peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün cuma günüdür. Adem (a.s.) o gün yaratılmış, o gün cennete konulmuş ve o gün cennetten çıkarılmıştır.
Cuma gününde bir saat vardır ki, hangi mü'min o saatte Allah'tan bir dilekte bulunursa Allah onun dileğini kabul eder.

Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:

Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.
Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.

- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."

Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.

Kiyamet günü büyük ecir almak isteyen, üzerime salavat getirsin.
Karsilaşan iki mü 'min salavat getirerek musafaha ederlerse, geçmiş ve gelecek günahlari bagışlanir.

Üzerime bir günde (1000) defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez.

Ömrünü boş yere heba eden kisinin kaybettigi zamani telafi etmesi için salavat-i şerife ile meşgul olmalidir. Eger bütün Ömrünü ibadetle geçirmiş olsan sonra bir defa salavat-i serife getirsen, getirdigin salavat bütün ibadetlerinden daha ağır gelirdi. Çünkü sen kendi gücün nispetinde salavat getirmektesin.

Allah Teala(C.C), perşembe günü ikindi vakti, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.

normalsin çok değil, benimde şişlik oluyor. Aylin mide bulantın varmı.
canım şimdi gördüm bu mesajını, mide bulantım olmadı şükür bir iki kere anlık hafif oldu geçti.. ama hazımsızlık oluyo sık sık.. ilk haftalarda yanmam olmuştu.. ağzımın tadı bozuktu, yeni yeni düzeliyo

canım sağol misafirim vardı yeni gittiler bende evi toparladımm

bütün dualrınıza amin diyorum arkadaşalr

herkese merhabalar.. hayırlı cumalar..

beni özlediniz mi anacım.. ben sizi özledim.. biraz uzun süreceği için yazacaklarım hemen başlayayım..

Malum biliyorsunuz bende şu meşhur myom var.. onu aldırmak için kaç aydır ameliyata uygun kıvama gelmek yolunda her ay bir engel çıktı.. taa bu senenin başından bu yana uygun hale gelemedim gitti.. pek çoğu biliyordur zaten bunun için uğraştığımı tabi bilmeyenlerde vardır.. hemen özet geçeyim.. ilk ay tsh yüksek denildi endokrine gönderildim çok az bir yükselme o nedenle sorun yok dediler ama ameliyat adetliyken olacağından o ay geçmiş oldu sonra soğuk aldım ses tellerimde ödem var diye ilaç verildi yok olamazsın dediler ala dedik ilaçları içtik sonra KBB da onay verdi amma velakin o ay da geçmiş oldu :) sonraki ay artık sorun yok dedik hastaneye yatış günü verdiler o gün geldi çattı gittim öğlene doğru işlemler vs. yattım. aisitan doktorlardan biri kimsenin görmediği şimdiye kadar o kadar anestezi uzman doktorlar kontrol ediyor sonuçta tüm evrakları.. idrar tahlilim gözden kaçmış bu asistan tutturdu idrar yolunda enfeksiyon var diye doktorumla da görüşmüş tel ile arayıp bana verdi bu durumda ameliyat olamazsını deyip taburcu edildim aynı günün akşamı :)) haydaaa şaşırdım kaldım yatıp çıktım yani.. işin ilginç yanı benim doktorum idrar testi istememiş sekreter yanlışlıkla girmiş :)) çıkacağı varmış işte.. anlaşılacağı gibi o ay da geçti... sonra tel ile arayıp bana yine gün verdiler bu defa tahmini regl günüme göre ayın yani mayısın 29 yatış dediler.. tamam dedim.. yaf ayın 29 geldi geçti bu defe da regl gelmiyor.. yani dedim sapıttı benim vücut herhalde verdikleri antibiyotiklerden gecikti dedim.. yani anlayacağınız yine ertelendi.. bir türlü ameliyat olamadım gitti.. bu defa nedeni çok daha mühimmiş.. işte en sonki engelimi size söylüyorum...

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

inanması güç ama öyleymişim.. meğer bu kadar ertelenme bunaymış.. hala şoktayım.. ben düşünün yani ben... hayatında hiiiç hamile kalamamış aşılama, tüp, transfer her şeyi deneyip hiç kalamayan ben.. beni görün sakın ümidinizi kaybetmeyin ... dualarınıza daha fazla ihtiyacım var kızlar.. şu mübarek cuma günü yüzüsuyu hurmetine Allahım meleklerimizi korusun.. çünküm myom duruyor ve gebelik boyunca büyüyor bu da düşük nedeni olabilirmiş ancak bu şekilde 3-4 myomla doğum yapan da var dedi doktorum.. haa bu arada en beklemediğim ay dı cidden kafamdan çıkmıştı çünkü tamamen ameliyata endekslendim nasılsa kesilecem diye bir dünya iş yaptım ilaç aldım dere tepe gezdim hastane ev çok koşturdum.. ve özel tek bir şey yapmadım... yani insanın yaratılışı mucize ya benimki hepten mucize oldu bana...

zerdalım haberini aldım ama buradan yine de tebrik edeyim seni de.. aylinin vardı ben gittiğimde.. başka yeni yok galiba.. ama arkası gelecek inşallah... ayağımızı sürüyelim.. melike hemen peşimize sonra bütün kızlar inşallah bu sene muradımıza erelim... hepinizi öpüyorum.. dualarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…