30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran doğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
7.zerdal..................................................? şubat
8.GESHENK..............................................? ocak sonu şubat başı :119: müsadenizle

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

artniyetizm.............................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kıymetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

zerdalım sana da ekledim suratlar nedense görülmüyor.. bak bakalım sende olacakmı...

listenin son hali bu sanırım aşağısı hep boşalsın yukarısı olsun sadece inşallahhhhhhhh

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm myomdan kurtuldum müjdesini beklerkennn gerçektennn süppppppperrrrrrrrrrrrr bi müjdeyle geldinnnnnnnnnnnnnn
maşallah maşallah, Allahım sağlıkla tamamına erdirsinnnn
kıslar şimdi buna göbek atılmaz da napılırrrrrr :92::92::92::92::92::119::119::119::119::122::122:

bu arada ocaktır ocakk, 2012 nin ilk meleklerinin annelerii topiiine beklerimmmmmmm, zerdalım kızcak ama ben kaptımmmmmmmm

sağol canım aylinim... simgeleri kullanamıyorum nedense.. coşacam ama.. olmuyor... kıss sen çok göbet atma içerdekiler rahatsız olmasın hafif hafif at :)))) eh myomdan yakayı kurtaramadık ama asıl amacımız isteğimize kavuştuk inşallah myom engel olmaz.. gitsin myom gelsin bebiş... evet baktım zaten topiklere ocak sonu hesaplayıcılara göre acaba şubata kayarmı diyorum.. ben sanada zerdala da gelirim ikinize de yakınım çünküm....

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yok yok genelde beklenenden az önce oluyomuşş, ocak ocakk
canımmmm inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini, maşallah.. nasıl sevindim yaa
doğum da sezeryan olursa, myomu da alırlar belki, ya da almasalar da bebişin biraz büyüyünce bi ara halledersin, koy dötüne gitsinn

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

teşekkürler yetercim darısı başına inşallah.. bu yıl uğurlu bize.. topiğimiz de uğurlu.. çılgınım iyi üflemiş :)) canım arkadaşım... bu senenin sonuna kadar sayımız artacak inşallah.. lovelim de hep bana derdi hep aklıma geliyor biliyorum bak senin çocuğun olacak diye.. bense çook uzak bakardım.. daha olmadı ama bu kadarı gördük ya Allah büyük devamı gelir inşallah...dua edin yetercim devam etsin...

tentoşum da geliyomuş hamileyimm diyee, iyice coşardıkkk
darısı listemizde isteyen tümmmmm kıslara olsunnnnn aminnn

kızım biz atarız sen otur oturduğun yerde
ben ve aylint yerine

arkadaşlar bu arada bu zamana kadar benim için dua eden herkesten ALLAH razı olsun.. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.. anne olanların evlatlarını korusun hamilelerimizin de meleklerini korusun bekleyenlere de en kısa zaman içinde müjde almayı nasip etsin inşallah... sizlerin duaları çok önemli.. birbirimizi hiç görmeden tanımadan içten yaptığımız dualar sayesinde burada pek çok hamilelik yaşandı...... bende öyle olduğuna inanıyorum gerek burada gerek yakın çevremde edilen duaların payı çok çok büyük... hepinizin ağzına yüreğine sağlık.. Yaradan niyetinize göre versin... hiç aklıma gelmezdi benimde birgün böyle bir haber vereceğim şu sayfalardan.. çok şükür diyorum... hepinizi öpüyorum....

aminnnnnnn geshenkimmm
canım süpersinnnnnnnnn:119::119::119:
zerdalım hadi hop hopp

bu arada ocaktır ocakk, 2012 nin ilk meleklerinin annelerii topiiine beklerimmmmmmm, zerdalım kızcak ama ben kaptımmmmmmmm

canım ocak, şubat anneleri diye topink açarız bizde, olmaz mı? yalnız kızlar nereye ne yazacağımı şaşırdım. Konsantesayonum falan gitti, ne okuduğumunda farkında değilim sanırım. ama mutluyum, canım geshenkim hamiş. darısı diğer kızlara. kupa geshenkin.

ivet olabileerrrr :)) ben de aynen yaa :))))) aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…