ben yeni topik açayım diyorum zaten bizim olur.. bizbize :))))))))) burayı bırakmayız tabi gene bakarız ilk göz ağrımız burası.... orada toplanır hamileler..
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.Melony............................................... 15-16 hazirandoğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
7.zerdal..................................................? şubat
8.GESHENK..............................................? ocak sonu şubat başı:119: müsadenizle
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
artniyetizm.............................................?
Yeteeeeer.............................................. ?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Belanay...................................................?
Dilara......................................................?
tentation................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Blackberry................................................?
sml.........................................................?
sultanhamza.............................................?
leyliko.....................................................?
Kayyum..................................................?
angel76.................................................?
Szkdr97................................................?
tülays...................................................?
fatosb..................................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))
çılgın ve lalehan doğurdu...
demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kıymetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee
kısımmm topik manyaa mı yapcan bisiii, neşenin 30 yaş gebeleri topii varyaa, oraya takılalım, ben arada bakıyom
hiç umudum yok ki
kısımmm topik manyaa mı yapcan bisiii, neşenin 30 yaş gebeleri topii varyaa, oraya takılalım, ben arada bakıyom
hiç umudum yok ki
umut olmasa ne olacak canım, yukarda allah var, o ol dedikten sonra akan sular durur. geshenkini görüyorsun tam bi muciye. umutun u su bile yoktu.
yavrım olur mu öyle şey, Allahtan ümit kesilmez! Allahım istesin yeterki... imkansız denenler mümkün olur..
ben ümidimi yitirmeye başlıyodumki, şöle bi silkelendim, Allahım senden ümidimi kesmiyorum, sana sığınıyorum dedim.. olmuyo diye üzülüyodum bikaç ay önce..
hahahaaaa kısım topikler kendi içinde 5 e ayrılıyosa ben napimmm :))))nerde o ???? ya biz yeni hevesizi nolmuş :)) sende hepsine bakma 4 canlısın diye 4 topik mi bakacan :)
yavrım olur mu öyle şey, Allahtan ümit kesilmez! Allahım istesin yeterki... imkansız denenler mümkün olur..
ben ümidimi yitirmeye başlıyodumki, şöle bi silkelendim, Allahım senden ümidimi kesmiyorum, sana sığınıyorum dedim.. olmuyo diye üzülüyodum bikaç ay önce..
ayyyy YETER sakın öyle deme.. bak beni gör umut et hemen şimdi.. benim çok mu vardı.. neler yaptım neler.. kızlar biliyor işte.. ben sonucu öğrendiğimde mümkün değil dedim benim çocuğum kesin olmuyor.. iyi baktınızmı arıza olmasın makinenizde dedim.. tabi öncesinde çubuk testle idrardan baktım.. yok len bozuk bu dedim :)) inanması güç evet.. bu hikayeleri çok dudyup nerde bize diye benede çok üzüldüm.. ama bak Rabbim istesin yeterki onca şeyle olmadı kendi kendine en beklenemedik zamanda oldu.. sakın olmaz deme..
allahtan ümidini kesmek değilde artık gücüm kalmadı 7 yıldır uğraşmaktan rabbime her an dua ediyorum hepimiz için ama olmasada olmuyor işte
canımm ya sizlerde az çok yaşadıklarımı biliyorsunuz helede son eşimin başına gelenler beni çok etkiledi 35 yaşımdayım 7 sendir her yolu denedim 5 defa tüp bebk yaptırdım artık gerçekten çok yoruldum
benimle bu yolan çıkan arkadaşlarım vardı infertilitede hepsinin 2.3 çocukları oldu (rabbim sağlık versin )ben kendimi bir kenarda yalnız kalmış hisediyorum yaşda aldı başını gitti artk bu yaşanalar bana fazla geliyor
rabbim yrdımcımız olsun ama ne düşüneceğimi bilmyiorum
canımm ya sizlerde az çok yaşadıklarımı biliyorsunuz helede son eşimin başına gelenler beni çok etkiledi 35 yaşımdayım 7 sendir her yolu denedim 5 defa tüp bebk yaptırdım artık gerçekten çok yoruldum
benimle bu yolan çıkan arkadaşlarım vardı infertilitede hepsinin 2.3 çocukları oldu (rabbim sağlık versin )ben kendimi bir kenarda yalnız kalmış hisediyorum yaşda aldı başını gitti artk bu yaşanalar bana fazla geliyor
rabbim yrdımcımız olsun ama ne düşüneceğimi bilmyiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?