30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Yeter yaş konusunu bir defa geç ben senden bile büyüğüm bak yumurta rezervin düşük dediler hiç de az değildi tüpte yumurtalarım.. eğer Yaradan onu sana verecekse emin ol ne yaş ne baş ne yumurta hiç biri engel olamaz.. inan bana.. ben neler yaşadım neler.. 40 yaşından sonra hamile kalnlar var.. asla olmaz deyip kalanlar var.. bende kesin dedim artık al sana en açık örnek benim.. bu benim kaderimmiş dedim razı geldim.. demekki benimde olmayackmış dedim.. bak 4 ay ertelendi ameliyatım hep bir sebep çıktı demekki Allah istemedi çünkü kararlaştırmış bu zamanı engeller çıkarttı.. sende tevekkül et asla umutsuz olma.. eşinde düzelir sende hiç ummadığın anda alırsın inşallah müjdeyi.. tüple bence daha çok kasılma gerilme oluyor stresi yetiyor bir defa.. tüpte olmadı artık olmaz deme.. bol bol dua et.. bizde ederiz hepimiz için.. sende umutsuz konuşma artık ne olur.. ben kendimden biliyorum şu an ruh halini.. inan hepimiz yaşadık bunu.. asla yalnız değilsin... zamanı var demek o zaman gelecek bunu bıkmadan usanmadan yalvara yakara iste.. yalnız değilsin bak duymayım bunu senden bir daha...

tatlım sen şimdi bi tedavi görüyo musun??

kuzu sebepsiz miydi senin de?

canım ben tedvi görmüyorum eşim ameliyat oldu 4 ay önce beyin ameliyatı onun normale dönmesini bekliyoruz bu süreçte düşünmeyin bebk falaln dedi dr 6 ay bir yıl dedi zaten gücümüzde yok son bir kez denemek isitoyoruz

kızlar bende doğalgazla uğraşıyom bi akıl verin, süpürgelik üstümü yapılsın, yerlermi kırılsın, süpürgelik üstü yaptırırsak çok fazla yerler kırılmayacak. Ama öbür türlü ev mahvolacak, üstelik parkeleri kırılacağımız için, laminat parke döşememiz gerekecek, ayrıca boyada lazım. şimdi bi 4-5 bin lirayala kurtaracakken, kırılırsa 8-9 bini bulacak. üstelik hamileyim iş yapamam, kesin kadın tutmam lazım, kadın bulmak çok zormuş, burda herkes doğalgaza döndüğü için, boyacılar falan ikiye katlamış. eşime diyorum süpürgelik üstü yaptıralım, iyi kötü bi kadın buluruz temizliğide yaptırırız, halılarıda halı yıkamaya veririz. akşam ustalar gelecekler bakalım, bakmaya. ne zaman yapılacak bilmiyorumç geçen yıl pvc uğraştık, bu senede doğalgaz çıktı.

olacak inşallah olacak, dualarımız var, rabbimiz var, herşeye gücü yeter, hayırlısı ile eşin bi iyileşsin sağlığına kavuşsun, sizde bebiş sahibi olacaksınız.

kızlar benim ne demek istediğimi en iyi siz anlarsınız ben dua etmekten vaz geçmiyorum ama içimde bir burukluk var yanın var ben mantık kadınıyım ama bazan duygularım aklımın önüne geçiyor

ya birde anlamıyorum eşimin sayısı 2 milyonda oldu 18 milyonda hiç gebelik olmadı her tüp bebkte bana yumurtaların boş çıktı dendi ben amh testi yaptırdım yumurta kalitesinde en iyi yol göstern tetkik budur dediler yaptırdım 2.90 çıktı dr yaşına oranla süpe dedi ben anlamıyorum neden yumoşlar bo çıkıyor nedn olmuyor
sağlık olsun allah büyük
kızlar ben çıktım anneme gideceğim bir kaç gün kalacağımnet var oarada yeğenlerden fırsat kalırsa girerim nette

tatlım yumurta içinde sperm içinde arısütübalpolen, öyle 1-2 ayda değil, bikaç ay yeyin bakalım. tekrar tüp bebeğe geçmeden, inan kalitesini artırıyor göreceksin.

belki çok stres yapıyorsun.. madem kalitesinde normalde sorun yok o anda oluyorsa demek çok stres yapıyorsun.. bak başka nedeni yok bence.. onu yen hayırlısıyla olacak inşallah..birde nerede yaptırdın daha önce iyi merkezler miydi bunlar.. inan güvenmek çok zor şimdi bu tip merkezlere para için doluyu boş gösterirler... sen içini kafanı rahat tut.. kafana takmadan eşin iyileşsin doğalından oluruna bırakarak denemeye devam et.. elbet Yradanın vardır kararlaştırdığı zamanı..

aylin bende de bulantı olmuyor, çok acıkıyorum. geshenk benim doğum 9 şubat. rabbim inşalalh kucağımıza almayı nasip eder. bu cumalar yüzü suyu hürmetine, arkadaşlarımızada tez zamanda verir.

kızlarr nasılsınız canlarım
geshenk aylin zerdal
iyi tatiller birazdan çıkıyorum ben
öpüldünüz kocaman

aylin bende de bulantı olmuyor, çok acıkıyorum. geshenk benim doğum 9 şubat. rabbim inşalalh kucağımıza almayı nasip eder. bu cumalar yüzü suyu hürmetine, arkadaşlarımızada tez zamanda verir.

bende de yok.. heves mi ettik kız bulantıyı.. görmemiş hamile kalmış misali :)))))))))))))))))))) aman olmasın zerdal çok feci bişi o.. hani hamile olduğumuzu anlayalım diye bizimki aslında ama olanları gördüm ölüp bittiler.. amiiiiiiiin Allahım bütün bekleyenlere isteyenlere inşallahh...

ayliiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn bana ticker yaparmısıııınnnn :))) hadi hadi...

canım eşinin ameliyat olduunu biliyodum da beyin ameliyatı olduunu bilmiyodumm, kusuruma bakma lütfenn.. tekrar çok geçmiş olsun... inşallah çabucak toparlasın da sonra da bekletmeden bebeğiniz geliversin...
zerdalım sen sorarken cevabı da vermişin yavrımm yaaa ama destek arıyosan, bence de sence, çoğu süpürgelik üstü yaptırıyo sonradan yaptıranlar.. yoksa ev şantiyeye döner, hamile hamile uğraşma, hem fazladan masraf, masrafınız olacak bebeğe de...
canım aynı doktorda mı oldun hep, başka birine daha görün, araştırın iyi bi dr.. stres de çok engelliyo..
başta ben de sürekli acıkıyodum, şimdi iştehsızım ama ya.. ama yemeye başlayınca canım istiyo yiyebiliyorum.. bi de aç kalamıyorum, aç kalırsam içim bayılıyo hemen.. o yüzden sık sık atıştırıyorum

kızlarr nasılsınız canlarım
geshenk aylin zerdal
iyi tatiller birazdan çıkıyorum ben
öpüldünüz kocaman
sinoşş geshenkk hamileeeee
yapmam mııııııı seve seveeee
çılgınıma da ben yapmıştımm
ama diğer topikte ocak annelerinde bi arkadaşa da yaptım hem de uğurlu gelsin diye çılgınınkinden, o da tüptü, bebeği gelişmedi o yüsden biraz da korktum ama tickerla ilgisi yokya di mi
sanırım olsun....
görmedi, son sayfaya baktı galiba

evet ya, süpürgelik üstü yaptırmak istiyorum, ilerde bakarız icabına, başakalrı kırdırdıkça benim adamda heves ediyor. yalnız çok uğraşmak lazım öylede.
bende yemezsem içim baylıyor. yiyorum. bisküvi yiyorum çekmeceye koydum.meyvede yiyorum.

ulen öyle bi konuşmuşsun ki, ne keramet varmış tickerda be diyecektim. heralde yok canım.allahın takdiri.

zerdal şu oluruna bırak var ya nickinin altında onu da değiştir artık... bebişli bişiler yap... bende değiştirecem :)))

selam kızlar. geshenkim mucizem öperim koklarım seni.
kayınvalideme geldim çok detaylı okuyamıom şu an. müsait bi zamanda hepinize laf yetiştircem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…