30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Denk gele bu topige girdim. Denk gele bu mesajı okudum. Allahıma şükür hiç öyle bir problemim olmadı, istedim ve hamile kaldım Seni hiç tanımıyorum arkadaşım ama sanki o sorunları ben yaşamışımda ben bu büyük ödülü almışım gibi sevindim. Umarım bebişin sana sımsıkı tutunur, herşey yolunda gider ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini... Allah seni nazardan saklasın... Allahım isteyipte olmayanlara hayırlısıysa tez zemanda nasip etsin inşallah. Allahım kimseyi evlat eksikliğiyle sınamasın....

sen adamı ikna et, hem ev daha iyi ısınır de borulardan falan
meyve ye canım çok hazır bisküviye yüklenme, arada ben de atıyorum ağzıma ama :)) kuru meyve de yiyebilirsin, arada kuru kayısı at bikaç tane kabızlık olmasın, bolll su iç, su çok önemli.. gerçi ben de çok fazla içemiyorum ama içmeye çalışıyorum.. sakatat yasak, salam, sucuk, sosis, mayonez, az pişmiş veya çiğ yumurta yasak.. iyi pişmiş yumurta yemen lazım, yoğurt/ayran/süt tüket..et ye ama iyi pişsin.
ulen öyle bi konuşmuşsun ki, ne keramet varmış tickerda be diyecektim. heralde yok canım.allahın takdiri.
di mi yavrım yaa, etkilendim ama ne bilim, üzüldüm
zerdal şu oluruna bırak var ya nickinin altında onu da değiştir artık... bebişli bişiler yap... bende değiştirecem :)))
ama ikiniz de oluruna bırakmışken hamile kaldınız naberrrrrrr

SAT 22 NİSAN özel istek.... !!! aklıma birden gelmedi sonradan değişim oluyormu... üstüne şey olabilir (hoşgeldin bıdık) falan...

selam kızlar. geshenkim mucizem öperim koklarım seni.
kayınvalideme geldim çok detaylı okuyamıom şu an. müsait bi zamanda hepinize laf yetiştircem :)
tentoooşşş kıs bekliyos, darısı da sana ve diğer kızlara olsun inşallah
amin canım, senin de sağlıkla tamamına ersin inşallah, maşallah büyütmüşsün
SAT 22 NİSAN özel istek.... !!! aklıma birden gelmedi sonradan değişim oluyormu... üstüne şey olabilir (hoşgeldin bıdık) falan...

olur kuzu değişebilir her zaman du yapim ben bakelim beğencen mi?
o bebiş gelişimli renkli olanlardan mı yoksa bizimkiler gibi mi istersin??

selam kızlar. geshenkim mucizem öperim koklarım seni.
kayınvalideme geldim çok detaylı okuyamıom şu an. müsait bi zamanda hepinize laf yetiştircem :)

teşekkür ederim yavrım.. bende seni ve bencamini öperim :)) yalnızken gelde kuduralım accık :)))) sende aynen kokladın...

amiiin amin.. demek sen sıkıntı çekmedin hiç ben daha başımı anlatmadım aslında :)) eski sayfalarda asıl hikaye.. kaç senedir bekledik neler yaptık o arada myom çıktı o büyüdü aldırayım derken Allahıma çok şükür bu haberi aldık.. tabi çok mutluyum inşallah devam eder tek isteğim bu şimdi... güzel dileklerin için çoook ama çok teşekkür ederim.. bekleriz her zaman topiğimize.. sende hikayeni paylaşmak istersen dinleriz...

doğru diyorsun.. tam öyle oldu.. şükürrr...

alıntı yaptın ama cavap gelmedi dimi :)) hadi gene dene :)

ben hiç bilmiyorumki.. inanki hiç dikkatimi çekmedi inceledim daha önce umutsuz vaka olaraktan :)) yumurtadan çıkan bebek mi olsun zerdalım ne dersin.. güzel olsun işte sevimli olsun aylin..

bismillah..hayırdır neler olmakta burda ??

bir iki deneme bir iki :))))

bismillah..hayırdır neler olmakta burda ??

:87::87::87::87::87::87::87::87:
:111::111::111::111::111::111::111:
:119::119::119::119::119::119::119:
:129::129::129::129::129::129

hoooofff.... cooookkk şükürrrr...,

evet denizanam çooook şükür çoooookkkkk.... sağol yavrum... hepiniz sağolun.. iyiki sizleri tanımışım iyiki dostalrım olmuşsunuz.. şu an inan çok daha güzel bunu sizlerle paylaşıyor olmak... ne günler geçirdik burada.. kah ağladık kah güldük.. şükür bugün mutlu gündeyiz.. pek çoğumuz.. inşallah arkası gelecek.. inşallah... seni seviyorum elfoooşşşşş...

bende seni sefiyom sahidennn

aylin dikkat ediyom tatlım, arada sucuk yiyorum ama iyi pişiriyom.

morgın hoşgeldin tatlım. tanıtırmısın kendini.

kızlar ben birazdan çıkarım hadi iyi akşamlar.

denizin annesi öptüm seni.

aylin dikkat ediyom tatlım, arada sucuk yiyorum ama iyi pişiriyom.

morgın hoşgeldin tatlım. tanıtırmısın kendini.

kızlar ben birazdan çıkarım hadi iyi akşamlar.

denizin annesi öptüm seni.
kıss daha bitmedi ya mesai nereye?

sucuğu yeni bi pişirme yöntemi ögrendim ben zerdalım..
dilip koyuyoz ya tavaya azcık su yap içine, kısık ateşte 5 dakika haşlansın pişsin suyunu ceksin diyim, sonra yağ koy kızart ve öyle ye yada yumruta kır naapacaksan hani, hem kurumuyor hem de daha iyi pişiyor...ben ööle yapıyom canım cok isterse

tamam tatlım, iyi pişiriyom ama yumurtalı yaparım güzel oluyor, kız canınız çekmesin şimdi, kendimi suçlu hissederim.

tamam tatlım, iyi pişiriyom ama yumurtalı yaparım güzel oluyor, kız canınız çekmesin şimdi, kendimi suçlu hissederim.
ayy ne de cok zor bulunuyor ya sucuk, yeni hamişlerin canı ceker artıkın...aylinle Gesom yoksa sucuk yollasın size Zerdak malum mevsimi değil ya :)) ilahi Zerdal :))

Geshenk ya, benim aşermem olmadı zati pek, olsada gecerdi heral şimdite degin, sen ne yediydin O GÜN ya???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…