herkese merhabalar.. hayırlı cumalar..
beni özlediniz mi anacım.. ben sizi özledim.. biraz uzun süreceği için yazacaklarım hemen başlayayım..
Malum biliyorsunuz bende şu meşhur myom var.. onu aldırmak için kaç aydır ameliyata uygun kıvama gelmek yolunda her ay bir engel çıktı.. taa bu senenin başından bu yana uygun hale gelemedim gitti.. pek çoğu biliyordur zaten bunun için uğraştığımı tabi bilmeyenlerde vardır.. hemen özet geçeyim.. ilk ay tsh yüksek denildi endokrine gönderildim çok az bir yükselme o nedenle sorun yok dediler ama ameliyat adetliyken olacağından o ay geçmiş oldu sonra soğuk aldım ses tellerimde ödem var diye ilaç verildi yok olamazsın dediler ala dedik ilaçları içtik sonra KBB da onay verdi amma velakin o ay da geçmiş oldu :) sonraki ay artık sorun yok dedik hastaneye yatış günü verdiler o gün geldi çattı gittim öğlene doğru işlemler vs. yattım. aisitan doktorlardan biri kimsenin görmediği şimdiye kadar o kadar anestezi uzman doktorlar kontrol ediyor sonuçta tüm evrakları.. idrar tahlilim gözden kaçmış bu asistan tutturdu idrar yolunda enfeksiyon var diye doktorumla da görüşmüş tel ile arayıp bana verdi bu durumda ameliyat olamazsını deyip taburcu edildim aynı günün akşamı :)) haydaaa şaşırdım kaldım yatıp çıktım yani.. işin ilginç yanı benim doktorum idrar testi istememiş sekreter yanlışlıkla girmiş :)) çıkacağı varmış işte.. anlaşılacağı gibi o ay da geçti... sonra tel ile arayıp bana yine gün verdiler bu defa tahmini regl günüme göre ayın yani mayısın 29 yatış dediler.. tamam dedim.. yaf ayın 29 geldi geçti bu defe da regl gelmiyor.. yani dedim sapıttı benim vücut herhalde verdikleri antibiyotiklerden gecikti dedim.. yani anlayacağınız yine ertelendi.. bir türlü ameliyat olamadım gitti.. bu defa nedeni çok daha mühimmiş.. işte en sonki engelimi size söylüyorum...
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanması güç ama öyleymişim.. meğer bu kadar ertelenme bunaymış.. hala şoktayım.. ben düşünün yani ben... hayatında hiiiç hamile kalamamış aşılama, tüp, transfer her şeyi deneyip hiç kalamayan ben.. beni görün sakın ümidinizi kaybetmeyin ... dualarınıza daha fazla ihtiyacım var kızlar.. şu mübarek cuma günü yüzüsuyu hurmetine Allahım meleklerimizi korusun.. çünküm myom duruyor ve gebelik boyunca büyüyor bu da düşük nedeni olabilirmiş ancak bu şekilde 3-4 myomla doğum yapan da var dedi doktorum.. haa bu arada en beklemediğim ay dı cidden kafamdan çıkmıştı çünkü tamamen ameliyata endekslendim nasılsa kesilecem diye bir dünya iş yaptım ilaç aldım dere tepe gezdim hastane ev çok koşturdum.. ve özel tek bir şey yapmadım... yani insanın yaratılışı mucize ya benimki hepten mucize oldu bana...
zerdalım haberini aldım ama buradan yine de tebrik edeyim seni de.. aylinin vardı ben gittiğimde.. başka yeni yok galiba.. ama arkası gelecek inşallah... ayağımızı sürüyelim.. bütün kızlar inşallah bu sene muradımıza erelim... hepinizi öpüyorum.. dualarınızı bekliyorum...
yaaa niye simge eklenmiyorki deneyim dedim alıntıyla gene olmadı....
sen adamı ikna et, hem ev daha iyi ısınır de borulardan falanevet ya, süpürgelik üstü yaptırmak istiyorum, ilerde bakarız icabına, başakalrı kırdırdıkça benim adamda heves ediyor. yalnız çok uğraşmak lazım öylede.
bende yemezsem içim baylıyor. yiyorum. bisküvi yiyorum çekmeceye koydum.meyvede yiyorum.
di mi yavrım yaa, etkilendim ama ne bilim, üzüldümulen öyle bi konuşmuşsun ki, ne keramet varmış tickerda be diyecektim. heralde yok canım.allahın takdiri.
ama ikiniz de oluruna bırakmışken hamile kaldınız naberrrrrrrzerdal şu oluruna bırak var ya nickinin altında onu da değiştir artık... bebişli bişiler yap... bende değiştirecem :)))
geshenkim sat ne? özel bi istek var mı ticker? bi de üstüne ne yazim?
tentoooşşş kıs bekliyos, darısı da sana ve diğer kızlara olsun inşallahselam kızlar. geshenkim mucizem öperim koklarım seni.
kayınvalideme geldim çok detaylı okuyamıom şu an. müsait bi zamanda hepinize laf yetiştircem :)
amin canım, senin de sağlıkla tamamına ersin inşallah, maşallah büyütmüşsünDenk gele bu topige girdim. Denk gele bu mesajı okudum. Allahıma şükür hiç öyle bir problemim olmadı, istedim ve hamile kaldım Seni hiç tanımıyorum arkadaşım ama sanki o sorunları ben yaşamışımda ben bu büyük ödülü almışım gibi sevindim. Umarım bebişin sana sımsıkı tutunur, herşey yolunda gider ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini... Allah seni nazardan saklasın... Allahım isteyipte olmayanlara hayırlısıysa tez zemanda nasip etsin inşallah. Allahım kimseyi evlat eksikliğiyle sınamasın....
SAT 22 NİSAN özel istek.... !!! aklıma birden gelmedi sonradan değişim oluyormu... üstüne şey olabilir (hoşgeldin bıdık) falan...
ama ikiniz de oluruna bırakmışken hamile kaldınız naberrrrrrr
SAT 22 NİSAN özel istek.... !!! aklıma birden gelmedi sonradan değişim oluyormu... üstüne şey olabilir (hoşgeldin bıdık) falan...
:81::81::81::81::81::81::81::81::81:
ayhhhhhhhh... cok şükürrrr ALLAH ımaaaa
selam kızlar. geshenkim mucizem öperim koklarım seni.
kayınvalideme geldim çok detaylı okuyamıom şu an. müsait bi zamanda hepinize laf yetiştircem :)
Denk gele bu topige girdim. Denk gele bu mesajı okudum. Allahıma şükür hiç öyle bir problemim olmadı, istedim ve hamile kaldım Seni hiç tanımıyorum arkadaşım ama sanki o sorunları ben yaşamışımda ben bu büyük ödülü almışım gibi sevindim. Umarım bebişin sana sımsıkı tutunur, herşey yolunda gider ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini... Allah seni nazardan saklasın... Allahım isteyipte olmayanlara hayırlısıysa tez zemanda nasip etsin inşallah. Allahım kimseyi evlat eksikliğiyle sınamasın....
sen adamı ikna et, hem ev daha iyi ısınır de borulardan falan
meyve ye canım çok hazır bisküviye yüklenme, arada ben de atıyorum ağzıma ama :)) kuru meyve de yiyebilirsin, arada kuru kayısı at bikaç tane kabızlık olmasın, bolll su iç, su çok önemli.. gerçi ben de çok fazla içemiyorum ama içmeye çalışıyorum.. sakatat yasak, salam, sucuk, sosis, mayonez, az pişmiş veya çiğ yumurta yasak.. iyi pişmiş yumurta yemen lazım, yoğurt/ayran/süt tüket..et ye ama iyi pişsin.
di mi yavrım yaa, etkilendim ama ne bilim, üzüldüm
tentoooşşş kıs bekliyos, darısı da sana ve diğer kızlara olsun inşallah
amin canım, senin de sağlıkla tamamına ersin inşallah, maşallah büyütmüşsün
olur kuzu değişebilir her zaman du yapim ben bakelim beğencen mi?
o bebiş gelişimli renkli olanlardan mı yoksa bizimkiler gibi mi istersin??
bismillah..hayırdır neler olmakta burda ??
tentoooşşş kıs bekliyos, darısı da sana ve diğer kızlara olsun inşallah
amin canım, senin de sağlıkla tamamına ersin inşallah, maşallah büyütmüşsün
olur kuzu değişebilir her zaman du yapim ben bakelim beğencen mi?
o bebiş gelişimli renkli olanlardan mı yoksa bizimkiler gibi mi istersin??
bismillah..hayırdır neler olmakta burda ??
:87::87::87::87::87::87::87::87:
:111::111::111::111::111::111::111:
:119::119::119::119::119::119::119:
:129::129::129::129::129::129
hoooofff....cooookkk şükürrrr...,
evet denizanam çooook şükür çoooookkkkk.... sağol yavrum... hepiniz sağolun.. iyiki sizleri tanımışım iyiki dostalrım olmuşsunuz.. şu an inan çok daha güzel bunu sizlerle paylaşıyor olmak... ne günler geçirdik burada.. kah ağladık kah güldük.. şükür bugün mutlu gündeyiz.. pek çoğumuz.. inşallah arkası gelecek.. inşallah... seni seviyorum elfoooşşşşş...
sen adamı ikna et, hem ev daha iyi ısınır de borulardan falan
meyve ye canım çok hazır bisküviye yüklenme, arada ben de atıyorum ağzıma ama :)) kuru meyve de yiyebilirsin, arada kuru kayısı at bikaç tane kabızlık olmasın, bolll su iç, su çok önemli.. gerçi ben de çok fazla içemiyorum ama içmeye çalışıyorum.. sakatat yasak, salam, sucuk, sosis, mayonez, az pişmiş veya çiğ yumurta yasak.. iyi pişmiş yumurta yemen lazım, yoğurt/ayran/süt tüket..et ye ama iyi pişsin.
di mi yavrım yaa, etkilendim ama ne bilim, üzüldüm
kıss daha bitmedi ya mesai nereye?aylin dikkat ediyom tatlım, arada sucuk yiyorum ama iyi pişiriyom.
morgın hoşgeldin tatlım. tanıtırmısın kendini.
kızlar ben birazdan çıkarım hadi iyi akşamlar.
denizin annesi öptüm seni.
kıss daha bitmedi ya mesai nereye?
sucuğu yeni bi pişirme yöntemi ögrendim ben zerdalım..
dilip koyuyoz ya tavaya azcık su yap içine, kısık ateşte 5 dakika haşlansın pişsin suyunu ceksin diyim, sonra yağ koy kızart ve öyle ye yada yumruta kır naapacaksan hani, hem kurumuyor hem de daha iyi pişiyor...ben ööle yapıyom canım cok isterse
ayy ne de cok zor bulunuyor ya sucuk, yeni hamişlerin canı ceker artıkın...aylinle Gesom yoksa sucuk yollasın size Zerdak malum mevsimi değil ya :)) ilahi Zerdal :))tamam tatlım, iyi pişiriyom ama yumurtalı yaparım güzel oluyor, kız canınız çekmesin şimdi, kendimi suçlu hissederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?