evet Aylincim o mause ın yanındaki zımbırtı dönüyo duruyo, hemen gelmiyo sayfasizde de oldu mu bağlanamıyor kk ya bazen
ay sinir oldum hee, akşam da oldu az önce iki kez oldu, kk artık kaldıramıyo benceevet Aylincim o mause ın yanındaki zımbırtı dönüyo duruyo, hemen gelmiyo sayfa
Lalehan snei görüyorum şağıda, nasılsın, iyi oldugnu okudum gerci, bizde iyiyiz cok şükür oğlumla :))
Nanelişeker nerelerde ya??
Artniyetizimde yok bayagıdır,?
Kaderiyacım da hala gelemiyor, askerilik mi uzadı ya 5 ay değilmiydi o akarabanın askerliği??
Venüsüm yatıyor sürekli, inşALLAH bekler bebegi birazscık daha...
Leyli de ugramadı negatiften sonra(
Tentom seni de özlüyorummm
tatlım yumurta içinde sperm içinde arısütübalpolen, öyle 1-2 ayda değil, bikaç ay yeyin bakalım. tekrar tüp bebeğe geçmeden, inan kalitesini artırıyor göreceksin.
belki çok stres yapıyorsun.. madem kalitesinde normalde sorun yok o anda oluyorsa demek çok stres yapıyorsun.. bak başka nedeni yok bence.. onu yen hayırlısıyla olacak inşallah..birde nerede yaptırdın daha önce iyi merkezler miydi bunlar.. inan güvenmek çok zor şimdi bu tip merkezlere para için doluyu boş gösterirler... sen içini kafanı rahat tut.. kafana takmadan eşin iyileşsin doğalından oluruna bırakarak denemeye devam et.. elbet Yradanın vardır kararlaştırdığı zamanı..
geshenk tebrik ederim.hayırlı olsun
sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inş.
tsh hormonun hamileliğinden yükselmiştir
sen yıne de her ay düzenli olarak tahlil ol
kendine ve bebişini iyi bak
darıs ndiğer arkadaşların başına
belanay ve tentation inş. sizlede hayırlsıyla hamiş olursunuz
fazla yazamıyorm kızlar beim kolik bebişim kalkar şimdi
gecemiz gündüzümüz karıştı zaten
dua ile herkese
Yeri gögü yaratan,yoktan var eden Allahim ne büyüksün.Sen nelere kadiesin.....Allahim sana sükürler olsun.....
GESCHENK bir tanem inanki icimemi dogdu ne bir topigeinize girip sana bakim dedim..yazinin o mucize kismini okuyunca innaki 5 duyu organimi 1-2 dakikaligina kaybettim...GESCHENK keske yaninda olsaydimda sana Öyle bir sarilabilseydimki ahhhhhh canim benim ..o kadar tarifsiz duygular icindeyim ki..kim bilir sen nasilsindir...Bu günlere sükürler olsun..Yaradanima sükürler olsun..Sanada bebesinide kurbannnnn olimmmmmmmmm....
Miyomdan korkma sakin..seninkide benimkide rahim disinda...Yerim ben seni...Cok tebrikler canim benim...Nar tanem ,nur tanem...hayirli,ugurlu olsun bebegimiz...Bizim topikten CARE de hamile ,sende hamilesin,topigimizin bereketi acildi,ceren ayagini sürdü,darisi basimiza.....Cok öptüm canim benim......:nazar:
sabah girdim bişicikler kimsecikler yoktu dedim kızlara bakim bi açtım ana ne görim geshenk hayırlı olsun yazıyor ne oluyor didimgeçmişi kurcukladım en sonunda ahanda buldum oyyy kurban olduğum Allah sen ne büyüksün canım benim tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah anam bi hamişimiz daha oldu maşallah maşallah işte rabbim ol dedimi oluyor mucizeler geliyor geshenk canım hayırlısı olsun inan çooooooooook sevindim hani hem sen hamişsin diye hemide sıra bize geliyor diyeherkese merhabalar.. hayırlı cumalar..
beni özlediniz mi anacım.. ben sizi özledim.. biraz uzun süreceği için yazacaklarım hemen başlayayım..
Malum biliyorsunuz bende şu meşhur myom var.. onu aldırmak için kaç aydır ameliyata uygun kıvama gelmek yolunda her ay bir engel çıktı.. taa bu senenin başından bu yana uygun hale gelemedim gitti.. pek çoğu biliyordur zaten bunun için uğraştığımı tabi bilmeyenlerde vardır.. hemen özet geçeyim.. ilk ay tsh yüksek denildi endokrine gönderildim çok az bir yükselme o nedenle sorun yok dediler ama ameliyat adetliyken olacağından o ay geçmiş oldu sonra soğuk aldım ses tellerimde ödem var diye ilaç verildi yok olamazsın dediler ala dedik ilaçları içtik sonra KBB da onay verdi amma velakin o ay da geçmiş oldu :) sonraki ay artık sorun yok dedik hastaneye yatış günü verdiler o gün geldi çattı gittim öğlene doğru işlemler vs. yattım. aisitan doktorlardan biri kimsenin görmediği şimdiye kadar o kadar anestezi uzman doktorlar kontrol ediyor sonuçta tüm evrakları.. idrar tahlilim gözden kaçmış bu asistan tutturdu idrar yolunda enfeksiyon var diye doktorumla da görüşmüş tel ile arayıp bana verdi bu durumda ameliyat olamazsını deyip taburcu edildim aynı günün akşamı :)) haydaaa şaşırdım kaldım yatıp çıktım yani.. işin ilginç yanı benim doktorum idrar testi istememiş sekreter yanlışlıkla girmiş :)) çıkacağı varmış işte.. anlaşılacağı gibi o ay da geçti... sonra tel ile arayıp bana yine gün verdiler bu defa tahmini regl günüme göre ayın yani mayısın 29 yatış dediler.. tamam dedim.. yaf ayın 29 geldi geçti bu defe da regl gelmiyor.. yani dedim sapıttı benim vücut herhalde verdikleri antibiyotiklerden gecikti dedim.. yani anlayacağınız yine ertelendi.. bir türlü ameliyat olamadım gitti.. bu defa nedeni çok daha mühimmiş.. işte en sonki engelimi size söylüyorum...
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanması güç ama öyleymişim.. meğer bu kadar ertelenme bunaymış.. hala şoktayım.. ben düşünün yani ben... hayatında hiiiç hamile kalamamış aşılama, tüp, transfer her şeyi deneyip hiç kalamayan ben.. beni görün sakın ümidinizi kaybetmeyin ... dualarınıza daha fazla ihtiyacım var kızlar.. şu mübarek cuma günü yüzüsuyu hurmetine Allahım meleklerimizi korusun.. çünküm myom duruyor ve gebelik boyunca büyüyor bu da düşük nedeni olabilirmiş ancak bu şekilde 3-4 myomla doğum yapan da var dedi doktorum.. haa bu arada en beklemediğim ay dı cidden kafamdan çıkmıştı çünkü tamamen ameliyata endekslendim nasılsa kesilecem diye bir dünya iş yaptım ilaç aldım dere tepe gezdim hastane ev çok koşturdum.. ve özel tek bir şey yapmadım... yani insanın yaratılışı mucize ya benimki hepten mucize oldu bana...
zerdalım haberini aldım ama buradan yine de tebrik edeyim seni de.. aylinin vardı ben gittiğimde.. başka yeni yok galiba.. ama arkası gelecek inşallah... ayağımızı sürüyelim.. bütün kızlar inşallah bu sene muradımıza erelim... hepinizi öpüyorum.. dualarınızı bekliyorum...
yaaa niye simge eklenmiyorki deneyim dedim alıntıyla gene olmadı....
sabah girdim bişicikler kimsecikler yoktu dedim kızlara bakim bi açtım ana ne görim geshenk hayırlı olsun yazıyor ne oluyor didimgeçmişi kurcukladım en sonunda ahanda buldum oyyy kurban olduğum Allah sen ne büyüksün canım benim tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah anam bi hamişimiz daha oldu maşallah maşallah işte rabbim ol dedimi oluyor mucizeler geliyor geshenk canım hayırlısı olsun inan çooooooooook sevindim hani hem sen hamişsin diye hemide sıra bize geliyor diye
ELBETTE SIRAYA GİRDİK ARKASI GELECEK BEN İNANIYORUM BAK DEDİ DERSİNİZ... canım çok sağol.. evet bu bir mucize.. hepimiz kucağımıza alalım inşallah beloşum .. dualarımızı arttıralım inan bana yürekten yapılan dualar asla geri dönmüyor.. tek başımıza kendimize yaptıklarımız değil tabiki birbirimiez ettiğimiz dualardan bahsediyorum.. darısı hemencik başınıza olsun inşallah.. hadi arttırın sayıyı kızlar :)
geshenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yemin ediyorum aboneliklerime baktığımda adını görünce keşke sayfayı açtığımda ham,le olduğğunu yazmış olsa dedim yemin ediyorum ve okudum tüylerim diken diken gözlerim doldu ağlamak istiyorummmmm çok mutluyum canım dostum hamile heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalkın yeğenim geliyor kimse uyumasın sm,ller çıkmıyor ama çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok çok şükür Rabbiiimmm
geshenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yemin ediyorum aboneliklerime baktığımda adını görünce keşke sayfayı açtığımda ham,le olduğğunu yazmış olsa dedim yemin ediyorum ve okudum tüylerim diken diken gözlerim doldu ağlamak istiyorummmmm çok mutluyum canım dostum hamile heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalkın yeğenim geliyor kimse uyumasın sm,ller çıkmıyor ama çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok çok şükür Rabbiiimmm
gelir canım zor diyorsun ama geliyor sadece umudunu kaybetme canım cüneyt evrükeye git uğraşma başka dr ile eşin toparlasın kendini ona gidin bencebu gün çok mutlu olduk inşş arkası gelirEki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016
SAĞOL CANIM LOVELİM.. ERENİMİZİN KARDEŞLERİ GELİYOR :) bende çoook mutluyum.. çok şükür yaa.. sen bana hep diyordun ya ben biliyorum aen hamile kalacaksın diye bende hiiiç ihtimal vermiyordum.. bak dediğin oldu.. içine doğmuş demek senin.. aklıma geldi yemin ederim öğrendiğim anda.. öyle emin söylemiştinki.. bu bile insana destek moral bilinç altına yerleşen bir şey bence... bak şimdi de nasıl düşünmüş canımsın sen yaa.. bak ne günler gördük dimi.. Allahım sen nelere kadirsin.. işte beni görüp umutsuz kimse kalmasın dimi lovelim.. çoook teşekkür ediyorum canım arkadaşım tatlı dostum...
gelir canım zor diyorsun ama geliyor sadece umudunu kaybetme canım cüneyt evrükeye git uğraşma başka dr ile eşin toparlasın kendini ona gidin bence
canım canım öyle mutluyum ki tentomunda haberini alsak sonra diğer kızların haberini alsak
eee şimdi aylin zerdal sen ocak şubat anası mı oluyonuz ayyyy hehehehe
neşenin 30lu yaşlarda hamile olanlar topiğine gelin bi de ocak şubat annelerine gidin başka yere gitmek yokkkkkk
bu gün çok mutlu olduk inşş arkası gelirEki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?