30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Lalehan snei görüyorum şağıda, nasılsın, iyi oldugnu okudum gerci, bizde iyiyiz cok şükür oğlumla :))

Nanelişeker nerelerde ya??
Artniyetizimde yok bayagıdır,?
Kaderiyacım da hala gelemiyor, askerilik mi uzadı ya 5 ay değilmiydi o akarabanın askerliği??
Venüsüm yatıyor sürekli, inşALLAH bekler bebegi birazscık daha...
Leyli de ugramadı negatiften sonra (

Tentom seni de özlüyorummm

geshenk tebrik ederim.hayırlı olsun

sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inş.
tsh hormonun hamileliğinden yükselmiştir
sen yıne de her ay düzenli olarak tahlil ol
kendine ve bebişini iyi bak
darıs ndiğer arkadaşların başına
belanay ve tentation inş. sizlede hayırlsıyla hamiş olursunuz
fazla yazamıyorm kızlar beim kolik bebişim kalkar şimdi
gecemiz gündüzümüz karıştı zaten
dua ile herkese

tşk denizanası
sizin de iyi olduğunuza sevindim
ben bir ara pek takip edemedim topiği
zorlu bir hamilelik geçirdim
senin rumuz değişti mi çıkaramadım pek
ayy bu sıralar o kadar kafam yorgun ki hafızam köreldi sanki
bu bebiş beni iyice uykusuz yaptı :)
bu arada leylamecnun üyeliği iptal yazıyor benm arkadaşlı listemde
üye ismi değiştiren arkadaşlar kim acaba

tatlım yumurta içinde sperm içinde arısütübalpolen, öyle 1-2 ayda değil, bikaç ay yeyin bakalım. tekrar tüp bebeğe geçmeden, inan kalitesini artırıyor göreceksin.

kızlar stres yapmadığımı sanıyorum ama bilmiyorum ve ben 5 denmemi 2 merezde yaptım

Yeri gögü yaratan,yoktan var eden Allahim ne büyüksün.Sen nelere kadiesin.....Allahim sana sükürler olsun.....

GESCHENK bir tanem inanki icimemi dogdu ne bir topigeinize girip sana bakim dedim..yazinin o mucize kismini okuyunca innaki 5 duyu organimi 1-2 dakikaligina kaybettim...GESCHENK keske yaninda olsaydimda sana Öyle bir sarilabilseydimki ahhhhhh canim benim ..o kadar tarifsiz duygular icindeyim ki..kim bilir sen nasilsindir...Bu günlere sükürler olsun..Yaradanima sükürler olsun..Sanada bebesinide kurbannnnn olimmmmmmmmm....

Miyomdan korkma sakin..seninkide benimkide rahim disinda...Yerim ben seni...Cok tebrikler canim benim...Nar tanem ,nur tanem...hayirli,ugurlu olsun bebegimiz...Bizim topikten CARE de hamile ,sende hamilesin,topigimizin bereketi acildi,ceren ayagini sürdü,darisi basimiza.....Cok öptüm canim benim......:
nazar:

teşekkür ederim lalehancım.. inşallah ayağımızı sürüyeceğiz ve arkamız dolacak.. dualarımız bizlerin sağlıkla devamı ve arkadaşlarımızın hemen peşimize takılması.. müjdelerin sürmesi yolunda... senin ufaklık hareketli anlaşılan.. asıl film ileride başlıyor demek istemişsin galiba :)) tahlillerimi yaptıracam tabiki sağol tekrar güzel dileklerin için...

ferim ferim ferim... güzel arkadaşım benim ay sonunda simge çalıştı işyerinden yapamadım hiç bugün :) canım sana da heber vermek vardı aklımda ama akşam oldu site yine çöktü galiba kilitlendi.. neyse..iyiki gelmişsin ... darısı başına bitanem.. hepiniz aklımda ve dualarımdasınız.. evet canım ya çooook ama çok şükür bak bugünü de gördük.. inşallah seninde sağlıkla hayırlısı ile hamileliğini göstersin Yaradan bize... canım benim bana sarılmış kadar oldun ben hissettim bunu.. canım ferim ben inanıyorum bu kez sağlıkla sürecek gebeliğin olacak sende inan olurmu bak bana hiç olmayack kişiydim ben.. sen zaten kalabiliyorsun ben biliyorumki hiç ümidini de kaybetmezsin azmadersin hep ... tek dileğim sonuna kadar sürecek bir gebelik en kısa zamanda inşallah.. Rabbim yolumuzu açıyor bu sene bize iyi gelecek inşallah hepimiz muradımıza ereceğiz.. cara ya da çoook sevindim benden selam söyle.. onunda sağlıkla sürsün inşallah.. darısı tüm bekleyenlere olsun... çok öpüyorum seni.. arada gel buraya olurmu.. çok sevindim seni gördüğüme..

sabah girdim bişicikler kimsecikler yoktu dedim kızlara bakim bi açtım ana ne görim geshenk hayırlı olsun yazıyor ne oluyor didimgeçmişi kurcukladım en sonunda ahanda buldum oyyy kurban olduğum Allah sen ne büyüksün canım benim tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah anam bi hamişimiz daha oldu maşallah maşallah işte rabbim ol dedimi oluyor mucizeler geliyor geshenk canım hayırlısı olsun inan çooooooooook sevindim hani hem sen hamişsin diye hemide sıra bize geliyor diye

ELBETTE SIRAYA GİRDİK ARKASI GELECEK BEN İNANIYORUM BAK DEDİ DERSİNİZ... canım çok sağol.. evet bu bir mucize.. hepimiz kucağımıza alalım inşallah beloşum .. dualarımızı arttıralım inan bana yürekten yapılan dualar asla geri dönmüyor.. tek başımıza kendimize yaptıklarımız değil tabiki birbirimiez ettiğimiz dualardan bahsediyorum.. darısı hemencik başınıza olsun inşallah.. hadi arttırın sayıyı kızlar :)

geshenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yemin ediyorum aboneliklerime baktığımda adını görünce keşke sayfayı açtığımda ham,le olduğğunu yazmış olsa dedim yemin ediyorum ve okudum tüylerim diken diken gözlerim doldu ağlamak istiyorummmmm çok mutluyum canım dostum hamile heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalkın yeğenim geliyor kimse uyumasın sm,ller çıkmıyor ama çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm çok çok çok çok şükür Rabbiiimmm

bu gün çok mutlu olduk inşş arkası gelirEki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016 Eki Görüntüle 212016

SAĞOL CANIM LOVELİM.. ERENİMİZİN KARDEŞLERİ GELİYOR :) bende çoook mutluyum.. çok şükür yaa.. sen bana hep diyordun ya ben biliyorum aen hamile kalacaksın diye bende hiiiç ihtimal vermiyordum.. bak dediğin oldu.. içine doğmuş demek senin.. aklıma geldi yemin ederim öğrendiğim anda.. öyle emin söylemiştinki.. bu bile insana destek moral bilinç altına yerleşen bir şey bence... bak şimdi de nasıl düşünmüş canımsın sen yaa.. bak ne günler gördük dimi.. Allahım sen nelere kadirsin.. işte beni görüp umutsuz kimse kalmasın dimi lovelim.. çoook teşekkür ediyorum canım arkadaşım tatlı dostum...

gelir canım zor diyorsun ama geliyor sadece umudunu kaybetme canım cüneyt evrükeye git uğraşma başka dr ile eşin toparlasın kendini ona gidin bence

canım canım öyle mutluyum ki tentomunda haberini alsak sonra diğer kızların haberini alsak

eee şimdi aylin zerdal sen ocak şubat anası mı oluyonuz ayyyy hehehehe

neşenin 30lu yaşlarda hamile olanlar topiğine gelin bi de ocak şubat annelerine gidin başka yere gitmek yokkkkkk

öyle yapaCAZ EVET. zerdal şubat galiba.. ben ya ocak sonu ya şubat başı.. hesaplayıcıya göre 27 ocak gibi ama... aylin beni kapmış ocak annelerine öyle diyor :)) valla topik maanyağı yapcen bizi dedi aylin ben yeni açalım dedimde.. o da neşeninkine gelin dedi gebelik bölümündeymiş galiba. geliriz artık oraya.. hem oraya hem buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…