http://lbdf.lilypie.com/tzlqp3.png BUNU YAPTIM SANA BUNU Bİ DENESENE GESHENK
hatırladım canım nerdesin ne yapıyorsunmerhaba loveli nasılsın canım?çok uzun zaman oldu görüşmeyeli hatırladınmı canım?
nasıl yapılacak şimdi bu.. kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor.. bide tarih benimki 8 haftalık onu nasıl ayarlıcaz..
inş kızlar rabbim herkese nasip etsinnnnn anneliği
kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi başkasının evladına hayran bırakmasınnn evalt kokusunu özletmesinnn az bırakmasın hiç birimizi çoğalmayı nasip etsinnn aile olmayı baba anne kardeş olmayı nasip etsinnn RABBİM MERAMETİNDEN MAHRUM ETİMESİN hiç birimizi
ben birşey sormak istiyorum.cevap verirseniz çok sevinirim.bu ay çok garip birşey oldu.normalde 26-27 gün adet olurum.ama 23.gün çok az koyu kahverengi leke geldi sonra hiç birşey gelmedi 25.gün tekrar birkaç damla kahverengi leke geldi bugun 26.gün hiç birşey gelmedi..bunun nedeni ne olabilir?hamilelik olabilir mi?
inş kızlar rabbim herkese nasip etsinnnnn anneliği
kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi başkasının evladına hayran bırakmasınnn evalt kokusunu özletmesinnn az bırakmasın hiç birimizi çoğalmayı nasip etsinnn aile olmayı baba anne kardeş olmayı nasip etsinnn RABBİM MERAMETİNDEN MAHRUM ETİMESİN hiç birimizi
ben birşey sormak istiyorum.cevap verirseniz çok sevinirim.bu ay çok garip birşey oldu.normalde 26-27 gün adet olurum.ama 23.gün çok az koyu kahverengi leke geldi sonra hiç birşey gelmedi 25.gün tekrar birkaç damla kahverengi leke geldi bugun 26.gün hiç birşey gelmedi..bunun nedeni ne olabilir?hamilelik olabilir mi?
hatırladım canım nerdesin ne yapıyorsun
bunu profildeki yere yapıştırıcan olmuyor mu 27 nisan diye girdim tarihi yanlış mı
hadi sen yap lilypie gir ordan yapımı kolay
aminnn inşallah Rabbim dualarını kabul etsin..
amin yetercim amin... sen zaten anne olacaksın.. başkasına hayran olmaya gerek kalmayacak inşallah..
adet günüm yarın.normalde kahverengi leke olurdu 1 gün ve çok fazla olurdu.2.gün kanama başlardı sonrasında tekrar kahvrengi adet kanaması sürerdi..bu ilk defa başıma geldi.ve ateşimde hala yüksek..ama bunlar dışında hiç bir belirti yok..bunu söyleyebilmek için günün geçmesi lazım hani kesin bir belirti değil ama kimisinde böyle oluyor bizim kızlarda oldu zerdal da oldu mesela
hatırladım canım nerdesin ne yapıyorsun
bunu profildeki yere yapıştırıcan olmuyor mu 27 nisan diye girdim tarihi yanlış mı
hadi sen yap lilypie gir ordan yapımı kolay
ateş yüksekse olasılık çok artar inşallah hamilesindir ateşin ne zaman düüşer normalde kademeli düşüyorsa normalde hala düşmemişse hamile olabilirsin gizemadet günüm yarın.normalde kahverengi leke olurdu 1 gün ve çok fazla olurdu.2.gün kanama başlardı sonrasında tekrar kahvrengi adet kanaması sürerdi..bu ilk defa başıma geldi.ve ateşimde hala yüksek..ama bunlar dışında hiç bir belirti yok..
oraya girdim ama tarihi beceremedim.. zaten çizelgeyide zar zor yaptım ama üstüne yazı yazamadım.. yada düzeltme.. seninki de çok güzel olmuş ama alamıyorum nedense.. bakalım yarın gene denerim artık..
canım aslında son gün düşüyor.ve ben bir kaç aydır 25 ve 26.günde adet oluyordum bugun 26.gündü yani aslında günüm bugun itibariyle geçmiş oluyor ama işte kafamda başka sorunlarda olduğu için hiç hamilelik diye düşünmemiştim bugun bir yerde okuyunca olabilirmi acaba dedim.ateş yüksekse olasılık çok artar inşallah hamilesindir ateşin ne zaman düüşer normalde kademeli düşüyorsa normalde hala düşmemişse hamile olabilirsin gizem
Optional text to display above the ticker yazan yerin altında yer var oraya yazıyorsun üst kısmı içni
alt kısmı için de x weeks & x days pregnant. About x days to go yazan kısmın önüne yazıyorsun canım
Last Menstrual Period
oraya da adet gününü yazıyorsun
olabılır cnm dıkkat et ben ebeyım bu lekeuler yerleşme kanaması olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?