ateş yüksekse olasılık çok artar inşallah hamilesindir ateşin ne zaman düüşer normalde kademeli düşüyorsa normalde hala düşmemişse hamile olabilirsin gizem
Optional text to display above the ticker yazan yerin altında yer var oraya yazıyorsun üst kısmı içni
alt kısmı için de x weeks & x days pregnant. About x days to go yazan kısmın önüne yazıyorsun canım
Last Menstrual Period
oraya da adet gününü yazıyorsun
Feri nin mesajını şimdi okudum ve inan tüylerim diken diken oldu.Allahım çok büyük
canım hayırlı uğurlu olsunRabbim tamamına erdirsin inş
ben de hamileyim henüz kendi şokumu atamadan senin güzel haberini aldım çok sevindim çok
kızlar zerdal ve aylinden haberi olan varmı
zerdal ve aylin hamiler aylin üçüzlere zerdal bir bebişe ikisi de iyi çok şükür
zerdal ve aylin hamiler aylin üçüzlere zerdal bir bebişe ikisi de iyi çok şükür
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.Melony............................................... 15-16 hazirandoğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
7.zerdal..................................................? şubat
8.GESHENK..............................................? ocak sonu şubat başı:119: müsadenizle
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
Yeteeeeer.............................................. 26 haziran
artniyetizm.............................................?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Belanay...................................................?
Dilara......................................................?
tentation................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Blackberry................................................?
sml.........................................................?
sultanhamza.............................................?
leyliko.....................................................?
Kayyum..................................................?
angel76.................................................?
Szkdr97................................................?
tülays...................................................?
fatosb..................................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))
çılgın ve lalehan doğurdu...
demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee
ben kaçıyorum kızlarrr öptüm
günaydın hanımlarrrrrrrrrr
tebrik ederim canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelligin olsun.çok sevindim canım rabbbimin lutfu sonsuzdur ona hiç birşey zor deildir yeterki ol desin.hepimizin vakti var rabbim tez zamanda vakitlerimizi doldursun bebbişlerimizi versin insaallah senin sat 29 nisanmıydı canım yoksa 29 mayısmı çünkü 3hafta 6 günlük görünüyor şekilde.ken. ve melegine i.bak annesi bizlerede dualarını eksik etme A.E.Oherkese merhabalar.. hayırlı cumalar..
beni özlediniz mi anacım.. ben sizi özledim.. biraz uzun süreceği için yazacaklarım hemen başlayayım..
Malum biliyorsunuz bende şu meşhur myom var.. onu aldırmak için kaç aydır ameliyata uygun kıvama gelmek yolunda her ay bir engel çıktı.. taa bu senenin başından bu yana uygun hale gelemedim gitti.. pek çoğu biliyordur zaten bunun için uğraştığımı tabi bilmeyenlerde vardır.. hemen özet geçeyim.. ilk ay tsh yüksek denildi endokrine gönderildim çok az bir yükselme o nedenle sorun yok dediler ama ameliyat adetliyken olacağından o ay geçmiş oldu sonra soğuk aldım ses tellerimde ödem var diye ilaç verildi yok olamazsın dediler ala dedik ilaçları içtik sonra KBB da onay verdi amma velakin o ay da geçmiş oldu :) sonraki ay artık sorun yok dedik hastaneye yatış günü verdiler o gün geldi çattı gittim öğlene doğru işlemler vs. yattım. aisitan doktorlardan biri kimsenin görmediği şimdiye kadar o kadar anestezi uzman doktorlar kontrol ediyor sonuçta tüm evrakları.. idrar tahlilim gözden kaçmış bu asistan tutturdu idrar yolunda enfeksiyon var diye doktorumla da görüşmüş tel ile arayıp bana verdi bu durumda ameliyat olamazsını deyip taburcu edildim aynı günün akşamı :)) haydaaa şaşırdım kaldım yatıp çıktım yani.. işin ilginç yanı benim doktorum idrar testi istememiş sekreter yanlışlıkla girmiş :)) çıkacağı varmış işte.. anlaşılacağı gibi o ay da geçti... sonra tel ile arayıp bana yine gün verdiler bu defa tahmini regl günüme göre ayın yani mayısın 29 yatış dediler.. tamam dedim.. yaf ayın 29 geldi geçti bu defe da regl gelmiyor.. yani dedim sapıttı benim vücut herhalde verdikleri antibiyotiklerden gecikti dedim.. yani anlayacağınız yine ertelendi.. bir türlü ameliyat olamadım gitti.. bu defa nedeni çok daha mühimmiş.. işte en sonki engelimi size söylüyorum...
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
inanması güç ama öyleymişim.. meğer bu kadar ertelenme bunaymış.. hala şoktayım.. ben düşünün yani ben... hayatında hiiiç hamile kalamamış aşılama, tüp, transfer her şeyi deneyip hiç kalamayan ben.. beni görün sakın ümidinizi kaybetmeyin ... dualarınıza daha fazla ihtiyacım var kızlar.. şu mübarek cuma günü yüzüsuyu hurmetine Allahım meleklerimizi korusun.. çünküm myom duruyor ve gebelik boyunca büyüyor bu da düşük nedeni olabilirmiş ancak bu şekilde 3-4 myomla doğum yapan da var dedi doktorum.. haa bu arada en beklemediğim ay dı cidden kafamdan çıkmıştı çünkü tamamen ameliyata endekslendim nasılsa kesilecem diye bir dünya iş yaptım ilaç aldım dere tepe gezdim hastane ev çok koşturdum.. ve özel tek bir şey yapmadım... yani insanın yaratılışı mucize ya benimki hepten mucize oldu bana...
zerdalım haberini aldım ama buradan yine de tebrik edeyim seni de.. aylinin vardı ben gittiğimde.. başka yeni yok galiba.. ama arkası gelecek inşallah... ayağımızı sürüyelim.. melike hemen peşimize sonra bütün kızlar inşallah bu sene muradımıza erelim... hepinizi öpüyorum.. dualarınızı bekliyorum...
canım tümünü seçip üstünden geçerek mause la, sağ tıkla kopyala de ve çizelge bölümüne yapıştır..aylin ticker ı kopyalıyorum yapıştır olmuyor... beceremedim ben bunu..
benim daha erken olacak büyük ihtimal.. onları ne kadar tutabilirsem karnımda o kadar iyi... inşallah yeterince benimle kalırlar da sağlıkla kucaklarız...eee şimdi aylin zerdal sen ocak şubat anası mı oluyonuz ayyyy hehehehe
ocak o ocakkk.. 27 ocak çıkıyo, daha geç olmaz daha erken olabilir...öyle yapaCAZ EVET. zerdal şubat galiba.. ben ya ocak sonu ya şubat başı.. hesaplayıcıya göre 27 ocak gibi ama... aylin beni kapmış ocak annelerine öyle diyor :)) valla topik maanyağı yapcen bizi dedi aylin ben yeni açalım dedimde.. o da neşeninkine gelin dedi gebelik bölümündeymiş galiba. geliriz artık oraya.. hem oraya hem buraya..
gizoş nerelerdesin sen?merhaba loveli nasılsın canım?çok uzun zaman oldu görüşmeyeli hatırladınmı canım?
nasıl yapılacak şimdi bu.. kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor.. bide tarih benimki 8 haftalık onu nasıl ayarlıcaz..
canım benım olabilir hamilelik.. hadi inşallahben birşey sormak istiyorum.cevap verirseniz çok sevinirim.bu ay çok garip birşey oldu.normalde 26-27 gün adet olurum.ama 23.gün çok az koyu kahverengi leke geldi sonra hiç birşey gelmedi 25.gün tekrar birkaç damla kahverengi leke geldi bugun 26.gün hiç birşey gelmedi..bunun nedeni ne olabilir?hamilelik olabilir mi?
22 nisandı canım.. senin yaptığın da çok şeker olmuş..hatırladım canım nerdesin ne yapıyorsun
bunu profildeki yere yapıştırıcan olmuyor mu 27 nisan diye girdim tarihi yanlış mı
hadi sen yap lilypie gir ordan yapımı kolay
inşallah canımm..inşallah.Rabbim Hayırlı ve sağlıklı nasip eder inşallah..2 yıldır bekliyorum..
kızlar zerdal ve aylinden haberi olan varmı
sağol gizoşş, amin.. inşallah sen de müjdeli haber alırsınAllah sağlıkla kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..bayağdır girmiyorum ama herkesi hatırlıyorum aylint olan aylin değilmi?çok ama çok sevindim
amin, canımmamin cnm inş. sonuna kadar sorunsuz geçirirler hamileliklerini
Ben hala adet olmadım ve ateşim hala yüksek..23 ve 25 gün bir kaç damla kahvrengi lekelenme dışında tık yok..ne yapmalıyım.Acaba test yyapsam mı?Adet günüm dündü
günaydın nasılsın canım?güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle...
inş kızlar rabbim herkese nasip etsinnnnn anneliği
kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi başkasının evladına hayran bırakmasınnn evalt kokusunu özletmesinnn az bırakmasın hiç birimizi çoğalmayı nasip etsinnn aile olmayı baba anne kardeş olmayı nasip etsinnn RABBİM MERAMETİNDEN MAHRUM ETİMESİN hiç birimizi
bugun idrar testi yaptım malesef negatif.hemen doktora gittim doktor bir sorun yok adet olmuşsun gibi görünüyor dedi.hamilede değilsin dedi.bir kaç damlada olsa adet sayılır dedi.Bana hormon ilacı verdi.Adetimi düzene soksun diye..Hiç bir sorun yok dedi herşey normal dedi.
yalnız az önce araştırıken birşey okudum.Dış gebeliktede aynı şeyler oluyormuş.Dış gebelik olsa vajinal ultrasonda görünürmüydü acaba.Doktor anlardı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?