30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hormonlarımda sorun var diye düşündüm aslında.Adet günümü bekleyip doktora giderim diyordum.Benim adetlerim kürtajdan sonra azalmıştı ama yine bile 2 gün geliyordu.yapışıklık çıkmıştı açıldı.operasyondan 4 ay sonra hsg çektirdim bir sorun çıkmadı.ama adetim 2-3 gün sürmeye devam etti.Hormon testlerimde normal çıkmıştı 2 ay önce.şimdi birden bir kaç damlaya düşünce çok korktum ve halada korkuyorum aslında??Hamilelik düşündüğüm en son ihtimal aslında ama ihtimallerin arasında olması bile güzel:))

Son düzenleme:

çok sağol caracım.. evet feri sağolsun bayram edasıyla verdi haberleri benim de senin de.. darısı başına olsun canım ferimin.. bende sana çok sevindim.. Rabbim sağlıkla sürdürsün inşallah.. kaç haftalık oldun cara.. ben yeni topik açmayı düşündüm aslında bize özel olsun istedim dostlarımla bizbize :)) bakalım 30 luk hamileller varmış yine bu topiğin sahibi neşe arkadaşımızın belki orada da olabiliriz.. seni de bekleriz.. hani gebelik sürecinde faydalanabileceğimiz deneyimlerimiz olur birbirimizden.. tekrar çok tebrik ediyorum seni de.. öpüyorum sağolasın...

zerdal ve aylin hamiler aylin üçüzlere zerdal bir bebişe ikisi de iyi çok şükür

Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..bayağdır girmiyorum ama herkesi hatırlıyorum aylint olan aylin değilmi?çok ama çok sevindim

Son düzenleme:
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran doğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
7.zerdal..................................................? şubat
8.GESHENK..............................................? ocak sonu şubat başı :119: müsadenizle

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Yeteeeeer.............................................. 26 haziran

artniyetizm.............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

bende katılabilirmiyim aranıza

tebrik ederim canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelligin olsun.çok sevindim canım rabbbimin lutfu sonsuzdur ona hiç birşey zor deildir yeterki ol desin.hepimizin vakti var rabbim tez zamanda vakitlerimizi doldursun bebbişlerimizi versin insaallah senin sat 29 nisanmıydı canım yoksa 29 mayısmı çünkü 3hafta 6 günlük görünüyor şekilde.ken. ve melegine i.bak annesi bizlerede dualarını eksik etme A.E.O

Ben hala adet olmadım ve ateşim hala yüksek..23 ve 25 gün bir kaç damla kahvrengi lekelenme dışında tık yok..ne yapmalıyım.Acaba test yyapsam mı?Adet günüm dündü

aylin ticker ı kopyalıyorum yapıştır olmuyor... beceremedim ben bunu..
canım tümünü seçip üstünden geçerek mause la, sağ tıkla kopyala de ve çizelge bölümüne yapıştır..
senin yaptığın yanlış olmuş..
eee şimdi aylin zerdal sen ocak şubat anası mı oluyonuz ayyyy hehehehe
benim daha erken olacak büyük ihtimal.. onları ne kadar tutabilirsem karnımda o kadar iyi... inşallah yeterince benimle kalırlar da sağlıkla kucaklarız...
ocak o ocakkk.. 27 ocak çıkıyo, daha geç olmaz daha erken olabilir...

merhaba loveli nasılsın canım?çok uzun zaman oldu görüşmeyeli hatırladınmı canım?
gizoş nerelerdesin sen?
nasıl yapılacak şimdi bu.. kopyala yapıştır yapıyorum olmuyor.. bide tarih benimki 8 haftalık onu nasıl ayarlıcaz..

canım benım olabilir hamilelik.. hadi inşallah
hatırladım canım nerdesin ne yapıyorsun

bunu profildeki yere yapıştırıcan olmuyor mu 27 nisan diye girdim tarihi yanlış mı
hadi sen yap lilypie gir ordan yapımı kolay
22 nisandı canım.. senin yaptığın da çok şeker olmuş..

inşallah.Rabbim Hayırlı ve sağlıklı nasip eder inşallah..2 yıldır bekliyorum..
inşallah canımm..
kızlar zerdal ve aylinden haberi olan varmı
iyiyiz ikimiz de canım şükür
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip ettsin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..bayağdır girmiyorum ama herkesi hatırlıyorum aylint olan aylin değilmi?çok ama çok sevindim
sağol gizoşş, amin.. inşallah sen de müjdeli haber alırsın
amin cnm inş. sonuna kadar sorunsuz geçirirler hamileliklerini
amin, canımm
Ben hala adet olmadım ve ateşim hala yüksek..23 ve 25 gün bir kaç damla kahvrengi lekelenme dışında tık yok..ne yapmalıyım.Acaba test yyapsam mı?Adet günüm dündü

kuzu test yaptırsana

bugun idrar testi yaptım malesef negatif.hemen doktora gittim doktor bir sorun yok adet olmuşsun gibi görünüyor dedi.hamilede değilsin dedi.bir kaç damlada olsa adet sayılır dedi.Bana hormon ilacı verdi.Adetimi düzene soksun diye..Hiç bir sorun yok dedi herşey normal dedi.
yalnız az önce araştırıken birşey okudum.Dış gebeliktede aynı şeyler oluyormuş.Dış gebelik olsa vajinal ultrasonda görünürmüydü acaba.Doktor anlardı değil mi?

içime dokundu
amin yetercim..

sağlık olsunn canım üzme kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…