30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gesek tebrik ederim cok sevindim canim gercekten.dogal yoldan sanirim oldun,ne güzel cok sey cecmisti senin basindan biliyorum allahim dualarini kabul etti,sen bir örnek oldun bize.umarim bende hamile kalirim,temuzda ben trk.geliyorum tedavi icin öpüldün

sağlık olsunn canım üzme kendimi

bugun adet oldum ve normal bir şekilde.ozaman 23-24.günlerde gelen neydi acaba.Neyse yinede şükürler olsun normal adet oldum.şimdi hormon ilacına başlayacam.Rabbim inşallah kimseye evlat hasreti yaşatmaz.O güzel mis kokularından kimseyi mahrum etmez inş.Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallahisteyen herkese..

gizem nasılsın canım
nerelerdesin görünmüyodun
kızlarr günaydın çok güzel haberle başladım
yaaa nasıl sevindim anlatamam
hadi bakalım taze hamişler ayağınızı sürüyünnn
rabbim isteyen herkese nasip etsin amin

yeter yazdıgın yazı sanki sözleşmişiz gibi her duamda var rabbim kimsenin kucagındaki çocuga bebege imrendirmesin hepimize versin insaallah

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
yeter yazdıgın yazı sanki sözleşmişiz gibi her duamda var rabbim kimsenin kucagındaki çocuga bebege imrendirmesin hepimize versin insaallah

inşşşşşşşşşşşşş arkadaşım inşşşşşşşşşşşşşşş
sorunlar sıkıntılar bir olunca dualrda aynı oluyor rabbim daha fazla bekletmesin hiç birimizi

çok sevindim daha yeni okudım özeldende yazdım
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
allahım herkese evlat sevgisini cennet kokusunu tattırsın
ayyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaa

adetiyin düzene girmesi çok güzel bir şey umarın bebişin bir an önce süpriz yapar sana

]30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.Melony............................................... 15-16 haziran doğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
7.zerdal..................................................? şubat
8.GESHENK..............................................? ocak sonu şubat başı :119: müsadenizle

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

Yeteeeeer.............................................. 26 haziran

artniyetizm.............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

Günaydın kızlar heerkes nasıllar. Biz iyiyiz çok şükür, yeni bir haftaya başladık.

naneli şeker nerde arada girdiğini görüyom, ışığı yanıyor, ama uğramıyor sanırım, gelsin döveceğiz. venus sen nasılsın meraktayız.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

1.Melony............................................... 15-16 haziran doğurdu mu acaba....
2.venüs..................................................11 Ağustos
3.elfida ..................................................2 Ekim
4.kahvelokum..........................................23 kasım
5.senemgy...............................................26 kasım
6.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
7.zerdal..................................................9 şubat
8.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

Yeteeeeer.............................................. 26 haziran

artniyetizm.............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

angel76.................................................?

Szkdr97................................................?

tülays...................................................?

fatosb..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

iki hamile eksildi 1 eklendi... maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu...

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

çok şükür iyiyim zerdalım sende iyisindir inşallah.. taptaze hamişim :)) evet nanelişeker neden yazmıyor epeydir yok merak ettim bende.. venüs nasıl acaba başka topiklerden geliyor haberleri niye bize yazmıyor bu kız acaba ??

DİLOŞUM çook teşekkür ederim canım.. darısı tez vakitte başına olsun inşallah.. çok şükür doğal oldu.. bak mucizelere inan ben size örnek olayım.. sakın umudunuzu kaybetmeyin...

bebeğim01 canım sende çok sağol.. teşekkür ederim iyi dileklerin için.. Rabbim korusun meleklerimizi ve bekleyenlere hemen tatırsın aynı duyguları inşallah..

çılgınım nerelerde kısının sefasını sürüyor maşallah.. çook tatlı kızı var ama yaa...

kayıplar nerelerdeyseniz çıkın bak gelir bulurum sizi ona göre :)))))))))))))

geshenk canım bayadır gelmedım yenı goruyorum yazını hamıleymıssın cok tebrık edıyorum senı canım benım ınan cok sevındım allah tamamına erdırsın ınsallah

geshenk canım bayadır gelmedım yenı goruyorum yazını hamıleymıssın cok tebrık edıyorum senı canım benım ınan cok sevındım allah tamamına erdırsın ınsallah

amiiiiin canım amin.. darısı başınıza olsun tüm bekleyenlere inşallah.. düne kadar bende durum vahim bekliyordum daha doğrusu artık hiç beklemiyordum :))))) ama bak mucizelere inanmak lazımmış bu da hepimize örnek olsun.. inşallah sayımız artacak.. bu yıl üreme patlaması yapalım :)))))

sen nasılsın ??? neler yaptın gelmediğin zamanlar ???

GESHENK canım arkadaşım inan çok sevindim. Allah' ım ikinizi de korusun.

Bendeki son duruma gelince 13 de öğrenmiş olduğum negatif tüp bebek. ve cumartesi regl oldum. yumurtalık rezervlerim çok iyi değilmiş canım çokk sıkıldı. birde tek tüp tıkalı... inşallah ben de tez zamnda yavruma kavuşurum. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

çok sevindim daha yeni okudım özeldende yazdım
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
allahım herkese evlat sevgisini cennet kokusunu tattırsın
ayyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim zeytin sinoş :) çok şükür mutlu sona doğru devam ediyoruz.. bu furyada artacak diye diliyorum sayımız... güzel dileklerin duaların için çok sağol.. Rabbim siz annelerin de evlatlarını bağışlasın sağlık sıhhat versin.. hergünümüz böyle mutlu geçsin inşallah...

amin... elbette dualarımız eksik etmeyiz.. zaten duaların gücü sayesinde bu son tablomuz .. aylin ben zerdal bak sıraya girdik devamı gelecek diyorum ben.. artık daha çok dua edelim... sen rezervlere kafanı takma.. benim tüpçü de öyle demişti.. peehh.. başak şey bulamayınca yaşa yumurta sayısı kalitesine sarıyorlar hemen.. madem öyle ise niye yapıyorlar ve % 50 şans veriyorlar.. boşver sen onları.. Rabbim verecekse bunlar safsata... yeterki O ol desin.. hiiç üzülme... hepimiz yavrularımıza kavuşalım hep mutlu olalım inşallah...

günaydın arkadaşlar. bayadır takip edemiyordum. ayyy çok güzel haberler var burada çok sevindim hepiniz adına Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhh.. ben doktorumu değiştirdim yarında kontrolüm var herşey normal olur bir aksilik çıkmazsa 3. denemeye başlıyacaz inşallah. aslında 21. gün hafifden başladık ama yarın akşamdan itibaren göbişimi hafifden delmeye başlayacam inşallah bu sefer listede terfi ederim. sizlerin adına çok mutlu oldum gerçekten hamile haberlerini alınca içime büyükk bir umut doğuyor sevincim katlanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…