- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
amin... elbette dualarımız eksik etmeyiz.. zaten duaların gücü sayesinde bu son tablomuz .. aylin ben zerdal bak sıraya girdik devamı gelecek diyorum ben.. artık daha çok dua edelim... sen rezervlere kafanı takma.. benim tüpçü de öyle demişti.. peehh.. başak şey bulamayınca yaşa yumurta sayısı kalitesine sarıyorlar hemen.. madem öyle ise niye yapıyorlar ve % 50 şans veriyorlar.. boşver sen onları.. Rabbim verecekse bunlar safsata... yeterki O ol desin.. hiiç üzülme... hepimiz yavrularımıza kavuşalım hep mutlu olalım inşallah...
günaydın arkadaşlar. bayadır takip edemiyordum. ayyy çok güzel haberler var burada çok sevindim hepiniz adına Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhh.. ben doktorumu değiştirdim yarında kontrolüm var herşey normal olur bir aksilik çıkmazsa 3. denemeye başlıyacaz inşallah. aslında 21. gün hafifden başladık ama yarın akşamdan itibaren göbişimi hafifden delmeye başlayacaminşallah bu sefer listede terfi ederim. sizlerin adına çok mutlu oldum gerçekten hamile haberlerini alınca içime büyükk bir umut doğuyor sevincim katlanıyor..
selam şekerleeeeeeeerrrr :))))
burda yazılanlar bir güzelleşmeye başlamış, maşallah 41 kere hamileler bebişlerrr oooohhhhh :))) gün güzel herpiniz güzel iyi hoşş walla hepimize ne mutlu, daha güzel daha iyi daha bol haberlere inşallahhh :)))))
görüşürüzzzz :)))
geshenk ayagını ıyı sürü yere bak peşinden bizde gelelim pıtır pıtr
gelmedıgım zamanlarda sormayın anneme gıttım temızlıge evı boyattı
catlatma ıgnesı oldum calısmalarımı yaptım beklemedeyım bende acaba dıye ama bende artık pek umutlu degılım
gecen de zaten esımle bı tartısma sırasında bana hamıle kalamadıgımı ıma ettı cok moralım bozuldu sonra ozur falan dıledı benden cok uzuldu dedıgıne ama kol kırılsada gen ıcınde kalyo ıste ..
amin inşallah canım...... ben AMH testi (yumurta rezervlerini gösteren test) yaptım. onda da düşük çıktı((
GESHENK canım arkadaşım inan çok sevindim. Allah' ım ikinizi de korusun.
Bendeki son duruma gelince 13 de öğrenmiş olduğum negatif tüp bebek. ve cumartesi regl oldum. yumurtalık rezervlerim çok iyi değilmiş canım çokk sıkıldı. birde tek tüp tıkalı... inşallah ben de tez zamnda yavruma kavuşurum. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
canım sana bal ve poleni öneririm ben de tek tüp tıkalı kürtaj olduğum için de yumurtlamam kötüydü 2 ay bal ve polen yedim yumurtalarım gelişti komşumun da yumurtlaması çok kötüydü dr tüp bebek bile olmaz demişti o da bal polen kullandı ve yumurtası oldu tüp bebek yaptırdı tutmadı ama en azından yumurtasını besledi
Geshenk canım o kadar çok sevindimki okuyunca tebrik ederim Allahım çok büyüksün.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
ayrıca bu ay soğan kürü de uygulayayım diyorum ne dersiniz???? embriyom 8 hücreli ve grade 1 di. ama olmadı işte.....
sağol özlemcim.. teşekkür ederim.. darısı başınıza olsun.. sizlere de sevinmek coşmak için dualarımız ve bizim hayırlısıyla devam etmesi için..
canım ben sabahları aç karna bir tatlı kaşığı polen bir kaşığı bal yedim ayrı ayrı yedim adetle beraber başladım yumurtlama bitene kadar devam ettim yumurtlama bitince bıraktım diğer adete kadar bir de ateşimi ölçüyordum ki yumurtlamamı bulayım diye eğer ateş ölçmek istersen sana yardımcı olurum canım
tamam canım..... bugünden itibaren 1 tatlı kaşığı polen, 1 tatlı kaşığı bal yiyorum. yarından itibaren ateşimi ölçsem olur demi??? yardımın için de çok teşekkür ederim.
bu arad soğan kürünü de yapsam sakıncalı olur mu??
arkadaşlar
ben burada haberimi yazdım.. kendi topiğime.. sevinenler tebrik edenler hepsine teşekkürümü ettim.. lütfen girmediğim alakam olmayan insanlara benimle ilgili haber taşımayın rica ediyorum.. paylaşmak istediklerimle paylaştım zaten.. benim gibi düşünen başka arkadaş varmı bilemiyorum ama kendi adıma bu böyle.. teşekkür ederim..
karşım değil ben ayrı ayrı yedim canım karıştırıp yiyen de var sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?