30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam şekerleeeeeeeerrrr :))))

burda yazılanlar bir güzelleşmeye başlamış, maşallah 41 kere hamileler bebişlerrr oooohhhhh :))) gün güzel herpiniz güzel iyi hoşş walla hepimize ne mutlu, daha güzel daha iyi daha bol haberlere inşallahhh :)))))

görüşürüzzzz :)))

geshenk ayagını ıyı sürü yere bak peşinden bizde gelelim pıtır pıtr
gelmedıgım zamanlarda sormayın anneme gıttım temızlıge evı boyattı
catlatma ıgnesı oldum calısmalarımı yaptım beklemedeyım bende acaba dıye ama bende artık pek umutlu degılım
gecen de zaten esımle bı tartısma sırasında bana hamıle kalamadıgımı ıma ettı cok moralım bozuldu sonra ozur falan dıledı benden cok uzuldu dedıgıne ama kol kırılsada gen ıcınde kalyo ıste ..

amin inşallah canım...... ben AMH testi (yumurta rezervlerini gösteren test) yaptım. onda da düşük çıktı ((

teşekkür ederiz.. sağol.. sizlerin güzel müjdelerinizi bekliyoruz artık :)

sağol...

boşver.. bazan ağızdan çıkar öyle istenmeyen şeyler takılma .. hamile kalamamak ne kadının suçu tek başına ne de erkeğin nasipten öte ne varki.. sabır edin daima.. ayağımı sürüyecem tabi arkama dizilin hepiniz...

amin inşallah canım...... ben AMH testi (yumurta rezervlerini gösteren test) yaptım. onda da düşük çıktı ((

çıksın.. ne olmuş yani.. bu hep böyle kalacak anlamına gelmez.. denk gelecek olduktan sonra tek bile kalsa olur o... moral bozmak yok böyle şeylere..

Geshenk canım o kadar çok sevindimki okuyunca tebrik ederim Allahım çok büyüksün.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.

canım sana bal ve poleni öneririm ben de tek tüp tıkalı kürtaj olduğum için de yumurtlamam kötüydü 2 ay bal ve polen yedim yumurtalarım gelişti komşumun da yumurtlaması çok kötüydü dr tüp bebek bile olmaz demişti o da bal polen kullandı ve yumurtası oldu tüp bebek yaptırdı tutmadı ama en azından yumurtasını besledi

bu sabah yemeye başladım. adetmin 3.günü. önerdiğin miktar ve yöntem varsa söylermisin?

canım ben sabahları aç karna bir tatlı kaşığı polen bir kaşığı bal yedim ayrı ayrı yedim adetle beraber başladım yumurtlama bitene kadar devam ettim yumurtlama bitince bıraktım diğer adete kadar bir de ateşimi ölçüyordum ki yumurtlamamı bulayım diye eğer ateş ölçmek istersen sana yardımcı olurum canım

Geshenk canım o kadar çok sevindimki okuyunca tebrik ederim Allahım çok büyüksün.Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.

sağol özlemcim.. teşekkür ederim.. darısı başınıza olsun.. sizlere de sevinmek coşmak için dualarımız ve bizim hayırlısıyla devam etmesi için..

ayrıca bu ay soğan kürü de uygulayayım diyorum ne dersiniz???? embriyom 8 hücreli ve grade 1 di. ama olmadı işte.....

ayrıca bu ay soğan kürü de uygulayayım diyorum ne dersiniz???? embriyom 8 hücreli ve grade 1 di. ama olmadı işte.....

sakın ha iki kürü beraber uygulama birini yap sadece geshenk yaptı da yumurta kiste dönüşüp patladı aman sakın beraber yapılmaz önce soğan yaparsın sonra polen ama ikisi sakın diyim aman yapma geshenk anlatsın yaşadıklarını o da ikisiini yaptı neler çektii

arkadaşlar

ben burada haberimi yazdım.. kendi topiğime.. sevinenler tebrik edenler hepsine teşekkürümü ettim.. lütfen girmediğim alakam olmayan insanlara benimle ilgili haber taşımayın rica ediyorum.. paylaşmak istediklerimle paylaştım zaten.. benim gibi düşünen başka arkadaş varmı bilemiyorum ama kendi adıma bu böyle.. teşekkür ederim..

tamam canım..... bugünden itibaren 1 tatlı kaşığı polen, 1 tatlı kaşığı bal yiyorum. yarından itibaren ateşimi ölçsem olur demi??? yardımın için de çok teşekkür ederim.

bu arad soğan kürünü de yapsam sakıncalı olur mu??

olur tabi ölç ben sana yorumlarım ymurtlamanı buluruz

ama soğan yapma soğan yapacaksan polen yapma

aynen katılıyorum canım, tercihler zamanında yapılmıştır. herkes olduğu yerde mutlu. Kupa geshenkindir yerin senin fıstığını tatlım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…