hımmmm sanırım GESHENK bana kızdı.. özür dilerimmm
hımmmm sanırım GESHENK bana kızdı.. özür dilerimmm
lovelim tatlım, canım topinkin ilk annesi nasılsın bakalım.
aynen katılıyorum canım, tercihler zamanında yapılmıştır. herkes olduğu yerde mutlu. Kupa geshenkindiryerin senin fıstığını tatlım benim.
ya loveli çok acıkıyorum, öğlen yemeğine falan zor yetişiyorum, sende öylemiydin. normal mi.iyiyimmm canımmmm sen nasılsın küçük zerdal nasıl
bende senin fıstığı yerim diyecem vazgeçtim :)) zor bulduk fıstıkları yemeyelim aman büyüyüp kocamaaaan olup kucak doldursunlar :)))))))))))
sakın ha iki kürü beraber uygulama birini yap sadece geshenk yaptı da yumurta kiste dönüşüp patladı aman sakın beraber yapılmaz önce soğan yaparsın sonra polen ama ikisi sakın diyim aman yapma geshenk anlatsın yaşadıklarını o da ikisiini yaptı neler çektii
ya loveli çok acıkıyorum, öğlen yemeğine falan zor yetişiyorum, sende öylemiydin. normal mi.
benimki mercimek daha. teyzesi.
normal ben de öyleydim yemek yiyordum bir süre sonra acıkıyordum sonra şeker çıktı habire yemek yer oldum ay diyordum yine mi yicemmmya loveli çok acıkıyorum, öğlen yemeğine falan zor yetişiyorum, sende öylemiydin. normal mi.
benimki mercimek daha. teyzesi.
a benim mercimeğim ... fasulye olcak sonra kavun sonra ne olacak zerdal ??? en sonunda bebiş olacak.. nasıl sabırsızlandırıyor demi insanı... bir an evvel olsa da sevsek şunları he :)))
arkadaşlar
ben burada haberimi yazdım.. kendi topiğime.. sevinenler tebrik edenler hepsine teşekkürümü ettim.. lütfen girmediğim alakam olmayan insanlara benimle ilgili haber taşımayın rica ediyorum.. paylaşmak istediklerimle paylaştım zaten.. benim gibi düşünen başka arkadaş varmı bilemiyorum ama kendi adıma bu böyle.. teşekkür ederim..
canim arkadasim,
feri'cigim verdi guzel haberini...tebrik etmek istedim allah tamamina erdirsin insallah...dilerim cok rahat bir gebelik ve kolay bir dogum olur insallah arkadasim...
ben de biraz erken olaraktan 38. haftamda dogum yaptim (16 haziran'da)...bebis sabirsiz cikti...hersey yolunda, ikimizde iyiyiz cok sukur...
bebise zeynep adini verdi babiskosu:)
yengem dogum esnasinda dua et bebisi olmayanlr icin dedi:) bende hepimizin ismini bir bir saydim herbir dogum sancisi dalgasinda....:)
herhangibir sorun olursa cevap verebildigim olcude yardimci olmaya calisirim..
sevgiyle kal
Y
canım nasıl istersen yardımcı olayım ateş ölçebilirsin bal polen yiyebilirsin Allahın izniyle olur inşallahbenide listeye yazarmısınız??sat 17 haziran bat 15 temmuz....loveli lütfen bana yardımet neler yapayım?2 sene oldu senin uğurun sayesinde inş.benimde sağlıklı ve hayırlı bir bebğim olur.
günaydın kızlar nasılsınız taze hamişler rahatınız nasıl
bizler iyiyiz rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip
etsin meleklerinizi hayırlı sağlıklı evlat versin
zerdal canım aç kalma meyve falan ye acıktıkça
geshenk sen nasılsın aylinde yok ortalıklarda hebr alan varmı
loveli eren nasıl leylio tento yeter
gizemmm canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
kafana takma düşünme inş. meleğin en kısa zamanda gelir
çılgınım minik çılgın kızımız nasıl
hepinizi kocaman öpüyorum
canım nasıl istersen yardımcı olayım ateş ölçebilirsin bal polen yiyebilirsin Allahın izniyle olur inşallah
mert eren iyi çok şükür yaramazlıklar zirve yaptııııı
beyazıt nası iyi mi neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?