30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hımmmm sanırım GESHENK bana kızdı.. özür dilerimmm

sadece sen değil.. bir arkadaş daha çarşaf gibi alıntı vermiş benden.. hayır anlamadığım benim girmediğim yerler buralar.. ben kimseyi merak edip sordummu bugüne kadar.. oralara girdimmi?? hayır.. benimde o sayfalarda olmam saçma değilmi.. yada girmeyen arkadaşlarımızın.. bilmesini istediklerimle zaten paylaştım.. iyi niyetin özrün için teşekkür ederim tekrarlanmayacağını anlıyorum en azından senin tarafından..

aynen katılıyorum canım, tercihler zamanında yapılmıştır. herkes olduğu yerde mutlu. Kupa geshenkindir yerin senin fıstığını tatlım benim.

bende senin fıstığı yerim diyecem vazgeçtim :)) zor bulduk fıstıkları yemeyelim aman büyüyüp kocamaaaan olup kucak doldursunlar :)))))))))))

iyiyimmm canımmmm sen nasılsın küçük zerdal nasıl
ya loveli çok acıkıyorum, öğlen yemeğine falan zor yetişiyorum, sende öylemiydin. normal mi.
bende senin fıstığı yerim diyecem vazgeçtim :)) zor bulduk fıstıkları yemeyelim aman büyüyüp kocamaaaan olup kucak doldursunlar :)))))))))))

benimki mercimek daha. teyzesi.

evet ben o hatayı yaptım.. feci bitti sonu.. kist oluştu ve patladı.. çok ağrı çektim.. bide kışın soğuk algınlığım vardı bu ameliyat tantanası derken zor günlerdi yani.. aman denemeyin öyle.. zaten saraçoğlu da uyarıyor bu konuda..

ya loveli çok acıkıyorum, öğlen yemeğine falan zor yetişiyorum, sende öylemiydin. normal mi.

a benim mercimeğim ... fasulye olcak sonra kavun sonra ne olacak zerdal ??? en sonunda bebiş olacak.. nasıl sabırsızlandırıyor demi insanı... bir an evvel olsa da sevsek şunları he :)))

normal ben de öyleydim yemek yiyordum bir süre sonra acıkıyordum sonra şeker çıktı habire yemek yer oldum ay diyordum yine mi yicemmm
a benim mercimeğim ... fasulye olcak sonra kavun sonra ne olacak zerdal ??? en sonunda bebiş olacak.. nasıl sabırsızlandırıyor demi insanı... bir an evvel olsa da sevsek şunları he :)))

ay ne tatlı olacaklar maşallah kuzulara yeğenlerim benim seviyorum onları şimdiden kaç tane oldular maşallah kaç yeğenimiz var

kusura bakma arkadaşım yaaa tekrarı olmayacak

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız. Survivor izliyormuydunuz, nihat doğan ne kadar insanı çileden çıkarıyor, derya birinci oldu çok güzel.
nedense bugünü çarşamba sanıyorum, ama salıymış daha.

sabahleyin girip bi ce deyim dedim, sonra fırsat olamayabilir.

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

Nasrettin Hoca tarlada uğraşırken birden alacaklısı gelmiş. "Nasrettin Hoca, paramı ne zaman ödeyeceksin." demiş. Nasrettin Hoca'da"şu görüğün bölgeden devamlı koyunlar geçer. Oraya bir tel örgü takıcam, takılan koyun yünlerini de satıp sana borcumu ödeyeceğim." demiş. Adam da haklı olarak gülmüş. Nasrettin Hoca buna karşılık adama "Ne oldu köftehor.Peşin parayı görünce gülersin demii!" demiş.

benide listeye yazarmısınız??sat 17 haziran bat 15 temmuz....loveli lütfen bana yardımet neler yapayım?2 sene oldu senin uğurun sayesinde inş.benimde sağlıklı ve hayırlı bir bebğim olur.

canim arkadasim,
feri'cigim verdi guzel haberini...tebrik etmek istedim allah tamamina erdirsin insallah...dilerim cok rahat bir gebelik ve kolay bir dogum olur insallah arkadasim...
ben de biraz erken olaraktan 38. haftamda dogum yaptim (16 haziran'da)...bebis sabirsiz cikti...hersey yolunda, ikimizde iyiyiz cok sukur...

bebise zeynep adini verdi babiskosu:)

yengem dogum esnasinda dua et bebisi olmayanlr icin dedi:) bende hepimizin ismini bir bir saydim herbir dogum sancisi dalgasinda....:)

herhangibir sorun olursa cevap verebildigim olcude yardimci olmaya calisirim..
sevgiyle kal
Y

Yıldızcığım
canım çok çok çok sevindim bende sana.. sende anne oldun sonunda şükür.. kucağına aldın o duyguyu da yaşadın.. demek bebişin de daha fazla dayamanadı bir an evvel gelip yerleşti kucağınıza :)) canım benim ya.. Zeynep ismi de şahane olmuş.. seviyorum o ismi bende.. uzun ömürlü, sağlıklı,akıllı daima mutlu olsun inşallah... dualar çok iyi olmuş inşallah devam edecek bu hareket :)) o aşamaya gelince bende not alıp tek tek sayıcam inşallah.. bu topikten arkadaşlarımız da sağolsunlar hep dualar ettiler.. sizlerin duaları sayesinde değişimler oldu ben biliyorum daha da olacak Allahın izniyle... evlatsız kalmasın inşaaalllah tüm bekleyenler.. biz gebe kalabilenlerin de sağlıkla sürsün senin gibi mutlu sona varalım hayırlısıyla... elbette sormak istediklerim olduğunda senin de yardımını alırım çok sağol canım... güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim.. seni de tatlı yeğenim Zeynepciğimi de öpüyorum.. dualarını eksik etme...

günaydın kızlar nasılsınız taze hamişler rahatınız nasıl
bizler iyiyiz rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip
etsin meleklerinizi hayırlı sağlıklı evlat versin
zerdal canım aç kalma meyve falan ye acıktıkça
geshenk sen nasılsın aylinde yok ortalıklarda hebr alan varmı
loveli eren nasıl leylio tento yeter
gizemmm canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
kafana takma düşünme inş. meleğin en kısa zamanda gelir
çılgınım minik çılgın kızımız nasıl
hepinizi kocaman öpüyorum

benide listeye yazarmısınız??sat 17 haziran bat 15 temmuz....loveli lütfen bana yardımet neler yapayım?2 sene oldu senin uğurun sayesinde inş.benimde sağlıklı ve hayırlı bir bebğim olur.
canım nasıl istersen yardımcı olayım ateş ölçebilirsin bal polen yiyebilirsin Allahın izniyle olur inşallah

mert eren iyi çok şükür yaramazlıklar zirve yaptııııı
beyazıt nası iyi mi neler yapıyor

canım beyazıt iyi allah şükür diş kaşımayla meşgul daha çıkarmadı ek gıdaya başladık
ama kakasını 3 güne bir yapmaya başladı sende de böyle oldumu
anne sütü aldığında 4 -5 defa yapardı günde o günleri arar olduk
gelen giden fazla olmamışş kızlar nerdesiniz
loveli ereni öp yerime sezende girmez oldu galiba

ilk topiğim....
arkadaşlarım hatırlayanlar hatırlamayanlar herkese selam

kızlar bu sabah idrar testi yaptım..adetim 10 gün geçmişti....veeee nihayet hiç görmediğim çift çizgiyi gördüm.....

darısı size....dualarım sizinle...bugüne kadar hep öyle oldu...bugünden sonra daha çok olacak inşallah.....
sizlerde dualarınızı esirgemeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…